Paletka L´Oréal Paris Berry Much Love recenze fotky soutěž

By  |  80 komentářů

Ve vteřině, kdy jsem uviděla tuto paletku na eshopu, jsem věděla, že ji musím mít:)) Za prvé samozřejmě pro ten krásně fialový obal, jak jinak:-D Jak je něco fialové, tak to prostě musí být moje:)) A za druhé proto, že i obsah a odstíny se mi líbily. Co se týká značky L´Oréal a očních stínů, rozhodně bych neřekla, že se jedná o bezproblémový produkt, naopak. Rozhodně se běžně o oční stíny této značky nezajímám, protože mě jednoduše nikdy příliš nezaujaly. Léta však plynou a všechny značky, zejména ty levnější, pokud se chtějí udržet na trhu, prostě musely jít s kvalitou nahoru a faktem je, že většina se opravdu zlepšila. No tak jsem si řekla, že ji prubnu.

L´Oréal Paris Eyeshadow Mega Palette Berry Much Love

Jak jsem psala výše, obal se mi hrozně moc líbil a v reálu je to také ok. Je to trošku odlehčený plast, ale kvalitní, pevný, vše drží, pohoda. Jak vidíte, barevně je prostě nádherná. Přiznávám se, že stíny od této značky jsem už dlouho neměla v ruce.. Doby, kdy jsem hltala pouze drogérkové značky jsou dávno pryč. V té době jsem měla prubnuté fakt naprosto vše, ale dneska už bych těžko vzpomínala konkrétně na loreal oční stíny.. Tím chci říci, že pro mě bylo fakt překvapení, jak paletka bude nebo nebude fungovat…

paletka L´Oréal

Nádherné barvy, že? Já se těšila nejvíce na ty fialové a korálové. Sestavená je docela prakticky, je tam jak matný na základní vystínování oka, tak i světlý na rozjasnění vnitřních koutků a spousta barevných a tmavých na kouřovky.

L´Oréal Paris

Nebaví mě fotit stíny na ruce, protože na rukou je, předpokládám, nikdo nenosíte, já teda ne.. Jak vidíte, takhle ani stíny nejsou nijak zajímavé. I ta pigmentace nic moc, když jsem je natřela, tak ty matné dost flekatily a byly vcelku málo pigmentované, takže nadšení se příliš nekonalo, ale tak samozřejmě jsem se těšila, až ji vyzkouším v akci…

L´Oréal oční stíny

A to je důvod, proč se s každým článkem tak dřu a vše podrobně fotím v akci, protože produkty zkrátka fungují jak mají na místech, pro které jsou určeny. Tedy na ruce docela děs, ale na očích? Joooo, vůbec to není špatné dámy a pánové, vůbec:)) Jde vidět, že značka L´Oréal Paris (teď na notino s 25% slevou) se také hodně polepšila, super. Klik na fotku pro zvětšení.

L´Oréal tutorial

Překvapivě na očích je pigmentace TÉMĚŘ všech stínů z paletky naprosto úžasná. Zejména ty matné, které na ruce byly fakt divné a málo pigmentované, jsou na očích mega výrazné a pigmentované naprosto dokonale. A když píšu mega, tak v tomto případě myslím opravdu wow pigmentace.

Bohužel je zde jedno velké ALE… Ty třpytivé ok, ale ty matné teda dle mého názoru hodně práší, fakt hrozně moc. Jediné, co to zachraňuje, že jak je ten stín mega pigmentovaný, stačí se ho jen dotknout a dobrý. Ale pokud byste v tom kroužili, tak to bude kalamita… Zde vidíte v akci fialový stín, opravdu tak mega pigmentaci jsem nečekala, ale jak jsem psala, má to své mouchy…

Jinak co se týká výdrže, stínování, nějakého splynutí odstínů do sebe, není problém.

L´Oréal makeup


A protože jsem holka šikovná, mám pro vás RECENZOGIVKU jak lusk:)) Psala jsem vám nedávno, že poté, co jsem si paletku na notino.cz objednala, jsem ji navíc obdržela na vytvoření makeupu, tím pádem mám doma dvě. Nebojte se, nevyhrajete tu upatlanou z fotky, novou mám pěkně schovanou v šuplíku. Má někdo zájem?:)

Chcete paletku vyhrát?

  1. dejte mi vědět, jaké tři značky dekorativní kosmetiky jsou vaše nejoblíbenější?
  2. nezapomeňte vyplnit kolonku pro (email)

Soutěž bude ukončena 10. 10. a zapojit se mohou všichni s doručovací adresou v ČR. 

L´Oréal Paris soutěž notino.cz

A paletku vyhrávááááááá, snad potěší:) email odeslán

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

80 komentářů

  1. Silvia

    2.10.2018 at 10.38

    Ahooj, najoblubenejsia znacka je asi too faced, Catrice a Loreal.

  2. Adéla

    2.10.2018 at 10.45

    Ahoj, tyjooo nevjvic asi Catrice (korektor, ocni stiny, laky na nehty), Maybelline (rasenky), Manhattan (kompaktni pudr) a taaak 🙂

  3. Mirka

    2.10.2018 at 10.52

    Catrice, Boujois, Keenwell

  4. Tatiana

    2.10.2018 at 11.00

    Ahoj zbožňujem tieto tvoje recenzie fakt skvelé nafotené a všetko dôležité aj napísané.
    Moje obľúbené značky sú makeuprevolution, mystic&beauty a catrice.

  5. Lenka Špryslová

    2.10.2018 at 11.01

    Ahojky,

    Moje nej značky jsou Makeuprevolution, něco mám od Milani a pak Flormar.

  6. Kateřina

    2.10.2018 at 11.02

    Super článek! Já mám nejradši Revolution (makeupy, korektor, určitě stíny), Catrice (makeup, korektor) a pak asi Trend It Up (rtěnky a laky)❤️

  7. Andrea

    2.10.2018 at 11.04

    Catrice, Makeup Revolution, Maybelline

  8. Iva

    2.10.2018 at 11.18

    Barvy jsou fakt boží, to bych využila 😂😂
    Oblíbené značky Maybelline (rasenky), MUR, Rimmel (makeup, pudr).

  9. IvanaM

    2.10.2018 at 11.19

    Nejraději mám Urban Decay, Revolution a Catrice. Jinak ta paletka Loreal je nádherná a ty fialový stíny Ti fakt padnou 🙂

  10. Andrea

    2.10.2018 at 11.31

    Catrice a ostatni je mi tak nejak fuk 🙂 mam doma od kazdeho neco a vetsinou vybiram podle obalu(musi se mi libit) 😀 a bud se to osvedci nebo ne 😀

  11. Ludmila Ribeiro

    2.10.2018 at 11.35

    Rasenky jsou nej od Mayballin, jinak Revolution-tvarenky L’oreal pudry, taky miluju bb krem od Oriflame…nejsem moc na superdrahou kosmetiku…to mi prijde zbytecne, kvalitni veci nemusi byt predrazene….takze svuj ucel splni i Catrice atd. Naopak, kde by se nemelo setrit jsou kvalitni pletove kremy, to je zaklad…..

  12. Elena Dratnalová

    2.10.2018 at 11.37

    Mám ráda Catrice a Loreal:-)

  13. Veronika Plchová

    2.10.2018 at 11.44

    Z drogerky u me vede Catrice a Maybelline a z high end urcite Too Faced. Tyhle tri znacky jsou u me zadtoupeny nejvice

  14. Týna

    2.10.2018 at 12.06

    Jé to jsou barvičky 🙂 Já mám z drogerky ráda právě Loreál a Flormar, z dražších Benefit 🤩

  15. Dana

    2.10.2018 at 12.10

    Tak to jsou teda brutalní barvičky na očích jsou krásné, zejména ta korálová mne dostala :-)!!!
    Já moc rada používam Bourjois, MAC a L´Oréal.

  16. míša šikulová

    2.10.2018 at 12.52

    Díky za recenzi a opětovné rozšíření kosmetických obzorů:-)
    Taky bych po stínech/paletce ani nemrkla….. předchozí zkušenost nebyla zatím ta nej…hihi. Ale tohle je jiný level….ta fialová barva…. to je úúžo 🙂 Můj šálek kávy 🙂
    Přemýšlím, které 3 značky jsou pro mě ty top…. Zkusím to podle produktů…The Balm – protože Mary lou-maniser :-), Oriflame- řasenky, E-style- stíny/paletky 🙂 I když je hafec dalších oblíbenců…. hihi celá já 🙂
    Přeji pěkné odpoledne

  17. Alice

    2.10.2018 at 13.06

    Ahojky, paletka mě zaujala 🙂 nejraději mám značky Urban Decay, Catrice a Gosh 😉 mezi moje nejcennější jsou pak Jeffree Star, Morphe a Lime Crime, protože nejsou tak snadno k dostani 😀

  18. Anet

    2.10.2018 at 13.13

    Ahoj, moje oblíbené značky jsou catrice, maybelline a the balm, na Loreal jsem nikdy nebyla ale tahle paletka 😍 ta je úplně jak stvořená pro mě

  19. Irena

    2.10.2018 at 13.15

    Super, přesně tak,jak vidím něco fialového,tak neodolám. Jinak make-up jsem si oblíbila od Astor, korektor od Maybelline, stíny od L’Oréal,konturky od Essence a Oriflame, pudr od Max Factor, řasenky od Maybelline, Oriflame… ráda zkouším novinky 😆🤗

  20. Jana

    2.10.2018 at 13.32

    Odstínově vypadá fakt moc hezky:) Na té ruce, jak jsi psala nic moc, ale na oku, to je jiná:) Já jsem spíš na levnější značky kosmetiky (chudý student,no:-D..), takže nejoblíbenější jsou Makeup revolution, Catrice a Trend It Up.

    • ILoveMakeUp

      2.10.2018 at 19.41

      Tak tím jsme si museli projít všichni:)) Já na škole používala essence a miss sporty o parfumeriích jsem věděle jen to, že tam mají parfémy:-D

  21. Petra

    2.10.2018 at 14.01

    Ahoj, moje nej značky jsou Dermacol, Rimmel a Maybelline.

  22. Petra

    2.10.2018 at 14.09

    Hmmmmmmmm fialová 🙂 jen tři značky to je strašně těžký Makeuprevolution Dermacol Oriflame essence .Aha to už jsou 4 no co už 🙂

  23. Terka

    2.10.2018 at 14.28

    Mám ráda Too Faced, Rimmel a theBalm. Vlastně mám ráda každou kosmetickou značku pro nějaký produkt. Žádnou nemam ráda úplně komplexně ☺

  24. Martina

    2.10.2018 at 14.53

    Ahoj paletka je krásná a to fialové líčení se ti moc povedlo. Z drogerky mám nejradši Essence, Catrice a Loreal.

  25. Hanka

    2.10.2018 at 15.36

    Ahoj, líčení je moc pěkné:-) Já mám ráda Avon, Sleek a Maybelline.

  26. Anicka

    2.10.2018 at 15.39

    Makeup revolution, too faced a dermacol ❤️

  27. Eliška Michalicová

    2.10.2018 at 16.38

    určitě too faced, hlavně tekuté rtenky a paletky♥️ a pak urban decay a catrice

  28. Miluška Žylova

    2.10.2018 at 16.41

    Za mě Catrice, Maybelline hlavně řasenky, Makeup Revolution.Tam hlavně paletky.No a co je fialové hlavně paletky, ale i rtěnky a laky na nehty to miluju 💖 Takže paletka dle mého gusta.👍

  29. Anet

    2.10.2018 at 16.55

    Za mě Makeup Revolution(paletky,rozjasňovače),Essence (tam mám snad nejvíc věcí řasenky,linky,stíny a rtěnky)a Dermacol 😉

  30. Aneta M.

    2.10.2018 at 17.44

    Ahojky, miluji řasenky loreal, tvářenku bourjois a rtěnku (tekutou) revlon, jinak díky za super článek i líčení

  31. Vendula

    2.10.2018 at 17.52

    yves rocher, rimmel a oriflame

  32. Jana

    2.10.2018 at 18.13

    Obecně mám nejraději MUFE, Nyx a z drogerie Catrice.

  33. Jenny

    2.10.2018 at 18.21

    Jsem skromná, mám ráda Essence, Revolutin a Revlon 🙂

  34. Pája

    2.10.2018 at 18.22

    Tak moje oblíbená kosmetika je: Loreal, Too Faced a Make-up Revolution. Jinak miluji taky fialovou takže paletka musí být moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. Nicola

    2.10.2018 at 18.44

    Makeuprevolution, Bell cosmetics, Catrice 😉

  36. Hanule

    2.10.2018 at 18.59

    Ahoj, doufám, že už něco vyhraju, protože tahle paletka by se mi taky mooc hodila 😀 Nejraději mám Dermacol, miss sporty a Rimmel 🙂

  37. Misa B.

    2.10.2018 at 19.08

    Moji milacci jsou Too faced, Catrice a Benefit. A ty fialove barvicky take miluji.

  38. Michaela

    2.10.2018 at 19.29

    Mám ráda rtěnky od Dermacol, paletky od Makeup Revolution a laky na nehty od Miss Sporty 🙂

  39. Veronika

    2.10.2018 at 20.29

    Nejvic pouzivam dekorativku od Avonu,mam rada i dermacol a max factor.

  40. Ladislava

    2.10.2018 at 20.56

    Z dekorativky MILUJU-MUR, Loreal a catrice ❤️

  41. Monika

    3.10.2018 at 6.18

    U mě vede Artdeco (hlavně oční stíny), pak Maybelline a Avon.

  42. Eva

    3.10.2018 at 7.42

    Trend it up – naposledy jsem si koupila stiny, ktere jsou super a na laky na nehty od teto znacky nedam dopustit. Potom tak ruzne, treba Maybelline a The Balm.

  43. Deni

    3.10.2018 at 8.53

    Ahoj, asi úplně největší sympatie má pro mě značka Kat von D. Z drogérkových pak Make up Revolution kvůli jejich skvělým stínům a kupodivu sahám hodně po Miss Sporty – tam kupuji řasenky a laky na nehty, které mi moc vyhovují.

  44. Hanča B.

    3.10.2018 at 9.23

    Ahoj, poměrně těžká otázka :D. Používám téměř všechny značky z drogerie a spoustu i z parfumérií. Ale obecně mám moc ráda Benefit(miluju jejich tvářenky), NYX (ten má většinu produktů absolutně skvělých) a Makeup revolution (cena versus kvalita u očních stínů boží :)).

  45. Eliška

    3.10.2018 at 11.52

    Bourjois, Too Faced a Catrice 😍

    • Anonym

      3.10.2018 at 11.58

      Omlouvám se za dva komentáře, ale u toho prvního mi to oznámilo že nastala chyba a najednou jsou tam dva 😲🙄

  46. Eliška

    3.10.2018 at 11.55

    Ahojky, moc pěkné líčení 🙂 Mé oblíbené značky jsou Bourjois, Too Faced a Catrice 😍

  47. Lucie

    3.10.2018 at 13.13

    Krásný barvičky

    Mmm já jsem drogerková no .. Catrice, Dermacol a aaaasiiiii Loreal .. a ještě taky ráda používám Maybelline 😀 tohle je pro mě složitý, protože mám od každého ráda něco jiného 😀

  48. Karolína

    3.10.2018 at 13.42

    Ahoj 🙂 Ta paletka je prostě boží! 🙂 Přesně odstíny, kterých bych se vůbec nebála.. sice jsem od lorealu neměla produkt hodně dlouho, ale vypadá to velmi slibně.

    Jinak já osobně mám v poslední době velmi ráda kosmetiku od Makeup REVOLUTION London, Kat Von D Beauty a Mary Kay ( té jsem věrná hlavně tedy kvůli makeupu a minerálnímu pudru – protože jsem děsně světlá a od nich mi prostě to nejlíp sedne i konzistencí. :)) Ale jinak je těžké vybrat jen takto tři. Mám ráda i Nyx a tak.. a teď si brousím zuby na Fenty Beauty, na rozjasňovač! 😀 No konec keců.. Měj hezký den!

  49. ZuzaK

    3.10.2018 at 15.57

    Co se týče očních stínů, tak miluju Revolution. Mám od nich nejvíc paletek a zbožňuju je. Dál mám ráda Maybelline a Max Factor.

  50. Zdeňka

    3.10.2018 at 16.53

    NYX, Dermacol, Makeup Revolution London 🙂

  51. O

    3.10.2018 at 17.26

    Za mně stíny od Revolution, rtěnky od Maybelline a ten zbytek od Dermacolu 😊

  52. Ella Nová

    3.10.2018 at 20.07

    Krasne fotky stinu v praxi 🙂 v posledni dobe mam nejoblibenejsi asi Too faced, Kat von D, Loreal a Catrice…ooops, tezke pocty 😀

  53. Nela Procházková

    4.10.2018 at 14.43

    Určitě MAC, Catrice a Rimmel 🙂

  54. Michala

    4.10.2018 at 20.18

    Nejoblíbenější… těýké na oči stíny od urban decay, pak max faktor a too faced na tvář….

  55. martina

    5.10.2018 at 12.02

    Ahoj koukam ze je to zas krasně nalíčené 😀 já hodně používám make-up Revolution (stíny,korektor),catrice (makeup,pudry,..) Maybelline

  56. Barbora Červenková

    5.10.2018 at 13.36

    hezký den, tak já mám nejraději řasenku od Benefit, potom Yves Rocher a Max Factor.

  57. Lída Pilátová

    5.10.2018 at 13.37

    mé tři nej? :-))) MUR, „Katriče 😀 “ a Dermacol ( tam hlavne 16hour rtenky)

  58. Anna J.

    6.10.2018 at 11.00

    Hmm.. to je trochu těžké asi essence, erorian (od nich mám BB krém <3) NYX. já miluju všechny 😀 takže to bylo těžké vybrat :p

  59. Veronika S.

    6.10.2018 at 18.36

    Mám ráda drogerkový značky, řasenky od Maybelline jednoznačně vedou 😀 A dál třeba Trend it up a Catrice 🙂

  60. Klára

    7.10.2018 at 10.45

    L’Oreal, Maybelline a poslední dobou i Pupa Milano 💕

  61. Bety

    8.10.2018 at 12.28

    Moje nejoblíbenější značky jsou určitě Dermacol, GS a Essence a…. jo aha, jenom 3 😀

  62. Růžena

    9.10.2018 at 9.53

    Tak tahle paletka je boží! Ty barvy 🙂 no moje oblíbené značky jsou Catrice, Loreal, Dermacol… ale obecně mám doma od všeho něco, hodně značek. Mě se prostě musí líbit barvy, obal… Takže vyloženě na značky moc netřídím.

  63. Markéta

    9.10.2018 at 9.58

    Pro mě jsou to asi značky Essence, Balea a Makeup Revolution.

  64. Dana

    9.10.2018 at 10.12

    Catrice (poměr cena výkon je neuvěřitelný), Makeup Revolution a jejich stíny a na třetí místo bych asi dala Colourpop (stíny a lipiestix). Jinak fialových paletek není nikdy dost a žádná fialová není stejná:-).

  65. Pavla

    9.10.2018 at 10.29

    Já mám nejraději Dermacol, Maybeline a Too faced. 🙂

  66. Pavla

    9.10.2018 at 10.55

    Maybelline, Makeup Revolution, Trend It Up. 🙂

  67. Beata Zvonickova

    9.10.2018 at 11.11

    Artistry,Makeup revolution, Loreal

  68. Bára C.

    9.10.2018 at 11.13

    Ahojky nejradši mám trend it up, essence a dermacol 🙂

  69. Dana

    9.10.2018 at 12.11

    Dermacol , Catrice, Loreal a nekdy i neco i Trend It Up 🙂

  70. Lucie

    9.10.2018 at 12.58

    Moji oblíbenci jsou stále zatím drogerští, i tam se najdou super produkty jako třeba paletka Nude od GabrieLla Salvete, makeup Lasting Finish od Rimmel a nebo třeba řasenka Imperial od Dermacol. 🙂

  71. Eva Roučková

    9.10.2018 at 14.41

    Nejoblíbenější Revolution, Catrice a na závěr neohraná klasika Dermacol. Děkuji z recenzi! 🙂

  72. Veronika Micina

    9.10.2018 at 15.05

    Ahooooojky,
    mezi moje 3 nejoblíbenější značky dekorativní kosmetiky patří Mary Kay, L’oréal Paris a NYX :)))))

  73. Sabina

    9.10.2018 at 17.30

    Wau… Naprosto úžasné barvičky 😍 poslední dobou moje topka za super cenu makeup Revolution (hlavně paletky) a jinak benefit (především pudry a tvarenky ). Řasenky buď benefit nebo too faced,popř.loreal 😀 PS. Líčení nádhera 😉

  74. Júlia

    9.10.2018 at 18.27

    Tak nejoblibenejsi Revolution, Dermacol a Trend it up.

  75. Petra

    9.10.2018 at 18.43

    Nejoblíbenější mám Maybelline, řasenky TOP! Stíny Makeup Revolution. A makeup od Rimmelu.

  76. Lucka

    9.10.2018 at 20.10

    Oriflame, maybelline a catrice :))

  77. Erika Rybová

    9.10.2018 at 23.59

    Ahoj, mé tři nejoblíbenější? Jsou to: Colour Pop, Estée Lauder a Elizabeth Arden. Podle mého názoru a zkušeností mají produkty Colour Pop megamózní pigmentaci. Aspoň teda 95% jejich produktů, které mám. Když před jejich aplikací použiji ještě primer, tak drží jako přibité. Z drogerky nám ráda Loreál stíny a tužky, od Revlonu makeup na na mastnou pleť a MF rozjasňovač na oční okolí. Papa! :))

  78. Iveta

    11.10.2018 at 19.13

    Moje oblíbené značky jsou Makeup Revolution, L’ORÉAL a miluji bronzer od Physicians Formula.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.