Péče o pleť 30+ Havlíkova přírodní apotéka recenze a soutěž

By  |  102 komentářů

Hezký den přeji. Dneska mám pro vás velice rozsáhlou recenzi mnoha produktů pečující kosmetiky Havlíkova přírodní apotéka. Pokud jste +- v mém věku, určitě už pravidelně o pleť pečujete a nepochybně se vám bude hodit nějaký tip, ať už na krém, odličovač nebo sérum.. Mám pro vás navíc dnes i naprosto úžasnou soutěž, ale na tu mrkněte až úplně na konci:)

Jestliže je pro vás značka velkou neznámou a čtete o ní prvně, mám pro vás menší info: Havlíkova přírodní apotéka, byla založena v minulém století lékárníkem Ph. Mr. Karlem Havlíkem. Jak už název napovídá, využívají v kosmetice přírodní suroviny, bylinky z jejich vlastních eko zahrad, včelí produkty nepostižené chemií atd.. Historie značky je velmi pestrá. V určitém období byla i dost složitá a v roce 1948 byl dokonce pan Havlík nucen s výrobou kosmetiky přestat.. Více neprozradím, pokud vás značka a produtky zaujmou, ať máte co pročítat:)

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost si vybrat produkty přesně mně na míru, tedy pro můj typ pleti a pro mou věkovou kategorii.. Jako první jsem sáhla po BIO krému Krásná paní s klinickou studií ELIX-IR. Obsahuje extrakt z byliny pruskavec ptačí, u které je ověřeno, že působí proti stárnutí pleti. To v praxi znamená, že ji navrací elasticitu a pevnost. Ve složení dále najdete makadamový, rakytníkový a makový olej, mateří kašičku extrakt atd..

U produktu je uvedeno, že je vhodný pro všechny typy pleti. No, značka jistě ví, proč to tam uvádí. Já za sebe musím však uvést, že pro moji sušší pleť to byla teda pořádná, hydratační dávka. Nechce se mi napsat, že byl nějak extra mastný, protože ta konzistence byla příjemná, lehká, nijak mastná a vlastně ani příliš hutná.. Ale prostě ten efekt tam byla takový, jako kdybych si dala něco hodně mastného na obličej. Na můj vkus to bylo tady v ty vedra docela takové „těžké“, což jako se divím, protože já mám ráda opravdu hutné krémy klidně i přes léto. Přisuzuji to hlavně počasí, používala jsem ho, co začaly ty vedra a pro pleť to teď prostě asi bylo moc.. Takže pasuje mi, ale určitě ho doporučuji spíše na zimní období a spíše pro tu hodně suchou pleť.

Co mi ale naopak maximálně vyhovuje, je pleťový krém s názvem Andělská tvář. Stejně jako produkt výše, také tento seženete v 30 ml a 50 ml balení. Oč přesně jde? Je to krémová noční emulze, obsahující mateří kašičku, meduňku lékařskou, levanduli a pozor, kyselinu hyaluronovou. Opět je to tedy krém ideální pro mou věkovou kategorii, zpomaluje stárnutí pleti, vznik vrásek atd..

Mimochodem, co se týká vůně, voní po levanduli a také ji obsahuje. Kromě relaxačního efektu, má levandule úzkolistá také protizánětlivé účinky. Dále v tom cítím i něco „přírodního“, těžko se to popisuje, je to ale docela příjemná parfemace, nenásilná, taková fakt relaxační..

Krém je přímo určen pro suchou pleť a ano, mně vyhovuje. Každopádně zde bych se nebála ho doporučit i normální nebo smíšené pleti. Nemám mu co vytknout, je super a já ho teda používám běžně nejen večer, ale i ráno a no problemo:)

Odličovací vodu Kapka rosy najdete opět ve dvou velikostech, 100 ml a 200 ml. Mají hned několik variant, rozdělených nejen podle složení, ale i typu pleti. Já si vybrala tady tu pro všechny typy pleti a jsem spokojena. Voní lehce, odličuje dobře, neštípe v očích. Jsem s ní spokojená, na druhou stranu nemohu napsat, že by mě některou její vlastností nějak více dostala, taková normálka.

Královská snídaně pro pleť je 3 minutová maska. Obsahuje levanduli, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou atd.. Má krémovou konzistenci, jednoduše natřete a pak umyjete vodou nebo utřete ubrouskem.

Klidně mi dejte vědět pod článkem, kdo masku máte, jak vám funguje? Mně totiž nijak. Nezaznamenala jsem žádný efekt, což mě dost mrzí, ale mám kolem sebe spoustu bab s různým typem pleti, takže hned putovala kámošce, která má obličej mastný, tak uvidíme.. Určitě vám dám vědět na sociálních sítích, pokud by měla jiný názor:) Ráda bych se rozepsala, ale nemám fakt o čem. Možná to bude zázrak pro mastnou pleť, fakt nevím..

Další produkt, o kterém vám toho ZATÍM moc neřeknu, je toto Hraběnčino sérum pro vyhlazení a vypnutí pleti. Jak je asi jasné, je určeno pro starší pleť, používá ho mamka a já z ní teprve musím dostat info, jak je spokojená. Podělím se o její dojmy stoprocentně na sociálních sítích a asi vám to doplním pak i sem do článku…

Sérum je určeno na hodně suchou pleť, má se používat ráno a večer. Mezi jednu z hlavních složek, které obsahuje, patří avokádový olej lisovaný za studena ze zralých dužin avokáda. Hloubkově hydratuje, měl by z pleti odstranit suchá místa, takové ty drobné šupinky. No, jak říkám, používá ho mamka 50+, takže kdo jste +- v tomto věku, těšte se na recenzi nebo rovnou prubněte.

Já jsem se velice těšila na pleťové krémy této značky a vůbec by mě nenapadlo, zkoušet jejich krém na ruce. Nakonec jsem ale prubla i ten a WOW, tohle je absolutní dokonalost!!! Já jsem velký závislák na krémech na ruce, takže jsem jich vyzkoušela mraky! Čím je tento krém Krásné ruce tak super? Za prvé, voní po citrónu, což mě hrozně moc baví. Za druhé, má perfektní konzistenci, která se ihned vstřebá a přes to, že ruce nezanechá mastné, tak je perfektně vyživuje. Jak samotnou kůži, tak i nehet a dokonce si poradí i s ošklivou kůžičkou kolem nehtu, suchou, tvrdou atd.. Tohle je určitě jeden z nej krémů, co jsem kdy měla a stoprocentně mu zůstanu věrná.

Vlastně se ani nedivím, že ty ruce zanechá tak krásné, obsahuje totiž samé super věci – slunečnicový olej, makový olej, přírodní glycerin, meduňku lékařskou, rakytníkový extrakt atd.. Jako vážně, tohle je PECKA!

Na závěr bych ještě zmínila, že tutu kosmetiku koupíte nejen na eshopu. Mají spoustu prodejen po celé ČR, opravdu téměř v každém městě najdete jejich obchod, často v nákupních centrech. Seznam prodejen nebo třeba obchodů, kde naleznete alespoň část sortimentu, najdete zde.


Yes! RECENZOGIVKA jak lusk dámy a pánové!:)) Krém na ruce mohou vyhrát hned dvě z vás, takže se určitě zapojte, šance je veliká!

Chcete vyhrat??

  1. v komentáři mi dejte vědět, zda je pro vás značka novinkou nebo již máte něco vyzkoušeno a co vás z recenze zaujalo nejvíce? Napsat si můžete samozřejmě cokoliv, co chcete..
  2. v komentáři nezapomeňte vyplnit do kolonky email, vaši emailovou adresu

Soutěž bude ukončena 3. 6. 2018, výherkyně budou uvedeny zde a kontaktovány na email.

Tak krémy putují k:

a k:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

102 komentářů

  1. Ivana M

    29.5.2018 at 14.56

    Vyzkoušela jsem Krásnou paní a Krásnou kurtizánu ve vzorku. Oba krémy skvělé, čekám, až dodělám co mám doma a asi půjdu do jednoho z nich (nebo spíš do obou) 🙂

  2. AlenaJ

    29.5.2018 at 15.02

    Byla jsem v Ostravě v prodejně a teda v prodejně nepříjemná holčina a všechny produkty, které jsem chtěla měli vyprodané. Takže moje zvědavost nebyla uspokojena. Chystám se tam během nejbližšího měsíce znovu. Chtěla jsem si pořídit hlavně ten krém na ruce a taky Kapky rosy ten odličovač. Škoda. Snad příště:-)

  3. Barbora

    29.5.2018 at 15.18

    Havlíka znám, ale zatím jsem od něj nic nevyzkoušela. Hrozně ráda bych vyzkoušela ten krém Krásné ruce, protože mám suché ruce s ekzémem a musím si je pořád mazat a ne každý krém mi sedí.

  4. Barbora Endrštová

    29.5.2018 at 15.18

    Havlíkova apotéka je má srdcovka….Miluju Havlíkův přírodní zázrak(ten mi nesmí chybět)balzám na rty,Přírodní vazelínou,Krásnou slečnu a sérum do vlasových konců….no prostě❤️❤️❤️

  5. Lucka G.

    29.5.2018 at 15.25

    O téhle značce už jsem slyšela, ale vyzkoušenou ještě nemám, mám problematickou pleť, na tváři rosaceu tak musím opatrně. Zaujala mě Andělska tvář a samozřejmě krém na ruce. 😉🍀

  6. LuciKempi

    29.5.2018 at 15.30

    Já jsem se Havlíkovi záměrně dlouho vyhýbala velkým obloukem, protože pro můj studentský rozpočet je to masakr. Každopádně jsem se jednou neudržela a od té doby nedám dopustit na řadu Krásná slečna. Hlavně teda sérum na akné, to mi zachránilo pleť <3

  7. Kata

    29.5.2018 at 15.35

    Ahoj, ackoliv mam Havlika rada a par produktu pouzivam a kupuji pravidelne, krem na ruce js uplne prehledla 😇 takze diky za tip a trebas se na mne usmeje stesti 😎😉moje oblibena je 3minutova cistici ranni maska a pravidelne doplnuji i Havlikuv prirodni zazrak, kt ma u nas doma mnohostranne vyuziti 💛 Ke stalicim u mne tez patri myci elixir na intimni partie a makovy olej 😉😇

  8. Hanka

    29.5.2018 at 15.36

    ahoj, tuhle značku jsem vyzkoušela už dříve, v podstatě, když se objevila pobočka v Olomouci:) Ráda chodím do prodejen omrkávat, co mají nového a sem tam si něco odnesz a vyzkouším. Líbí se mi to, že je kosmetika bez zbytečné chemie, přírodní a také, že si lze vyzkoušet na prodejně krémy osobně nebo si nějaký vzoreček odnést domů a tak se nestane, že by mi nějaký krém/olejíček nesedl vůbec. Za mě zatím největší pecka 3minutová ranní maska, která mi s pletí dělá zázraky, úžasné jsou však i jejich olejíčky. Teď mám například zálusk na makový olej, ale docela jsi mě nalákala na krém na ruce, takže pokud to nevyjde v soutěži, určitě se na něj půjdu ráda mrknout. Měj se krásně a děkuji, že jsi, téměř vždy se mi recenzemi trefíš do vkusu 😀

  9. Naty

    29.5.2018 at 15.37

    Havlíkovu apotéku znám, ale ještě jsem od nich nic nevyzkoušela. V Olomouci máme prodejnu a zatím jen když jdu kolem s přítelem, tak ho nabádám, že až nebude vědět čím mě obdařit, tak ať zavítá právě tam 😀

  10. Alžbeta

    29.5.2018 at 15.44

    Už som niečo počula o tej značke 🙂 ale ešte som nič neskúšala.

  11. Veronika

    29.5.2018 at 15.51

    Pre mna to nie je novina ja som uz vyskusala tu trojminutovu ranu masku a bola som spokojna taktez sa chystam na masku parba ktora je urcena na mastnu a na ich najnovsiu novinku enzymaticky peeling. Na recenzii ma zaujal ten krem na ruky takze asi ho kupim kedze ruky dost zanedbavam.

  12. Monika

    29.5.2018 at 15.55

    Ahoj mám ráda Havlíkovu přírodní kosmdtiku. Vyzkoušela jsem Andelskou tvář a jen na noc. Krém je super. Koupím znovu. 3 minutová maska a královská snídaně taky celkem fajn. A moje dcery makový olej moc chválí. Takže teď si ho taky koupím. Pleť si kropíme osvěžující bylinkovou vodou,ta je pro mě top. A zrovna se chystám vyzkoušet Krásnou paní. No a krem na ruce vypadá mňamózně.

  13. Kateřina

    29.5.2018 at 15.58

    O značce jsem slyšela, bohužel jsem ještě neměla možnost nic z jejich široké nabídky vyzkoušet. Z tvého článku mě nejvíc zaujal taky ten krém na ruce, jelikož jsem ještě nenašla ideální krém, kterým by mě bavilo se mazat. Vždycky mi to vydrží tak dva dny a pak ho někam uložím a ani si nevzpomenu. Pokud bych našla nějaký, který by mi fakt vyhovoval, tak vím, že jsem schopná se mazat klidně každou hodinu. 😁

  14. Alena

    29.5.2018 at 15.59

    Neskusala som nic, ale tieto produkty ma uz dlhsie lakaju jelikoz som taktiez cilovka 30+ 🙂

  15. Lída Mrkvičková

    29.5.2018 at 16.11

    Tak na tuto recenzi jsem se těšila.Používám masku Královská snídaně pro pletˇuž od vánoc a nemůžu si ji vynachválit na suchou pletˇ.Co jsem vyčetla je lepší používat večer a nechat třeba 10 min.Nedám na ni dopustit.Tedˇ jsem dostala vzorečky Krásná paní a Krásná kurtizána ,vypadá to slibně tak vyzkouším.Jinak v Brně na prodejně je moc milá a ochotná slečna a to se cení :).

  16. Lucie Ch.

    29.5.2018 at 16.11

    Jé, tak tentokrát se musím zapojit, jinou než přírodní kosmetiku nepoužívám. Měla jsem odličovací vodu bylinkovou, nebyla špatná, a pak nějaký vzoreček nějakého krému, to mě nezaujalo. Láká mě právě ten krém na ruce.

  17. Kamila

    29.5.2018 at 16.13

    Nezkoušela jsem nic, ale jsem taky závislák na krémech na pařátky, takže rozhodně by se mi hodil 🙂

  18. Lenka

    29.5.2018 at 16.21

    Ahoj,
    Znacka pro me neni novinkou, v Ol chodim kolem jejich prodejny, ale jeste jsem si u nich nic nekoupila, coz bych chtela napravit, ale ted mam stop stav 😀😎 docela mne mrzi ta maska, na tu jsem totiz mela zalusk

  19. Katka

    29.5.2018 at 16.27

    Ja som Havlika skusila par krat..mam rannu 3min masku ale kedze som taky lenivec, vobec ju nepouzivam..proste ani tie 3 min rano nedokazem obetovat..takze ju mam uplne plnu…este mam myslim Cesky krem, ktory uuzaasne vonia za medunkou..ale plet sa mi po nom vzdy spoti, uplne som mokra..takze pouzivam len na dekolt..a uplna TOPka je Krasna pani..perfektny krem, kazdy vecer pouzivam 🙂 Na kremoch na ruky som zavislak, nie kazdy mi vyhovuje pretoze sa mi ruky rychlo spotia..takze by som bola velmi zvedava ako sa havlikov krem zachova 🙂

  20. Boglárka

    29.5.2018 at 16.41

    Já havlikovu apoteku objevila cca. před rokem a za mě úplná pecka. Mám 3minutovou ranní pečující a čisticí masku a krásnou slečnu. Za mě top👌🙃

  21. Jana

    29.5.2018 at 16.45

    Havlíka znám a používám. Můj TOP je Český krém, Krásná paní méně, je hutnější. Můžu doporučit Makový olej a ten krém na ruce super. Nejen vůní, ale i krásně zvláčňuje.
    Kupuji buď v Plzni, nebo na netu 🙂

  22. Eva

    29.5.2018 at 17.04

    Havlik je moje nejoblibenejsi kosmeticka znacka, pouzivam krem Krasna pani, královskou snídani a 3 min cistici masku a teda efekt na pleti je znat, ted mam nove i balzam na rty a krem na ruce by se teda hodil.
    Navic ten jejich marketing a vse okolo jak maji zabalene vyrobky atd je mi moc sympaticke.

  23. Veonika

    29.5.2018 at 17.06

    Havlíkovu apoteku znám již dlouho a miluju! První věc co jsem si kdysi dávno koupila je 3 minutová maska čistící a je to má stálice, zanechává pěkně připravenou pleť na další produkty. Zaujala mě docela i ta královská snídaně, tak možná někdy v budoucnu pořídím. 🙂

  24. Hanka

    29.5.2018 at 17.16

    Ahoj, já mám ráda značku HPA. Mám ráda jejich ranní masky a český krém. Krém na ruce jsem měla jednou a byl super!

  25. Kateřina

    29.5.2018 at 17.47

    Havlík je můj dlouhodobý oblíbenec😊 Krasná paní, Andělská tvář i Kurtizána mojí pleti moc svědčí. A děkuju za tip na krém na ruce. Ten teď nutně potřebuju a tento mě nenapadl vyzkoušet.

  26. Káťa

    29.5.2018 at 17.56

    Ahoj, o této kosmetice slyším prvně, nejvíc mě určitě zaujal ten krém na ruce, koukám, že ho hodně vychvaluješ, já mám hodně suchý ruce, musím pořád mazat, takže to zní jako něco, co funguje, takže se na něj určitě mrknu! 😉

  27. Terezie Šimáková

    29.5.2018 at 18.10

    Slyšela jsem o ní, samou chválu ale! Ještě jsem bohužel neměla možnost vyzkoušet, snad se k tomu brzy dostanu. Líbí se mi, že je to česká značka a hlavně přírodní! S hezkým designem k tomu. Úplně si představuji, jak musí pěkně vonět 🙂

  28. Peťuška

    29.5.2018 at 18.14

    vyskúšané nemám nič, ale chystám sa na to… 🙂 najviac ma zaujala tá ranná 3minútová maska, vyzerá super.. 🙂

  29. Ivu

    29.5.2018 at 18.18

    O apotece jsem už několikrát něco četla, ale zatím jsem se nerozhoupala zajít do prodejny nebo mrknout na eshop….
    Ale moc mě potěšilo,že můžu vyhrát krém na ruce, ten mě zaujal nejvíc a tak zkusím opět štěstí.

  30. Šárka T.

    29.5.2018 at 18.23

    Kosmetiku od Havlíka znám, ale sama jsem zatím nic nepořídila. K vánocům jsem dostala právě krém krásné ruce a je vážně super! Chystám se vyzkoušet krásnou tvář, od několika holek z okolí na něj poslouchám chválu, tak snad to bude stejně super jako krém na ruce

  31. Jana

    29.5.2018 at 18.37

    Havlíkovu apotéku samozřejmě znám a mám jí moc ráda, sice mi přijde poměrně drahá, ale velkým plusem pro mě je přírodní složení, že je to česká značka a nádherné obaly. Nejraději mám intimní mycí balzám.

  32. Léňa

    29.5.2018 at 18.41

    Ahoj, Havlikovu apoteku znám, momentálně používám Andelskou tvar a jsem stejně nadsena jako ty 😊 krem na ruce jsem zahledla, ale trochu me odradila cena,protoze chci nejdrive investovat do pletoveho kremu – napr. Krasna slecna – od teto znacky. Hezky vecer 😊

  33. Zuzka

    29.5.2018 at 18.58

    Ja mám doma rannú trojminútovú čistiacu masku na tvár. Nepoužívam ju každé ráno, skôr výnimočne, keď mám ráno viac času na skincare 🙂 ale pleť je po nej príjemná, hebká, no žiadny extra účinok, z ktorého by som padla na zadok, som si nevšimla. Vyskúsala som ešte krém anjelská tvár a ten mi vôbec nevyhovoval. Pripadal mi ako by v ňom bol silikón… Čo ma ale zaujalo na tvojej recenzii je krém na ruky a to výživné sérum. Diky, pojdem popýtať vzorku do predajne 🙂

  34. Petra

    29.5.2018 at 19.07

    Zatim nemám…

  35. Barbora

    29.5.2018 at 19.32

    Ahoj, na tuto recenzi jsem se těšila, hned jak jsem Tě viděla rozbalovat balíček:-) vždy jsem po této značce pokukovala, ale až kamenná prodejna v Olomouci mě zlákala. Mám vyzkoušenou ranní 3minutovou masku, ta je fajn..a krém z řady krásná slečna-u toho ale cítím, že bych pro svou pleť 30+ potřebovala větší výživu. Zkusím mrknout na tu Andělskou tvář a děkuji za upozornění na krém na ruce, hledám právě takový:-)

  36. Soňa

    29.5.2018 at 19.50

    Tu masku Královská snídaně pro pleť, jsem zkusila ve vzorečku a za mě rozhodně ne. Mám suchou pleť a to hlavně na čele a po té aplikaci to strašně pálilo a svědělo a byla jsem červená ještě další hodinu minimálně. Taky mám doma kapku rosy ve vzorečku, ale ještě jsem nezkusila. Si ji šetřím. Má hezké balení 😍 Jinak tuhle značku tedy znám, ale zatím jsem si ještě nenašetřila na vše, co by se mi tam líbilo 😕 Mám doma ještě jejich balzám na rty, ten je fajn a taky šampón na vlasy, ale zatím jsem ho ještě nezkusila. Krém by se určitě hodil. Z práce mám hodně zničené ruce a jestli je tak úžasný.. Musím ho mít 😍 Tak děkuji za inspiraci 😊

  37. Petra

    29.5.2018 at 19.56

    Ahojky, me zaujal ten krem s kyselinou h. Andelska tvar. Myslis, ze by sel pouzivat jen na ocni okoli jako prevenci proti vraskam? Zaujalo me, ze nektere kremy jsou hutne, to ja presne hledam. Mam dost suchou pokozku a vrstva neceho hydratacniho mi dela dobre :))

  38. Dadka

    29.5.2018 at 20.17

    Má vyzkoušený Havlíkův přířodní zázrak a za mě pecka. Mám sušší tváře a mastnější T-zónu a tohle mi kupodivu vyhovovalo na obě časti. Je to taková hutnější konzistence, dávala jsem jen na noc, ale pleť byla krásně vyživená, taková najedená:-) a pupínky se taky zlepšili. Už mám jen zbyteček, který si šetřím. Asi nebude vyhovavat všem, ale pro mě je to fakt zázrak. 🙂

  39. Katka

    29.5.2018 at 20.19

    Krém na ruce a Královskou snídani pro pleť mám taky moc ráda.

  40. Veronika

    29.5.2018 at 20.22

    O teto značce jsem slyšela, bohužel jsem ještě neměla možnost nic vyzkoušet. Z tvého článku mě nejvíc zaujal ten krém na ruce, jelikož jsem ještě nenašla ten správný.

  41. Eva

    29.5.2018 at 20.35

    Vyskúšala som masku Krasna pani, príjemná, tiez5 3min.cistiacu, bola fajn, a byl.vodu Kvapka rosy, velmi príjemná.

  42. Zdena B

    29.5.2018 at 20.38

    Už jen název u odličovací vody vě mně vyvolává příjemný pocit, musí být skvělý pro citlivou pleť. 🙂

  43. monika

    29.5.2018 at 20.40

    havlika znam a jsem rada ze he jiz i v ostrave, 3minutove masky bozi, s krasnou pani i kurtitanou spokojenost, miluji jejich balzam na rty i krem na ruce a urcite doporucuji makovy olej – je u na nehty … a i ty ostatni oleje stojibta vyzkouseni. a co velmi nyni ocenuji je ve spreji je jejich bylinna osvezujici plet. voda ve spreji. chydtsm se na ten jejich ocni krem a novy baltam. :-)))

  44. Ivca

    29.5.2018 at 21.01

    Ahoj, tuto kosmetiku znám, i když pouze z různých článků. U nás v Dm mají jen jeden produkt a to (myslím) H.přírodní zázrak. Láká mě dosti 🙂 Ale vždy jen projdu, mrknu očkem a toť vše. Jinak co se týká soutěže – krémů na ruce není nikdy dost 🙂
    Ivča

  45. Martina

    29.5.2018 at 21.11

    Zatím jsem nevyzkousela, stále spotřebovává zásoby. Líbí se mi krém Krásná paní a Krásné ruce asi nejvíc. Přes léto je to lepší, ale jinak s rukama dost bojuju.

  46. Hana

    29.5.2018 at 21.26

    Dobry den, ahoj! Ja pouzivam Havlikuv prirodni zazrak na ruce i oblicej. Nyni sklizi i ohromny uspech jako kouzelna masticka na bolistky meho synka. Kdyz mela druha dcerka opruzeniny, pomohl i tam. Celkove jsem s Havlikovic kosmetikou moc spokojena, takze me zaujalo vsechno. Jsou skveli, zasilam pozdravy a diky!

  47. Elwenderion

    30.5.2018 at 5.00

    Značku znám, vyzkoušeno nemám. Většina si ji sice chválí, ale ještě jsem nenašla odvahu investovat do pro mě neznámé věci 🙁 Tak můžu zkusit jako první klidně krém vid 😀

  48. D. Zajícová

    30.5.2018 at 5.01

    Značku znám a akorát zkouším krásnou slečnu 🙂 Ještě mě zaujala ta tříminutová ranní čistící maska, tak musím vyzkoušet 🙂

  49. Aneta M.

    30.5.2018 at 5.06

    Ahojky, zaujaly mě ty názvy, jsou neobvyklé a andělská tvář, kdo by ji nechtěl? 😀 krásné ruce také potřebujeme snad všechny. Diky za recenzi

  50. Meesha

    30.5.2018 at 5.09

    Ahoj! Značku Havlíkova přírodní apotéka samozřejmě znám – bohužel zatím jen z doslechu. Je mi velmi sympatické, že je to česká značka. Mají krásné obaly. Na tuto kosmetiku slyším jenom chválu.

  51. Michala

    30.5.2018 at 5.46

    Značku znám jen z YouTube a od blegerek.Sama jsem ji nezkousela,protoze používám “chemickou”pečující kosmetiku a kombinovat s přírodní to prý nemá zadny efekt.Nicmene krém na ruce vypadá opravdu peckově,já mám taková ta sucha mista kolem nehtů,ale i mezi prsty,zmachani ve vodě práce na zahradě a nic moc na to nepomáhá.

  52. Kristýna Jankechová

    30.5.2018 at 6.04

    Ahoj už jsem značku viděla na různých beuty výstavách a hlavně na internetu, osobně nemám žádnou zkušenost ale chválí si všichni co tak čtu na nete atd. Mě by asi nejvíce sedl ten krém moje ruky nevypadají moc dobře a nevím proč asi je málo mažu 😁😂 pěkný den 😊

  53. KateFromBlackfield

    30.5.2018 at 7.13

    Já havlíkovu apoteku znám. Zrovna budu zkoušet šampon na suché vlasy. Produkty tohoto typu mám moc ráda. Zkoušela jsem třeba šampony z Lushe, ale je mi prijemnejsi podporovat české produkty. Chtěla bych též vyzkoušet neco na moji aknozni pleť, ale protože bych s penězma nevyšla, kdybych si koupila celou řadu, tak přemýšlím, co prubmout nejdřív. Serum? Masku? Noční krém? To je pro mě tak těžký.
    Jinak krásné ruce už znám a psssst, jsou dobry i na opruzeniny :DD

  54. Ella Nová

    30.5.2018 at 7.50

    Znam, ale nemam nic vyzkouseno. Priznavam, ze mne odradil ten boom, ktery kolem teto znacky byl. Tak jsem si rekla, ze pockam az to opadne 🙂

  55. Vendula Třísková

    30.5.2018 at 8.16

    S touhle značkou jsem se již setkala. Doporučila mi ji kamarádka na výletě. Tam jsem také poprvé vyzkoušela jejich krém na obličej – Krásná slečna. Od té doby po ničem jiném nesáhnu a nedám na to dopustit. Nikdy jsem si k nim do obchodu nešla pro nic jiného, ale myslím, že až si zase půjdu pro svůj zázrak, tak kouknu i po krému na ruce a poohlédnu se i po nějakém krému pro mamku.

  56. Marie Ručková

    30.5.2018 at 8.21

    Značku znám, ale nikdy jsem od nich nic neměla, od doby, kdy máme miminko (8m) se začínám více zajímat o přírodní kosmetiku a určitě něco vyzkouším.

  57. Katarina

    30.5.2018 at 8.25

    Konecne nam tu v Bratislave otvorili predajnu 🙂 Pretym som uz skusala kremik Krasna kurtizana a super, ale pre mna skor na zimu, kedze mam mastnejsiu plet a teraz na leto je mi hutny…ale inak paradna kozmetika a ta ich predajna, hotovy raj pre kozmeticke maniacky 🙂

  58. Marcela

    30.5.2018 at 8.33

    Vyzkoušela jsem tu ranní masku a taky vůbec žádný efekt, prostě nic, proto bych ráda vyzkoušela něco dalšího, abych si případně opravila názor na tuto českou značku:o))

  59. Megg

    30.5.2018 at 8.45

    Já jsem značku ještě nezkoušela, ale hrozně se mi líbí jejich obaly. 🙂 Zaujala mě recenze na krém na ruce, na kterých ujíždím. 😀

  60. Daniela

    30.5.2018 at 9.12

    Znacku znám, kupuji dceri i sobě, i když stale nejsem krásná kurtizana :-)… ranni maska je best!! ps. a tohle je muj prni komentář vubec, takhke verejne, tak doufam, že prinese ovice 🙂

  61. Květa

    30.5.2018 at 10.20

    Ahojky
    značku Havlíkova apotéka registruju, sama jsem od nich měla Hraběnčino sérum- názor na něj mám stejný jako ty. Ve vzorku pak 3 minutovou ranní masku na hodnocení tohoto produktu je však vzoreček málé množství. Hraběnčino sérum jsem kupovala v Karlových Varech na kolonádě- kde mají svou prodejnu, ale všimla jsem si, že mají i prodejny v nákupních centrech. Asi nejvíc mne zaujalo hodnocení krému na ruce, těch není nikdy dost.

  62. Lenka Brestenská

    30.5.2018 at 10.31

    Značku poznám a aj veľmi dlho používam, ako ja, tak aj moja pubertálna dcéra. Zatiaľ obe ranné séra, každá pre svoj typ pleti. ZHodou okolností ja presne tú 3-minútovú masku, ktorá tebe nič nerobila. Za to mne áno, mám 43, zmiešanú pleť a teda ranná príprava pod sérum ako stvorená.

    A čo ma zaujalo ? Tak v tomto konkrétnom článku ma zajalo to ako často si použila „atd“ :).

  63. Andrea

    30.5.2018 at 10.35

    Ahoj, znacku poznam a uz mam od nich aj zopar veci vyskusanych a to kremy Krasna pani, Andelska tvar, Cesky krem, 3 minutova maska, bylinkovy sprej na osviezenie na tvar a momentalne skusam vzorku oleja ktory ma zredukovat celulitidu. Za mna super znacka.

  64. lusinda79

    30.5.2018 at 11.14

    Ja mam vyzkouseny Cesky bio krem a Krasnou slecnu, oboji je moc fajn.

  65. DanielaS

    30.5.2018 at 11.37

    Značku znám, ale vyzkoušeno zatím nic nemám. Protože stále hledám ten správný krém na ruce (aby mě zbavil přesušené kůže u nehtů), tak bych mohla vyzkoušet právé ten. Navíc jestli voní citrusově.. 🙂

  66. Anonym

    30.5.2018 at 13.14

    Ahojda, já jsem zkoušela právě tu věhlasnou tříminutovou masku, kterou tenkrát chválila Rendy. No neviděla jsem žádný výsledek, takže mi nelákalo nic kupovat, neb se jedná o kosmetiku dražší.
    Ale teď jsi mi docela navnadila, už mi není dvacet let 😀

  67. Barbora Červenková

    30.5.2018 at 13.20

    já u Havlíka nakupuju pravidelně krémy na obličej – český krém a krásnou slečnu. jsou boží 🙂 jsem moc spokojená a ráda ozkouším i další jejich výrobky cervenkova.barbora@seznam.cz

  68. Jana Vyslouzilova

    30.5.2018 at 13.25

    Ahojky… Havlíka jsem používala hodně dlouho a chtělo to změnu ale myslím že stejně nic nenahradí jen tu čistotu protože na jinou kosmetiku má pleť okamžitě reaguje červenými fleky.Pouzivam tedy hlavně Krásnou paní ta vůně je úžasná,když je teplo sice se jakoby více ta pleť potí ale to se dá vydržet,hydratace ta je úžasná ta pleť je přímo napumpována.Dale mám ráda královskou snídani… paráda čistí a hydratuje fakt suprově.Andelska tvář je taky perfektní, jediné co mi od nich nesedí jsou šampony.Chtela jsem zkusit ještě novinku Porcelánovou panenku tak na tu jsem zvědavá.Pekny den přeji Jana

  69. Lenka Špryslová

    30.5.2018 at 13.39

    Ahojky,

    Sice jsem o kosmetice Havlíkova přírodní apotéka slyšela i četla, ale zatím moje osobní zkušenost je velice malá ,neboť někde hostesky dávali vzoreček právě tohoto krému na ruce a byl super.
    Tak to jediné jsem zkusila.

  70. Jana

    30.5.2018 at 14.41

    Značku znám,zatím nemám nic vyzkoušeno.Krém na ruce mě zaujal,mívám je vysušené z práce od klouzku.Možná časem vyzkouším Havlíkův zázrak,Český krém,intim.mýdlo nebo máslová mýdla..s pozdravem Jana

  71. Adela Hanzelinova

    30.5.2018 at 15.42

    Ahoj, havlika znam, mela jsem od nej ten zazrak ci jak se to jmenuje a to mi nic nedelalo, zadnou zmenu k lepsimu ani k horsimu. Ale hooodne me zaujal tvuj popisek u andelsky tvre, tyyjo! 🙂

  72. Kačka

    30.5.2018 at 16.10

    Se značkou zkušenosti nemám, ale vím o ní. V recenzi mě zaujalo všechno. Hlavně ale krém na ruce. Taky mě zaujaly názvy produktů, ale to se asi nepočítá 🙂

  73. Barulajn

    30.5.2018 at 17.21

    Značku znám jen z videí na YouTube a už dlouho po ní pokukuju. Jen je pro mě docela dráha 🙂 ovšem po tvojem článku mě to zaujalo ještě víc! 🙂 a taky se mi líbí jejich celkový přírodní zaměření a způsob, jakým výrobky prezentují 🙂
    Hezký den 🙂

  74. Meet My Lovely World

    30.5.2018 at 18.59

    Havlíkovu Apotéku znám a vždycky jsem chtěla vyzkoušet masku „Královská snídaně“ a péči „Porcelánová panenka“. Líbí se mi také jejich péče pro prcky 🙂

  75. Jana Špačková

    30.5.2018 at 19.22

    Havlíkovu Apoteku znám jen od YouTuberek a od Tebe. Moc mě to zaujalo,hlavně ta Andělská tvář-vzhledem k mému věku :-D. Ale je to na mě dost drahé,tak se třeba poštěstí a možná konečně vyzkouším na ty moje sušiny ruce :-D.

  76. Míša

    30.5.2018 at 19.45

    Zatím jsem nezkoušela a láká mě krém na ruce. Ještě jsem nenašla krém, který by mi vyhovoval na 100 %. Ruce mám pořad šíleně suché a to je mám ráda upravené..

  77. Anna

    30.5.2018 at 23.05

    znacku znam a mam moc rada :). Zatim jsem vyzkousela jen Havlikuv prirodninzazrak a jsem nadsena. A v tve recenzi me zaujalk vsechno 🙂 je to inspirativni psani

  78. Pavla

    31.5.2018 at 6.16

    Havlíkovu apotéku -prodejnu máme v nákupním centru, koupila jsem např. odličovací vodu – názor stejný jako v článku. Co je ale největší bomba je jejich pánská řada, kupuji tam krémy pro muže a velká spokojenost.

  79. Kateřina

    31.5.2018 at 11.07

    Ahoj, o značce už jsem slyšela od jiné blogerky, dokonce jsem viděla nově otevřenou prodejnu, ale ještě jsem nic nevyzkoušela. Nejvíce mě zaujal krém na ruce, ten musím vyzkoušet i když ho nevyhraju 😁

  80. Marcela

    31.5.2018 at 11.22

    Ahoj, nezkoušela jsem zatím nic, ale chystám se na to. Takže mi tvá recenze přišla vhod. Kamarádka mi tento krém doporučovala, proto ti věřím, že je opravdu skvělý:)

  81. Pítris

    31.5.2018 at 11.33

    Zatím jsem nic nevyzkoušela, ale slyšela jsem celkem chválu. Nejvíce by se mi hodil nějaký krém na ruce, protože ty mám stále suché a popraskané.

  82. Karolína

    31.5.2018 at 12.34

    Havlíkovu apotéku znám, ale zatím jsem se neodvážila cokoliv koupit. Uvažuji o krému krásná slečna a po přečtení recenze i o krému na ruce 🙂

  83. Petra

    31.5.2018 at 13.05

    O značce jsem slyšela, ale zatím od ní nic nemám. Nejvíc mě zaujal ten krém na ruce 😉

  84. Sára

    31.5.2018 at 16.17

    Přeji hezký den, Havlíkovu apotéku znám, ale zatím jsem nic nezkoušela. Z rezenze mě nejvíce zaujal krém na ruce, bez kterých nedám ani ránu, mažu se několikrát za den 😀

  85. Karolína V.

    31.5.2018 at 16.39

    Tak ja jsem asi jedina, kdo tuhle znacku nezna:-)takze bych krem na ruce urcite rada vyzkousela…:-)

  86. ZuzaK

    31.5.2018 at 19.27

    Kupuju krémy z Havlíkovy apotéky mému muži – Charismatický muž a Dokonalý kavalír – a je spokojený. Já se na jejjich kosmetiku teprve chystám.

  87. Anna Stredová

    31.5.2018 at 19.46

    Tato značka je pro mne novinka. Zaujal mne krém Andelska tvar.

  88. Yvonne

    31.5.2018 at 20.49

    Krásný večer, 🙂 Havlíkovu apotéku chci vyzkoušet už dlouho, jen se pořád nemohu rozhodnout co přesně bych pořídila. 😀
    Díky tvým tipům si ale určitě půjdu pro krém na ruce a Andělskou tvář. Chtěla jsem zkusit Královskou snídani, ale nevím nevím, jestli by to bylo to pravé „ořechové“. :/ 😀
    Ještě mě zaujal Havlíkův přírodní zázrak, Krásná slečna – maska, Porcelánová panenka, Pečující a čistící ranní maska a Český krém. 🙂

  89. Lucie

    1.6.2018 at 5.56

    Krásný den,
    zatím jsem produkty této značky nevyzkoušela, ale ráda bych to změnila 🙂
    Osobně mě trápí suché ruce, které nutně potřebuji hydrataci 🙂

  90. Marilyn

    1.6.2018 at 9.57

    Značku znám,ale zatím jsem nic nezkoušela. Z recenze mě hodně zaujal krém na ruce ( taky je zbožňuju:D) a taky hraběnčino sérum, mám problém s těma suchýma šupinkama, ale asi to není teda na můj věk:D:/.

  91. Pavlína

    1.6.2018 at 10.55

    Ahoj , Havlika znám a zkusila jsem Havlíkův přírodní zázrak – je to masticka na všechno 😉 ( na suché lokty, záděrky, suché rty atd ) , a ranní čistící masku – ta je super pro nastanou pleť .

  92. Markéta K.

    1.6.2018 at 11.52

    Značku znám,každou chvíli narazím někde na nějakou recenzi. Osobně jsem ale ještě nic nevyzkousela.

  93. Renča

    1.6.2018 at 13.02

    Značku znám ale nikdy jsem od nich nic nezkoušela.

  94. Lenka Němcová

    1.6.2018 at 18.56

    Zatím jsem bohužel nezkoušel nic, ale ráda bych vyzkoušela krém na ruce a 3.minutovou masku.

  95. Nela

    2.6.2018 at 5.30

    Tuhle značku znám, ale do dnes s ní osobní zkušenosti nemám, což popravdě nechápu 😀 slyšela jsem o ní od mých kamarádek i sestry. Dokonce jsem s jednou kamarádkou byla i v jedné brněnské prodejně, když šla koupit nějaký krém pro svojí mamču. Akorát obchůdek je velmi malý, takže jsem se v něm necítila úplně nejlépe, i když je uvnitř moc hezký 🙂

  96. Michaela

    2.6.2018 at 6.17

    Krásné sobotní ráno,
    okolo Havlíkovy apotéky chodím v Brně zatím jen okolo. Z článku mě zaujala Andělská tvář a Krásná paní. Co mě ale baví na značně všeobecně, a to moc, jsou vintage obaly <3

  97. Lenka M.

    2.6.2018 at 11.00

    Od Havlíka jsme měla už 3x 3-minutovou ranní masku. Mám mastnější pleť a maska to mírnila a vždy, když ji mám, nemám žádné problémy na pleti.
    Měla jsem i krém, nebo spíš mast, Havlíkův přírodní zázrak, ale to bylo na mě moc mastné, připomínalo mi to tzv. Ondřejovku pro mimina.

  98. Věra

    2.6.2018 at 15.10

    Tuto značku znám a semtam jí používám, hodně mě zaujal krém na ruce ten jsem zatím ještě nezkoušel.

  99. Veronika Horáčková

    3.6.2018 at 12.43

    Ahoj, o značce jsem již několikrát četla, ale zatím jsem nic nevyzkoušela. Určitě mě zaujaly krémy na obličej pro 30+ a také nesmírně krém na ruce….:)

  100. Vendula

    3.6.2018 at 16.15

    Ja samozrejme znacku znam a uz nejaky cas po ni pokukuji, narozeniny se mi blizi, tak snad chlap pochopi 😂 me zaujal z recenzi nejvice ten krem na ruce😊

  101. Niki

    3.6.2018 at 20.26

    Značka pro mě novinkou určitě není. Mám doma havlíkův přírodní zázrak, který mi hodně pomáhá a roznípaným akné. Mám vyhlédnutých hodně věcí, které bych si ráda pořídila. Např. hraběnčino sérum, krásná slečna…

  102. Libuška Křížová

    4.6.2018 at 12.03

    Havlíkovu přírodní apotéku znám a zamilovala jsem se do Ranní 3 minuté masky. Mám už druhé balení..tentokrát to mega 150 ml 😀 A je to moje láska. Koukám i po Královské snídani nebo po Krásné slečně. Uvidíme na co přijde řada 🙂 I ty názvy jsou prostě boží 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.