Kartáče IKOO recenze fotky a giveaway

By  |  105 komentářů

Hezký den přeji. Dneska to bude praktický článek, ale zároveň krásný a zajímavý, protože produkt, který se vám chystám nyní zrecenzovat, je prostě dokonalý. Je to nádhera, je to krása a je to kartáč na vlasy. Úlet, co?!:)))

Kartáče IKOO

Myslím, že nejsem sama, která by nikdy dříve neřekla, že takový kartáč na vlasy může vypadat luxusně, že může být zajímavý, originální a zároveň skvěle funkční. Kartáče Ikoo jsou vyrobeny z akrylové pryskyřice, což umožňuje snadné čištění. Tvar, štětiny a celkově ten kartáč je navržen tak, aby perfektně sedl jak do ruky, tak na hlavu, aby pohodlně rozčesal mokré i suché vlasy, a aby je hezky uhladil a zanechal pěkně lesklé.

To balení, ach to balení, wow. Absolutně dokonalý dárek!:)

Značka má v nabídce několik krásných kolekcí, já se rozhodla vám představit pár kousků z té metalické. Je super, že tam je mega výběr z odstínů, takže vyberete jak pro milovnice divokých barev, tak i třeba nějaký tlumenější odstín pro mamku či babičku, super..

Jako vidíte to? Chápete to? Tomu prostě nešlo odolat!!

Obaly jsou plechové, vypadají absolutně luxusně a jak jsem psala výše, pokud nevíte co koupit jako dárek, maximálně tohle doporučuji.

Víte, co jsem si říkala.. Jako jasně, je to přirozený proces a čím je člověk starší, tím více toho má vyzkoušeno, má více zkušeností atd., ale když se tak člověk poohlédne zpět, jak se česal kartáčem, který mu trhal vlasy a po kterém pak létaly kolem hlavy a elektrizovaly, uf.. Nechápu, fakt nechápu a jsem ráda, že ty čas jsou pryč.

Ikoo kartáč nejen vypadá krásně, ale i skvěle funguje. Ono je kolem toho takových nóbl řečí v tom ofiko popisku typu ergonomický tvar, dokonalé přenesení tlaku při česání, masírování energických proudů blabla bla, ale jako oukej, je to tak. Ten tvar opravdu naprosto dokonale sedne do ruky i na hlavu a oproti konkurenčním produktům mi tento vyhovuje více proto, že není tak vypouklý a nemáte ho plnou dlaň, nevím jak lépe to napsat.. Tím pádem se vám pohodlněji a vlastně i rychleji češe. Na můj vkus jsou ty zoubky docela dost cítit, ale to je samozřejmě jen zvyku. Vlasy rozčeše naprosto dokonale, jak mokré, tak i suché.

Ještě bych chtěla zmínit, jsem si říkala, že ty štětiny bo jak to nazvat jsou docela krátké, že asi pro holky, co mají mega husté vlasy to nebude, jsem tak tipovala.. Pak došla kámoška, co má husté vlasy, tak jsem jí to vrazila, ať to vyzkouší a naprosto v pohodě, neměla problém a byla spokojená.

Co mě ale dokáže vždy dostat, že fakt tady ten typ kartáče ty vlasy nechá krásně upravené, uhlazené, lesklé, jako nemám slov, člověk by neřekl, že je to jen plast, v tom snad musí být i něco dalšího:)) Asi záááázrak:-DDD


Zajímavost: kartáč masíruje energické proudy, tzv meridiány. Je důležité abychom funkci svých meridiánů udržovali v rovnováze.

  • Meridián řídící – nervové poruchy, migréna, neplodnost, revma, nedostatek vitality, menstruační potíže.
  • Meridián žlučníku – kožní alergie, žlučníkové potíže, žlučníkové kameny, poruchy zraku, ztuhlost ramen a šíje.
  • Dráha tří ohřívačů – poruchy termoregulace, oběhové potíže, vysoký tlak, poruchy zažívání, alergie, oslabení imunity, deprese, vznětlivost.
  • Meridián močového měchýře – bolesti hlavy, vypadávání vlasů, nemoci kostí, kožní vyrážky.

A jejda, další?! Ano ano, další barevná varianta. Jak jsem vám psala, mají tam super výběr a jak můžete vidět, v nabídce jsou kartáče s černými zoubky nebo jak se tomu říká, ale i s bílými. Což je myslím také super, protože co si budeme vykládat, my ženské rády vybíráme očima:)

No panečku, zase další??!:-D Kdepak, tohle už je kartáč, o který si budete moci zasoutěžit, a i když mi to bylo trošku blbé, ho vybalovat, přišlo mi škoda, jej v tomto článku a recenzi neukázat. Kartáče, které jste viděly níže, mají v názvu HOME, jsou tedy jakože na doma. Tento má v názvu POCKET a je to prostě vyloženě takový ten cestovní kousek, kdy na těch zoubcích máte krytku, aby nedošlo k nějakému poškození.

Mně nezbývá, než doufat, že jsem pro vás vybrala kousek, který se vám bude líbit a vy, pokud vás kartáče zaujaly, můžete využít příležitosti a právě teď si o jeden zasoutěžit:) Kdo nehraje, nevyhraje:)

Chcete se zapojit do soutěže?

  1. Napište mi v komentáři odpověď na otázku, kolik se aktuálně v eshopu salononline skrývá pod značkou IKOO kolekcí?:))
  2. Dále můžete napsat cokoliv, já se těším na vaše názory na tyto kartáče, jak vás zaujaly?
  3. V komentáře nezapomeňte do kolonky email, vyplnit emailovou adresu

Soutěž bude ukončena dne 20. 8. 2017

Aby toho ale nebylo málo, všimla jsem si, že na eshopu mají nově i soutěže a aktuálně tam můžete vyhrát naprosto luxusní fén na vlasy! Já jsem to taky zkusila, odpovědi tam najdete raz dva:) Soutěž zde. Zapojit se můžete do 30.9. Jo novej fén, ten by se hodil jako sůl…:-D

A luxusní kartáč na vlasy vyhráváááááá:) Už má email!

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

105 komentářů

  1. Sonča

    15.8.2017 at 8.40

    Díky za super soutěž 🙂 zkusila jsem štěstí jak u tebe, tak na e-shopu, snad se poštěstí :)ty kartáče vypadají fakt luxusně a už se taky dostávám do věku, kdy mi nejde jen o nejnižší cenu, ale je fajn, když ty věcičky řádně fungují, je tam nějaká přidaná hodnota a ještě navíc krásně vypadají 🙂
    kolekce z řady IKOO jsou 3

    • Olga

      15.8.2017 at 12.35

      Kolekce jsou 3 a jsou nádherné. Moc bych jeden, a je jedno který, chtěla, všechny jsou úžasné.

  2. Sandra Střížová

    15.8.2017 at 8.41

    Ahoj, kolekce jsou tři 🙂 A kartáče jsou boží 🙂 Moc se mi líbí jak růžový tak modrý 🙂 Mám doma Klasický tangle teezera zajímalo by mě jestli je tento lepší nebo není. Určitě bych si ho ale nenechala a dala ho jako dárek kamarádce 🙂 RanunculTriss@seznam.cz

  3. K.

    15.8.2017 at 8.42

    Na webu mají 3 kolekce.
    Teda soutěží se nezúčastňuju, ale tenhle kartáč by se fakt hodil! Za necelé dva roky jsem od krátkého sestřihu (ala Phoebe z Čarodějek) přešla na délku „už“ na ramena a do culíku. Jednoznačně bych podobný kousek 100% užila. Každopádně díky za recenzi!

  4. Lenka

    15.8.2017 at 8.43

    páni, ty jsou krásné 🙂 já ho chciii 🙂

    Kolekce Ikoo jsou 3: klasická, metalická a paradise 🙂

  5. Jana Strašíková

    15.8.2017 at 8.46

    Ikoo kolekce jsou tři. Tenhle typ kartáčů už bych nedala z ruky, nic jiného mi vlasy nerozčeše bez slz a rvaní chomáčů vlasů. Zatím jsem neviděla hezčí než tyhle Ikoo designy a hlavně už dlouho odkládám nákup cestovní verze hřebenu, takže fakt potřebuju vyhrát. Předem díky! 😀

  6. Mirka

    15.8.2017 at 8.50

    Ty kartáče vypadají absolutně dokonale, ale já bych si ho vystavila do poličky a ani na něj nesáhla, abych si na tom krásném metalickém povrchu neudělala otisky 😉 😀 😀 Ne, kecám 😉 Jinak na webu mají tři kolekce: klasickou, metalickou a paradise 😉

  7. Lenka

    15.8.2017 at 8.51

    Kolekce jsou na webu 3. A jsou krásné všechny tři 🙂

  8. Alča

    15.8.2017 at 8.51

    Jsou boží!!! Pokud vyhraju tak budu mít doma dalšího miláčka, snad se ten můj dvounohý neurazí 😀 díky za recenzi. A kolekce mají 3

  9. Jarka

    15.8.2017 at 8.52

    Jéžíš, tenhle kartáč jsem poprvé viděla u barušminek a říkala jsem si, že ho musím mít…Je úžasný a ten s těmi bílými nejvíc.
    Značka obsahuje 3 kolekce – klasická kolekce, metalická kolekce a paradise kolekce.

  10. Elis

    15.8.2017 at 8.53

    Jsou super akorat mi kolabuje tagle teezer tak by se mi tenhle hodil premyslela jsem o nem, v kolekci jsou 3 a zkusim stesti

  11. Týna

    15.8.2017 at 8.53

    Kolekce jsou 3.
    Ja mam aktualne Tangle Teezer, ale vzhled tady tohoto kartace mu skvele konkuruje. 🙂
    Obycejne hrebeny nesnesu, nejlip se rozcesu tady temito kartaci. A co si budem povidat, ta metalicka kolekce je top!
    kristynadvorakova@centrum.cz

  12. Kateřina Sýkorová

    15.8.2017 at 8.54

    Bože, já je chci!!! 😀 Tak tohle je fakt dokonalost, úplně zírám.. Oproti konkurenci mají od pohledu skvělý tvar a design se teda nedá ani srovnat 😀 :O
    Pokud nejsem uplně slepá, tak mají tři kolekce 🙂
    Blog Everythin Kate

  13. Petra

    15.8.2017 at 8.58

    Jsou tam 3 kolekce a kartáče vypadají opravdu luxusně, super soutěž. 🙂

  14. Megg

    15.8.2017 at 9.00

    IKOO má 3 kolekce. 🙂 Kartáče vypadají krásně.

  15. Kikka

    15.8.2017 at 9.03

    Moc pěkná metalická recenze. Kartáč bych využila, protože ten můj stařeček konkurenční značky už dodělává a navíc při česání mi neustále vypadává z ruky 🙂 Kolekce mají 3. Pěkný den 🙂

  16. Eliška Vrbová

    15.8.2017 at 9.09

    Kolekce IKOO jsou aktuálně 3.
    Kartáče jsou krásné, já už mám hodně dlouho tangle teezer, tak by se mi nějaký nový kartáč hodil 🙂

  17. Jája

    15.8.2017 at 9.12

    Našla jsem 3 kolekce a taky už jsem tam soutěžila 😀 Kdo nezkusí, nic nezíská 😉 Každopádně tohle jsou nejkrásnější kartáče jaké jsem kdy viděla, a máš pravdu, my ženy prostě vybíráme očima a u mě je to jedna z prvních věcí, co řeším 😀 svabovajaja@seznam.cz

  18. Nikča

    15.8.2017 at 9.21

    Ahojky,
    Kolekce jsou 3.
    Momentalne mam leta staricky teezar tangler a je cas vyzkouset novy 😁 navic vypada moc pekne.

  19. miskasiska p

    15.8.2017 at 9.21

    Aktuálne sú 3 IKOO kolkekcie. Tie kartáče vyzerajú neskutočne luxusne, veľmi rada by som jeden vyskúšala 🙂

  20. Blueberry

    15.8.2017 at 9.22

    Hmmmm, to bych si nechala líbit 🙂 🙂 kolekce jsou tři.

  21. Martina

    15.8.2017 at 9.23

    Ahoj, na e-shopu nabízí 3 kolekce značky IKOO – klasickou, metalickou a paradise. Tyto kartáče mě zaujaly na první pohled, samozřejmě svým luxusním vzhledem a taky proto, že asi budou fungovat napodobném principu jako Tangleteezer. Navíc se mi dost líbí,že mají i malou verzi do kabelky, poněvadž nosit tu velkou krávu v tašce je prostě nepraktické. O této značce jsem nikdy neslyšela, takže děkuji za inspiraci 🙂

  22. Anna

    15.8.2017 at 9.24

    Kartace vypadaji paradne! Ja mam doma tangle teezer, ktery mi vyhovuje, ale uz by take potreboval vymenit, tak zkusim stesti tady. Kolekce tam jsou 3.

  23. Bella Moon

    15.8.2017 at 9.24

    Pěkné dopoledne, ty kartáče jsou nádherný!! 😍 V salononline mají 3 kolekce – klasickou, paradise a metalickou. Můj kartáč už je v katastrofálním stavu, tak by se hodil nový krasavec. Díky za další možnost si zasoutěžit o skvělou věc. 🙂
    Bella z radosti-a-starosti-by-bella.blogspot.cz

  24. Žaneta

    15.8.2017 at 9.24

    Ahoj, kolekce maji 3. Nejvic se mi libi samozrejme metalicka a hlavne ty bile zoubky. Klasicky tangle mi prave do ruky moc nesedi, takze urcite vyzkousim tento. Diky za tip 😉

  25. Tereza

    15.8.2017 at 9.25

    Ahoj, momentálně jsou na stránkách 3 IKOO kolekce – klasická, metalická a paradise. Všechny jsou teda krásné, člověk by ani nevěřil, že kartáč na vlasy může být tak hezký 😀 mně už dosluhuje tangle teezer, který právě beru i na cesty a štětiny už toho mají hodně za sebou, takže cestovní nový kartáč bych určitě využila 🙂 Měj se krásně!

  26. Eva

    15.8.2017 at 9.26

    na Salononline mají Ikoo 3 kolekce…kartáče vypadjí perfektně, hlavně ty metalické (no jo co se leskne, to se mi líbí) 🙂 kdyby se na mě štěstí usmálo a já vyhrála tak bych se zase musela rozhodnout, které ze dvou neteří bych ho věnovala, protože na moje krátké, jemné vlasy by ho bylo až škoda a ony obě mají krásné dlouhé vlasy…no uvidíme 😀

  27. Denča

    15.8.2017 at 9.27

    Ahojky,
    Tyto kartáče vypadají bombasticky mají je ve 3 kolekcích a milionů užasných barev. 🤗 Těch barev je takový výber, že bych chtěla mít všechny. Je opravdu těžké vybrat jeden. Mám doma tengle treezer a je super ale tento má tak dokonalý tvar až mi to vyráží dech. Mají krasné balení až takové luxusní. Tengle treezer ho má takové plastické (levné) ale kartáč překvapí. Tento kartáč bych chtěla vyzkoušet protože je v mé oblibené metalické růžové. Chtěla bych, aby o mě 20.8. zakoplo štěstí a mě by doma na poličce, zářil tenhle krasavec.

  28. Lůca Babáčková

    15.8.2017 at 9.27

    Kartáče vypadají božsky a na webu je mají za krásný peníze já ten kartáč kupovala za 700 Kč . Tento cestovní kartáč bych chtěla darovat mamince. 🙂
    Mají 3 kolekce . Nádherná soutěž 🙂 Přeji Ti krásný den

  29. Jana

    15.8.2017 at 9.28

    Ahoj,
    Ja jsem zatim zakrnela u klasickych kartacu na vlasy, ale tenhle vypada paradne 🙂
    kolekce jsou tri
    Jana

  30. Marketa

    15.8.2017 at 9.32

    3 kolekce. Tahle metalicka je bomba:)

  31. Eva Magdalena

    15.8.2017 at 9.46

    Kolekce jsou 3. Zjistila jsem, že ten cestovní by se mi dost hodil….

  32. Eva

    15.8.2017 at 9.46

    Na webu jsou 3 kolekce.
    Jinak nádherné hřebínky, zkusím štěstí.

    Hezký den

  33. Ladislava

    15.8.2017 at 10.04

    Ahoj. Kolekce mají 3. Tenhle kartáč jsem ještě neviděla 😮 a je luxusní!!! Já si koupila asi před 2měsícema napodobeninu tangle teezru v rossmann asi za stovku-já blbá a je to hrůza děs! Plastový, vrže to, rozpadá se na 2půlky, tahá! Vždycky jsem si říkala, že to nemůže být takový rozdíl, ale vidím že jo. Originál je hold jen jeden a v tomhle případě se fakt vyplatí našetřit na pořádný a kvalitní kartáč, který vydrží x let, no. Ale chybama se člověk učí. A tohle je taková krásná designová vychytávka! Vyfotit to takhle krásně musel být oříšek-nádherné fotky.

  34. Andrea

    15.8.2017 at 10.06

    Boží vzhled!! 😍 Nový kartáč potřebuji jako sůl. Mám od Ebelin, který používám už léta, ale je už trošku praskl, několikrát mi totiž vyletěl z ruky při rozčesávání. Takže o tohle si ráda zasoutěžím 🙂
    Kolekce jsou tři 🙂

  35. Misha

    15.8.2017 at 10.20

    Doháje,tady je už komentářů 😁 a já bych ten hřebínek taaaak chtěla 😁 kokekce jsou tři! A ty hřebeny jsou úžasný!!

  36. Iva

    15.8.2017 at 10.21

    Kartace vypadaji nadberne, urcite bych rada vyzkousela, zkusim stesti a pokud to nevyjde, tak si nejaky koupim, jsem opravdu zvedava jaky bude. Diky za clanek. A kolekce jsou 3.

  37. Jana F.

    15.8.2017 at 10.26

    Kolekce jsou 3, vypadají bezva, chtěla bych ho pro dceru

  38. Káťa

    15.8.2017 at 10.47

    Kolekce jsou 3. (Klasická, metalická, paradise)
    Vzhledově jsou úplně nádherné, hezčí než TT myslím. Ta rosegold barva je boží, taková hodně ženská.
    Hodily by se mi na dovolenou, protože mám hodně husté a dlouhé vlasy a rozčesat je je trochu problém a jsou takové ideální na cesty. 😊

  39. Mirka Š

    15.8.2017 at 10.57

    Mají 3 kolekce. Také se mi líbí víc než ty podobné nejmenované značky 😀

  40. Beauty by K.

    15.8.2017 at 11.18

    Teda to je nádhera, hned se na ně jdu podívat. Kolekce jsou na webu 3 :).

  41. Šárka B.

    15.8.2017 at 11.19

    Aaaaach ty jsou nádherné…IKOO má na webu tři kolekce…já jsem straka a všechno, co se blejská, musím mít! Takže ty metalické?? Ach božeeee….

  42. Jana Zlochová

    15.8.2017 at 11.48

    ahojky, zas sa zapajam do sutaze, kolekcie su tri. Kefa vyzera uplne paradne 🙂 ja pouzivam tangle teezer. Som s nim spokojna ale urcite som otvorena aj inym moznostiam 🙂 auprimne ten vzhlad tych hrebenov, no wauu. Ja som taka straka takze vsetko co sa leskne potrebujem 🙂 wau 🙂

  43. Tereza Hrušková

    15.8.2017 at 11.51

    3 kolekce a 3 lásky na první pohled! Mám dost Dlouhé vlasy a zkrotit je se zatím povedlo jen kartáčum na styl TT. Ovšem takové krásky? To je nebe na zemi.. mimo to jsem naprosto vysazena na tyrkysovou barvu💙

  44. Marika Jeličová

    15.8.2017 at 11.55

    Výborná recenze, doteď jsem tuto značku neznala. Můj favorit tyrkysová černá :-). Kolekce jsou 3.
    Skvělý blog!:-)

  45. Kateřina Kolářová

    15.8.2017 at 12.15

    Dobré odpoledne 🙂

    IKOO mají na eshopu 3 kolekce!

    Kartáče vypadají luxusně, navíc, když skvěle fungují…. ráda bych vyzkoušela! 😉

  46. Bára

    15.8.2017 at 12.29

    Ach jo, poslední dobou co článek, to moje následné objednávky 🙂 Kolekce jsou tři, ale protože vím, že stejně nevyhraju, jako vždy, tak jsem si kartáč rovnou objednala, ten modrej je nejlepší 😉

  47. Lucie

    15.8.2017 at 12.51

    Kolekce jsou tri a tedy ziram a jsem v uzasu. A to jsem byla presvedcena, ze se v ramci kartacu a jejich designu neda nic moc vymyslet. A presne vim, ktery by slusel policce v me koupelne…kterykoliv:-))).
    Drzim si normalne aj palce na nohach, at se stesti unavi a sedne na..me.

  48. Miloslava Folbergerová

    15.8.2017 at 13.01

    Wau to je krása, už chvíli přemýšlím nad TT, ale tohle je boží. Jako zrzka mám hodně elektrické vlasy, tak právě přemýšlím nad něčím jiným než kartáčem a asi mám vybráno😊 Mají 3kolekce, jednu hezčí než druhou.

  49. Nela

    15.8.2017 at 13.04

    Ahooj, tak ty jsou nádherné a opravdu mě hned na první pohled uchvátily. Mnohem více se mi líbí tyto Ikoo kartáče, než klasické od Tangle Teezer a to jsem jejich velká fanynka. E-shop celkem nabízí tři krásné kolekce těchto kartáčů na vlasy. A já doufám, že nějaký vyhraji 🙂 a pokud ne, tak přemýšlím o pořízení, ať mohu kartáčovat svojí hřívu novým a designově krásným kartáčem!

    cumanelka@gmail.com

  50. Vendula

    15.8.2017 at 13.30

    3 kolekce a zaujaly mne moc vypadají super 🙂

  51. Zdenča

    15.8.2017 at 13.34

    Můj tangle teezer za ty roky, co ho vlastním, vykonal spoustu práce, ale vypadá už žalostně. Tyto kartáče vypadají krásně…metalické a designové věci miluju…straka no. Koupila bych si ho jen pro ten vzhled. 😀 Na stránkách Salononline vidím 3 IKOO kolekce. 🙂

  52. Barbora

    15.8.2017 at 13.47

    nabízejí 3 kolekce 🙂 tý jo, no nevím, jak jsem si masírovala dráhy doteď (třeba pokud vyhraju najdu konečně vnitřní klip :P) a zda jsem v rovnováze, ale proč ne – do kabelky se bude hodit 😀 vypadá pěkně a prakticky, jdu soutěžit 🙂 cervenkova.barbora@seznam.cz

  53. Eva

    15.8.2017 at 14.08

    Ahoj 🙂 kolekce IKOO jsou tři a jsou DOKONALÉ! Ráda Tě čtu, měj se hezky!

  54. Markéta K.

    15.8.2017 at 14.58

    radeji nejdřív odpovím na otázku, než zapomenu 🙂 Takže – jsou tam 3 kolekce.

    A teď můžu jen žasnout nad těmi metalickými barvami!! Hlavně ten tyrkysový prostě musím mít. Všechno teď ladím s kočárkem naší malé a tohle by byla úplná pecka mít to sladěné 😀

  55. BettY

    15.8.2017 at 15.11

    Na e-shopu se aktuálně nacházejí 3 tyto kolekce. Jinak ty kartáče vypadají fakt luxusně, takže by mě výhra nemrzela 😀

  56. Marie

    15.8.2017 at 16.01

    Ahoj 🙂
    Mají 3 kolekce 🙂
    Kartáče mě hrozně zaujali, jsou nádherné 🙂 miluji všechno barevné a tady mají opravdu ohromné barvy 😀 🙂 a jiným hřebenem než „tanglem“ už se necesu, tak by bylo dobré vyzkoušet i něco jiného 🙂 😀

  57. Lenka Špryslová

    15.8.2017 at 17.44

    Ahoj,

    Kartáče vypadají uchvatně a luxusně.
    Našla jsem, že kolekce Ikoo jsou 3: klasická, metalická a paradise.

    Přeji ti krásný zbytek léta.

  58. Lucie

    15.8.2017 at 18.46

    Kolekce jsou tri – a vsechny uzasne 🙂 Podle Tve recenze na Air motion kartace jsem si hned jeden poridila a moje huste kudrnate vlasy konecne nic netaha! 😀 Tento bych take rada zkusila – urcite bude perfektni. Tak jeste jeden maly na cesty by se tez hodil 🙂

  59. Iveta Ondáková

    15.8.2017 at 18.49

    3 kolekcie :

    IKOO KLASICKÁ KOLEKCE
    IKOO METALICKÁ KOLEKCE
    IKOO PARADISE KOLEKCE

  60. Nikol

    15.8.2017 at 18.52

    Hezký večer, tak kolekce Ikoo jsou celkem 3. Kartáče vypadají opravdu moc hezky,strašně bych si přála jej vyhrát😍 dekuji za tvé recenze a giwky. Jsi super.

  61. vera

    15.8.2017 at 18.55

    Ahoj teda to je nádhera, krásné kartáče -kolekce jsou 3.

  62. Ivča

    15.8.2017 at 19.25

    Ahoj, tak eshop nabízí od IKOO 3 kolekce.
    Kartáče vypadají elegantně. Mám klasický tangle teezer, růžový. Ten je fajn, jen mi občas při česání vylítne z ruky. Je pravda, že tyto, díky svému tvaru, by mohly lépe padnout do ruky 🙂
    Díky za odkaz na soutěž, otázky zodpovězeny.
    Hezké léto
    Ivča

  63. Katka V.

    15.8.2017 at 20.40

    Kolekce jsou celkem 3.
    Mám podobný od jiné firmy, prostě :D, ale nedáme jej já ani dcera z ruky, bez něj prostě neučešeme ani vlas!

  64. Veronika

    15.8.2017 at 20.41

    Kartace vypadaji bozsky.kolekce jsou tam tri.diky za soutez.

  65. My Forgotten Paradise

    15.8.2017 at 23.36

    3 kolekce:)
    kartáče jsou zajímavé, ocením cokoli užitečného na svoje nerozčesatelné vlasy:D

  66. Jana

    16.8.2017 at 5.43

    Kolekce jsou tři. Kartáče jsou nádherné, třeba TT se mi designem moc nelíbí, tohle je skvost.

  67. Barbora

    16.8.2017 at 5.57

    Ahoj, kolekce jsou celkem tři 🙂 taky díky, za tip na super soutěž o fén, vždycky díky tobě zjistím nějakou novou věc, kterou pak chci 😀

  68. Adéla

    16.8.2017 at 6.52

    Ahoj, kolekce jsou tři. Ty kartáče jsou boží. Nutně jeden potřebuji.😍 Takže pokud nevyhraji, budu muset zase utrácet. 😁

  69. Petra

    16.8.2017 at 7.03

    Kolekce jsou 3. A kartace me zaujali, tak treba se na me konecne usmeje stesti 🙌😁

  70. Katka

    16.8.2017 at 7.08

    Ahojky, kolekce jsou tři 🙂 Už dlouho uvažuju, že si takový objednám a ne a ne se k tomu rozhoupat 😂

  71. Milena

    16.8.2017 at 8.38

    Kolekce jsou tři. Tenhle kartáč bych si nechala líbit. 🙂

  72. Zuzka v Kostce

    16.8.2017 at 8.44

    No mají tam 3, klasik, metalickou a paradise. Jsou naprosto úžasný. Já mám doma černej tangle teezer, kterej mám hodně ráda, ale tohle mít v kabelce, tak jsem nadšená 😀 Asi se mi nejvíc líbí ta metalická, z ní ten tyrkysovej <3 🙂

  73. Gabriela

    16.8.2017 at 9.03

    Ahoj,
    tak kolekce jsou 3 -pěkné,nápadité – u mě nejvíc boduje Ikoo Pacific.
    Několik let jsem používala TTeezer,pak jsem ho vyměnila za no name kartáč,který mám do dnes.Bohužel,ale nic nevydrží věčně,tak za něj hledám náhradu a zkouším štěstí zde 😍😁

  74. Lenka M.

    16.8.2017 at 9.39

    Takže….na eshopu mají 3 kolekce. Osobně se mi nejvíc líbí ta Paradise, konkrétně ten světle růžový a mintový. Ale pokud bych vyhrála ten metalický, tož budu šťastná jak blecha 🙂

  75. Míša Eruvië

    16.8.2017 at 9.53

    Na eshopu jsou tři kolekce, klasická, metalická a Paradise kolekce. 🙂 Vypadají fakt luxusně! Já mám doma už asi pět let Tangle Teezer a jako je dobrej, ale vlasy mi po něm začaly elektrizovat. Když jsem ho kupovala, tak to bylo v pohodě, až poslední dobou. Tak by to chtělo zkusit něco lepšího. 🙂 A teda ta informace o meridiánech mě dostala, nikdy mě nic takového nenapadlo. 😀

  76. Michaela Chaloupková

    16.8.2017 at 10.07

    Bože ty jsou uhmm😉Mají 3 kolekce.Soutežím tentokrát pro dcerku,já s mýma krátkýma vlasama to tolik nepotřebuji.Dcerka by ho užila,to by byla radost.Krasny deník preju

  77. Dzuvecisko

    16.8.2017 at 10.34

    Ach bože, ty jsou fakt nádherný!! Já mám doma starej tangle teezer a ty jsou super, tohle vypadá dost podobně, akorát teda mnohem krásnější 😀 Jooo a ty kolekce, co jsem viděla, tam jsou tři? Jestli nevyhraju, tak si snad nějakej pořídim 🙂

  78. Adéla

    16.8.2017 at 10.51

    Ahoj, na stránkách mají momentálně 3 kolekce. Zároveň bych ti touhle cestou ráda poděkovala za báječný blog, který mi při čtení vždy dokáže zvednout náladu. Konečně jsem našla někoho, kdo je mi blízko jak věkově, tak smyslem pro humor. Tvoje články mě neskutečně baví, líbí se mi, jak jsou různorodé a doufám, že budeš ještě dlouho pokračovat! Hezký den a těším se na další článek =)

  79. Markéta Králová

    16.8.2017 at 11.23

    Kolekce jsou tři. Já osobně se svými krátkými vlasy moc nenadělám, ale dcerka je má dlouhé pod lopatky, tak by se mi takový kartáč pro ní moc líbil.

  80. Elwenderion

    16.8.2017 at 12.09

    Vidím 3kolekce. A jinak koukám, že by mi výhra stihla přijít ještě do dovolené a tam by se hodil 🙂 😀

  81. Vlaďka

    16.8.2017 at 13.20

    Kolekce mají v obchodě 3. Značku Ikoo neznám. K Vánocům jsem dostala loni TT a jsem s ním moc spokojená. Mám docela dlouhé vlasy a nemám ráda, když mi kartáče trhají konce a TT je jediný, který je rozčeše mokré u vody.

  82. Petra V.

    16.8.2017 at 14.31

    Táák kolekce tam mají 3 🙂 wou jsou dokonalé, konečně vymysleli něco i pro nás kudrnaté holky kdy česaní není utrpení … 🙂 Balení je přepychové metalické barvy jsou suprové …

  83. Petra

    16.8.2017 at 14.31

    Táák kolekce tam mají 3 🙂 wou jsou dokonalé, konečně vymysleli něco i pro nás kudrnaté holky kdy česaní není utrpení … 🙂 Balení je přepychové metalické barvy jsou suprové …

  84. Veronika

    16.8.2017 at 15.16

    Jee,ty jsou boží.. tak zkusím štěstí 🙂 kolekce jsou tři 🙂 a rovnou jdu zkusit štěstí i na jejich stránku díky za info 🙂

  85. Jana O.

    16.8.2017 at 15.57

    Kolekce jsou tři. Nemůžu si pomoct, ale mě ty kartáče připomínají počítačovou myš od Macu, jen přidat štětiny. Pokud to skutečně působí na meridiány, tak je to bomba. Design se tedy moc povedl, tvar kartáče je hezky kompaktní a česání s ním musí být velice příjemné a určitě sedí i hezky do ruky. Tak doufám, že ho budu moci brzo vyzkoušet na vlastní meridián :-)!

  86. Niki

    16.8.2017 at 17.44

    Teda ty jsou krásné. Mam podrobný lesklý tangle teezer,ale rozhodně nevypadá tak elegantně.
    Na webu jsou 3 kolekce.

  87. Renata

    16.8.2017 at 18.24

    Ahoooj tak kolekce jsou tři. Jako balení je fakt luxusní s těmi zkušenostmi naprosto souhlasím. Mám už za sebou tolik kartáčů. Dokonce jsem našla I takové co mi vlasy netrhaji nebo aspoň na mé poměry tolik netrhaji, ale jak tady jsi psala, že mají speciální platit plocha na snadné čištění tak takové štěstí sem ještě neměla. Fakt jse mi bez pinzety ještě nedařilo dostat vlasy pryč a nikdy si nejsem jistá zda se mi dobře daří vyčistit 😀
    Reninan@seznam.cz

  88. Renata

    16.8.2017 at 18.25

    Ahoooj 🙂 tak kolekce jsou tři. Jako balení je fakt luxusní s těmi zkušenostmi naprosto souhlasím. Mám už za sebou tolik kartáčů. Dokonce jsem našla I takové co mi vlasy netrhaji nebo aspoň na mé poměry tolik netrhaji, ale jak tady jsi psala, že mají speciální platit plocha na snadné čištění tak takové štěstí sem ještě neměla. Fakt jse mi bez pinzety ještě nedařilo dostat vlasy pryč a nikdy si nejsem jistá zda se mi dobře daří vyčistit 😀
    Reninan@seznam.cz

    • Renata

      16.8.2017 at 18.27

      Sry za druhý komentář nešlo mi to deslat

  89. Ivka

    16.8.2017 at 19.35

    v eshopu salononline sa skrývajú skrývá pod značkou IKOO 3 kolekcie: KLASICKÁ, METALICKÁ a PARADISE
    Tákže a k vyjadreniu na kefy na vlasy 🙂 už len pri pohlade na ne som si ich oblubila 🙂 vyzerajú užasne a sama použivam takéto podobne len tie vypukle a velmi casto mi vypadnu z ruky, som s nimi tak či tak veľmi spokojná pretože odkedy ich používam neštiepia sa mi končeky vlasov tak ako ked som pouzívala hrebeň a iné kefy. Vôbec mi netrhaju vlasy čiže pri česaní aj menej vlasov stratím. Neviem či táto súťaž platí aj pre slovenske čitateľky ale veľmi rada by som sa zapojila a ešte viac by ma potešilo keby sa mi pošťastí vyhrať. Krásny den prajem 🙂 😉 😉 <3

  90. Michaela Čiráková

    16.8.2017 at 22.15

    Kolekce mají 3 a už pokukuju který kousek je nejhezčí ☺😍

  91. Ella Nová

    17.8.2017 at 7.09

    Jee, no to je nadhera 😍 a ty metalicke jsou fakt luxusni kousky. I kdyz mne se libi i klasika, cerne a bile kartace. Kolekce jsou 3. Preji hezky a pohodovy den.

  92. Petra

    18.8.2017 at 10.53

    Kolekce jsou tři. Kartáče vypadají moc dobře, mají lepší tvar než tangle teezer, který mi dost často při rozčesávání vypadává 😀

  93. Pája

    18.8.2017 at 22.01

    Ahojky, mají 3 kolekce. Ohledně těch meridiánů jsem značně skeptická ale i kdyby to fungovalo, tím líp 😉 ale nemyslím si 😀

  94. Libuše Křížová

    19.8.2017 at 5.40

    3 kolekce 🙂 A kartáče jsou opravdu luxusní.Ráda si za péči o vlasy připlatím.Od BioIonic jak běží soutěž o fén mám už několik let žehličku na vlasy 🙂 Je skvělá! Sleduji na FB jako libuska.krizova

  95. Lucie Ch.

    19.8.2017 at 17.38

    3 kolekce…vypadají krásně…že by konkurence tangle teezeru?

  96. Martina

    19.8.2017 at 23.45

    Ahoj, na stránkách mají 3 kolekce. Ráda bych jej pro dceru. Má mega husté vlasy. Tak jestli by měl větší úspěch, než v článku zmiňovaný konkurent, který se po roce zohýbal. Děkuji za příležitost si zasoutěžit.

  97. Lucka V.

    20.8.2017 at 6.56

    Kolekce jsou 3. Tento kartac chci zkusit uz dlouho. Ja mam zatim jen tangle teezer a zajimal by me rozdil. Jestli je tento lepsi. Kazdopane dekuji za recenzi 🙂

  98. Vendula

    20.8.2017 at 9.45

    kolekce mají 3. O tomto kartáči slyším poprvé, ale docela mne zaujal

  99. Vendula

    20.8.2017 at 18.48

    Mají 3 kolekce. Škoda že jsem se nestihla zučastnit dříve byla jsem na soustředění. Tak jsem to snad stihla. Pozdravuj.

  100. Dominika

    20.8.2017 at 20.59

    Kolekce 3. Snad jsem ještě stihla 🙂 Děkuji

  101. ILoveMakeUp

    21.8.2017 at 16.11

    Konec soutěže, děkuji za účast:)

  102. Clairestpink

    27.8.2017 at 18.45

    Kolekce jsou tři. Tyhle kartáče vypadají prostě skvěle:)

  103. Markéta Králová

    29.8.2017 at 11.29

    Kartáče vypadají hodně luxusně. Líbil by se mi pro dcerku, jelikož já se svými krátkými vlasy toho moc nenačešu. A odpověď je 3.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.