Nars Audacious Vanessa recenze a Pupa giveaway

By  |  63 komentářů

Hezký den přeji. Možná jste si už na sociálních sítích všimli, že jsem si pořídila před časem další rtěnku Nars Audacious. Nedivte se mi, mají dokonalou konzistenci a na notino jsou navíc za tak super cenu, že člověk prostě neodolá:)) Jako první jsem si tam objednávala Annu (klik pro recenzi), poté Anitu a tentokrát jsem sáhla po odstínu s názvem Vanessa.

Nars Audacious

Už jsem ani nefotila ten obal, po x té, zbytečné. Já jsem se rozhodla pro další kousek i proto, že Anita, kterou jsem kupovala naposledy, se mi sice líbila, ale na můj vkus byla už dost světlá pro mě. Anita je jí hodně podobná, ale ten odstín je o maličko tmavší a už to dělá divy a je to fakt rozdíl..

Jak můžete vidět, je to taková hnědo-oranžová s mááááličkou kapkou růžové, což je super…

Tohle je pro mě klasický, nude odstín. Rtěnka, která je světlá, ale ne příliš, aby mi udělala nevýrazné rty. Naopak je zvýrazní, ale hezky přirozeně. Já ty rtěnky zbožňuju. Mají krásně krémovou konzistenci a přitom brutální pigmentaci, takže stačí jedna vrstva a dobrý. Co je na nich ale ještě zajímavější, že ta hodně krémová konzistence je zároveň i hutná, díky tomu přináší i perfektní výdrž. Nemám těmto rtěnkám absolutně co vytknout.

No zkuste napsat, že to není překrásný odstín? Dvě vrstvičky, přetření sem, tam a jdete. Perfektní rtěnka!

krém na ruce od Fiji White Sands

Další věc, kterou jsem si objednala, je tento krém od Bath Body Works. Já tuhle značku zbožňuju, vše od nich brutálně nádherně voní a mám ráda fakt vše od sprejů, přes tělová mléka, mýdla až právě po krémy na ruce. Voní absolutně, absolutně, absolutně, absolutně luxusně! Není to jen kokosová vůně, je v tom i nádech něčeho tak krásně voňavého. Jak to popsat. Představte si kokos a v pozadí vůni podobnou třeba jasmínu, šeříku. Neříkám, že tohle v tom voní, voní v tom asi to Fiji:-D, ale je to podobná intenzita, fakt krásné…

Pupa kosmetika

Už dlouho mě lákalo vyzkoušet něco od této italské značky. Mno, tak si pojďme napsat něco o produktu, který jsem nezkusila…:-D

Vybírala jsem tak dlouho a tak pečlivě, až jsem vybrala špatně. Pupa Pink Muse 002 je nádherný rozjasňovač, bohužel ale pro mě v krémové konzistenci. Toho jsem si blbec nevšimla a já prostě krémové věci na obličej nemusím, nebaví mě moc, nevím no…

A tak co bych vám o něm řekla, když nevím, jaký je?:))) Kdybych byla spokojená s obsahem, určitě by mě potěšil i obal. Je krásný, kvalitní, obsahuje zrcátko, houbičku, moc pěkné… Odstín 002 je fakt hezký, myslím, že jsem vybrala dobře a na obličeji bude vypadat jistě parádně..


Spojíme si zase recenzi s giveaway a uděláme recenzogivku, co vy na to?:) Mně se ten rozjasňovač hrozně líbí a váhala jsem, zda do něj hrábnou a vyzkoušet nebo ne. Moc bych ho chtěla zkusit, ale vím, že bych ho prostě nepoužívala. Proto sem si řekla, že s ním obdaruji některou z vás. Omlouvám se, běžně kosmetiku do soutěže neotevírám, ale já si myslela, že jsem si koupila pudrový rozjasňovač, pro sebe, takže jsem to logicky otevřela. Na pohled jsem však hned poznala, že je to krémové, ani jsem do toho nemusela hrabat, takže to se nebojte.

Chcete se zapojit a vyhrát?:)

  1. napište mi třeba, co hezkého jste si naposledy z kosmetiky koupily, jestli na notino nebo jinde, je jedno
  2. v komentáři do kolonky „email“, uveďte váš email, na který vás budu moci kontaktovat

Soutěž ponechám do neděle 10. 9. a poté zde zase uvedu výherkyni + obdrží email.

 

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

63 komentářů

  1. simka_xx

    6.9.2017 at 8.58

    joooj ta Vanessa teda je… <3
    naposledy som si kupila konturovaciu paletku od Freedom a rozjasnovaci tien od Trend it up a velmi sa z toho tesim, lebo obe veci su zatial velmi prijemne a funkcne 😀

  2. Pavla Kopuletá

    6.9.2017 at 8.59

    Naposledy jsem si koupila spoustu věcí, ale co nutně potřebuji, je nová kabelka na podzim 🙂 zatím jsem ale ještě nenašla tu správnou, takže stále hledám a doufám že ji brzy objevím 🙂
    Můj email je Paja.Kopuleta@seznam.cz

  3. Tereza

    6.9.2017 at 9.05

    Teeda, za chvíli budeš mít těch Nars rtěnek pěknou sbírku! 🙂 Já byla minulý týden poprvé v NYXu, tak jsem si koupila transparentní sypký pudr (který už se mi podařilo z půlky vysypat :D) a korektor a ten je super, má žlutý podtón a mám pocit, že kryje líp tmavé kruhy i pupínky.

    • ILoveMakeUp

      6.9.2017 at 9.15

      Mě hrozně baví no, ta konzistence je perfektní a jako ten výběr odstínů, to jde těžko, zůstat u jedné:))))

  4. Zuzka

    6.9.2017 at 9.08

    Ahoj, no já jsem si naposledy koupila nějaké laky na nehty 🙂 Sbírám je a není jich nikdy dost 🙂 Co se týče přímo kosmetiky, mám v košíčku na notinu řasenku 🙂

  5. Marcela

    6.9.2017 at 9.12

    Ta rtenka vypada paradne! 💛 Ja si naposledy koupila tekutou matnou rtenku od Make up for ever a je skvela 😊

  6. Kateřina Sýkorová

    6.9.2017 at 9.16

    Wow, tak rtěnka a rozjasňovač vypadají božsky!! Ráda bych zkusila (pro mě) dražší kosmetiku. Vždycky když si pořídím něco od lepší značky, mám z toho strašně dobrej pocit, protože mi předtím nebyla finančně dostupná 😀 🙂
    Naposledy jsem si koupila tužku na obočí od NYX, je vysouvací s tenčím a placatým hrotem – zatím jsem dost spokojená 🙂 Na Notino objednávám dost často 🙂

  7. Petra

    6.9.2017 at 9.16

    Krásná barva rtěnky! 🙂 Já si naposledy koupila tekutou rtěnku od NYX po dloouhém odolávání, kvůli mým suchým rtům 😀

  8. Veronika S.

    6.9.2017 at 9.20

    No tak ta Vanessa ti neuvěřitelně sluší 😊 Dneska jsem zrovna objednávala novou hennu na vlasy a mám nachystanej plnej košík na notinu 😀 jenom odliknout

    • ILoveMakeUp

      6.9.2017 at 9.25

      Že jo? Taky si myslím, jsem s ní spokojena moc:)) Haha, tak to jsme dvě, já tam chci objednat nějaké vosky od Yankee Candle už…

  9. Monča

    6.9.2017 at 9.25

    Och, ta Vanessa je naprosto úžasná! Jestli někdy půjdu do těch Audacious rtěnek, tak do téhle 🙂 Každopádně naposledy jsem si koupila tvářenku Madly od Narsu a je to něco neskutečného. A také jsem si objednala beauty box Fab5ive, tak jsem moc zvědavá co mi přijde 🙂

  10. Renca Cyprichova

    6.9.2017 at 9.53

    No naposledy to byla tuna stinu diky tve recenzi. Kazdopadne jsem s odstiny spokojena jako ostatne vzdycky kdyz jdu najisto. Mas to vzdy super nafocene

  11. Smoochie

    6.9.2017 at 10.16

    Naposledy jsem ukoristila v Tete paletku Essence All about toffee za 30kc,coz je pecka 🙂 a docela ppuzitelna kvalita. A z tech drazsich mam posledni prirustek od Benefitu Galifornia tvarenku. Jako ta barva je naaadherna. Ikdyz jsem teda, zvykla na obvyklou kvalitu tvarenek, poprvy pekne nabrala a ty kraaso, pigmentace jak blazen, tak jsem mela tvare jak marfusa. No a ted zas premyslim do ceho pujdu. Rada bych Zoeva paletku Rosegold, ale koukala jsem, ze snad eshop Zoevy zrusili?!

  12. Lucie

    6.9.2017 at 10.19

    Ja si obcas rikam, ze mit vydejnu notina deset minut od baraku je moje zkaza. Mozna bych jim tam mela rovnou presmerovat vyplatu a jen tam mit otevreny ucet a nezdrzovat se placenim v tom bankomatu.
    A uplne naposledy jsem si minuly tyden koupila dve baleni barvy na vlasy LÓreal preference za supercenu 98 kace:)v akci.

    • Lucie

      7.9.2017 at 7.40

      Jinak jeste ke kremovym rozjasnovacum..ja je mam moc rada nejen klasicky, ale treba i „tupnout“ trochu pod oboci, krasne to rozjasni a otevre oci.

  13. Denisa

    6.9.2017 at 10.19

    Ahoj, ja jsem si naposledy koupila pro me nejkrasnejsi a nejvonavejsi parfem od Pacco Rabane Olympea. Ta vune je tak navykova, ze se neda odolat 🙂

  14. Lenka

    6.9.2017 at 10.37

    Ahoj, v poslednom čase som do kozmetiky úplný „blázon“, hlavne co sa týka paletiek na oči, naposledy som kupovala UD electric palette, farby su trochu šialene , ale občas sa mi páčia aj take 🙂

  15. Karolína

    6.9.2017 at 10.49

    Ahoj, Já si naposledy koupila od Havlíka Královskou snídani pro pleť a jsem moc spokojená. Dnes se chystám do DM, koupit si podkladovku od Trend It up, kterou jsem už jednu spotřebovala a mám zálusk na nějakou pěknou rtěnku – mám napsanou jako tip od Tebe Trend It up Velvet sence lipstick pen, odstín 020. Jinak netrpělivě čekám na recenzi Jenny LAne rtěnek!!!

  16. Miloslava Folbergerová

    6.9.2017 at 10.57

    Wau ty rtěnky jsou nádherné, ale i ta tu nižší cenu si můžu nechat zdát. No mě právě lákají krémové produkty, protože mi přijde že ty pudrove jsou na mě moc vidět. Naposledy jsem si koupila Real technic štětce, a produkty na gel. nehty kvůli svatbě. Jo a taky moje oblíbené ponožky od Lirene.

  17. Nikča

    6.9.2017 at 11.23

    Ja na notinu porad neco kupuju, mam to po ceste z prace,tak porad neco objednavam 😁 naposled asi sampony 😁

  18. Milu

    6.9.2017 at 11.31

    Ta rtěnka je dokonalá! Vypadá perfektně! 🙂 Jako poslední jsem si koupila paletku od TOO FACED – Natural love.

  19. Kikka

    6.9.2017 at 11.36

    Móóóc pěkná rtěnka a slušivá 🙂 Naposledy jsem si pořídila od Alverde rtěnky z řady color/care v odstínu Primrose a Chai latte a za mě super. Pěkný den 🙂

  20. Zdenča

    6.9.2017 at 11.46

    Naposledy jsem si koupila růžové třpytky a lepidlo na třpytky od NYXu 🙂 Na oku jsou prostě boží a drží výborně. 🙂

  21. Mirka Š

    6.9.2017 at 13.01

    Naposledy jsem si koupila řasenku Revlon volume+lenght magnified

  22. Milena

    6.9.2017 at 13.14

    V poslední době to byly dvě rtěnky. Jedna nude od trend it up a druhá nádherně fialková od avonu, kterou jsem musela složitě shánět na netu, protože se tento typ už nevyrábí. obě jsou skvělé a já se vždycky těším, až si budu moct nalíčit rty.

  23. Ella Nová

    6.9.2017 at 13.36

    Naposledy jsem vyuzila slev v sephore a nakoupila si vodeodolne jumbo tuzky na oci – nejake nove odstiny a neco do zasoby. Neuveritelne drzi a prace s nimi je rychla. A ta rtenka ti opravdu moc slusi.

  24. Lucie Jirková

    6.9.2017 at 14.01

    Naposledy jsem si koupila BH paletku očních stínů.

  25. Patricie

    6.9.2017 at 14.09

    Já jsem si naposledy poridila od dermacolu peeling na tělo a vůni vodního melounu a také řasenky od catrice protože tu značku zbožňují a laky na nehty od trend it up… Ale největší radost si dělám s šampony od gliss kur a nebo sprchovymi gely od baley ^^

  26. Tynka

    6.9.2017 at 14.26

    Moje poslední koupě se týkala make upu od Dermacol – caviar long stay a baze pod make up od Rimmer. Tyto dva výrobky jsou pro mě absolutni 🔝
    Jinak rtenku urcite vyzkousim, jen mozna v malicko jinem odstinu. Tento se mi sice libi, ale žel moje barva to neni 🙂

  27. Monika cermakova

    6.9.2017 at 14.40

    Ahojky.diky tvé recenze na Orly jsem si naposledy koupila ten pečující lak nailtrition. .doufám ze se to tak píše. .a nehty ne úplně o sto procent lepší ale oproti běžným vyživující laku je tohle pecka. .takže díky tobě

  28. patricie pesatova

    6.9.2017 at 14.48

    Po dvou letech jsem si koupila rasenku 🙂 behem tehotenstvi jsem se malovat prestala..ale zas se maluji a musim obnovit zkraslovaci kosmetiku 🙂

  29. Lenka Němcová

    6.9.2017 at 14.54

    Naposledy jsem si koupila opalovaci krémy na dovolenou 😉

  30. Lenka Špryslová

    6.9.2017 at 15.09

    Ahojky,

    Já jsem si před týdnem koupila nový stín od Catrice č.120.
    Je úžastně pigmentovaný, máslový , nepráší a takový hologragický alá chameleon.
    No prostě super za 70,- kč neberte to

  31. Lucie

    6.9.2017 at 15.11

    Koupila jsem ve Fannu Gosh rasenku My favourite mascara. A jako kazdy rok je to novinka za akcni cenu 99 Kc 🙂 cekala jsem brutalni rasy podle toho kartacku, ale spis dela hooodne prirozeny efekt. Musi se rozhodne navrstvit, ale na to rano o pul hodiny driv vstavat nebudu 😀

  32. Petra

    6.9.2017 at 15.25

    Já si naposledy koupila galvanickou žehličku a spoustu kosmetiky od Tiade.. Tedy spíš každý týden jeden balík 🙂

  33. Martina

    6.9.2017 at 15.33

    Ako poslednú som si kúpila linku od Catriss, pretože sa akurát snažím zlepšiť v linkách 😀

  34. Hanka

    6.9.2017 at 16.28

    Ahoj, rtěnka je krásná!!! Já jsem si naposledy koupila také rtěnku Essence Matt Matt Matt v odstínu 13. Krásná barva na podzim a na zimu 🙂 A Krémový rozjasńovač jsem zatím také žádný nezkoušela, ale všechno je jednou poprvé a já se tedy hlásím do soutěže 🙂

  35. Andrea

    6.9.2017 at 17.03

    Ahojky. Kamarádka mi z americké Sephory přivezla paletku Tarte. Určitě by se mi k nové paletce dobře hodil rozjasnovač Pupa :).

  36. Luuuca

    6.9.2017 at 18.32

    Ahoj! Krásná ta rtěnka! I když mě se zdá i tak tmavá, jsem posera 😀
    Já si naposledy koupila v Sephora mini verzi Galifornie od Benefitu..byla to moje první návštěva týhle parfumerie a připadala jsem si jako dítě v cukrárně 😀 protože najednou jsem všechny ty krásný věci viděla naživo a ne jen z videí a fotek na netu, všechno jsem si mohla osahat…no prostě, co budu povídat, pro mě jo ráj 😀 ačkoli jsem šla jen pro Steamcream, co měli zrovna v akci, tak jsem u pokladny neodolala no….mají ty mini verze všeho vyčůraně hezky u pokladen:-) 🙂 já věděla, proč jsem tam nikdy dřív radši nevlezla, se znam, že jo…a dvě malý děti doma, to se za kosmetiku pak těžko utrácí, teda spíš vysvětluje doma pak.:-D

  37. Alžbeta

    6.9.2017 at 18.51

    Naposledy som si kúpila z Krasotiky od značky Milani bronzer a tekutý matný rúž,rozjasňovač od E-stylu.Som s nimi veľmi spokojná hlavne z bronzeru som najviac nadčená a môžem len doporučiť.

  38. Michaela

    6.9.2017 at 19.00

    Moje poslední úlovly byly konturovací paletka s rozjasňovači od Freedom společně se sadou štětců z Douglasu. 😍😍😍

  39. Nikol

    6.9.2017 at 19.11

    Hezký večer, naposledy jsem si koupila od Naturalium sprchový gel mango,vůně hezká,konzistence ujde,ale pro mě nic extra. Čekala jsem víc.A dnes jsem si z Notina na doporučení kamarádky objednala Eveline cosmetics nail therapy, tak se těším.

  40. Vendula Třísková

    6.9.2017 at 19.30

    Naposledy jsem se rozhodla vyzkoušet zabarvený gel na obočí od essence. Barva, konzistence gelu i kartáček jsou absolutně perfektní a rozhodně tento gel nemám naposledy.

  41. Hanka

    6.9.2017 at 20.01

    Ahoj,
    já jsem si koupila dvě paletky od Sleeku:-)
    Hanka

  42. Lucie

    6.9.2017 at 20.11

    Ahoj krásko, měsíc a půl sem čekala až naskladní od NYX paletku Lingerie jak přišel email že je zas k prodeji na nic sem nečekala a už je pěkně v doma v regálku. 🙂 já sem porad na lovu rtěnek a ted si me na tuhle hodne nalákala tak jdu mrknout.ahoj teším se na další instavidea 🙂

  43. Adela Hanzelinova

    7.9.2017 at 5.01

    Ja posledni dobou ujizdim na laky na nehty, nikdy jsem je moc neresila, nepestovala, zatrhavaly se a bylo po vsem. Ale tvy fotky nehtu a recenze na laky mi nedaly a uz je pestuju, mam screenshoty laku z tvych clanku v telefonu, tak je musim postoupne koupit, pze zjistuju, ze mam vsechny zatim jen do ruzova a nektery jsou si dost podobny. Do ted jsem lakovala jen nohy, to musi bejt, ale ted uz i ruce diky tobe. Takze clanky na laky muzu od tebe porad a ty fotky vzdycky! 😉

  44. Elis

    7.9.2017 at 7.11

    Ahoj na notino jsem si v brne vyzvedla balicek s dermakoken, makeupem, rasenkou spis takovy ten potrebny nakup nez neco pro radost

  45. Ladislava

    7.9.2017 at 7.56

    Ahoj. Co jsem si naposledy koupila? Noooo…poslední dobou si kupuju samý praktický věci. Jako třeba micelárka, odličovací tampony, uchošťoury, krém na KSICHT, pomáda na rty a klasika šampony, sprcháče. Z dekorativky se teď snažím věci spotřebovávat. A kupovat další až když už to nutně potřebují. Ale tahle roztomilost by se mi do sbírky určitě hodila. 💜👍💜 paaa

  46. Michaela

    7.9.2017 at 11.22

    Ahoj! Naposledy jsem si koupila řasenku od The Balm. Mám krásné obaly a široké stetiny, takže to byla jasná volba! K tomu jsem přihodila v Douglas tonikum a tekutou rťenku NYX Suede. 🙂

  47. Vendy

    7.9.2017 at 11.53

    My jsme si společně s kolegyní do práce objednali z Douglasu Nyx Matte Lipstick a Lip Lingeria. Naprostá spokojenost. Tak trochu se nám už kupí 😀

  48. Anež

    7.9.2017 at 12.32

    To já si nakonec po tvé recenzi koupila 16h lip colour od Dermacol. 🙂

  49. Jana

    7.9.2017 at 13.11

    já jsem si naposledy udělala radost laky na nehty od sally hansen 🙂

  50. Csilla

    7.9.2017 at 21.33

    Pre mňa je objavom poslednej doby ceruzka na obočie od NYX – Micro Brow Pencil – niečo podobné má Catrice, len menej odtieňov. Spolu s Bourjois Radiance Revail je to parádny urýchľovač ranného makeupu : ) Z notino si kupujem skôr vône, micelárku, štetce… Na pleť nemôžem používať nič púdrové, lebo ju irituje a vysušuje, takže aj keď by sa mi púdrové rozjasňovače či tvárenky, bronzéry nanášali lepšie, cez deň by som trpela. Tých pár krémových produktov ma zachraňuje : )

  51. Vendula

    8.9.2017 at 6.00

    hezkého ani tak ne, jako praktického- tělové mléko od Yves rocher 😀 Dekorativní kosmetiku už jsem si dlouho nic sama nepořídila, nestíhám spotřebovávat své zásoby, sem tam něco ještě dostanu, takže na ni se zatím na nákupy vydávat nemusím 🙂

  52. Siraelxy

    8.9.2017 at 10.05

    Já si koupila pěkného makeup Catrice 🙂 Konečně jsem ho sehnala a kde jinde než na Notino…..
    Zdravím a držím si palce.

  53. Dia

    8.9.2017 at 19.52

    Ja som si naposledy kúpila Garnier olejček na suché vlasy a na ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Je skvelý, vlasy mám po ňom voňavé a jemné 🙂

  54. Eliška Vrbová

    8.9.2017 at 21.18

    Naposledy jsem si koupila matnou rtěnku v Rossmanu od značky R del Young a překvapilo mě, že za cenu padesát korun je úplně suprová a srovnatelná i s dražšími rtěnkami 🙂

  55. Markéta K.

    9.9.2017 at 9.46

    naposled jsem si koupila 2 řasenky trend IT UP. Jedna teda žádnej zázrak, ale ta druhá super… obzvlášť za ty prachy 😀

  56. Veronika T.

    9.9.2017 at 17.20

    No krása střídá nádheru…. opět 😉 👍 Rtěnka sice není tím odstínem úplně na 100% šálek mé kávy, ale ten kokosový krém…. oooo můj božane…. vše co je kokosové musím mít doma, takže super tip a díky za něj 😉 😊 Jinak můj poslední kosmetický internetový „nálet“ byl lakový…. a do mé „skromné“ sbírky mi přistálo 5 nových kousků od značky Nubar 😁 💅 Tak krásný večer ti přeji a zbytek léta a zase příště u dalšího článku se budu těšit 🌞 🌞 🌞

  57. Sima

    9.9.2017 at 21.13

    Naposledy som si kúpila v DM Catrice HD liquid foundation 🙂 ale som opálená takže si musím počkať na zimu 😀 obzerala som aj stojan Trend it up ale nič som si nevybrala 🙁

  58. Nela

    10.9.2017 at 7.35

    Ahoj,
    před několika týdny jsem si udělala radost splněním svého malého snu a odškrtla jsem si jeden a zároveň první vysněný produkt od značky theBalm, jako útěchu sama pro sebe, když už skončily ty prázdniny. A na e-shopu Notino jsme si objednala rozjasňovač Lou Manizer, který každá chválí a já ho chválím rozhodně také!

    cumanelka@gmail.com

  59. Niki

    10.9.2017 at 16.17

    Já jsem se šla minuý týden „podívat“ na novinky NYX. No a měli zrovna akci, že k nákupu nad 799 Kč dávali kosmetickou taštičkou. Takže jsem tam nakonec nechala tisícovku a doma se mi válí další taštička 😀 Ale koupila jsem si plno věcí, které jsem měla dlouho vyhlídlé: HD pudr, epic ink liner, lingerie paletku,takovou tu pastu v tubičce na obočí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.