Vichy Dermablend covermatte pudr recenze a SOUTĚŽ

By  |  62 komentářů

Hezký den přeji, Dneska pro vás mám recenzi nedávné novinky od značky Vichy z řady Dermablend. Možná si pamatujete, že jsem vám už kdysi dávno velmi vřele doporučovala jejich makeup z této řady. Je sice určen spíše pro problematickou pleť, ale i mně vyhovoval i tak a to zejména proto, že sjednotil odstín pleti a přitom vůbec nezatěžoval. Když jsem pak viděla na notino.cz, že mají tedy i tento kompaktní pudr/makeup, neváhala jsem ani vteřina a rozhodla jsem se ho prubnout.

Objednala jsem si odstín nude 25 a trefila jsem se skvěle. Přes zimu by pro mě byl tmavší, nyní mi ale naprosto skvěle vyhovuje. Je to docela neutrální barva, ten odstín není nijak výrazný, takže se myslím snadno přizpůsobí hned několika odstínům pleti.

pudr

Přiznám se, že jsem ho objednala i proto, že se mi moc líbil ten jeho obal:) Vichy Dermablend pudr má SPF 25 a je to tedy taková ta kombinace pudru a makeupu, To v praxi znamená, že nejen zmatní, ale dokáže i dost dobře zakrýt, sjednotit a zdokonalit pleť. Pro mě osobně je to ideální produkt. Makeup nutně nepotřebuji a nenosím, na druhou stranu, takové to lehké sjednocení se hodí vždy. Pudr jako takový používám denně a tento je naprosto super + k tomu navíc mi zakryje tmavší nebo rudé oblasti na obličeji, super.

Vichy

No ale dost okecávání, tak jaký je? Je naprosto skvělý, vůbec mě nezklamal a naprosto splnil moje očekávání. Je krásně heboučký, při nabírání minimálně práší, za což jsem moc ráda. Na pleti vytvoří naprosto nenápadnou vrstvu, nezvýrazní póry a vůbec netvoří takovou tu maskoidní pudrovou vrstvu a to i v případně vrstvení. Je velice přirozený, lehký a funguje jak má. Co více si přát?:)

Cena není nízká ani vysoká. Rozhodně jeho vlastnosti a výsledný efekt za ty peníze stojí.

Vichy Dermablend

Čemu jsem na eshop dále neodolala? Této sadě kosmetických štětců značky Royal and Langnickel. Nevím, zda znáte nebo ne, já neznala. Objednávala jsem je tedy s tím, že se mi hrozně líbí vzhledově, ale jaká bude v reálu kvalita a hlavně, jaká bude kvalita toho chlupu, to jsem jen tipovala, ale říkala jsem si, kdo ví, třeba to bude super..

Royal and Langnickel.

Jak vidíte, ten vzhled vypadá stejně krásně v reálu, jako v eshopu. Rukojeť je velice pěkná, nevypadá to nijak lacině ve smyslu kvality zpracování. Jako jasně, je to divočina, ale mně se hrozně líbí barevně:)

Pojďme mrknout na tu funkční stránku. Já si myslím, že pokud tady máte někdo takové letité zkušenosti, jako já, tak si umíte udělat představu o kvalitě toho vlasu už z fotky. Jde to hodně poznat už na samotných tvarech. Takže, určitě se s nimi jde naprosto v pohodě nalíčit, ale není to žádný luxus. Ten jsem ale ani za ty peníze neočekávala. Normálně je používám, nemám problém, každopádně jsou takové tužší, což není značka ideál. Ten na stínování je také docela drobný, což pro mé oko nic moc, ale pro někoho, kdo má malé oči, to naopak bude super.. Já je používám na jakékoliv oční stíny, ale určitě jsou nejvhodnější na nějaké zapečené nebo rovnou krémové.

štětce na oči

štětce

I když je příliš nechválím, zklamaná fakt vůbec nejsem. Vzhledově jsou krásné, použít se dají, k tomu ta taštička, nemám problém a s těmi dalšími 150 kusy, co mám, jim to moc sluší:-D

taštička

Takhle tedy vypadá celá sada, kterou v eshopu najdete i ve variantě štětců na obličej.

kosmetické štětce


A já jsem si řekla, že se s vámi zase podělím. Jelikož mám štětců hodně, ponechala jsem si pro radost dva a dva bych chtěla věnovat jedné z vás. Tak snad výhra potěší:) Tu taštičku jsem si říkala, že také někomu dám, ale nevím nevím, je krásná… Tak se prostě výherkyně musí nechat překvapit, jestli dojdou v igelitovém sáčku nebo duhové taštičce:-DD

Líbí se vám štětce, chcete je vyhrát?:)

  1. zanechte zde komentář a jako vždy si napište, co chcete:)
  2. hlavně nezapomeňte do kolonky „email“ uvést emailovou adresu

Soutěž bude ukončena dne 7. 6.  a výherkyně bude uvedena zde a kontaktována na email.

štětce na makeup

a štětce vyhráváááááá:))

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

62 komentářů

  1. Anonym

    3.6.2018 at 17.08

    Juu, tak na ten pudrik si teda po tve recenzi delam zalusk, mam makeup a ten je bozi. Ty odstiny toho pudru jsou stejne jako u makeupu? barosova.daniela@centrum.cz

    • ILoveMakeUp

      3.6.2018 at 18.41

      To jsem vůbec nezkoumala, jestli jsou ty odstíny stejné, fakt nevím…

  2. Renča Cyprichova

    3.6.2018 at 17.17

    Na ten pudromakeup 😁 se budu muset kouknout asi. Dost mne zaujal

    • ILoveMakeUp

      3.6.2018 at 18.40

      pudromakeupy jsou nej, přepudruješ trošku a máš jak krásnou pleť, tak i matnou, paráda

  3. Evča

    3.6.2018 at 17.48

    Pudr vypada hezky, mozna vyzkousim, ale jsem tedy zvykla zatim jen na tekute make upy. Stetce vypadaji hezky urcite by staly za vyskouseni. Barevne jsou bozi 😍

    • ILoveMakeUp

      3.6.2018 at 18.41

      no pokud pudrujes, tak toto je lepsi, mas dva efekty v jedne vrstve.. Ja na pleti nic moc nesnesu, jsem dříve měla ekzém a vše mě lechtá, takže čím menší vrstva na pleti, tím lépe..

  4. Pája

    3.6.2018 at 18.27

    Ty štětce jsou krásné, přesně můj šálek kávy:-)))) snad se na mě už konečně usměje štěstí.

  5. Eva

    3.6.2018 at 18.57

    Tak zkusím štěstí, třeba to tentokrát vyjde.

  6. Vendula

    3.6.2018 at 19.10

    Zkouším štěstí 🙂

  7. Gábi beautygabu

    3.6.2018 at 19.17

    Ten pudr vypadá dost dobře! Mám problematickou pleť, takže myslím, že ho prubnu 🙂 Značku štětců vůbec neznám, ale moooc se mi líbí a dost by se mi hodily 🙂 tak tfuj tfuj 🍀

  8. Smoochie

    3.6.2018 at 19.22

    Jee to vypada dobre. Na leto chci sjednotit a trochu i zakryt, ale jak se potim, tak vrstva makeupu je na houbelec. A na ty stetce uz jsem neklikrat koukala, ale nebyla jsem si jista. Je to nejaka neznama znacka, pro me…

    • ILoveMakeUp

      4.6.2018 at 14.51

      Jj, jako neříkám, že to nahradí makeup, to teda asi fakt ne, ale tak stačí vzít na pomoc i korektor a pak myslím tohle stačí..

  9. Alex

    3.6.2018 at 20.17

    Ahój, já musím vynachválit od Vichy ten jejich bílý transparentní sypký pudr, rovněž Dermablend. Na mastnou pleť ideální, udělá krásný finish a přitom nepůsobí jako maska.
    A štětce – nejvíc mě zaujaly barvy 🙂

    Díky za články! A těším se příště.

    A.

  10. Kateřina

    3.6.2018 at 20.43

    Koukám, že pudr bude na léto značka ideál. Při návštěvě lékárný určitě kouknu. Díky za tip 😊

  11. Hanka

    3.6.2018 at 20.47

    Ahoj,
    ten pudr vypadá moc dobře. Já často vyrážím jen s korektorem a pudrem, makeup úplně vynechám, moc na ně nejsem (mám doma dva, jeden méně krycí a druhý více, který je tmavší, a k nim zesvětlující kapky:-)
    Štětce jsou fakt fotogenické:-)
    Hanka z ciculka.cz

  12. Pavlína

    3.6.2018 at 21.34

    Štětců není nikdy dost 😀 Já pořád hledám nějaký „nej“ na toto či tamto…. a prostě pořád není moje sbírka kompletní 🙂

  13. Ivana M

    4.6.2018 at 3.47

    Používám make-up Dermablend a jsem naprosto spokojená. Pudr jsem zatím nezkoušela, ale asi do něj půjdu 🙂

  14. LenkaD

    4.6.2018 at 5.24

    Štětců není nikdy dost, tak zkusím, zda se na mě usměje štěstí! 🙂
    Děkuji.

  15. Laďka

    4.6.2018 at 6.15

    Líbí se vám štětce? Jsem štětko-úchyl, takže Joo!! Chcete je vyhrát? Že váháš, v mojí pidi-sbírce by to byli mazlíci. Nad pudrem od Vichy jsem uvažovala, takže do něj půjdu. Díky 😍

  16. Kamila Peterková

    4.6.2018 at 7.13

    Tak já ti dneska napíšu, že ti přeji at máš fajn den 🙂

  17. Jitka

    4.6.2018 at 7.16

    Na tuhle soutěž už několik dní číhám, od té doby, co jsi to zmiňovala ve stories, takže taky zkusím štěstí 😀 Tvý články jsou super, jsi taková praktická ženská – uvaříš, uklidíš, umíš se hezky namalovat a nejsi žádná pipina, to se mi líbí 🙂

  18. Kateřina

    4.6.2018 at 7.50

    Ahoj, ten makeup od Vichy mám docela ráda, mám mastnou a problematickou pleť. Poslední dobou mi ale šel špatně rozmazat na čele, tak ho musím vyzkoušet, jestli jsem neměla spíš vadné čelo 😀o pudru jsem nevěděla, asi se na něj ale mrknu – díky za tip😉

    • ILoveMakeUp

      4.6.2018 at 9.20

      Ahoj, jo? No, tak máš naprosto jinou pleť jak já, možná jen blbý den:)) Já ho dávám naprosto maličko a rozetřu ho velice rychle a snadno, což je fajn, na to, jak moc je krycí..

  19. Barbora

    4.6.2018 at 7.56

    Pudr je ideální věc na léto, něco takového si plánuju vzít na dovolenou na jachtu, kde je šílené vedro, člověk se ani pořádně neupraví a ani na to není čas. Krásný den 🙂

  20. Kačí

    4.6.2018 at 8.39

    Štětce vypadají moc krásně, jsou takové originální 😉
    Jinak co se týče pudru, ja celkově pudry moc nepoužívám, protože mám hodně suchou pleť a mám pocit, že s nima jí mám ještě sušší

    • ILoveMakeUp

      4.6.2018 at 14.50

      Jj, tak jasně.. Ale já si myslím, že to je i o produktu. Já mám totiž také pleť suchou, přitom pudry zbožňuju. Ale je fakt, že jsem vybíravá a používám ty nejkvalitnější, hezky hebké, přirozené..

  21. Dadka

    4.6.2018 at 8.50

    Chtěla bych vyzkoušet ten maličký na spodní linku ze stínu na oči:-).

  22. Džuvečisko

    4.6.2018 at 9.25

    Ty jo, já právě teď v létě moc makeup nesnesu na pleti, často se jen zapudruju a na to dávám už bronzer a tvářenku… jenže zase ta pleť pak neni tolik hezká, jak bych si představovala.. Tenhle pudřík by mohl bejt dobrý řešení.. A ty štětce jsou boží a taštička ještě víc 😀

    • ILoveMakeUp

      4.6.2018 at 9.39

      Určitě, jako pokud nemáš velké nedokonalosti, tak super. Ono možná je i více krycí, ale já ho používám jen lehce no, nepotřebuji nic extra zakrýt..

  23. Pavla

    4.6.2018 at 9.30

    Děkuji za tip, zrovna se mi honilo v hlavě, že bych potřebovala produkt typu make up/pudr. Vážně přemýšlím, že si objednám.Pavla.Halova@seznam.cz

  24. Lucia

    4.6.2018 at 10.29

    💕prosim si stetce. Ak by nahodou, tak vopred dakujem!

  25. Peťuška

    4.6.2018 at 10.33

    tiež som už rozmýšľala nad týmto púdrom…

  26. Martina Elegant

    4.6.2018 at 10.50

    Tak nějak nejsem na pudrovémakeupy. Mám od Lancome a stejně jej používám jen trochu a jako pudr. Jinak článek moc hezký. GA si vážím a zkouším štěstí.

  27. Marcela

    4.6.2018 at 11.30

    Ahojky. Super recenze. Já už bych u Tebe tak ráda něco vyhrála, tak se zapojuji :). Zaujala mě zmínka o tom Vichy make-upu 🙂

  28. Michala Salava

    4.6.2018 at 11.45

    Používám dermablend.
    Super.

  29. Veronika

    4.6.2018 at 11.47

    Zkusim stesti, treba se na me konecne usmeje:)

  30. Libuška Křížová

    4.6.2018 at 12.07

    Miluji duhové barvy 🙂

  31. Anonym

    4.6.2018 at 12.22

    Ahooj, no ja chceem tie nádherné štetce :-)))

  32. Anonym

    4.6.2018 at 12.36

    Tak vidím nadpis a titulní fotku a říkám si, že co to je za štětce?
    A pak čtu o makeupu a pudru a říkám si: „co to povidá… a ty štětce?“
    Hele jsou fakt nádherný, i kdybych si je měla jen vystavit, jsem štětcomaniak a taková krása mi prostě binkla do oka 🙂

    Jinak Vichy makeupy jsou fajn, mám Teind Ideál, ten sjednotí pleť, kryti nižší střední, ale to mi bohatě stačí.

    • ILoveMakeUp

      4.6.2018 at 14.49

      No však, už jen kvůli tomu vzhledu jsem je chtěla, nebudu kecat:)))

  33. michala

    4.6.2018 at 13.55

    Ahoj me by zajímal článek o nejoblíbenějších štětcich….jinak ten make-up vypadá super

  34. Lenka Špryslová

    4.6.2018 at 15.34

    Ahojky,

    To jsem asi nevěděla že Vichy má také v nabídce pudr, ale musím přiznat že vypadá skvěle.
    A ty štětce to je tedy špica, ty by se mi moc hodily na očka.

  35. Martina

    4.6.2018 at 16.04

    Škoda, že mi pudrový makeup nikdy neseděl, na to mám moc suchou pleť. Ale vypadá pěkně, i to balení. No a ty štětce vypadají fakt nádherně, ani nevadí, jestli jsou horší kvality… Stejně si myslím, že jsou lepší, než to, co mám 😅

  36. Aneta

    4.6.2018 at 19.05

    Štětců není nikdy dost a tyto by díky barvě mezi všemi mými vynikaly.

  37. Kateřina

    4.6.2018 at 21.42

    Já tedy osobně nemám zkušenost s tímto pudrem, ale zkoušela jsem právě ten makeup, který jsi zmiňovala nahoře. Já ho vyhrála v soutěži a předpokládala jsem, že si budu moct vybrat i odstín, když už jsem teda vyhrála. No a nic, domů mi přišel ten nejtmavší, který vyrábí. Já jsem porcelánová bledule. Škoda, ale byl v krásné plechové krabičce, to zase bych jim křivdila. Nicméně jsem Vichy kontaktovala s mým problémem a nedostala jsem od nich nikdy odpověď. To mě osobně moc zklamalo a výhru jsem si ani trochu neužila. Nicméně tuhle výhru, co nabízíš ty, bych si užila stoprocentně. Moje sbírka už pár unikátních štětců má, ale tyhle by vynikaly krásně. ❤️🌺

  38. Dáša

    5.6.2018 at 8.38

    Pudr Vichy vypadá zajímavě. V létě nepoužívám makeup, takže tento pudr by mohl být fajn. Štětců mám minimum, takže by se mi moc hodily.🌸

  39. Janka

    5.6.2018 at 12.59

    Pudr vypadá úplně skvěle 🙂 Ale štětce taky…ta taštička ..:) mmm 🙂

  40. Megg

    5.6.2018 at 13.41

    Štětce vypadají opravdu krásně. 🙂

  41. Niki

    5.6.2018 at 17.26

    Ty by se mi na stolku krásně vyjímaly 🙂 zrovna potřebuji nový stínovací štětec.

  42. Nela

    6.6.2018 at 7.50

    No teda!! Štětce jsou náádherné :))

  43. Adela Hanzelinova

    6.6.2018 at 8.41

    Wow, to jsou barvicky! Jinak pudr vypada dobre, ale jsem v tomhle sporilek a kupuju zasoby mych oblibenych pudru od Manhattanu v Nemecku za 150,-, na Vichy holt nedosahnu 🙂

  44. Kristýna

    6.6.2018 at 9.00

    :)měla bych do sebe zainvestovat a koupit pořádný pudr 🙂 a štetce by se hodili na cestovani 🙂

  45. Simona

    6.6.2018 at 9.49

    Pudr mě zaujal a určitě ho vyzkouším. Dermablend makeup mi vyhovuje a používám ho, takže by to mohlo být zajímavé kombo. Štětce krásné, ty by se mi moc líbily:-)

  46. Dita Dinková

    6.6.2018 at 9.50

    Pudr vypadá perfektně 🙂 a štětce krásne

  47. Elwenderion

    6.6.2018 at 10.18

    Pudr vypadá dost dobře 🙂 nevěděla jsem, že v v této řadě existuje. Díky za tip!

  48. Svetlana

    6.6.2018 at 11.36

    štětce jsou moc krásné ❤️❤️❤️

  49. Barbora Červenková

    7.6.2018 at 3.12

    dobrý pudr, to je zázrak – teda alespoň dobrý pudr pro MOU pleť. Přznám se, že štětců mám doma pár a hodila by se mi škola používání, protože s nimi kreativně kouzlím beztak používám ty špatné na části obličeje, kam patří jiné 😀 cervenkova.barbora@seznam.cz

  50. Tereza

    7.6.2018 at 5.57

    Tak opět děkuju za skvělou recenzi. Tohle prostě umíš 🙂 A zkusím štěstí. Přece to aspoň jednou v životě musí vyjít 💄💅

  51. Martina Serafee Kolářová

    7.6.2018 at 9.27

    Ahoj, jsou moc pěkňoučké 🙂

  52. Sára

    7.6.2018 at 16.09

    Děkuji za recenzi na pudr, určitě vyzkouším, mám mastnější pleť, tak se mi bude na léto hodit. A jinak ty štětce vypadají krásně 🙂

  53. Klára Odehnalová

    10.6.2018 at 17.45

    Ty štětce vypadají úžasně!.)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.