NOVINKA Borotalco Intense a Active recenze + soutěž

By  |  94 komentářů

Hezký den přeji, dneska mám pro vás recenzi, která se bude hodit naprosto všem. Nevím teda o nikom, kdo by rád smrděl, když se potí. Já teda rozhodně ne, nesnáším to, a proto každý den používám deodoranty. Dneska to bude o značce Borotalco, dostala jsem jejich novinky, abych je vyzoušela a něco vám o nich napsala, oukej, jdeme na to!

Když tato značka začala být v ČR v prodeji, objevila se jako první řada Original, která voní jako nějaký pudr, je to taková ta trošku „baby“ vůně, určitě víte, co myslím. Další řada byla a je Invisible, zdobena černými proužky, což znamená, že nezanechává skvrny na oblečení. Obě tyto řady jsem si oblíbila hned po prvním vyzkoušení a používám do dneska. Mezi hlavní důvody, proč mám deo spreje Borotalco mega ráda, patří:

když už se potím, nesmrdím, ale naopak hezky voním
v podpaží nelepí
nedělají fleky na oblečení

No a z důvodů výše, jsem se rozhodla prubnout další novinky, řadu Active a Intense. Jak napovídá název, řada Active je navržena pro ty, kdo mají zvýšenou fyzickou námahu, tedy například pro sportovně založené osoby. Hm, něco pro mě:-D Samozřejmě je to asi jedno nebo já to tak beru a s radostí jsem ty produkty vyzkoušela i bez nějaké větší aktivity. Borotalco Active má ve složení mikrokapsle, které se aktivují ve chvíli, kdy se začnete potit a tím je dosaženo maximálního účinku.

Jako první musím zmínit vůni, je úžasná!! Je to taková kombinace svěží a parfémové vůně, dokonalá, hrozně moc mi to voní. Co je ještě lepší, že čím více se potíte, tak tím více vůně vynikne, paráda!

Dostupný je jak sprej, tak kulička. Já osobně kuličky vůbec nepoužívám, nemám je ráda a mám s nimi špatnou zkušenost. Vždy buď lepily nebo prostě nefungovaly, no nesedly mi, proto jsem vždy dávala přednost sprejům. Tady jsem ale neměla co ztratit, prvně se mi do toho nechtělo, ale pak sem si řekla, no tak když už to tu mám, prubnu aj kuličku. Ha haaaa, tohle je první kulička, která konečně funguje, jak má!!!! Vůbec nezanechává ten otravný, lepkavý pocit, funguje naprosto skvěle. Nikdy bych neřekla, že budu chválit kuličku pod pažu, ale chválím, je skvělá!

Řada Intense má jemnější vůni, takovou, jakou si představíte pod obrázkem peříčka nebo bavlny, jak to bývá na deo, prostě příjemná parfemace. Složení obsahuje účinné absorpční účinky, hodí se tedy pro lidi, kteří se nadměrně potí.

Abych pravdu řekla, nějak nevidím rozdíl v účinku těchto dvou řad, obě fungují skvěle, nepřijde mi, že by některá fungovala méně a jiná více. Hlavně jsem ale nadšená z toho, že i ta kulička mi pasuje, takže věřte mi, kdo je nemáte rádi, stejně jako já, tak těmto klidně dejte šanci, jsou super. Osobně dávám přednost řadě Active, ale to jen pro tu parádní vůni:)


Myslím, že tak super recenze a moje spokojenost, se neobejde bez parádní soutěže neboli RECENZOGIVKY, co vy na to?!:)

Balíček čtyři produktů obsahující obě nové řady pro dvě z vás. Kdo má zájem?:)

  1. napište mi do komentáře, jakému typu produktu dáváte vy přednost, spreji nebo kuličce? Napsat můžete samozřejmě i cokoliv jiného, jako vždy.
  2. vyplňte prosím kolonku „email“

Soutěž bude ukončena 5. 9. 2018. Zapojit se může kdokoliv s doručovací adresou v ČR. 

Jaj, moc se omlouvám za týden zdržení s vyhlášením, ale je to tady, balíčky poputují k:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

94 komentářů

  1. Elena

    29.8.2018 at 8.32

    Opět skvělá recenze jako vždy 😍 Pro mě jsou lepší tuhé deodoranty nebo sprej, kulička mi přijde lepivá 😀

  2. Lucie

    29.8.2018 at 8.37

    Dávám přednost sprejum. Kuličky nepoužívám vůbec zdají se mi nepraktické 😊

  3. Markéta

    29.8.2018 at 8.39

    Většinou na klasický den používám deokrystal, ale třeba při sportu nebo v létě mám oblíbený Borotalco sprej Invisible nebo Pure, které oceňuju hlavně kvůli absenci hliníkové soli.

  4. Mirka

    29.8.2018 at 8.45

    Kulička, respektive radši tuhý deodorant.

  5. Elwenderion

    29.8.2018 at 8.51

    Já radši kuličku (nebo tuhý). Spreje moc nemusím, vadí mi jak je pak všude kolem mě v koupelně „mlha“ 😀

  6. Dana

    29.8.2018 at 9.10

    Tuhý krystal, popř. kuličku jedné nejmenované značky:-)..nevěděla jsem, že má kuličku i Borotalco, tu bych prubla.

  7. Sandra

    29.8.2018 at 9.19

    Pro mě kombinace obou. A podle nálady a oblečení co ten den mám 😊

  8. Petra

    29.8.2018 at 9.23

    Ahooj, Borotalco miluju! V zime pouzivam klasiku vysunovaci. V lete kulicku – prijemne osvezi a vydrzi cely den. Ted jsem zkousela novinku citrusovou a voni stejne jako Green Tea od Elisabeth Arden 😍 krasne se to na me doplnuje 👌🏻🤩

  9. Kristyna

    29.8.2018 at 9.33

    Ahoj já mám ráda kulicku nebo tuhý pride mi.ze déle vydrzi😉😊😘

  10. Anonym

    29.8.2018 at 9.41

    Ahoj, já používám jen tuhý deodorant. Kuličkový nikdy z důvodu „lepivosti“. Po Tvé recenzi ho asi budu muset vyzkoušet:-)

  11. Frydrychová Anna

    29.8.2018 at 9.43

    Dobrý den přeji 🙂
    Já upřednostňuji spreje, přesně pro ten stejný důvod, že kuličky na mě nefungují. Ale po přečtení Vaší recenze jsem se rozhodla, že vyzkouším kuličku Borotalco Active.
    Borotalco je jediný antiperspirant po kterém mě nesvědě v podpaží, takže za mě super produkty.
    Mějte se moc pěkně a přeji krásný závěr prázdnin.
    Frydrychová Anička

    • Anonym

      29.8.2018 at 11.14

      Dobrý den, jj, mně vůbec, za xy let, jsem nenarazila na kuličku, která by byla ok. Hlavně mi vadí to lepkavé. Ale tohle to nedělá, jsou super:)
      Děkuju moc, mě se prázdniny už dávno netýkají, takže smolec:))

  12. Anonym

    29.8.2018 at 9.52

    Dlouho jsem preferovala kuličku, potom pár let spreje a teď zase kuličku 🙂 Borotalco znám jen sprej, tak kuličku ráda zkusím 🙂

  13. Soňa

    29.8.2018 at 9.58

    Používám oboje, ale raději mám kuličku. Borotalco chci určitě vyzkoušet, ale ještě nikdy jsem ho nehodila do košíku 😀

  14. Zuzana

    29.8.2018 at 10.00

    Já teda střídám obě varianty. Preventivně si dávám kuličky a pro rychlou verzi v případě už spocení zase sprej.

  15. Martina

    29.8.2018 at 10.29

    Děkujeme za recenzi.Borotalca používám.Přednost dávám sprejům.

  16. Petra

    29.8.2018 at 10.44

    Tak Borotalco miluju už řadu let a tuhle Active jsem si oblíbila hodně, ale kuličky taky nikdy nepoužívám, jen spreje. Jestli ale Ty píšeš, že tahle za to stojí, tak si jí určitě koupím a bude skvělá. Takže díky za recenzi, půjdu zase na jistotu 🙂

  17. Dana

    29.8.2018 at 10.49

    Ahoj, používám borotalco uz nějaký čas i kulicky i tuhý a jsem spokojená.

  18. Martina

    29.8.2018 at 11.14

    Ahoj,
    já jsem docela dlouhou dobu používala tuhé deodoranty, ať už kuličku nebo gel…ale poslední dobou jsem si oblíbila sprej. Nejlépe se mi s ním manipuluje a celkově mi více vyhovuje 🙂

    Martina

  19. Niki

    29.8.2018 at 11.20

    Ahoj ☀ já dávám přednost spreji, právě z toho důvodu, že nelepí a nemám pocit vlhkosti v podpaží 😀👌

  20. Lucie

    29.8.2018 at 11.22

    Ráno vždycky použiji kuličku a přes den s sebou nosím sprej, pro případ potřeby. V práci se občas člověk při hoňce zpotí, tak proto 😀 A když jsem celej den doma, použiji jen sprej.

  21. Lenka

    29.8.2018 at 11.23

    Já Borotalco miluji jak v kuličce, tak i ve spreji. Také jsem měla špatné zkušenosti u jiných značek s kuličkovými deodoranty, ale Borotalco je prostě boží v obou provedení! Pohodlnější mi přijde ve spreji, protože to jen stříknu a jdu 😀

  22. Martina

    29.8.2018 at 11.24

    Za me urcite deodorant ve spreji. Tuhy deodorant dela skvrny a ten kulickovy vzdy lepil,tak jsem je prestala pouzivat. Pokud jsou tyhle fakt lepsi,tak rada vyzkousim. 🙂

  23. Hanca

    29.8.2018 at 11.24

    Ahoj, v létě používám spreje, kdyz nosím odhalené podpaží. A jinak tuhace 🙂 Kuličky většinou nestojí za nic.

  24. Martina

    29.8.2018 at 11.24

    Za me urcite deodorant ve spreji. Tuhy deodorant dela skvrny a ten kulickovy vzdy lepil,tak jsem je prestala pouzivat. Pokud jsou tyhle fakt lepsi,tak rada vyzkousim. 🙂

  25. Tereza

    29.8.2018 at 11.26

    Ja mam nejradeji kulicky, dlouhodobe pouzivam klasicke Borotalco s tim zelenym vickem a sem tam prostridam kvuli vuni, ovsem jine Borotalco kulicky jsem jeste nezkousela, takze vyhra by byla neco pro me 😀 a spreje jsem od Borotalco jeste nevyzkousela.

  26. Alžběta Schwarzkopfová

    29.8.2018 at 11.36

    Ahoj ja mam radeji spreje.Vzhledem k tomu ze jsem tehotna a tak nejak se vic potim a porad sprchuju spotreba u nas doma stoupa.A nesnasim kdyz nekdo smrdi od potu.Borotalko miluji a radu intense jsem jeste nezkousela.

  27. Martina

    29.8.2018 at 11.41

    Já používám sprej, kuličku jsem nikdy nezkoušela. Sprej mi nejvíce sedí, nedělá fleky na oblečení.

  28. Jana

    29.8.2018 at 11.49

    Ahoj, já mám raději kuličku, přijde mi, že to líp na mě funguje.
    Kdysi dřív se v Brně prodával kuličkovej deoš Herbina, milovala to, hlavně fialovou, škoda že už se nedá sehnat.

  29. Vladka

    29.8.2018 at 11.50

    zdravim.rano pouziju kulickovy deodorant a pres den pokud se necitim, tak sprej.
    hezky den

  30. Kateřina

    29.8.2018 at 12.09

    Bezva recenze! Děkujeme 🙂
    Já mám nejradši klasický deodorant ve spreji, ale ty, které jsem si myslela, že jsou super, teď v létě selhávají 😀 takže pořád hledám ten pravý, Borotalco chci zkusit dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedokopala ho koupit a zkusit 🙂

  31. Dana Čechová

    29.8.2018 at 12.14

    Ahoj ja jsem na speje…a když kulička tak co jsem zkusila byla Nivea…nebyla špatná, ale pomaleji usychá a sprej je hned.Jak jsi to popsala tak je to velmi zajímavé 😉😊moc hezky popsané 😊

  32. Vierka

    29.8.2018 at 12.17

    Dobry den 🙂 dakujem za recenziu a ja osobne pouzivam ako sprej tak aj kulicku, je to asi podla nalady.

  33. Kaťuš

    29.8.2018 at 12.18

    Já nejradši sprej, nejčastěji používám dove antiperspirant, kuličku jedině od Vichy, když mají v lekárně v akci to dvoj balení.

  34. Lucka

    29.8.2018 at 12.44

    Tuhé deodoranty, nebo kuličky mi nikdy nevyhovovali.. takže používám pouze ve spreji. 🙂 Po vaší recenzi jim ale ráda dám druhou šanci, díky. 🙋🏼‍♀️

  35. Aneta M.

    29.8.2018 at 12.50

    Ahojky, mám raději kuličky a borotalco jsem jiz jednou vyzkoušela a nadchla mne vůně a typ bez hliníkových solí

  36. Nikola

    29.8.2018 at 13.22

    Preferuji rozhodně spreje, nemám ráda ten mokrý pocit od kuličkových variant. Borotalco miluji a použivám dokola z řady Pure. Není přehnaně navoněný a je na něj spoleh 😀

  37. Jája

    29.8.2018 at 13.50

    krásný den 🙂 Tak já dávám rozhodně přednost spreji, kuličku jsem zkoušela několikrát a dokonce i tuhý deodorant, ale přijde mi že obě poslední varianty pomalu schnou a tudíž pokud pospíchám a obléknu se, nechávají skvrny na oblečení, ale pravdou je, že jsem nezkoušela hodně značek. Sprej mi vyhovuje, protože se snadno nanáší, rychle schne, je to pro mě komfort a jak jsem říkala, nezanechává mastné skvrny a ani kousky po deodorantu v podpaží. Samozřejmě ne všechny, mám dvě značky které jsem si za x let pořádně prozkoušela a oblíbila a to je DOVE a NIVEA, na tyhle opravdu nedám dopustit, konkrétně je to od DOVE original nebo invisible dry a od NIVEI invisible a protect & care.

  38. Anonym

    29.8.2018 at 13.51

    osobne mám radšej tieto produkty v spreji.. 🙂

  39. Anonym

    29.8.2018 at 13.57

    Já používám jen pevnou Rexonu, jiný přípravek mi takhle moc nevyhovoval, proto bych i rada zkusila něco nového 🙂

  40. Mandle

    29.8.2018 at 14.04

    Ahoj,přiznám se,že borotalco jsem ještě nevyzkoušela. Mám favorita garnier neo fialový a nic jiného. Ale říká se také,že vyzkoušet se má všechno. 😀 Takže si ráda zasoutěžním. Štěstí přeje připraveným.😀 Jinak kuličky jsem taky nikdy neměla ráda. Přesně jak píšeš,lepí. Měj se fajnově,pa Mandle.

  41. Lenka Špryslová

    29.8.2018 at 14.19

    Ahojky,

    Já jsem tedy zkoušela Rexonu maximum protection a ta funguje super.
    S Borotalcom Intense nemám zkušenosti.
    Mám ráda jak spreje tak kuličku nebo tuhou formu.

  42. Jana

    29.8.2018 at 14.53

    U kuličkových deodorantů mi vadí takový ten mokrý, lepivý pocit, nejsem si jistá, kdy si po použití můžu obléct tričko, takže dávám přednost sprejům. Jinak mně zaujalo, že čím víc se člověk potí, tím ta vůně víc vynikne, to by fakt stálo za zkoušku:)

  43. Anonym

    29.8.2018 at 15.24

    No vidíš, s kuličkou taky nemám dobré zkušenosti, ale takhle ji dám možná šanci 🙂 já mám asi nejlepší zkušenost s tuhým vysunovacim deodorantem, borotalco me svou vůní zatím moc neoslovilo.. Ale tahle novinka zelená by to mohla napravit 🙃 díky,supr recenze..

  44. Lucie

    29.8.2018 at 15.55

    Super recenze jako vzdy 😁 nejradsi mam spreje, ale jinak pouzivam co zrovna je 😂

  45. Hanka

    29.8.2018 at 16.06

    Ahoj,
    já jsem sprejová, používám ráda právě Borotalco, ale tuto variantu jsem ještě neměla:-)

  46. Eva

    29.8.2018 at 16.07

    Nejčastěji si kupuju kuličky, občas to prostřídám se sprejem a tuhé nekupuji vůbec. Vůně základního Borotalca je překrásná.

  47. Anna J.

    29.8.2018 at 16.10

    Já používám jako deodorant krystal ale ani nepohrdnu kuličkou 🙂

  48. Anonym

    29.8.2018 at 16.26

    Určitě dávám prednost sprejům, zatím

  49. Zdena B

    29.8.2018 at 17.23

    Nejraději mám sprej, protože ihned zaschne a většinou se jedná o intenzivní vůni. Borotalco mám vyzkoužené a moc mi svědčí, oceňuji, že je bez hlinkových solí.

  50. Dáša

    29.8.2018 at 17.34

    Dávám přednost sprejům nebo tuhým deodorantúm.☺

  51. Sany

    29.8.2018 at 17.52

    Urcite sprej. Kulicky mi taky dosud zadne nesedly. Taky klasiku od Rexony tuhy speed stick;) Na Borotalco porad koukam,ale ta cena me vzdycky odradi, kdyz nemam vyzkouseno.

  52. Magda

    29.8.2018 at 18.12

    ahoj, ja mam radeji deodoranty ve spreji a tato znacka funguje skvele:-)

  53. Meesha

    29.8.2018 at 18.18

    Nejraději mám tuhé deodoranty a pak spreje.S Borotalco mám výbornou zkušenost:-)

  54. Jenny

    29.8.2018 at 18.23

    Vesměs je mi jedno, co použiju. Ale na převáží tuhé deodoranty. Na parna je pro mě top zelená Rexona. Ale ráda zkouším cokoliv, co funguje. Borotalco jsem ještě nevyzkoušela.

  55. Vendula

    29.8.2018 at 18.49

    Já používám kuličku i sprej mám ráda oboje 🙂

  56. Mikinka

    29.8.2018 at 19.44

    Ahoooj, tak jako kuličky jsem taky nemusela. Před sto lety mi máma koupila od Avonu, lepidlo to a pak to zaschlo a udělalo to tvrdý kusy čehosi a drelo to. Takže přišlo období nesnáším kuličky.
    Pak jsem koupila Borotalco sprej origo, kuličku snesu taky 😀 ale kupuju jen jednu jedinou… Ta nedůvěra ve mně stále je 😉

  57. Pája

    29.8.2018 at 20.43

    Ahojky, jako malá jsem ujížděla na klasický pumpičce od nivei, teď už jen sprejuju. Tuháče moc nemusím, protože sprej používám na větší část těla.

  58. Nela Procházková

    30.8.2018 at 5.47

    Z praktického i hygienického hlediska rozhodně spreji 🙂 ale občas sáhnu i po tuhém přírodním.

  59. Markéta K.

    30.8.2018 at 6.05

    Nejraději mám tuhé nebo sprej. Kuličku jsem nepoužívala už několik let.

  60. MoniM

    30.8.2018 at 6.34

    Já si když někam jdu dám kuličku a pak na to stříknu ještě sprej, případně sprej na tričko, když jsem doma, tak stříknu jen sprej. 🙂

  61. Michala

    30.8.2018 at 6.40

    Drive jsem mela ráda tuhé nebo kuličkový deodorant,spreje mi dělaly vzdy hrozne cervene mapy pod paží.Pre par lety jsem zkusila sprej,protoze presne jak pises se mi nelíbil ten lepkavý pocit z kulicek a uz jsem u neho zůstala.

  62. Megg

    30.8.2018 at 7.43

    Já mám radši spreje 🙂

  63. Martina Serafee Kolářová

    30.8.2018 at 9.12

    Ahoj, já mám nejraději sprej, maximálně kuličku, když není zbytí, ale tuhý vůbec nemusím. A tyto bych moc ráda vyzkoušela 🙂

  64. barunka00

    30.8.2018 at 10.52

    Já stopro nejradši spreje. Borotalco už sem jednou měla, verzi black and white nebo tak nějak a byl super 🙂 Té kuličce nevěřim! Musim vyzkoušet 😀

  65. Vendula Třísková

    30.8.2018 at 12.55

    Osobně mám raději sprejové deodoranty a antiperspiranty, ale s sebou do kabelky do města je pro mne asi lepší kuličkový, ale zase jen v plastovém obalu, protože ty skleněné jsou zbytečně těžké. 😀 Takže abych to shrnula, před tím než někam vyrazím se navoním sprejem a poté přihodím do kabelky kuličkový deodorant nebo antiperspirant. 😀

  66. Libuše Křížová

    30.8.2018 at 13.02

    Rozhodně sprej, popř. tuhý deoš. Kulička se mi lepí, ať už jsem zkusila jakoukoli. Ale třeba ta Borotalco nelepí..čert ví 😀

  67. Pavla

    30.8.2018 at 13.30

    Naprosto souhlasím s tvojí recenzí, co jsem vyzkoušela Borotalco, nepoužívám už nic jiného 😊 nejdřív jsem používala sprej, ale teď jsem vyzkoušela kuličku a totální spokojenost ve všech směrech 🔝

  68. Renata K.

    30.8.2018 at 13.49

    Ahoj, nejraději mám sprej a pak tuhý deodorant. Kuličkám jsem ještě nepřišla na chuť 🙂

  69. Barbora

    30.8.2018 at 13.51

    hezký den, u mě je to sprej. Potom vede deodorant, ale kulička, ta mě nikdy neoslovila. Na druhou stranu jsem ji nikdy pořádně nevyzkoušela 🙂 cervenkova.barbora@seznam.cz

  70. Adéla Hanzelínová

    30.8.2018 at 14.33

    Jako mala, teda spis mlada :-D, jsem pouzivala Lady speed stick, to pouzivala snad kazda v tech letech hrozne davno :-). To me prestalo bavit, mokry, studeny, lepivy, tak jsem presla na spreje. To mi vydrzelo do lonska, kdy jsem prvne vyzkousela tuhej deodorant, stick bilej od Dove orginal, to je nadherna vune jak spreje tak sticku, ale stick barvil obleceni, ted zkousim prvne kulicku od Weledy, draha jak prase a nic moc, takze zkusit tohle by asi nebylo uplne marny podle tvyho popisu! 🙂

  71. Nikol

    30.8.2018 at 16.35

    Já musím říct, že kombinuji nejraději sprej s tuhým deodorantem. A když bych měla zvolit jen jednu možnost, tak bych brala ten tuhý. 🙂

  72. Kacievi

    31.8.2018 at 4.03

    Ahoj, pouzivam nejcasteji kombinaci tuheho sticku a prip.spreje. Nej je pro mne zatim zn.Bourjois 😎 Od Borotalca js zkousela zatim jen 2 sprchace, byla js spokojena, tak rada vyzkousim i Tebou doporucovane nove vyrobky 👍 prima den 🍀

  73. Kača M.

    31.8.2018 at 9.25

    Buď tuhý deodorant nebo sprej. Kuličky málo kdy,leda na vecer.

  74. Sára

    31.8.2018 at 10.01

    Ja uprednosnuji deodoranty a antiperspiranty ve spreji.

  75. Šárka

    1.9.2018 at 12.51

    Jsem letitá vyznavačka sprejů, jejich použití mi přijde pohodlnější. Teď používám kompresovaný deodorant Rexona, je super, že se vejde do malého obalu stejně produktu jako do velkého, ale kolegyně mě už dlouho láká na Borotalco a teď i tahle recenze, samé pozitivní zkušenosti, tak to zkusím, ale půjdu zase do spreje

  76. dana

    1.9.2018 at 20.06

    Sprej, kuličky mi nevyhovují.

  77. Jana

    2.9.2018 at 5.47

    Dávám přednost tuhým nebo kuličkovým deodorantům, spreje mi rychleji ubývají a vždy zamořím celou koupelnu.

  78. Iveta

    2.9.2018 at 9.50

    Ahojky,já dávám přednost deodorantům, ale mám ráda i tuhé.Je mi jedno co si koupím za značku, vše mi vždy dobře poslouží. Přiznám se, že jsem Borotalco vůbec neznala, pak mi moje nehtařka říkala, že je skvělý,hezky voní a nelepí, že už nic jiného nepoužívá.Tak jsem ho zkusila a musím říct, že je fakt skvělý.😘

  79. Petra

    2.9.2018 at 11.42

    Většinou to střídám jednou kuličku jednou spray jednou tuhy deodorant podle toho co mi voní nebo co mi zrovna vyhovuje nebo co zrovna popadnudo ruky..

  80. ZuzaK

    2.9.2018 at 18.59

    Kuličku případně tuhý deo používám ráno a sprej během dne.

  81. Míša

    3.9.2018 at 6.08

    Dávám přednost sprejům.

  82. Veronika

    3.9.2018 at 8.14

    Sprej ale po recenzi vyzkouším i kuličku 😊

  83. Lucie

    3.9.2018 at 8.23

    Kuličku používám ze všeho nejméně, ale používám. Obvykle používám tuhý deodorant a k tomu deodorant ve spreji. Ale zkusím i Borotalco kuličku 😀

  84. Bety

    3.9.2018 at 8.30

    Nejradši mám spreje, kuličky jsem používala dřív, ale přišly mi strašně „mokré“, sprej lépe zasychá, podle mě. A tuhý deodorant/antiperspirant – tak u toho mi vadí, jak je tuhý a kolikrát i dře kuzi… Jinak musím říct, že jsi snad jediná, či blog ctu. Moc se mi líbí, jak píšeš, je poznat, že tě to baví. Co jsem si pořídila na tvé doporučení, tak jsem byla vždy spokojená.

  85. Jolana

    3.9.2018 at 9.15

    Ahoj, já ráda používám deodoranty ve formě sprejů, kuličkové jsem si, ze stejného důvodu jako ty, zatím moc neoblíbila. Co není může ale být, že? 😀

    Zdraví,
    Jolča

  86. Marcela Lišková

    3.9.2018 at 9.49

    Zatím jsem dávala přednost tuhým deodorantům.Kuličky nemám ráda,protože mi přijde,že mám lepidlo v podpaží.

  87. Lucie

    3.9.2018 at 9.53

    Páááni Borotalco jsem nezkoušela ještě. Jak píšou holky, vždy mě odradí cena :-/ ale zase mají ok složení..Nejradši mám sprej nebo tuhý antiperspirant, nesnáším jak ta kulička takovou dobu lepí -_- 😀 Teď používám Rexonu a zatím spoko. 🙂

  88. Jana Stasik

    3.9.2018 at 10.52

    Krásný den,
    osobně dávám přednost tuhým antiperspirantům nebo ve spreji.Nemám ráda ten vlhký pocit po použití kuličky..

  89. Lucie

    4.9.2018 at 6.29

    Taky se kuliček bojííím. Připadají mi nepraktické… proto radši sáhnu po spreji 🙂

  90. Monika

    4.9.2018 at 6.54

    používám jen deodoranty, a tuto značku jsem ještě nevyzkoušela 😳

  91. Kateřina Bártová

    4.9.2018 at 13.59

    Hezké odpoledne 🙂

    Mám raději sprej, než kuličku, přijde mi, že když se natřu kuličkou, musím nechat podpaží déle zaschnout, aby nelepilo… Každopádně od Borotalco jsem ještě žádný deodorant nevyzkoušela, tak by bylo fajn jejich produkty prubnout 😀

  92. Jana

    5.9.2018 at 8.04

    Ahojek, já používám přírodní krystal a poté sprej, abych cítila vůní 😊

  93. Svetlana

    5.9.2018 at 8.45

    Ahojky, s touto značkou nemám vubec zkušenost. Jednu dobu jsem kupovala v lékárně různé produkty a taky Driclor proti pocení, což teda není vubec zdravé a zanáší to uzliny a žlázy. V drogerii jsem zacala kupovat tuhou zelenou Rexonu, ktera mi teda pomáhá v létě hodne. Jinak v zimě mám raději zase sprej. 😊

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.