Bourjois tekutá matná rtěnka recenze a soutěž

By  |  88 komentářů

Pro všechny milovnice matných rtů bude dnešní článek. Nevím jak vy, ale já mám prostě celkově matné produkty v kosmetice nejradši, ať už jde o rtěnky, oční stíny nebo tvářenky. Přijde mi, že se pak člověk v těch barvách může mnohem více odvázat, nemyslím ani tak ve výraznosti barev, jak spíše v množství. Co dneska uvidíte? Objednávala jsem na notino.cz lampu od Yankee Candle, kterou jsem už dlouho chtěla a k tomu jsem přihodila i rtěnky, které jsem se také chystala už dlouho vyzkoušet…

Kromě rtěnek jsem tam objednala také moji nejmilovanější konturovací tužku od E style v odstínu frosty mauve. Absolutně ji zbožňuji, je úžasná k jakékoliv rtěnce a vypadá na rtech luxusně i samostatně. Jeden z mála kosmetických produktů, který je pro mě nenahraditelný.

konturovací tužka E style

Já jsem určitě viděla nějaké recenze na tyto rtěnky od značky Bourjois, ale příliš jsem jim nevěnovala pozornost, takže pro mě byla konzistence rtěnky docela překvapení.

Bourjoies rouge edition velvet

Řeknete si, matná rtěnka, co kolem toho dělá vědu, ale není matná jako matná. Jde hlavně o tu konzistence a vlastně i trošku výsledný efekt. Můžete mít na rtech ultra matnou krustu, která nebude příliš pohodlná. Nebo můžete mít na rtech heboučký povlak, který vytvoří právě tekutá rtěnka Bourjois Rouge edition velvet. Má takovou až lehce pěnovou konzistenci a na rtech nevytvoří absolutně žádnou krustu, udělá jen opravdu lehoučkou vrstvu, kterou během nošení absolutně necítíte. Tento typ konzistence má za následek tak trošku nižší výdrž, než můžeme být zvyklé u větších držáku, ale za to pohodlí to rozhodně stojí.

Bourjois matná rtěnka

Zde vidíte odstín 07 nude-ist. Je to velmi přirozená barva, která mi naprosto skvěle sedla. Mohla by v ní být ještě kapička růžové, ale nevadí. Je tedy spíše hnědá, ale ne nějak ponuře, spíše je to taková hnědo-cihlová barva. Rty jak vidíte krásně zvýrazní, naopak vrásky nebo takové ty rýhy ve rtech už méně, což je fajn.

Bourjois rtěnka

Je hrozně lehká, ta výdrž s jídlem není nic moc, jakmile si dáte něco většího, tak jde dolů. Pokud ale nejíte, tak třeba takové 4 hodiny dá naprosto v pohodě, což je přesně to, co mi vyhovuje a stačí. Pokud vyžadujete výdrž po celý den, s tím nepočítejte, pokud spíše jako já vám jde o hezký vzhled a pohodlí na pár hodin, určitě vyzkoušejte.

matná rtěnka rouge editon


Recenzogivkaaaaaaaa. Já jsem si objednala dva odstíny, hned jak jsem je ale vytáhla, tak mi bylo jasné, že odstín 10 dont pink of it je sice krásný, ale pro mě světlý. Takže pokud máte zájem mít krásné rty, zkuste štěstí a zapojte se do soutěže:)

Kdo chce vyhrát?:)

  1. napiště mi váš absolutně NEJoblíbenější odstín/barvu rtěnky, který nosíte nejčastěji?
  2. v komentáři vyplňte kolonku email prosím

Soutěž bude ukončena dne 11. 7. 2018

Bourjois soutěž

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

88 komentářů

  1. Janka

    4.7.2018 at 6.55

    Většinou nosím světlejší odstíny. V tmavých se nějak necítím vůbec dobře. Nemám nejoblíbenější odstín, většinou střídám jak rtěnky tak lesky. Stále hledám tu pravou která bude pro mě ta nej ne 🙂

  2. Nela

    4.7.2018 at 6.58

    Nejraději mám takové nude až nenápadně meruňkové. Ale u mě se to často mění, dle nálady, outfitu a ročního období 🙂

  3. Tatiana

    4.7.2018 at 6.58

    Ahoj ja najradšej nosím také ružovkasté nude odtiene ale niekedy aj niečo výraznejšie občas treba vyčnievať z davu.
    tatiankasevcikova@gmail.com

  4. Barbora

    4.7.2018 at 7.00

    Ja miluji rtenku od Flormaru 02 Pale Pink 🙂 Ale o Flormaru jako o znacce mi prijde, ze mluvis uz jen ty a ja mam tu znacku moc rada 🙂 A tuhle rtenku od Bourjois uz chci zkusit dlouho, tak zkusim stesti 🙂

    • ILoveMakeUp

      4.7.2018 at 7.05

      Flormar je super, mají spoustu úžasných produktů, takže mě také baví:) Zrovna teď si patlám flromar balzám:-D

      • Marcela

        4.7.2018 at 7.16

        Škoda jen, že Flormar není v drogeriích dostupnější. Kam vlezu, tam mají jen část produktů. Jinak se mi ta značka také moc líbí.

  5. Martina

    4.7.2018 at 7.06

    Najradšej mám tmavé odtiene ale mepohrdnem ani svetlejšimi ktoré sa dajú nosiť vždy na kazdu príležitosť a ku všetkému 😊

  6. Kateřina

    4.7.2018 at 7.11

    Nejradši nosím klasické nude světlé barvy, ale v poslední době jsem si hodně oblíbila i mauve odstíny, tlumené růžové a podobné.
    Tyhle od Bourjois znám a nosím už několik let, líbí se mi právě ta pěnová konzistence, je opravdu lehounká, ale přesně jak píšeš, výdrž opravdu není tak veliká. Tenhle odstín jsem ale ještě nikdy nezkoušela, tak třeba budu mít štěstí 🤗😊

  7. Káťa

    4.7.2018 at 7.15

    Moje nejoblíbenější odstíny jsou rozhodně nude s nádechem starorůžové, na každodenní nošení do práce úplně ideální. 🙂

  8. Pítris

    4.7.2018 at 7.17

    Já příliš neexperimentuji a nosím nejčastěji odstíny nude, lehce do růžova. Vystačím s obyčejnou rtěnkou od Revolution za pár korun.

  9. Lenka Brestenská

    4.7.2018 at 7.18

    Ja po prekročení 40-tky zásadne len červenééééé v rôznych obmenách. Ale dala by som si na dovolenke povedať aj ružovej :).

  10. Marcela

    4.7.2018 at 7.23

    Už po nich pokukuji nějakou dobu. Stále nějak nemám odvahu 🙂 Poslední dobou jsem se si oblíbila právě světlejší barvy. Zastřenou starorůžovou nebo takovou jak když si natřeš pusu malinovou šťávou. Krásné má třeba Avon.

  11. Šárka T.

    4.7.2018 at 7.27

    Začínala jsem s nude rtěnkami, někdy s nádechem do starorůžové. Nosím je pořád, ale časem jsem došla k výraznějším rtěnkám, většinou růžovým, ale už i ke klasické červené. Ale nejčastěji pořád sahám po různých starorůžových odstínech. A co se Bourjois týká, tak jejich rouge velvet the lipstick je skvělá, při nanášení má až gelovou konzistenci, ale během chvíle se zamkne do matna a výborně drží, po mastném jídle je třeba opravit, ale i tak je super a při nošení o ní nevím! Mám výraznější růžovou s kapkou hnědé (Hip Hip pink) a musím doporučit

  12. Miška

    4.7.2018 at 7.27

    Mám rada menej výrazné kúsky na perách, ktoré pri postupnom vytrácaní nie sú nápadné, takže u mňa sú to najmä nude a staroružové odtiene 🙂

  13. Jana

    4.7.2018 at 7.29

    Ahoj☺,krásný článek, nejradši mám červenohnědý odstín směřující spíš k té hnědé straně. Nemusím oranžovou a svítivě růžovou.Krásné léto☺

  14. Jája

    4.7.2018 at 7.37

    Já většinou sahám po růžové, když mám blonďaté melíry, přes léto 🙂 A když jsem brunetka, tak většinou po červené. Tahle barva se mi opravdu líbí a nemám rtěnku v tomhle odstínu 🙂

  15. Evča Blażková

    4.7.2018 at 7.47

    Poslední dobou nosim od Nuskin odstín maven ten naprosto miluji a asi si nakoupil i další barvicky. Dale mám také rada klasicky červenou.

  16. Martina Serafee Kolářová

    4.7.2018 at 8.02

    Ahoj, já mám v poslední době ráda rtěnky dofialova, boží je od Avonu v odstínu Spellbound 🙂

  17. Adéla

    4.7.2018 at 8.05

    Ahoj, já má nejradši matnou pudrovou růžovku od Dermacolu a ráda bych vyzkoušela právě Bourjois 🙂

  18. Nicola

    4.7.2018 at 8.11

    Teď jsme si zamilovala Ruler 80 od Maybelline 😉

  19. Tess

    4.7.2018 at 8.20

    Aktuálně by my baby – matná od Rimmelu, jinak už pár let č.400 od Trend IT Up, za pár kaček příjemné ponošení 😃

  20. Ivana M

    4.7.2018 at 8.25

    Nejraději mám odstíny nude lehce dorůžova, někdy i tmavší burgundskou. 🙂

  21. simka_xx

    4.7.2018 at 8.33

    ja sice nemam pred volnom ale vyhrala by som rada 😀
    najradsej nosim presne taketo nude odtiene, kvoli komfortu a ze ich nemusim stale kontrolovat, ale ak ide o farbu jednoznacne milujem fialovee ruze 🙂

  22. Renča

    4.7.2018 at 8.37

    nejradši mám vpodstatě všechny nude odstíny, ale ne takové ty hodně světlé, ale takové ty alá moje barva rtů „ale lepší“ 😀 😀 Jinak díky tobě mám zásobu tužek na rty od estyle, hlavně tu frosty mauve :D, jinak jí má i avon, jen je trochu tvrdší než od estyle, ale zase tolik nemizí, což také není na škodu. Jen ji používám od toho avonu opravdu jen jako konturku, od estyle jde v poho i na celé rty. No a pak By my Baby od Rimmel a na celý den (když nemám náladu se každou hodinu kontrolovat, nebo vim, že budu celý den v běhu) dermacol 16h odstín 12. Ráno nanesu a večer sundavám olejovým dvoufázákem, jinak drží jak mrcha 😀 😀

  23. Nikola Kvapilová

    4.7.2018 at 8.43

    Od Bourjois jsem dostala taky tuto radu, a fakt TOP! Mam syte ruzovy odstin, ktery nenosim tak casti, takovyho nude by se hodil, protoze na rtech je fakt super prijemna :)) Nejradeji ted nosim od Dermacol 15 a 17 z rady Matte Mania :))

  24. Eva Magdalena B.

    4.7.2018 at 8.47

    Nejčastěji nosím nude odstíny rtěnek, občas si střihnu i korálovou….

  25. Vendula

    4.7.2018 at 9.02

    Já má ráda takové lehké odstíny typu NUDE

  26. Jana

    4.7.2018 at 9.03

    Nejoblíbenější je určitě klasická červená (MAC, NYX nebo Sephora). Tuhle Don’t Pink Of It jsem už asi před 2 lety měla a úplně ji milovala (proč jsem si pak nekoupila další, sama fakt nevím 😃).

  27. Hanka

    4.7.2018 at 9.12

    Ahoj,
    nejraději nosím chubby stick od Gabrielly Salvate v odstínu Kiss. Z klasických rtěnek je to překvapivě asi meruňková od Yves Rocher.

  28. Pavla

    4.7.2018 at 9.45

    Momentálně zkouším matné rtěnky od Maybeline a co se týče odstínu, přes den ráda nosím nude až světle červenou a na večer tmavší:-)

  29. Michaela

    4.7.2018 at 9.53

    Zdravím,
    podle nálady střídám červenou, růžovou a nude. Na “divočejší” barvy nejsem. Nejraději pak mám matte mania rtěnky od Dermacol. 🙂

  30. Ari

    4.7.2018 at 10.11

    Co se rtěnek týče, jsem schopná, dát si na pusu snad opravdu jakoukoliv barvu. Ale mezi takové moje stálice patří rtěnky, které jsou růžové, občas až s nádechem do fialova. Zrovna jednu takovou mám v matném provedení a už vlastním několikáté balení, protože je prostě a jednoduše boží a hlavně (přesně!) pohodlná na rtech s parádní výdrží!

  31. Jana

    4.7.2018 at 10.13

    Mám spoustu oblíbených odstínů, záleží na ročním období a na příležitosti. Ale vedou asi fialové odstíny.

  32. Renča

    4.7.2018 at 10.19

    Miluju matné rtěnky a lesky! Nejradši odstíny mauve a červené. Vůbec se toho nebojím ani na běžné denní nošení 🙂

  33. Katka

    4.7.2018 at 10.37

    Schodou okolností je má oblíbená zrovna tato, odstín 10 😍😍

  34. Sára

    4.7.2018 at 10.59

    Moje absolutně nejoblibenější rtěnka je z avonu true color matte odstin red supreme. Takze za me cerveny odstin!

  35. jana

    4.7.2018 at 11.00

    ahoj,tak tieto ruze som si este nestihla kupit a vyskusat,takze by sa zisla :-),ale pouzivam iba nude ruze,ina farba mi velmi nepristane alebo som taku este nenasla,uplne najradsej mam Rimmell lasting finish Kate Moss 45 a ASTOR Soft Sensation rúž 602.Moj email : jana-b@pobox.sk

  36. Simona

    4.7.2018 at 11.36

    Najradšej mám každý deň iný odtieň rúžu. Baví ma striedať farby podľa nálady. Momentálne mám objednaný holografický rúž od Avonu a na ten sa veľmi teším.

  37. Jana

    4.7.2018 at 11.38

    Ahoj, muj oblibeny odstin je presne jako tento nude-ist. Ja ho mam v rtence od Astoru- odstin 027 Elegant Nude. I ta konzistence Astorackych maslicek mi hrozne vyhovuje 🙂

  38. ZuzaK

    4.7.2018 at 11.58

    Odstíny nude, teď v létě korálové a sem tam červené.

  39. Michaela Chaloupkova

    4.7.2018 at 12.56

    Ahojik nejraději nosím staroruzovou.Ale jinak miluju barvičky a nosím je 😊Krásný dnik přeju😉

  40. Ella Nová

    4.7.2018 at 13.17

    Nude do ruzova, nic vyrazneho

  41. Adela Hanzelinova

    4.7.2018 at 13.31

    Ahoj! Za me nude, resp.co nejvic podobnej odstin mym rtum, jen treba trosicku tmavsi nebo nejak vyraznejsi nez jsou prirozene 😉, semtam soupnu vyraznou ruzovou a jdu😉

  42. Anonym

    4.7.2018 at 13.32

    Najradšej mám prirodzené odtiene mauve vhodné na každý deň.Bourjois sa už chystám dlhšiu dobu skúsiť na základe toľkých pozitívnych recenzií – jak ich HEALTHY MIX make-up tak aj niečo na pery 🙂

  43. Lenka Špryslová

    4.7.2018 at 13.36

    Ahojky,

    Moje top rtěnka je od Dermacolu 16 ti hodinovka v odstínu č.6.
    Ale když najdu někdy lepší budu jen ráda.

  44. Martina Štefková

    4.7.2018 at 14.28

    Vypadá násherně. Já tekuté rtěnky prostě miluju. Nejraději mám NYX odstín Cannes 🙂

  45. Milena

    4.7.2018 at 15.03

    Mam doma asi 70 rtěnek a některé opravdu drahé. Jako například rouge bunny rouge, makeup for ever a urban decay. Od teto značky mám třeba moc ráda odstín ZZ, což je krásný fialkový odstín a také doufám, že brzo přibude tolik vychvalovany a oblíbený odstín backtalk. Ale i mezi levnými rtenkami se najdou poklady. Nedávno jsi mi doporučila that’s mauvie, což je asi rimmelka, i když teda nevím, není to tam napsané a je opravdu hezká a za pár kaček. Teď mám objednanou tekutou nablu v rudém odstínu a už se těším jaká bude.

  46. Vendula

    4.7.2018 at 16.02

    Já miluju tekuté rtěnky od Bourjois. Mým nejoblíbenějším odstínem je momentálně Olé Flamingo. Odstín je skvěle nositelný i přes den, ačkoli se jedná o výraznější odstín. Doufám, že brzy přibude nový odstín do mé sbírky. 🙂

  47. Zdena B

    4.7.2018 at 16.21

    Nejraději mám vínovou barvu, po které jsou rty jako políbené borůvkami. 🙂

  48. Linh

    4.7.2018 at 17.35

    Já jedu jedině starorůžovky. Momentálně mám Maybelline odstín Lover, a spokojenost. Nic extravagantnějšího si dovolit před pacienty nemůžu, a tenhle odstín je decentní a zároveň fakt moc pěkný.

  49. Nikol B.

    4.7.2018 at 17.51

    Mé nejoblíbenější jsou takové růžovo-nude. Mám ráda rtěnky od Rimmelu, výdrž asi nic extra, ale přijdou mi příjemné na rtech.

  50. Simona Zahrádková

    4.7.2018 at 18.08

    Ahoj, já mám nejradši světlé nude odstíny, občas mám ale i chuť na rudé rty. A když chci lesklé rty, volím většinou rtěnku od Oriflamu Power Shine, mám více odstínů, jdou si podobné.

  51. Michaela

    4.7.2018 at 19.42

    Nejraději nosím nude rtěnky.

  52. Svetlana

    4.7.2018 at 22.42

    Ahojky ❤️ v zimě nosím nejraději rudé a tmavě hnědé rtěnky, v létě spíš nude nebo na letní večery sáhnu po tmave růžových odstínech.💄
    Jinak tyto Bourjois matné rtěnky jsou boží 😍 naprosto je miluju. Dlouho vydrží a jsou příjemné na rtech. Myslím, že Bourjois rtěnky i obecně kosmetiku umí. 💕

  53. Eva

    5.7.2018 at 7.00

    Na denni noseni mam nejrdeji staroruzovou barvu na vecerni vinovou.

  54. Hanka

    5.7.2018 at 7.22

    Rozhodne nude farby,na výrazné odtiene si netrúfam. hanka.gregorova@gmail.com

  55. Michala

    5.7.2018 at 7.54

    Ahoj já nosím na co mám zrovna náladu a podle příležitosti a naliceni oci.Kdyz mám na nich jen řasenka a sjednocené víčko dam i výraznější rtenku,kdyz mám více nalicene oci tak pak uz jen nude rty.Matne rtenky se mi libi,ale zatím jsem objevila jen jednu která je pro me příjemná na rtech a nescvrkava je a nevysusuje po case a to jsou Revlon.Ale toto vypadá taky vyborne.

  56. Veronika

    5.7.2018 at 7.54

    Ahojky. Já jsem na ty světlejší spíše do růžova. Jsem hodně světlá (a navíc čerstvě blond), takže ty nude do hněda/cihlova můžu jen na podzim. Teď poslední dobou u mě vede UD Vice v odstínu Native. Docela ráda bych vyzkoušela nějakou od Bourjois, protože značku jsem objevila teprve nedávno (znám ji dlouho, ale až teď jsem si od ní něco koupila a makeup Healty mix mi vyrazil dech!).

  57. Michala

    5.7.2018 at 7.56

    A v předchozím komentáři mám spatne e-mail pardon.To je to tukani na mobilu.

  58. Veronika

    5.7.2018 at 7.56

    Ahojky. Já jsem na ty světlejší spíše do růžova. Jsem hodně světlá (a navíc čerstvě blond), takže ty nude do hněda/cihlova můžu jen na podzim. Teď poslední dobou u mě vede UD Vice v odstínu Native. Docela ráda bych vyzkoušela nějakou od Bourjois, protože značku jsem objevila teprve nedávno (znám ji dlouho, ale až teď jsem si od ní něco koupila a makeup Healty mix mi vyrazil dech!). Měj se krásně.

  59. LUCIA

    5.7.2018 at 10.15

    Obľubujem viac nude odtiene ale keď idem na nejakú príležitost tak červená to istí 🙂

  60. Jenny

    5.7.2018 at 10.16

    Nejraději mám nositelnější odstíny. Moje top je č. 12 Dermacol 16h. Nejraději nějaké nude až do růžovo-fialovo-hněda, ale nic divokýho 🙂

  61. Dadka

    5.7.2018 at 11.21

    Mám ráda přirozenější odstíny, které rty jen zvýrazní a ne přebarví:-)-

  62. Káťa

    5.7.2018 at 11.59

    Úplně nej odstín? No, jeden určitě není, poslední dobou ráda nosím hnědé odstíny, klidně i hodně tmavé nebo i hodně světlé. A odstín této rtěnky, co máš na rtech, je fakt nádherný! Jinak ale nejsem proti žádným barvám, ráda nosím i výrazné rtěnky, jako rudá, oranžová apod. 😉

  63. Anonym

    5.7.2018 at 12.02

    Jaradsej nosim fialove odtiene, ale najcastejsie, kvoli praci, nude.

  64. Vendula

    5.7.2018 at 13.43

    já mám raději méně nápadné odstíny, ale jestli je to do hněda, do růžova či červena už záleží jen na náladě 🙂

  65. Veronika K.

    5.7.2018 at 14.24

    Já mám úplně nej tlumenou růžovou s kapkou fialové ,ale málokdy takovou seženu a když ,tak ne dlouhodržící.Takže nakonec vždy zůstanu u dlouhotrvající tekuté tlumené růžové až nude :-O

  66. Alžbeta

    5.7.2018 at 17.40

    Najradšej nosím výrazné farby červené…

  67. Kača M.

    5.7.2018 at 19.02

    Teď mam nove rimell LASTING FINISH odstín Alarm a jsem nadsena

  68. Veronika

    5.7.2018 at 19.32

    Nejradsi nosim cervene, nejcasteji ale jen balzam nebo nenapadnou bezovou.taky mam ted v oblibe tezko popsatelny fialkovy odstin, ktery je lehce do cervena.

  69. Daniela

    5.7.2018 at 20.44

    Naradšej nosím tmavo červený rúž. Na večer obľúbený odtieň je aj červený do hneda alebo do fialova 🙂

  70. Petra

    6.7.2018 at 8.17

    Nejraději nosím světle růžové odstíny.

  71. Elena

    6.7.2018 at 14.31

    Mám ráda světlejší odstíny 😍

  72. Hana Šedlbauerová

    6.7.2018 at 21.26

    Někdy rudou, jindy růžovou někdy hnědou podle nálady.

  73. Hana Šedlbauerová

    6.7.2018 at 21.27

    Někdy červenou, jindy růžovou někdy hnědou podle nálady.

  74. hotmail sign in

    7.7.2018 at 10.03

    Thank you ! I feel that useful articles bring value to the reader

  75. Petra

    7.7.2018 at 11.11

    Já nejradši nosím nude odstíny.

  76. Jana

    7.7.2018 at 12.08

    Nejraději mám nude odstíny, cítím se v nich nejlépe.

  77. Magda

    7.7.2018 at 15.39

    Já unosím všechny odstíny rtěnek.

  78. Klára Odehnalová

    7.7.2018 at 15.45

    Nejraději mám rudé rtěnky, srdcovky jsou 16h od Dermacolu:)

  79. Martina

    7.7.2018 at 19.21

    Nejradši mám ruzovofialovou studenou barvu, třeba Dermacol 16h č.6.

  80. Andrea

    7.7.2018 at 20.16

    Nejraději nosím nude odstín s kapkou fialové.

  81. Natália

    8.7.2018 at 18.29

    Rtěnky miluji.. Nejraději experimentuji a to klidně i s fialovými odstíny ☺ nejoblíbenější odstín by však byl bordový 😍

  82. Marcela

    10.7.2018 at 8.13

    Ahojky, rtěnku mám pouze jednu a to Dermacol Matte Mania a tuším, že v odstínu 53 ☺

  83. Libuška Křížová

    10.7.2018 at 16.17

    Fuchsiová matná 🙂 Na léto top!

  84. Klára Parkanová

    11.7.2018 at 3.44

    Mám ráda světlejší nude odstíny, tmavší a výraznější mi nesedí a necítím se v nich.

  85. Alena

    11.7.2018 at 8.44

    nude, mauve odtiene – klasika styl lipstainu Sephora13

  86. Denisa

    11.7.2018 at 10.44

    Ahojky, nejdříve byhc chtěla poděkovat, že mám možnost zúčastnit se soutěže o rtěnku mé oblíbené značky Bourjois. 🙂 A ted odpověd na soutěžní otázku, jaký je mlj nejoblíbenější odstín/barvy rtěnky? Miluji všechny odstíny růžové (spíše poslední dobou, ty jemnější světlejší), dálé to jsou barvy pudrové, merunkové a nude. Vyloženě vyhrazený tip konkrétního odstínu u konkrétní rtěnky nemám, musí se mi prostě líbit, takže značky hodně střídám. Momentálně ale u mě vlastně vede jedna kráska, úplně obyčejná rtěnka značky MissSporty za ccca 30 Kč v odstínu 100-BARELY AMAZING – krásný merunkový nádech a celkem slušná výdrž. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.