Makeup revolution Strobe Luxe paletka recenze a fotky

By  |  17 komentářů

Tradáááááááá, jsem zase zde. Stále se mi to neomrzelo, stále mě to baví a stále si to užívám a vy můžete se mnou!:) Dneska si dáme recenzi na pohled velice hezké paletky od značky Makeup revolution, kterou jistě většina znáte, protože jejich sortiment už nenajdete jen na eshopu, ale už i v Rossman drogeriích. No nic, vrhněme se na to pěkně po hlavě, bude to docela dlouhé…

paletka Strobe Luxe

Paletka je zabalená v krasickém, lesklém obalu. Balení působí dá se napsat až luxusně a i co se týká celkové kvality, tak je fakt hodně pěkná, prostě tip top.

Velice pěkný obal..

Paletka obsahuji tři odstíny rozjasňovačů, bílý světlý, pak zlatý a bronzový. V nabídce mají ale ještě i jiné varianty, například růžovou Strobe Lighting. Jak můžete vidět, v obalu se zdají ty rozjasňovače fakt brutální, ale jaká je realita??:))

Hodně velká fotka, klik pro zvětšení.  

Když mrkneme ještě na pigmentaci, ten bílý ji má docela slabou, no, takovou nižší střední. Pokud toužíte po bílém rozjasňovači, nějakém krásném, tohle určitě není žádná pecka a rozhodně více doporučuji Skin Kiss Ice Kiss, který je fakt krásně ledově bílý. No ale pokračujeme, zlatý rozjasňovač už je brutálně pigmentovaný a to stejně ten bronzový. Jak ale můžete vidět, ty dva jsou už i docela zabarvené, takže než rozjasňovače, bych je nazvala bronzery..

Já jsem na obličej nanesla všechny tři odstíny. Nejtmavší samozřejmě jako první, na kontury, nad to zlatý a nahoru ten bílý. Jako zde jde vidět, že i ten bílý je velice pěkný, rozhodně hezky rozjasní, ale jako ruku do ohně bych za něj prostě nedala:)) Ale jo, pěkný je.

Tak, co dále. Co se týká jemnosti nebo prostě toho třpytu, tak jde sice o shimmer, ale není to úplně jemné, nejsou to třpytky, ale ultra jemný odlesk to také není, něco mezi.. Co je super, že ty pudry práší minimálně, to jsem ráda. Jsou jakoby i trošku zapečené se mi zdá, ale to vůbec nebrání tomu, abyste je v jednom tahu nabrali na štětec.

Ano, ten nejtmavší odstín jsem použila i na oči. Ani nevím, jak mě to napadlo, možná se mi tak moc líbil, možná jsem si chtěla jen vyhrát, kdo ví.. Faktem je, že oční stíny zastoupil naprosto parádně, ta pigmentace je fakt super, takže i na očích rozjasňovače nebo spíše bronzery, fungují skvěle. Pro modré a zelené oči perfektně multifunkční paletka.

Mně bronzové odstíny moc nesluší, ale tak na ukázku snad dobrý..:-D Co se týká toho, komu/čemu je paletka podobná, tak netuším. Zrovna včera mi myslím na facebooku nějaká slečna psala, že se to podobá jakési paletka od XY, ale nepamatuji si název. Pokud si chcete kupovat něco jako náhradu, tak je to blbost. Originál je vždy jen jeden, a i kdyby se paletka podobala nevím čemu, tak obsah nebude stejný.

Nedávno mi došla sůl, tak jsem ji nahradila slanou podravkou a řeknu vám, taky nic moc:-D Takže pokud si chcete tohle koupit místo něčeho, po čem toužíte, tak nedoporučuji. Pokud chcete vzhledově hezkou paletku, obsahující výrazné bronzery a jeden jemný rozjasňovač, pak vřele doporučuji.

Tak co vy na to, líbí se vám nebo nelíbí? Fotky krásné, že? :-DD Vtip samozřejmě. Ne vážně, budu ráda za jakoukoliv zpětnou vazbu, chápu, že nemáte vždy čas komentovat, ale docela na to prdíte někdy a mně by ve zlepšování kvality článků a celkově blogu pomohlo si sem tam pročíst trošku více názorů, komentů atd… Ne, že bych sama nevěděla, co chci dělat lépe, ale tak víte jak, více hlav, více ví.. Takže pokud máte chvilku času, uvítám váš názor jak na recenzovaný produkt, tak třeba klidně i na obsah článku a kvalitu fotek… No a nebo mi můžete napsat, jak vás ten chlap zase trošku sere, stejně jako mně, aj to by mě asi potěšilo:-DD A klidně můžete napsat, co vás štve, mě to, že vynáší tři dny koš…

 

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

17 komentářů

  1. Lida Pilatova

    3.8.2017 at 9.13

    JA si MUR jako takovy celkem oblibila 🙂 tak jsem rada ze mam tip na dalsi jejich produkti 🙂 Jinak takove to nahrazovani nejakeho produktu naprosto souhlasim. Original je proste vzdycky jen jeden , takze me taky nikdo a nic nenahradi ze 😀 😀 😀 Jinak ta linka od Nyxu je bozi

    • ILoveMakeUp

      3.8.2017 at 9.21

      No já se přiznám, že já dříve ne. Měla jsem pár oblíbenců, ale jinak nic moc. Ale přijde mi, že co jsem cca rok tu značku přehlížela a teď zkouším často nové produkty, tak ta kvalita je prostě lepší a to o dost… Vše je pigmentovanější, má lepší konzistence atd…
      Přesně tak, kdyby tebe chtěl někdo nahradit, tak by si pěkně nabil hubu!!:-DDD

      • Lida Pilatova

        3.8.2017 at 9.28

        Ja jsem ji poznala az diky tomu, co jsem zacala sledovat PEtru a tebe 🙂 takze co bylo predtim nemuzu soudit no .D ale jsem rada, ze se ta kvalita zvedla 🙂 to jako ze jo .-)

        No jako ja myslim, ze me ani nikdo nahradit nezkusi 😀 I kdyz teda slycham , ze dcera je má kopie 😀 tak se mame asi na co tesit 😀 😀 😀

  2. Ladislava

    3.8.2017 at 9.42

    Ahoj. Já MUR miluju! Mám doma od nich paletky a jsem s nima spokojená. Za tu cenu paráda, upřímně nejsem moc náročná a určitě nepotřebuju xy paletek za tisíce. Na to běžné, neutrální denní líčení je to úplně v pohodě. Mám mastná a spadlá víčka a stíny mi vydrží téměř celý den. Ty obaly jsou u těch dražších produktů nádherné. Já MUR sleduji od začátku a je tam vidět obrovský pokrok. A ani trochu !i nevadí, že „kopírují“ od drahých značek. Ne každý má tolik financí na předražené značky. Mě by se od tebe líbil článek třeba na totální propadáky co se týká kosmetiky, něco jako to si nekupuj, totální shit, propadáky roku! A nebo srovnání dvou podobných produktů-jeden drahý, druhý levný-souboj. A nebo, že bys udělala líčení s drahými produkty a druhé s levnými a my hádali, které je které. Omlouvám se za svoje nápady, není to nic, co by svět blogování nebo YT neznal…ale líbilo by se mi to v tvém podání. Měj se fajne, L. 😘😂😘

    • ILoveMakeUp

      3.8.2017 at 9.59

      Čau, jj však jasně, ne každá musíme mít vše, jak třeba já, která hrozně ráda furt zkouším to a to a to… Třeba ty jejich velké pro HD paletky, co jsem nedávno recenzovala, tak to je pecka a více člověk vlastně ani nepotřebuje..

      Tyjo s těmi propadáky a špatnými nákupy je to těžké.. Já už si málo kdy koupím něco, co by mi nepasovala, přeci jen se líčím a kupuju kosmetiku 17 let a ano, první roky to byla kalamita a kupovala jsem hrozné shity, ale prostě po tolika letech už člověk pomalu dle fotky pozná, jestli to je něco, co mu bude pasovat nebo ne.. Takže jako tehdy těch přešlapů bylo hodně, ale dneska už fakt minimum, tak jednou dvakrát do roka koupím něco, co je na prd….

      Co se týká toho souboje dvou stejných produktů, jeden levnější, druhý dražší, to už by asi bylo možné, takových mám poměrně dost:)

      No náhodou super, to srovnání bych mohla udělat, je to super pro čtenáře, že si vyberete to svoje, jedna levnou variantu, druhá dražší, to je dobrý nápad….

  3. Radka

    3.8.2017 at 10.28

    Super článek!To přirovnání s tou solí se povedlo!Trefa do černého😁 Hrozně jsem si oblíbila tvůj blog i Instagram ❤ budu se snažit být víc akční a reagovat!Fotky jsou super,ale paletka mě moc nezaujala.Me lesklé bronzery nesluší.. ale jinak MRL jako značku mám ráda,mají super stíny.

    • ILoveMakeUp

      3.8.2017 at 11.30

      To jsem moc ráda, že se ti u mě líbí:))
      Tak třeba na tom instagramu i to blbé srdíčko jakože lajk je fajn, vím tak, že se fotka a líčení líbí atd… Prostě jakákoliv reakce občas člověka potěší a tak nějak dá vědět, co se vám líbí více, co méně…

  4. Lenka M.

    3.8.2017 at 10.43

    Je pravda, že Tě čtu a sleduju na fb už nějaký ten víc než pátek a komenty poslední dobou fakt flákám. I když na fb Ti píšu celkem dost. No, takže tuhle trojičku asi pořizovat nebudu, jsem celkem věrná Mary Loumanizeru 😉 Od MUR nicméně uvažuju o tom jejich velkém rozjasňovači, jak na něj odkazuješ v tomto článku. Ten chválí snad každá baba. Jo, a čučela jsem v drogerce na tu novou kubánskou limitku od Essence, nezkoušelas ten rozjasňovač? Vypadá dobře a je táááák velikýýýýý!!!! 😀 No, asi už mi hrabe z toho vedra, u nás v Kroměříži se pečeme a pečeme. Snažím se to zachraňovat větrákama, ale nějak se nedaří…..
    Jo, a co se týče chlapů, tož ten můj mě zrovna dnes parádně nasral. On doma, já se škvařím v práci, a byl telefon, jakože kde on má plavky, a že má troje a nemůže najít ani jedny. A že já furt něco přeskládávám a schovávám. Ty jo, já jsem si jistá, že je má ve skříni, kterou má narvanou hadrama k prasknutí, ale prostě znáš chlapy, on to nemůže najít a můžeš za to ty, protože TY se přece ve všem hrabeš. Což vlastně znamená, že doma všecko v podstatě dělám já, takže pak za všechno můžu já. Bože!!!!
    Takže asi tak.Tak jsem se teda pořádně rozepsala, ať máš co číst 🙂 Dělám ve škole, mám chystat dokumentaci a tabulky na nový školní rok a kontrolovat dokumentaci toho loňského,ale pekelně se mi nechce. Za hodinku se jde dom, to už překlepu.
    Jo, a příště se budu snažit zas pořádně komentovat, ju? 😉

    • ILoveMakeUp

      3.8.2017 at 11.35

      Jako já si jsem naprosto vědoma toho, proč nesypete komenty jak jine malé děcka, člověk má už trošku jiné starosti a méně času, chuti, energie.. Ale prostě když už tady jste, tak prostě sem tam ten koment mě fakt potěší a tak nějak nasměruje, co příště jo, co ne a tak.. I ten blbej lajk u fotek na sociálních sítích potěší, však to tam nedávám kvůli sobě, víš jak, ale vám pro inspiraci a tak…

      Kubánská limitka?? Neznám:))) Já do drogerie poslední dobou chodím hrozně málo, jak teď objednávám ty saponáty spíše po netu..

      Ty kráááso, to je přesný!! Naprosto to stejné tady, úplně mám sto chutí vyletět z kůže, když se mě ptá, kde má kalhoty nebo kde je šampón… V prdeli asi ho mám, mám někdy sto chutí říct:-DD Ježiši, tak to je fakt drsní, něco podobného mi taky nedávno řekl, pry: ty to tam skládáš!!!:)))

      Hm, tak to je na prd, že tam máte na zdechnutí, já tu mám naopak docela chládek, což je super a ven radši nelezu vůbec… Jj, však komentuj, krátce, dlouze, jak je libo:)))

      • Lenka M.

        3.8.2017 at 11.42

        😀 to s tou prdelí jsem chtěla říct taky, nakonec jsem konstatovala, že jsem všechny jeho plavky asi sežrala 😀

        • ILoveMakeUp

          3.8.2017 at 13.39

          :)) no, jako toto jsem mu zatím neřekla, ale předevčera právě prudil a já mu řekla, co jsem mu to kurnik řekla… Jooo, ptal se, kde má kalhoty myslím a já si prvně v hlavě řekla sprostá slova a mu pak: nevím, podívej se na hajzl nebo do spížky!!!!:)))) A někdy mu ještě říkám, nevím, nejsem tvoje matka:-DDD

  5. Andrea S.

    3.8.2017 at 13.05

    Já jsem se s touto značkou zatím nedokázala jakýmkoli způsobem ztotožnit. Vyzkoušela jsem od nich jen paletku Iconic 3 ála Naked 3, která mě bavila do té doby, než jsem na stínech „ošoupala“ tu horní vrstvu. Nedávno jsem se s ní líčila a z výsledku jsem moc nadšená nebyla.

    Nicméně rozjasňovače/bronzery nejsou zrovna moje parketa, byť tyto na první pohled vypadají moc hezky, nepořídím si je. Když chci sáhnout po bronzeru, tak si vyberu buď paletku od Benefitu nebo mám nějaký od Rimmelu, když chci rozjasňovač, tak sáhnu po jediném který mám (zapečený od elfu nebo po stínu Virgin z Naked paletky).

    A moc tě chválím – momentálně jsi jediná blogerka, jejíž články pravidelně čtu! Bohužel, nejsem moc komentovací typ, tak třeba někdy příště 🙂

    • ILoveMakeUp

      3.8.2017 at 13.36

      Ta si myslím patří docela mezi průměr, zejména, pokud jsi ji kupovala třeba fakt před rokem nebo tak, ta kvalita šla nahoru.. Jako já ji taky nemusela a měla jsem to podobně, prostě mě to nezaujalo, netoužila jsem ji nějak více zkoušet..
      Ale po delší době zkouším fakt docela dost produktů, posílají mi různé, co si vyberu a díky tomu, že toho právě zkouším více, tak jsem tam objevila dost kvalitních věcí. Je to prostě jiné no, když má člověk možnost od té značky zkusit deset, dvacet produktů, ten obrázek o celkové kvalitě se pak dělá lépe.. Ale tak od toho jsem tady, že jo, abych to info dala, když mám ty možnosti:))

      Osobně si ale myslím, že ty produkty není dobré brát tak – mám tohle místo urban decay – a podobně, to prostě nejde a kdo to tak bere, tak se nedivím, že není spokojený. To nemyslím teď na tebe, ale všeobecně. Na druhou stranu je také fakt, že mají několik produktů za pár stovek, které jsou lepší jak jiné za litr..

      Ale však jo, však já vás nenutím, ale prostě potěší mě to vždycky no:) Stejně jak pro vás je zajímavý ten článek, tak já si pak ráda čtu v komentářích, je to taková malá odměna za ten čas strávený nad článkem, fotkami atd.. Dnes jsem spokojena, hezky jsem si početla a chvíli se flákala, díky za koment!:)))

  6. Myska7777

    10.8.2017 at 20.43

    Ahojky, taky moc ráda čtu Tvé články,ale je fakt,že většinou se zpožděním a moc nekomentuju.. a to i když Tvé články jsou vždy suprově napsaný.. fotky máš taky dokonalý.. to je naprosto bez diskuze.. a ještě na nich i skvěle vypadáš.. takže závist.. 🙂 určitě v tom pokračuj.. jinak co by mě zajímalo, je porovnání podobných produktů v různé cenové kategorii.. sama jsem se totiž již několikrát přesvědčila, že dražší není vždy lepší 🙂 a taky třeba recenze na produkty, které nejsou tak profláknuté a jsou super nebo naopak se nevyplatí.. 😉

    • ILoveMakeUp

      11.8.2017 at 11.13

      No, to můžeš být v klidu, nepochybuji o tom, že kdyby ses fotila tak jako já pro článek, že bys také vypadala skvěle. Za běžného provozu už je to o něco horší:-D
      Jj, tak to určitě, dražší vždy neznamená kvalitnější, to bez diskuze… Tak já ti děkuji za koment, ono i kdyby jednou za čas, mě to potěší, utkví mi to v paměti a hned vím o dalších člověku, co můj blog navštěvuje a prostě nevidím jen to číslo.. Tak děkuji za komentář:)

  7. Elwenderion

    11.8.2017 at 11.30

    Takže…Hned ve druhý větě máš myslí mnou napsáno mnout 😀 Když mám teda hledat chyby 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.