Air Motion kartáče recenze a giveaway

By  |  120 komentářů

Další moje tzv. RECENZOGIVKA je zde! Jojo, zase si dneska dáme recenzi spojenou rovnou se soutěží o produkt, který jsem měla možnost vyzkoušet, který jsem dostala k vyzkoušení, a za který velké díky salononline.cz

Air Motion

V eshopu lze najít nejen spoustu kvalitní, vlasové kosmetiky, ale také kulmy, fény nebo právě různé kartáček a hřebeny. Já jsem si, jako téměř vždy, sama mohla vybrat, co chci vyzkoušet a zaujaly mě kartáče značky Air Motion. Už jsem to zmiňovala myslím v nějaké předchozí recenzi, není kartáč, jako kartáč. Pokud se češete něčím obyč, co vám tahá vlasy, rozčesáváte je 5 minut, vyhoďte tu ďábelskou věc okamžitě do koše!! Kvalitní kartáč i husté, nepoddajné, zacuchané vlasy po mytí, rozčeše za pár vteřin bez jediného zakudlení. Jojo, je to tak a pokud vy ještě tuto zkušenost nemáte, tak se vám fakt divím:) No ale tak za co stojí nebo nestojí tyto kartáče, pojďme se na ně mrknout…

Tak teď už vám je asi jasné, kterou barvu jsem si nechala:)) Pro ty co nevědí, já se vás na sociálních sítích ptala, o kterou barvu hřebene chcete soutěžit, co je na tom ale vtipné jo.. Mně se hrozně líbí bílé doplňky, je to takové pěkné prostě, ale v tomto případě jsem si řekla, ale tak nebuď labuť, však je to kartáč jenom, může to být přeci jen nepraktické ta bílá, no a tak jsem vá dala na výběr a to i proto, že většinou i vy vybíráte vše „bílé“, když jde o nějakou věc.. Haha, téměř většina jste psaly, že chcete soutěžit o ten růžový, tak to mě fakt pobavilo:))

Plastový kartáč, vzhledově moc pěkný, co mě ale zaujalo mnohem více a to na první vyzkoušení, byla lehkost. Wow, nekecám, toto je snad ještě lepší než tangle teezer, no ne snad, ono je to fakt v ruce lehčí, což je naprosto super, když si vezmete, že to má navíc tu rukojeť. No a právě ta rukojeť byla důvodem, proč jsem kartáče chtěla zkusit. Já mám TT moc ráda, nedám na něj dopustit už několik let, ale tak chtělo to trošku změnu a já chtěla zase něco do ruky, prostě s rukojetí…

Ty zoubky nebo prostě štětiny plastové nejsou příliš dlouhé, takže si nejsem jista, jestli by zvládly nějaké mega husté vlasy. Ale mám pocit, že když jsem vám je ukazovala na sociálních sítích, tak mi tam jedna slečna psala, že jo, že má husté a má ho ráda.

Hned po příjemné lehkosti kartáče mě zaujalo, jak je tvarovaný a jak skvěle sedí při česání vlasů na hlavě. Jako podle fotky byste to snad ani neřekly, ale je to velice pohodlné a fakt to strašně dobré na tu hlavu sedí, no těžko se to popisuje..

Další zajímavosti:

  • Ideální do posilovny díky ultralehké protiskluzové gumové rukojeti.
  • Vhodný pro praváky i leváky.
  • Dokonale vyvážený pro snadné použití.
  • Při česání vyhlazuje a narovnává vlasy.
  • Zmírňuje krepatění vlasů.

Do třetice, co bych vypíchla na kartáči a co je jeho vlastnost, která jde zná na první použití, je to, že se po něm vlasy krásně lesknou. Jako já už si říkala, ježiši, nepřeháněj to, to je kravina, aby se ti díky kartáči leskly vlasy a pak jsem tak koukala do eshopu, jestli to třeba něco neuvolňuje. No a ono je to asi tím, že ten kartáč má prostě ty špuntíky tvarované tak nějak, aby vyrovnal, uhladil i krepaté vlasy a ono asi fakt tím, jak ty jednotlivé vlasy opravdu uhladí, tak vytvoří ve vlasech nádherný lesk. Jde to vidět na té fotce? Jako já to vidím no, nevím, jestli aj vy, ale jako jde to znát, ty vlasy opravdu uhladí, vyrovná, pěkné jsou…

Mnoo a to je asi vše, zlaté vejce snášet neumí, to bohužel, ale jinak je moc fajn:-D Ne, myslím, že na to, že jde o obyč kartáč, tak ta funkčnost je tam více, než super, jsem s ním velice spokojena a mile mě překvapil. Možná co bych jen vytkla, u Tangle Teezer se mi nikdy nestává, že by zakudlil, fakt vůbec a u tohoto sem tam občas někde zatáhne, ale jako ne při každém česání, to zase ne. Možná jsem jen byla nějaká nešikovná v ty dny, nevím.


Takže mám radost, že dnešní RECENZOGIVKA byla pozitivní a to radostněji vám mohu oznámit, že jedna z vás má možnost vyhrát Air Motion v růžové barvě!:)

Chcete se zapojit?

  • eshop si o žádnou podmínku neřekl, já taky nemám náladu něco vymýšlet, takže co. Jo, už vím. Napište mi do komentáře, v kolika a jakých barvách v eshopu tento kartáč mají??:-D
  • no a jinak napsat můžete cokoliv dalšího a nezapomeňte v komentáři do kolonky „email“, napsat váš email (nevystavujte ho radši veřejně)

Soutěž bude ukončena 14. 5. 2017 a výherkyni vyberu přes random.org 🙂

A růžový kartáč si užije slečnaaaaaaaaaa.. Už ji jdu napsat email:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

120 komentářů

  1. Blanka

    10.5.2017 at 7.26

    Barvy jsou 2:) Ruzova a bila

  2. Tereza

    10.5.2017 at 7.28

    Já na svůj Tangle teezer teda nedám dopustit, ale už chudák po 4 letech dosluhuje, takže by se mi hodil nový kartáč a tenhle vypadá moc dobře! Na e-shopu ho mají v těchto 2 barvách, tedy v růžové a bílé:) děkujeme za super recenzi a givku!

  3. Veronika Povová

    10.5.2017 at 7.28

    Maji 2barevne varianty bilou a ruzovou :)Ten by se mi na ty moje huste vlasy hodil:)i kdyz ted kdyz mam ja i manzel a deti chripku spise potrebuju byt zdrava :))))jinak pekna recenze 🙂

  4. Jana T.

    10.5.2017 at 7.29

    Tak barvy jsou dvě 😉 a kartáč vypadá dobře, akorát jsem do vínku dostala mega husté vlasy, tak by mě zajímalo jak by je zvládl 😀 .. no asi si udělám k svátku radost

  5. Lucie Ch.

    10.5.2017 at 7.31

    no tak růžový by se líbil samo mojí malé…a mají ho v růžové a bílé…no chtěla bych ho zkusit, ale za 500,- bych si ho nekoupila

  6. Markéta Králová

    10.5.2017 at 7.39

    Mají růžovou a bílou.

  7. Kateřina

    10.5.2017 at 7.43

    Barvy jsou dvě, růžová a bílá. Nový kartáč by se hodil 😀 jinak díky za super blog, ráda ho čtu.

  8. Michaela O.

    10.5.2017 at 7.43

    Vzhledem k tomu, že mám problémy s krepatěním vlasů, tak bych ho chtěla vyzkoušet. Kéž by tento problém opravdu zmírnil. Jinak salononline.cz nabízí výběr právě ze zmíněných 2 variant – bílé a růžové. A jinak – mám tento blog moc ráda. Už je jediný, který v této oblasti sleduju a vždycky se ráda začtu, podívám na pěkné fotky :-).

  9. Tereza

    10.5.2017 at 7.48

    Tak tohle vypada dobre 😉 ja mam TT, který je super, ale vadi mi, ze nema ru rukojet a vecne mi vypadava z ruky :-/

  10. Renata Nováková

    10.5.2017 at 7.49

    2 varianty – růžovou a bílou 🙂 Jsem zvyklá jen na kartáč s kančími štětinami, ale tohle by mohla být skvělá náhražka, jelikož čištění toho mýho kartáče je šílený, tenhle by se určitě čistil jedna báseň 😀 Přeji krásný den 🙂

  11. Jana

    10.5.2017 at 7.50

    Nabízejí přesně tyto dvě varianty, bílou a růžovou. Kartáč bych ráda vyzkoušela, mám sice TT, ale už dosluhuje.

  12. Ivet C.

    10.5.2017 at 7.54

    Na e-shopu mají dvě barvy tohoto kartáče. Růžovou a bílou ☺

  13. Mirka

    10.5.2017 at 7.56

    Kartáč je k dostání ve dvou barevných variantách- bílé a růžové. Vypadá fakt dobře. Chystám se na nákup nového kartáče, tak tento by mohl být favoritem ke koupi, pokud se neusměje štěstí 😉

  14. Milena

    10.5.2017 at 8.00

    také se zkusím zapojit. mám hodně husté vlnité a dlouhé vlasy. používám tangle teezer na afro vlasy, poněvadž normální teezer mi ty vlasy prostě nezvládne projet. tento kartáč vypadá opravdu dobře a když ho chválíš, určitě bude skvělej. jen je teda škoda těch zlatých vajec:-)…abych nezapomněla, na eshopu ho mají ve dvou barvách. v bílé a růžové.

  15. Petra M

    10.5.2017 at 8.01

    Tak ty barvy jsou tam dvě, růžová a bílá, že ano :))
    Pamatuješ, jak jsem napsala, že máš dát do soutěže ten růžový a mě vybrat jako výherce? Tak PROSÍM, STRAŠNĚ PROSÍM!! 😀 😀 Mám vlasy až do pasu a češu si je hrůzou z drogerky, až jsem se úplně zastyděla, když jsem ten článek četla. A bývají dost zacuchané, vzadu se mi po mytí dělá úplně dred… Se bojím, abych to za chvíli nemusela všechno ostříhat 😀

  16. Andrea Dvořáková

    10.5.2017 at 8.06

    Pořád hledám nějaký super kartáč či hřeben na kudrnaté vlasy, nějak mi nic nevyhovuje, neuspokojí, přijde mi že mi vlasy spíš rovnají, což se mi nelíbí, jo a barva růžová a bílá

  17. Patricie

    10.5.2017 at 8.07

    V e-shopu mají bílý a růžový.

    Tangle Teezer mám a jakože dobrý, tak by mě zajímalo jak by se mi líbil tenhle. Podle recenze vypadá fajn 🙂

  18. Naty

    10.5.2017 at 8.09

    Ahoj, tak teda taky zkusím štěstí :D. Kartáč mají na Eshopu v těchto dvou barvách, v růžové a bílé. Léta letoucí jsem věrná Tangle Teezeru, ale už by potřeboval vyměnit. Tento hřeben mě zaujal díky té rukojeti, která mi u TT chybí. A máš po něm fakt nádherně lesklé vlasy!

  19. Jana T.

    10.5.2017 at 8.11

    Ahoj :o)
    Tak pokud nejsem slepá, mají kartáč ve dvou provedení 1. Air Motion White (bílý) a 2. Air Motion Pink (růžový) :o) Na tuto recenzi jsem čekala, páč si potřebuji koupit (nebo vyhrát 😀 ) nový kartáč na mé zničené chcípáčky 😀 Recenze je super, ostatně jako všechny Tvé recenze a fotky :o) Přeji Ti hezký den. :o)

  20. Barbora

    10.5.2017 at 8.11

    Tento kartáč mají na eshopu právě v těchto dvou barvách – tedy bílé a růžové. 😊 recenze opět skvělá!

  21. Ála

    10.5.2017 at 8.19

    Já mám doma nějakou napodobeninu Tangle Teezeru z Rossmanna a není špatný, jen vyčistit ho je děsné. Obyč hřebeny co jsem měla předtím to bylo brnkačka.. Zajímalo by mě, jestli je originál ještě lepší. Ale tenhle vypadá moc hezky a co jsem koukala tak mají přesně jen tyhle dva bílý a růžový.

  22. Zdeňka Jirásková

    10.5.2017 at 8.19

    Já už kromě Tangle Teezeru žádný jiný hřeben nepoužívám. Ale už vypadá docela bídně, takže by se nějaká slušná náhrada hodila. 🙂 Na e-shopu si můžu vybrat kartáč Air motion v bílé nebo růžové barvě. 😘

  23. majka

    10.5.2017 at 8.26

    musim sa prihlasit lebo moj TT by chcel k sebe nejakeho brata 😀 ale toto vyzera velmi dobre kedze ma rucku…a 2 farby, biela a ruzova 😉

  24. Petra

    10.5.2017 at 8.26

    Ahoj, s Tvojí recenzí se naprosto ztotožňuji 🙂 moje holky má každá TT, ale jak píšeš, nějak mi tam časem chybí ta rukojeť, ale jim to nevadí – takže dobrý 😉 já už mám dýl ten Air a když mi přišel, tak první co mě napadlo bylo „ježiš aby to nebyl nějaký kšunt, takhle lehoučký“ :0 ale opak pravdou, kartáč je fakt super, všichni máme dlouhý vlasy, takže už bych časem klidně jeden vyměnila 😉 maj dva, ten růžový a bílý 🙂

  25. Lenka Brestenská

    10.5.2017 at 8.27

    Odpoveď sú samozrejme 2 farby :)))).
    Skúšam, pre moje dve dlhovlasé krásky doma.

  26. Betty

    10.5.2017 at 8.30

    Mají dvě barvičky, růžovou a bílou :-*

  27. Tereza

    10.5.2017 at 8.30

    Barvy jsou dvě: růžová a bílá:))

  28. Kateřina Kolářová

    10.5.2017 at 8.32

    Ahoj 🙂

    V e-shopu mají kartáč ve dvou barvách, a to bílé a růžové 🙂 Po Tvojí pozitivní recenzi bych ho ráda vyzkoušela, zda by překonal dosud používaný Tangle Teezer…. 🙂

  29. Veronika D.

    10.5.2017 at 8.35

    Ahoj,barvy jsou 2 růžová a bílá. Já osobně vlastním Tangle Teezer a za mně dobrý,ale poté co jsem u sestry vyzkoušela tento air motion tak jsem byla nadšená a jsem rozhodnutá si jej zakoupit. Ještě ale chvilinku počkám ,co kdyby se na mně usmálo štěstí.

  30. Petra

    10.5.2017 at 8.40

    Ahoj,mají 2 barvy – bílá, růžová.

  31. Petra

    10.5.2017 at 8.41

    Ahoj,mají 2 barvy – bílá, růžová.

  32. Blueberry

    10.5.2017 at 8.45

    Já používám svá kartáče – jeden je taková napodobenina Tangle Teezer a druhej je za pár korun z Tety 😀 a to mám opravdu dlouhý vlasy. Taky se mi ten dražší občas zadrhne, tak nevím, jestli je to mnou nebo tím kartáčem..
    Na eshopu mají jen tyhle dvě barvy 🙂

    • Blueberry

      10.5.2017 at 8.47

      Kdyby náhodou, tak jsem v e- mailu asi uvedla špatně sezmam – tak je to samozřejmě seznam.cz 😀

  33. Domča Z.

    10.5.2017 at 8.47

    Barvičky jsou dvě – Růžová a bílá. Jinak tento hřeben mě zaujal ❤.Také už dlouho a velmi ráda používám TT. Ale moc ráda bych vyzkoušela i tento. Mám dlouhé vlasy a rychle se mi kudlí tak třeba tento hřeben by tomu pomohl😁 Jinak pěkná recenze 🙂 Přeji ti hezký den 🙂

  34. Kateřina Sýkorová

    10.5.2017 at 8.52

    Tak ty vypadají vážně luxusně, jako už kolikrát se mi stalo, že jsem se česala a hřeben jsem u toho zlomila 😀 😀 Nebo se mi do něj vlasy nádherně zamotaly 😀 Už asi dva roky mám TT a spokojenost, ale tyto hřebeny mě tedy dost zaujaly! 🙂
    Mají je ve dvou barvách 🙂

  35. Eliška Horká

    10.5.2017 at 8.59

    No v té růžové a bílé 😀 TT taky zbožňuju, jen teda to, že tam nemá tu rukojeť, to mě dost štve. Díky jedné tvé recenzi se u mě objevil i Dtangler (právě že měl tu rokujeť), ale nějaká šikovná žena mi ho ve wellnessu šlohla (člověk si tam jde odpočinout a pak odchází namíchnutej, gr). Takže bych mile ráda nějakej ten supr trupr kartáč s rukojetí ocenila, nebudu kecat žejo 😀

  36. Ajrin

    10.5.2017 at 9.17

    Kartáče vypadají luxusně. Uz dlouho pokukuju v DM po Tangle Teezer, ale právě mi tam docela schází ta rukojeť, takže jsem se jeste neodhodlala si ho koupit. Jinak na e shopu maji tyhle dvě barvy, růžovou a bílou.

  37. Anonym

    10.5.2017 at 9.37

    Ahojky, tak barvy jsou dvě. Růžová a bílá. Jsem ráda, že jsi dala do soutěže právě tu růžovou. Také jsem pro ni hlasovala, když jsi se na IG ptala, jakou dát do givky. Pa Eva

  38. věra gažarová

    10.5.2017 at 9.38

    Barvičky jsou bílá a růžová,

  39. Hanka

    10.5.2017 at 9.40

    2 barvičky k dostání – růžová/černá a bílo/černá

  40. Lenka

    10.5.2017 at 9.46

    Barvy jsou 2, růžový a bílý. Takový kartáč by se mi hodil, navíc když ještě uhlazuje neposlušné vlasy, to by bylo něco super 🙂

  41. Marcela

    10.5.2017 at 9.57

    Tak se také přidávám s odpovědí. Mají dvě barvy, bílou a růžovou. Děkuji za skvělou recenzi 🙂

  42. Linda Emília Hrdinová

    10.5.2017 at 10.01

    Vypadá moc pěkně, TT mám ráda, tak by i tenhle mohl být fajn 🙂
    Mají ho ve dvou barvách – v růžové a bílé, obě s černou 🙂

  43. Jana

    10.5.2017 at 10.09

    Ve 2 barvach, ruzove a bile 🙂

  44. Štěpánka

    10.5.2017 at 10.10

    Růžová a bílá barva 🙂

  45. Renáta

    10.5.2017 at 10.12

    Píši úplně poprvé do jakékoliv giveaway, tak snad se usměje štěstí:-) Ještě jsem nikdy neměla pořádný kartáč a asi by to už nějaký konečně chtělo. Tyto kartáče mají ve dvou barvách – růžový a bílý.

  46. Karolina

    10.5.2017 at 10.15

    Ze barvy jsou dve tu bylo zmineno stokrat:) Jinak ja pouzivam Tangle Teezer a jsem stastna za ten den, kdy jsem ho objevila. Ale to uz je chvilka, tak proc nezkusit neco jineho, treba bude jeste lepsi:)

  47. Michaela Slezáčková

    10.5.2017 at 10.28

    Barvy mají všude dvě. Růžovou a bílou!!!

  48. Lucie

    10.5.2017 at 10.34

    Kartáč mají ve dvou barvách,růžová a bílá 🙂 Kartáč vypadá skvěle. Doma mam prave Tangle Teezer,ale chybí mi u nej rukojeť 😓

  49. Kate

    10.5.2017 at 10.35

    Barvy mají jen dvě, růžovou a bílou.. 🙂 Na svůj TT nedám dopustit..!

  50. Michelle

    10.5.2017 at 10.41

    Mají v nabíce růžovou a bílou.:-)
    Jsou moc pěkné, zajímalo by mě jestli by mi sedly více než TT. 🙂

  51. Elwenderion

    10.5.2017 at 10.46

    Já tam teda vidím jen tyhle dvě barvy – bílá a růžová 😀
    Sice bych radši brala bílou, ale přežiju kdyžtak i tu růžovou 😉

  52. Iva H.

    10.5.2017 at 10.51

    Ahojky,tak barvicky jsou dve ruzova+bila.Krasna barvicka pro dceru(dlouhe kudrnate vlasky).Jinak zase jeden povedeny clanek.Jako vzdy☺

  53. Markéta K.

    10.5.2017 at 10.52

    ve dvou barvách – bílé a růžové.
    Taky by mě zajímalo porovnání s TT

  54. Eva

    10.5.2017 at 11.06

    Urcite bych rada vyzkousela, jinak doma mam TT a nedam na nej dopustit, nechápu jak jsem mohla bez nej zit:))
    Na eshopu ve 2barvach, pink+ white:)

  55. Michelle

    10.5.2017 at 11.08

    Takže farby maju v ponuke 2 (ružová a biela)
    Ja som Tangle skúšala ale má krátke štetiny takže mi vôbec vlasy nerozčeše a okrem toho pichá na čele 😂 ešte ma vytáča že je bez rúčky
    Tento vyzerá celkom sľubne tak uvidím ako to dopadne😊

  56. Verča

    10.5.2017 at 11.17

    Kartáč je na eshopu ve dvou barvách, bílá a růžová. Dřív jsem používala obyčejné hřebeny s jednou řadou zubů, ale teď mám ráda kartáče na vlasy. Vyhovují mi i v létě u vody, dobře rozčesávají.

  57. Šárka Ticháčková

    10.5.2017 at 11.20

    Pěkná recenze, děkuji, kartáče Air motion jsou dostupné ve dvou barvách (bílý a růžový). Už několik let mám TT a mám jich více, doma, v práci, do kabelky … a nejstarší TT už vypadá poněkud unaveně, tak uvažuji o novém nebo o změně, třeba se nebudu muset rozhodovat 😉 mám středně dlouhé, rovné vlasy, tak by mi měl Air motion kartáč vyhovovat, asi stejně jako tobě 😊

  58. Betty O.

    10.5.2017 at 11.23

    Na eshopu mají 2 barvy (růžová a bílá). Popravdě mě TT moc nesedl nikdy, pokaždé když jsem ho vyzkoušela u kamarádky tak mě přišlo, že mě to ty vlasy vůbec nerozčeše 🙈😏 možná to je tím, že jsem na svůj kartáč zvyklá (mám ho už aspoň 8let) a prostě vyměnit ho nechci 😀 ale když je ta příležitost, tak to zkusím a třeba se najde štěstí 🍀 a třeba mě bude sedět, a ta růžová 🌸😍👌

  59. Misha

    10.5.2017 at 11.36

    Vážně už tolik komentářů?? Neeee!!! Ten hřeben chci jááá ;))) na eshopu jsou dvě barvy – růžovka a bílovka 🙂 miluju tenhle typ hřebenů

  60. Lucia Remencová

    10.5.2017 at 11.48

    Kefy majú v dvoch farbách – ružová a biela. Veľmi rada by som ju vyskúšala, mám dlhé vlasy a niekedy mám pocit, že ani tangle teezer nestačí. 🙂 Inak, ako vždy, skvelá recenzia a krásny blog. Cením si Tvoju úprimnosť a bezprostrednosť a najviac varenie na instagrame 😀

  61. Nikol

    10.5.2017 at 11.48

    Barvy jsou 2, růžová a bílá 😉 mám hodně husté vlasy se sklonem ke krepatění, tak bych ráda vyzkoušela.

  62. Vendy

    10.5.2017 at 12.07

    Eshop má dva druhy kartáčů: růžovo-černý a bílo-černý.
    Moje vlasy mají sklony k elektrizování, zajímalo by mne jestli by mi tento kartáč pomohl a vyhovoval.

  63. Markéta

    10.5.2017 at 12.27

    Na eshopu mají dva druhy – růžovou a bílou 🙂 Jsem typická blondýna, protože jsem odpověď opravdu hledala na eshopu. Až poté mi došlo, že si tu odpovědi mohu přečíst 😀

  64. Marcela

    10.5.2017 at 12.54

    Tak ten je boží, na moje dlouhé vlasy by mohl být peckovní! :)) Jinak barvy jsou 2, růžová a bílá, ale to už si asi každý přečetl 😀

  65. Monika cermakova

    10.5.2017 at 13.02

    Tak barvy jsou dvě. Růžová a bílá. ..pro mě a mou dcerku by to byla supeer výhra

  66. Gabriela Janoušková

    10.5.2017 at 13.07

    Kartáč mají ve dvou barevných variantách 😊 Moc mě kartáče zaujaly, protože mám vlasy strašně dlouhé a vlnité, což není úplně nejlepší 😀 Sama TT používám, protože vůbec nekudlá, s čím jsem měla často dost problém, ale TT mi fakt vyhovuje. Akorát jsem dost nešikovná a často mi vypadává z ruky 😀 takže bychodím ho chtěla zkusit, když má tu rukojeť 😊 přeji pěkný den! 💞

  67. Marika

    10.5.2017 at 13.47

    Eshop nabizi 2 barevne varianty – bilou a ruzovou. Hezky den vsem 😀

  68. KačééZ

    10.5.2017 at 14.04

    Prodávají ho ve dvou barvičkách, které máš:) Bílá a růžová. Vypadá opravdu zajímavě! 🙂

  69. Bella Moon

    10.5.2017 at 14.22

    Pěkné odpoledne,
    nový kartáč by potěšil, kór když mi ten můj TT dosluhuje. To jsem ráda, že jsou i jiné stejně dobré kartáče. Na e-shopu je mají samozřejmě v bílé a růžové barvě. Děkuju za další dobrou recenzi a tip na kartáč. 🙂

  70. míša šikulová

    10.5.2017 at 14.34

    Díky za recenzi a tip na kartáč 🙂
    Taky používá TT a zkoušela jsem i D-tangler…. za mě spokojenost s oběma…. i když TT co mám je už asi na konci své funkčnosti…. už chudák dosluhuje… hihi. Používám ho poctivě a pravidelně několik let 🙂
    V shopu mají 2 varianty Air motion kartáčů – růžového a bílého krasavce 🙂 Ten růžový mne upoutal hned na první dobrou… hihi…. vlásky máš po použití opravdu lesklé a krásné hladké ….. Určitě do něj půjdu 🙂 Věřím, že budu spokojená…. hihihi…. jako vždy když nějaký produktík doporučíš 🙂
    Přeji pěkné odpoledne

  71. Lucie Ošmerová

    10.5.2017 at 14.35

    Barvy mají 2. Bílou a růžovou. Mam dost zniceny a krepaty vlasy… A bez vyžehlení vypadam jak naprostej tydýt. Pokud tohle opravdu funguje jak rikas, tak by mi to asi spoustu veci ulehcilo

  72. Gabča

    10.5.2017 at 14.52

    Jen dvě barvy? 😀 pfff, ale žůžová je super, už jsem psala na IG že ten fakt chci! 😀
    ale jinak já taky několik let nemůžu dopustit na TT, jen me obsa nasere (pardon :D) ze se trosku blbe drzi, když treba je nekde vzadu na hlave kudlanec a já to lehkou rukou necekám, tak mi samozřejmě vyletí :DD a to je řacha na té dlažbě potom :DD

  73. Lucie

    10.5.2017 at 15.33

    Prodávají ho ve 2 barvách – bílá a růžová, která je teda hodně pěkná. Taky jsem spíš na bílé věci, ale tato růžová je fakt moc hezká. 🙂

  74. Anička

    10.5.2017 at 15.39

    Barvy mají 2 – bílou a růžovou. Kartáčů mám vyzkoušeno více, zatím nejvíc vede TT, ale je fakt, ze se občas proletí přes celou místnost a vzbudim pul baráku. Kartáč s rukojetí bych ocenila! Díky za soutěž!:)

  75. Lenka Špryslová

    10.5.2017 at 16.29

    Ahojky,

    Zase zajímavá a pěkná věc pro nás hlavně ženy.
    Kartáče jsou to pěkné oba dva a prodávají ho ve 2 barvách – bílá a růžová, obě barvy vypadají super.

  76. Marketa Součková

    10.5.2017 at 16.40

    Tak maji dve varianty-ruzovou a bilou:) vidim, ze ses rozhodla darovat ruzovy, to urco na moje doporuceni😃 Diky za recenzi😊

  77. IVANA

    10.5.2017 at 16.44

    Kartáč existuje ve dvou variantách. BÍLÝ A RŮŽOVÝ.Moc ráda bych ho vyzkoušela. Poslední dobou mám vlásky bez lesku.Zajímalo by mě jak funguje v reálu.😉

  78. Renata K.

    10.5.2017 at 16.59

    Mají bílou a růžovou barvu. Kartáč by se mi na moje dlouhé a husté vlasy velice hodil, tak uvidíme 😉

  79. Martina Elegant40

    10.5.2017 at 17.40

    Mají dvě barvy. Hezká recenze.

  80. Michaela Čiráková

    10.5.2017 at 18.01

    Růžová a bílá

  81. Petra

    10.5.2017 at 18.05

    Maji dve barvy. 🙂 Rada bych ho zkusila, mam hodne huste vlasy.

  82. Katka

    10.5.2017 at 18.27

    Tak jak píší holky řede mnou, kartáč je ve dvou barvách….žůžové a bílé 🙂 Doma máme TT a je dobrý,ale špatně se mi tím češe naše princezna, kvůli tomu, že mu chybí rukojeť. Ale z naší malé je čím dál větší parádnice, tak ji chci ušetřit aspoň toho škudlení. 🙂

  83. Kristýna

    10.5.2017 at 19.11

    Jak už je tady zmíněné, mají ho jenom ve dvou barvách 🙂 bílá a růžová ♥
    tynka.kosulicova@seznam.cz

  84. Veronika

    10.5.2017 at 19.39

    Barvy mají dvě:), ja před použitím TT nevěřila, že je tak super,ale teď na něj taky nedám dopustit, jen se mi občas stává že musím vlasy česat po „vrstvách“, občas mi je prostě naráz nerozčeše. A nevím čím to je jestli nešikovností nebo tím že už není nejnovější 😀

  85. Ivka

    10.5.2017 at 20.12

    farby sú dve 🙂 ružová a biela. Taktiež používam TT a som veľmi spokojná od kedy ho mám menej sa mi ničia vlasy a popravde aj menej ich vypadne pri česaní, čo som bola veľmi prekvapená. 🙂

  86. Lenka

    10.5.2017 at 20.15

    Mají ho ve 2 barvách – bílá a růžová. Zajímalo by mě, jestli je lepší než TT.

  87. philosoraptorka

    10.5.2017 at 20.24

    Hřeben Air Motion se dá sehnat ve dvou barvách, růžové a bílé. Já sice nedám dopustit na hřeben s kančími štětinami, ale tenhle vypadá podle fotodokumentace opravdu nadějně, chci ho zkusit.

  88. Lucie

    10.5.2017 at 20.32

    Barvy mají dvoje a to růžovou a bílou :).
    Jinak Vás/Tě moc zdravím, recenze máte výborné, upřímné a hlavně působíte jako sympatická žena, která si na nic nehraje. To se v dnešní době cení :), nebo aspoň já si toho cením určitě. Jen tak dál.

  89. Linda

    11.5.2017 at 4.18

    Hřeben vypadá dobře, obzvláště mě zaujalo, že vyhladí vlasy. Po porodu mi skoro půl roku šíleně padaly vlasy – děs, nechala jsem si je kvůli tomu zkrátit do půlky zad (měla jsem je do pasu) teď mi rostou nové a jak jsou kratší a ještě vlnité, tak mi skoro všude trčí kolem hlavy. Zatím jsem nepřišla na způsob jak je zkrotit. TT mám, je fajn, ale vlásky neuhladí.
    Jinak o otázce – barvy mají dvě, bílou a růžovou.

  90. miskasiska

    11.5.2017 at 6.29

    Dá sa zohnať v dvoch farbách – ružová a biela. TT som nikdy nemala, tak tento kartáč by sa naozaj hodil, lebo rozčesať moje vlasy je niekedy fakt nadľudský výkon 🙂

  91. Markéta

    11.5.2017 at 7.06

    Růžová a bílá 🙂 🙂

  92. Karolina R.

    11.5.2017 at 9.17

    Dve barvy- ruzova a bila 😊 A jako jak na TT nedam dopustit tak tenhle kartac vypada jeste lip 😀

  93. Petra

    11.5.2017 at 9.23

    Barvy mají 2 – bílou a růžovou ☺️
    Díky za recenzi, jako vždy super 😊

  94. Kamila K.

    11.5.2017 at 12.25

    Tento hřeben mají ve 2 dvou barevných provedeních – bílá a růžová. Překvapuje mě svým designem a ráda bych jej vyzkoušela – mám husté vlasy a ne všechny hřebeny,si dokážou s nimi poradit. Tvůj blog mám moc ráda, už mi tvé recenze mnohokrát pomohly při výběru 🙂

  95. Aneta

    11.5.2017 at 12.35

    Vypadá to dobře 🙂 na eshopu mají 2 barvy..růžovou a bílou

  96. Mirka Š

    11.5.2017 at 17.14

    Vidím 2 barvy – růžovou a bílou.Ještě jsem je nikde neviděla 🙂

  97. Ella Nová

    11.5.2017 at 18.25

    Ano,ano, ja tam ten lesk vidim 🙂 kartac maji ve 2 barvach, ruzove a bile.

  98. Radka

    11.5.2017 at 19.44

    Kartáč mají ve dvou barvách – v bílé a růžové 🙂 Díky za recenzi.

  99. Michaela Tarantová

    11.5.2017 at 20.19

    Prodává se v těchhle dvou variantách 😀 vzhledem k tomu, že můj kartáč za 30 Kč by už chtěl vyměnit, tenhle čupr by se mi docela hodil 😀

  100. Veronika T.

    12.5.2017 at 7.47

    Oujeeee, oujeeee, tož to je zase ale krásný a inspirativní článek – pardon, vlastně RECENZOGIVKA – super výraz 😉😁👍 Jinak kartáče mají – překvapivě – ve 2 barevných variantách bílé a žůžové 😁 Pěkný den a snad už konečně i začínající jaro 😉 🌻 💐

    • ILoveMakeUp

      12.5.2017 at 8.05

      super, že? To mě baví, recenzogivky:)))
      Jooo, snad jo, teploučko hezky, člověk může být venku, hezký den!

  101. Aneta M.

    12.5.2017 at 12.08

    Ahojky, konečně jsem se zase dostala k tvému blogu a taková záplava super článku, rovnou se zapojím do soutěže, co kdyby jednou? Barvy jsou dvě white a pink (bílá a růžová). Díky za inspiraci

  102. Zuzík

    12.5.2017 at 21.22

    Ahoj tento kartáč se prodává ve čtyřech barvách – bílá, růžová, modrá a žlutá.

  103. Zuzík

    12.5.2017 at 21.28

    Jeee tak v tomto eshopu mají jen bílé a růžové.😁

  104. Andrea

    12.5.2017 at 21.42

    Barvy jsou dvě – bílá a růžová.
    Růžová je moje oblíbená barva, trochu dětinské ale holčičí věci mě baví stále :).

  105. Katka Š.

    13.5.2017 at 8.40

    Na eshopu mají 2 barvy – bílou a růžovou :). Kartáč by se mi moc hodil, používám několik let tangle teezer a ráda vyzkouším něco nového :).

  106. Petra

    13.5.2017 at 14.05

    Uplne jsem na ten kartáč navnadena po tomto článku 😍 potrebovala bych nejaky novy 🙈 barvy jsou 2 🍀

  107. Veronika

    13.5.2017 at 14.08

    Mají růžovou a bílou 😊

  108. ZdeňkaM

    13.5.2017 at 14.31

    Na eshopu mají kartáč v růžové a bílé barvě.

  109. Veronika S.

    13.5.2017 at 15.45

    Mají je ve dvou variantách (růžová a bílá) 🙂
    Už skoro 3 roky používám Tangle Teezer a to původní nadšení dávno opadlo 😀 pořád je super, ale chtělo by to něco novýho

  110. Týna

    13.5.2017 at 19.45

    Dvě barvičky, růžová a bílá 🙂 Jinak zajímavá inspirace, já se přiznám, že pokaždé, když jsem si koupila jiný kartáč než Tangle Teezer, tak jsem byla zklamaná… Mám hodně krepaté vlásky, tak by mi tenhle mohl konečně vyhovovat, když tak pěkně uhlazuje, jak říkáš 🙂

  111. Katka B.

    14.5.2017 at 7.06

    Barvičky jsou dvě 🙂 bílá a růžová 🙂

  112. Luca

    14.5.2017 at 13.06

    Mají 2 barvičky – ruzovou a bilou 🙂 zkusim stesti 🍀

  113. Irča

    14.5.2017 at 16.20

    2 barvičky, bílá a růžová 🙂

  114. Karolína Brázdilová

    14.5.2017 at 17.04

    Barvy jsou dvě,růžová a bílá 🙂

  115. Olga

    14.5.2017 at 21.38

    Růžový a bílý. Moc by mě zajímalo srovnání s tangle teezerem na vlastní vlasy 😊

  116. Martina Serafee Kolářová

    15.5.2017 at 6.24

    Ahoj, zajímavý kartáč 🙂 Jinak barvy mají dvě …..
    Hezký den 🙂

  117. Ivana Drapová

    17.5.2017 at 7.36

    Teda to je lesk jak blesk,giwku jsem prosvihla tak si ho asi koupim 😀 ja mam doma Tangle teezer a musim rict ze mi moc nesedi nejak se mi po nem masti vlasy asi to bude tim ze nejsem majitelkou hustych vlasu tak si asi cesu hlavu a ne vlasy 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.