Recenze magnetických řas BabeWings.cz video fotky a SOUTĚŽ

By  |  65 komentářů

Ahoj, dneska mám pro vás něco opravdu speciálního. Že existují umělé řasy, které nalepíte, všichni víme. Že existují už i magnetické řasy, víte díky mně také. Ale věděli jste, že existují luxusní magnetické řasy BabeWings? Mno, to jste nevěděli, že?!:-D Já mám pro vás dneska opravdu velmi detailní recenzi, ve které kromě fotek nebude chybět i video jak řasy na oči aplikovat a jak je poté sundat. Jdeme na to!:)

V úvodu bych ještě chtěla dodat pro vás, které o magnetických řasách čtete prvně, menší info. Je to super novinka, která oproti klasice přináší spoustu výhod:

  • komfort při nošení – lepidlo vás občas může na kůži tahat, můžete na něj být dokonce alergické atd…
  • rychlá aplikace – samozřejmě je nutné se prvně naučit ty řasy aplikovat, jakmile to však dostanete do ruky, máte krásně dlouhé a výrazné řasy během 5 vteřin
  • ušetříte – jasně, lepidlo vydrží na hodně dlouhou dobu, ale i tak, prostě ho nemusíte kupovat, nemusíte se rozčilovat, že vám došlo nebo, že vás začalo štípat, prostě ho nepotřebujete
  • výdrž – ať už s ohledem na to, kolik let je budete moci opakovaně nosit nebo jak dobře drží během dne. Neničíte je lepidlem, tak rozhodně nějaký ten rok budou vypadat hezky, nemusíte se ani obávat toho, že se vám během dne někde odlepí, magnetky se opravdu jen tak od sebe neoddělí:))

Magnetické řasy BabeWings

Jak vidíte, jde o luxusní záležitost. Já nebudu kecat, že jsem si této značky nevšimla. Všímám si všeho na trhu, co vypadá dobře. Mám ale řas doma plný šuplík, takže jsem nutně nepotřebovala další. Světe div se:-D, oslovili mě, zda bych je nechtěla prubnout. Nebylo co řešit, čím více zkušeností mám, tím lépe pro vás/recenze, že jo. A jelikož jsem už nějaké magnetické řasy dříve zkusila, měla jsem výhodu pro psaní recenze v tom, že jsem mohla srovnávat a tím pádem vám dneska mohu napsat, co v tomto případě funguje lépe, co třeba hůře atd… Ok, tak pokračujeme:)

Já jsem vám rozbalování balíčku s řasama natáčela na instagram a myslím, že moje reakce mluvila za vše. To balení je opravdu luxusní, něco takového jsem teda nečekala. Klasicky papírová krabička s logem a v tom plastové balení, hezky zabaleno ještě do takové ochranné folie.

Při objednávce obdržíte samozřejmě i nějaké návody, včetně ukázky typů jejich řas. Nabízí celkem tři varianty. Vyrobeny jsou ze syntetického vlákna a já vám mohu zaručit, že všechny tři vypadají velice přirozeně, což budete ale moci samotné posoudit níže..


Vidíte to balení? Jasně, pro někoho může být zbytečně velké a i já ještě nedávno neměla ráda řasy v mohutném balení, ale tohle je prostě paráda.

Zde na fotce varianta Luxury, ve které najdete čtyři třpytivé, stříbrné, magnetické plošinky, na kterých jsou umístěné jednotlivé trsy. Jelikož jde o magnetické řasy, máte zde vždy dva trsy pro jedno oko. Jeden trs řas dáváte nad vaše řasy, druhý zespod a mezi nimi jsou tedy vaše přírodní, na kterých to drží. Ale zpět k produktu.

Co se mi líbí, že všechny ty tři varianty jsou opravdu velice přirozené a nositelné. Nejméně nápadné, ideální pro malé oči, zapadlé nebo pro oči se spadeným horním víčkem, jsou řasy s názvem Glamour. Jsou hezky řasa přes řasu, stejně jako vaše přirozené, takže ten efekt je moc hezký a nepřehnaný. Zvýrazní velmi decentně, ale zvýrazní a zároveň zahustí, takže vám pak na oknu vznikne něco jako horní linka, super bonus:))

Varianta Dramatic je hodně podobná, ale o maličko hustší. Opět i zde je ten tvar velice přirozený, Co se mi také líbí, že mají tady ty poloviční řasy, ne klasiku přes celé oko. V případě umělý řas to totiž vypadá na oku nejlépe a hodně jim to zalichotí. Protáhne to tvar jakoby do strany a zároveň opticky zvětší oči a otevře pohled.

Třetí, nejvýraznější varianta Luxury patří mezi moje favority. Pokud je vaše velikost očí normální a větší, určitě vám doporučuji právě tyto. Ty předchozí vám vytvoří hezky, přirozený efekt. Luxury udělají přeci jen trošku více WOW pohled, takže pokud chcete něco výraznějšího na večer, jsou tyhle nejlepší volba. Jak vidíte, jsou nejen o něco delší, ale hlavně o dost hustší. Snažila jsem se vám opět vše nafotit velice detailně, tak snad si i bez mého okecávání uděláte dobrý obrázek:) Přechod mezi kůži a kořínky přírodních řas jsem nemusela nijak maskovat i v případě těch magnetků můžete být naprosto v klidu, jsou totálně mini a vůbec nejdou vidět.

TIP: pokud chcete docílit klasického vzhledu zahuštění po celém víčku, stačí řasy neaplikovat těsně do vnějšího koutku, ale dát je na střed. Ano, jsou kratší, ale ne zase tak moc a jsou tak přirozené, že i na tom středu to vypadá super. V té vnější straně máme většinou všichni ty řasy nejhustší, proto, i když je dáte jen na ten střed, vypadá to stále super a zase dostane to oko trošku jiný, ale stále lichotivý, tvar:)

APLIKACE

Stejně jako v případě lepení i aplikaci magnetických musíte dostat do ruky. Na poprvé je to velice zvláštní a nezvyk, ale stačí zkoušet, zkoušet a zkoušet, najít si ten správný úhel a jde to naprosto v klidu. Důkazem je video, které jsem pro vás natočila. Já mám obyč foťák, ve kterém se nevidím, pokud natáčím video, takže jsem ty řasy aplikovala téměř poslepu. Trošku jsem se viděla v odraze objektivu, ale to je nula nula nic. Takže mrkněte, jak snadné je ty řasy na oči nandat a jak je stejně snadné, je sundat:)

Na tu aplikaci můžete použít i takovou speciální „pinzetu“, na kterou se oba ty trsy přichytí a vy je jakoby jen secvaknete na ty svoje přírodní řasy. Jo, funguje to a k mému překvapení docela snadno. Ale já nejsem moc zastánce tady těch „pomocníků“. Ty řasy se během pár pokusů naučíte snadno nasadit, takže mít něco navíc je dle mého názorů fakt zbytečné. Není problém si poradit jen s pomocí prstů:)

DRŽÍ?

Drží jak ďas. Vůbec nemusíte mít obavy, ty řasy vám z očí rozhodně jen tak nespadnou, a i když byste si třeba nějak přejely přes oko, pořád budou držet. Ty magnetky jsou sice ultra mini, ale drží na 99%. Jinak jako podklad je důležité na ty přírodní řasy nanést řasenku. Ono to asi jde i bez toho, ale když ty svoje řasy zpevníte barvou, tak ono i ta aplikace je pak lepší a myslím, že na to, jak ty řasy a magnetky drží, to má také vliv.

NA CO DÁT POZOR?

Samotné řasy jsou opravdu velmi přirozené a stejně jako naše přírodní, jsou tenké a jemné. Je proto nezbytné je sundávat pomalu a opatrně, abyste si třeba nějakou řasu nevytrhli nebo ty umělé řasy nepokroutili. Když zmiňuji nějaké pokroucení, u těchto řas je super, že je můžete hezky přizpůsobit tvaru víčka, což je asi tím, na jak strašně jemném pásku jsou. Já mám teda radši ten pevnější, ale u tohoto je právě ta výhoda, že se díky tomu mnohem lépe přizpůsobí jakémukoliv tvaru oka.

VÝHODY/NEVÝHODY/SROVNÁNÍ

Výhod jsem už zmínila myslím dost. Cena je sice vyšší, ale ty řasy fungují naprosto skvěle, na očích vypadají super a díky tomu, že na ně nenanášíte žádné lepidlo, vám vydrží určitě na několik let. K tomu to super praktické balení se zrcátkem, fakt není co dodat. Pokud si pořídíte více variant, na cesty vám pak postačí jedna krabička, do které si dáte všechny řasy.

Jelikož jsem zkusila i magnetické řasy jiných značek, mohu udělat i takové menší srovnání. Nemůžu napsat, že tyto jsou nej a ostatní jsou na prd. Každý máme jiné nároky, jiné možnosti. Faktem je, že ano, tyto jsou zase o level výše, tak to prostě je. Prošlo mi rukama už více než stovka řas, takže to mohu napsat naprosto v klidu. Každý pozná, že máte krásné řasy a výraznější pohled, ale nikdo nepozná, že jsou umělé, za to vám ručím. Faktem také je, že i ta aplikace je zde zase o něco snazší, jak u jiných, takže to je také plus.

Abych se ale vrátila k těm nevýhodám. Co jsem tak zkusila a mohu srovnávat, tyto mají ty magnetky fakt mega maličké a takové jemné, vlastně celý ten pásek je jemný. Což je na jednu stranu výhoda, na druhou ale nevýhoda. Když pak ty řasy sundáte z očí, jsou vlastně ty dva trsy pevně u sebe a vy je prsty/nehtem musíte oddělit. Tady je třeba dávat velký pozor, protože tím, jak je to tenké, byste si mohly opravdu ty řasy pokřivit nedej bože třeba něco natrhnout. Já jsem právě prvně nebyla tak opatrná a trošku jsem si je pokroutila, což šlo snadno napravit, ale raději si dávám pozor a zmiňuji vám to tady.

DOPORUČUJI je oddělit způsobem, že dáte ty dva spojené trsy mezi palec a ukázováček, jakoby promnete a ono se to oddělí. To je fakt nejšetrnější způsob.

Značku BabeWings můžete sledovat jak na instagramu, tak i na facebooku.


Já si myslím, že dneska to bude opravdu pecka, když vám napíšu, že pro vás mám RECENZOGIVKU a soutěž o jedno balení BabeWings mangetických řas, variantu GLAMOUR – pozor, do soutěže dávám balení, které jsem vyzkoušela, ale přísahám, že jsou jako nové, viz. foto:)

Chcete se zapojit a tento luxus vyhrát a vyzkoušet?

  1. zanechte komentář a napište mi, jak se vám líbí tento trend magnetických řas a co říkáte konkrétně na tyto?
  2. v komentáři nezapomeňte do kolonky email, vyplnit emailovou adresu

Soutěž bude ukončena 26. 5. 2018 a výherkyně bude vyhlášena zde v článku a kontaktována na email. 


No a na závěr mám pro vás ukázku komplet obličeje, ať vidíte, jak hezky ty řasy na očích působí, jak jsou výrazné, ale přitom „přirozené“. Mám zde tedy typ Luxury. No a pokud vás ještě něco ohledně těchto řas zajímá, tak se klidně ptejte:)


A luxusní řasy vyhráváááááááááááá slečna s vtipnou přezdívkou:)))) Už má email!:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

65 komentářů

  1. Jana

    21.5.2018 at 7.36

    Řasy jsou úžasný. Dělají krásný přirozený efekt. Mrkačky nemám ráda, nejsem zvyklá na mega řasy, ale tyto vypadají skvěle a vůbec není poznat, že máš řasy. Jenom prostě svoje krásný řasy 🙂

  2. Viva

    21.5.2018 at 7.38

    Ahoj. Myslim si, ze magmeticke riase su dalsim vydobytkom modernej doby.A ked to ulahcuje aplikaciu, tak preco nie. Mne sa tieto pacia. Vyzeraju luxusne.

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 7.44

      Určitě, je to sto a jedna oproti lepení, kdy čekáš, až ti zaschne lepidlo, pak se občas rozčiluješ, že to máš křivě nebo, že je cítíš, jak to sundáš, tak občas poničíš líčení, tohle je fakt super vymoženost no..

  3. Pavlina

    21.5.2018 at 7.44

    Ahoj, mne sa riasy velmi pacia, i ked ja osobne ich nenosim, pretoze mi vzdy pripadalo, ze su na mna az moc vyrazne. Magnetickych rias som si vsimla nedavno a paci sa mi, ze nie su prehnane vyrazne a posobia prirodzene, rada by som ich vyskusala 🙂 p.spiegelova@gmail.com

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 10.25

      Ahoj, to je dost možné no.. Ale ty první dva typy, ty by určitě vypadaly skvěle, ty jsou opravdu krásně přirozené, zahustí, zvýrazní, ale neřvou:)

  4. Pajinka

    21.5.2018 at 7.46

    Páni😍😍krása a rozhodně lepší než si řasy ničit prodlužováním🙂a je paráda že to není ani poznat.Krasné a přirozené.

  5. Petra

    21.5.2018 at 7.49

    Řasy jsou úžasné, některé typy vypadají úplně přirozeně. Já jsem zatím žádné nevyzkoušela, ale líbí se mi ty magnetické, že není potřeba žádné lepidlo.

  6. Renata

    21.5.2018 at 7.49

    Zdravim 😀 ja jsem neschopna si rasy nalepit, tak toto bude reseni. Po shlednuti tvých videi ustupuji od mysleky kupit jedny zlevnejsich a půjdu do těchto!
    Renata

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 7.58

      Jako víš co, na věcech, které ti mají vydržet měsíce nebo i roky, nemá cenu šetřit. Budeš šetřit a pak se s něčím štvát dlouhou dobu. To fakt radši jednoorázově koupit dražší, ale prostě ta aplikace je brnačka, tyhle jsem nandala hodně rychle, snad na třetí pokus to šlo. A hlavně to jsou řasy, které si dáš s klidem, ať už půjdeš do práce nebo večer ven, prostě vypadají naprosto přirozeně na očích. V rámci možnosti samozřejmě:-D

  7. Renata..

    21.5.2018 at 7.50

    Zdravim 😀 ja jsem neschopna si rasy nalepit, tak toto bude reseni. Po shlednuti tvých videi ustupuji od mysleky kupit jedny zlevnejsich a půjdu do těchto!
    Renata

  8. Kristýna

    21.5.2018 at 7.54

    Ahojky no co dodat už na insta mě zaujali a čekala jsem jak dopadne tvá recenze!Za mě super nápad s magnetickými řasy jelikož práce s lepidlem mi moc nejde a vzdy ho mám všude než tam kde bych hlavně chtěla a toho času kolik člověk ušetří když se nemusí patlat s lepidlem 😁 a aj balení se mi moc líbí a celkově na mě řasy působí jemně ale za to šmrcovně aby se hodili na každodenní nošení 😎

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 8.00

      Ahoj, jj… Jako já nemám problém ani s lepením, ale prostě je to takové zdlouhavější no a jak se blbě přilepí, tak je člověk v řiti, tohle jen sundáš a znovu nandáš.

  9. Kateřina Hůlová

    21.5.2018 at 7.58

    Vypadá to krásně a navíc, když není potřeba mít lepidlo? Paráda.. moc ráda bych je vyzkoušela a porovnala 🙂 teď na léto nebo na nejakou akci by se více než hodily 😉

  10. Patrícia

    21.5.2018 at 7.59

    Vyzerá to naozaj zaujímavo, umelé mihálnice som nikdy nemala pretože som mala vždy strach že do dolepím cele oko 😂 toto je milá náhrada toho a rada by som niečo také v vyskúšala. Vďaka za typ 😊

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 8.01

      :))) to snad ani nejde, aj lepení se jde naučit, ale je fakt, že tam máš jeden pokus no.. Tady můžeš sundat a nandat třeba desetkrát po sobě a nic se neděje:) Rádo se stalo.

  11. Sabina Kubrová

    21.5.2018 at 8.03

    Krása! Už jsem za svůj život přišla na to, že nejsem schopná si řasy nalepit. Magnetické řasy konkrétně této značky už jsem měla několikrát na eshopu v košíku,ale nikdy jsem neměla odvahu nákup dokončit 🙂
    Třeba je tato soutěž znamení! A jestli ne, tak asi nákup opravdu dokončím 🙂

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 8.56

      Tak přisahám, že klidně můžeš, nemají chybu. Jo, jsou jemné, tak musíš opatrně při to oddělování, ale jinak jsou perfektní a i ta aplikace s nimi jde tak nějak zase o něco lépe, jak u jiných značek. Jsem moc ráda, že jsem je mohla takhle prubnout, můžu fakt vřele doporučit, pokud je unosíš:)
      Držím palce v soutěži:)

  12. Lenka Špryslová

    21.5.2018 at 8.31

    Ahojky,

    Všechny řasy vypadají moc pěkně.
    Některé jsou více výrazné některé méně.
    Já jsem zatím žádné jak nalepovací tak magnetické řasy nezkoušela.
    Ty řasy GLAMOUR vypadají velice hezky, přirozeně i když vám přitom vaše řasy zvýrazní.

  13. Petra

    21.5.2018 at 8.33

    Ahoj, tak to je opravdu krása! Ale jakože toto?? Tady mě nemá co pálit :-O Tady nemám co odličovat :-O PECKA! Nosila jsem umělé a nedělalo mi to lepidlo vůbec dobře (zkoušeli jsme i nějaké pro alergiky), prostě mě z toho oči pálily a svědily – nosím čočky. Mám problém i s řasenkama, při odličování mě taky pálí oči. Přitom chci mít krásné zvýrazněné řasy, tak toto je asi jediná moje šance. Moc ráda bych vyzkoušela.

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 8.43

      Ahoj, no já to právě vím, páč mim to píšou holky, že nesnesou lepidlo nebo je třeba i po letech začne štípat. Mně tohle teda naštěstí nedělá, ale právě mi sem tam dojde takový dotaz no, tak vím…
      Je to blbé, na oči opatrně, to nemá pak cenu pokoušet a toto je super varianta, pokud fakt je člověk zvyklý ty řasy nosit. Je to dražší, ale tak to je jasné, když to vydrží i roky no..

  14. Soňa

    21.5.2018 at 8.41

    Nikdy jsem umělé řasy nezkoušela, ale teď se těmi magnetickými o tom uvažuji. Když se to dostane do ruky, vypadá to fakt jednoduše a prakticky 🙂 já mám radši výraznější pohled, mám velké oči, takže Luxury naprosto super

  15. Pavlína

    21.5.2018 at 8.56

    Ahoj, tak na tuhle recenzi jsem čekala 😉🙏🏻. Mám doma řasy nalepovací a na pár akcí jsem si je dala , ale stalo se mi , že se v koutku odlepily 🙄 – no nešikovnost asi 🤷‍♀️. To se s těmi magnetickými stát nemůže , pecka. Ty Luxury vypadají nádherně . P.

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 10.23

      Ahoj, tak to jsi tam buď měla málo lepidla nebo blbé lepidlo.. S tím lepidlem to chce radši více, než méně no.
      Ne, to se ti fakt s magnetickými stát nemůže, že by se ti nekde oddělali, to fakt ne:)

  16. Tereza

    21.5.2018 at 8.59

    Moc mě tyto magnetické řasy zaujaly. Docela bych do nich šla. Jaké bys doporučila majitelkam brýlí? Přeci jen s úplně dlouhými je problém, abych neskrtala o skla 😀

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 10.22

      No naprosto v pohodě jsou ty první dvoje. Ty třetí, co mám nejradši, pokud je dáš do té vnější části ok, tak v pohodě. Pokud je dáš trošku více na střed, tak to teda nemlátí o sklo, ale je to tak tak:) Trošičku ty brýle posunu a je to v pohodě.

  17. Michaela

    21.5.2018 at 9.27

    Ahoj,
    Jednou jsem si zkoušela řasy nalepit, ale asi jsem na to antitalent. No proste nešlo mi to, proto bych rada vyzkoušela tuhle snadnější aplikaci i pro nas méně šikovné 😉

  18. Klára Krejčová

    21.5.2018 at 9.40

    Ahoj to je paráda, docela dlouho pokukuji po magnetických řasách s přirozenějším vzhledem a drobnýma a lehkýma, hlavně lehkýma magnety. Sama mám velký zdravotní problém s očima a vrstvy řasenek mi vadí, víčko zatěžuji a bolí to, o odličování ani nemluvím…tyhle vypadají opravdu dobře. Že by konečně něco pro mě? Jinak jsem si bláhová nechala udělat permanentní a samozřejmě to vypadalo šíleně, bylo to těžký, bolelo to a nakonec mi vypadali i moje řasy. No jako paráda 😀 naštěstí už je mám dorostlé.

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 10.11

      Ahoj, no tak to byla chyba. To jsem četla mnohokrát, že lidem z toho pak vypadaly řasy, brr, to nebyla teda dobrá volba:)
      Ano, tyhle splňují vše, jsou lehké, magneticky ultra mini, přitom pevné, super jsou:)

  19. Kateřina Kolesíková

    21.5.2018 at 9.47

    Dobry den, s magnetickymy rasami ardell mi to neslo, myslim ze mam male oko,zkousela jsem je rozstrihnout a nandavat po magnetkach ale taky nic moc. A to jsem s tim stravila skoro hodinu 😁. Ale nevzdam to! 😂

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 10.24

      Hodinu? Mně to trvalo poprvé x dnů a několik aplikací, než jsem to dostala do ruky:-D

  20. Renča

    21.5.2018 at 10.12

    Nooo vypadají opravdu krásně. Asi bych je i zkusila na to moje nic co tam mám

  21. Luci

    21.5.2018 at 10.31

    Ahojky, jak uz jsem ti psala, vypadaji luxusne, jak baleni, tak rasy a na oku vypadaji jeste lepe. Umele rasy jsem si kdysi hodne lepivala, ale nebylo to ono. Ale tyhle rasy stoji za vyzkouseni.

    • Lucie

      21.5.2018 at 10.33

      Zapomnela jsem napsat, ze co jsem slysela od holek z modelaze recenze, tak jsou taky nadmiru spokojene 😉

  22. Pet

    21.5.2018 at 10.58

    Libi se mi moc.. hlavne proto, ze se nenici vlastni rasy, takze za me jsou magneticke rasy super vynalez 🙂

  23. Anna Stredová

    21.5.2018 at 11.30

    Vypadaji nádherne. Dnes jsem cetla recenzi a hneď jsem si je objednala.😉👍

  24. Zdena B

    21.5.2018 at 11.54

    Jsou skvělé, já jsem na to lepení zkrátka kopyto, takže tyto magnetické řasy mám na wishlistu. 🙂 Děkuji za tip.

  25. Lucie

    21.5.2018 at 11.55

    Magnetické řasy mě strašně lákají, konkrétně tahle značka obzvlášť. Vypadají skvěle. Lucie

  26. Michaela Králíková

    21.5.2018 at 12.02

    Vypadají moc hezky a přirozené.Taky se na ně chystam, jen se bojim nasazování.Ale určitě super tip;-)

  27. Dana

    21.5.2018 at 12.18

    Tedy, magnetické řasy mne fakt moc nadchly, tyto jsou teda super!!! Zírala jsem, jak snadné je jejich nasazování i snímání ;-)! Pamatuji se, jak jsem si kdysi řady lepila, to už je let, no a to byla hrůza a výsledek nic moc..tak bych teda tyto moc ráda zkusila.

  28. Hanka

    21.5.2018 at 14.08

    Ahoj, já jsem na lepení řas fakt nešikovná, ale toto se mi líbí. Tady člověk není upatlaný od lepidla a může to v pohodě použít mnohokrát (vícekrát než u klasických řas).
    Hanka z ciculka.cz

  29. Nikola

    21.5.2018 at 14.08

    Umele rasy jsem zkousela jednou, nalepovaci a moc se mi na me libily, ale dost mi vadilo lepidlo, takze tyhle by byly pro me ideal 🙂 jen si je uplne nemuzu dovolit koupit, i kdyz stejne az pristanou nejake premie, tak si jedny objednam, protoze je potrebuju nutne mit 😀 doma je pak budu vydavat za rasy za pade z aliexpressu, jinak bych se nemusela dozit toho, ze je vynesu ven 😀 jinak hned mi do oka (:D) padly prave ty Luxury, presne takove rasy se mi neskutecne libi 🙂

  30. Martina Elegant

    21.5.2018 at 14.27

    Řasy se mi líbí. Umělé lepit umím, ale ty magnetické jsem zatím neovládla. Moc mě to mrzí. Ráda bych zkusila tyto. Třeba půjdou lépe než ty, co mám.

  31. Danczask

    21.5.2018 at 14.31

    Tento trend se mi líbí. Myslím si, ze to ocení každá žena. Vypadá to naprosto úžasně 👏

  32. Lucka

    21.5.2018 at 14.33

    Líbí se mi to moc a ráda bych je zkusila. Nalepovaci rasy používám málokdy. Už proto že vstávám brzy ráno a nechce se mi s tím ráno dělat. Ale když je nějaká příležitost ráda použiju nalepovaci abych zvyraznila pohled. A třeba tyto by mi netrvaly tak dlouho.

  33. Soňa

    21.5.2018 at 14.44

    Ahoj, o magnetických řasách vím už dlouho. Insta prohlížím pravidelně 😉😄 Chtěla jsem je vyzkoušet, ale až díky tobě mám na ně konečně nějakou adekvátní recenzi 🙂 A kdybych je vyhrála, tak tím lépe samozřejmě 😊 Píšeš, že mají zatím jen tyto 3 druhy. Nepřijdou ti oproti jiným příliš krátké? A myslíš, že kdybych si je vzala na ty čisté řasy bez řasenky, tak by nedržely? Já jen že chodím do práce kde se malovat nesmíme, tak jestli by to šlo a nebyly by možná teda i tak nápadné. Byla by to super alternativa a nikdo by mi na to snad ani nic neřekl 😊 Tak hodně štěstí všem a krásný den 😘

    • ILoveMakeUp

      21.5.2018 at 15.25

      Ahoj, nene, ta délka bych řekla, že je stejně jako u jiných značek. Takové fakt do vnější části oka, ale přitom je můžeš dát i na střed a nevypadá to blbě.
      Určitě to drží i bez řasenky, zkoušela jsem to. Ale i pro tu aplikaci je vhodnější a snazší, když to dáváš na něco „pevnějšího“.
      Aha, no tak to je zajímavá práce teda, to by mě kleplo:-D Tak můžeš využít alespoň bezbarvou řasenku:)
      Hezký den:)

  34. Petra

    21.5.2018 at 16.13

    Uměle rasy jsem zkoušela jednou, na svatbu. Samolepicí od Ardell, lepila jsem je půl hodiny, ale výsledný efekt super 🙂 takže bych zkusila tyto, jestli zi nepůjde lip

  35. Michala

    21.5.2018 at 18.48

    Tyto řasy se mi moc líbí, vypadají jako vlastní jen trošku lepší. Také si ráda zasoutěžím.

  36. Niki

    21.5.2018 at 19.23

    Je ty vypadají parádně. Přiznám se, že ty přes celé oko mě moc nezaujaly, asi bych se s nimi moc trápila, ale tyto poloviční vypadají super, že bych je snad i nandala. 😀

  37. Adela Hanzelinova

    21.5.2018 at 19.36

    Ahoj! Mne to prijde super uspora casu, ale je potreba se s tim asi naucit, coz by se asi kazdymu za cas zadarilo! Ja jsem pro tenhle trend stopro 🙂

  38. Veronika

    22.5.2018 at 5.35

    Ahoj, umělé řasy jsem zkoušela cca 2x a vůbec mi to nešlo, ale teď s těmi magnetickými o tom uvažuji. Když se to dostane do ruky, vypadá to fakt jednoduše a prakticky 🙂 jednom slovem nádhera.

  39. Eva Magdalena B.

    22.5.2018 at 10.04

    Vypadají opravdu skvostně a na oku působí velmi přirozeně. Nikdy jsem neměla umělé řasy a nedokážu si představit, zda bych se naučila aplikaci.

  40. Kateřina

    22.5.2018 at 10.28

    Opět super článek, děkuji. Tyhle řasy se mi líbí, nevypadají tak nápadně jako ty přes celé víčko a vypadá a to, že se i lépe nandavají.
    Děkuji za možnost soutěžit, z mateřské si je dovolit nemůžu, tak třeba vyhraju. ❤️

  41. Šípková Růženka

    22.5.2018 at 12.23

    Mně se umělé řasy moc líbí, ať už klasické nebo tyhle na magnety. Ale ruce by to chtělo asi vyměnit. Neumím nasadit ani jedny. Vlastně magnetické jsem ještě nezkoušela 😀 Ale vidím to stejně jako s těma na lepení.

  42. Lucie B.

    22.5.2018 at 15.46

    Poslední tři roky jsem chodila na prodlužování řas do salónu, jenže teď se mi narodila dcera a protože sehnat hlídání není zrovna jednoduché a taky po finanční stránce se to zrovna nevyplatí tak jsem s nimi přestala. Zkoušela jsem nalepovací, ale s mojí šikovností si je nedokážu nandat tak rychle jak bych potřebovala. Takže jsem zůstala jen u řasenky, ale tak strašně mi schází ten pohled s dlouhými řasami a proto jsem moc ráda za tuhle recenzi, protože to vypadá že konečně jsem našla řešení svého trápení 🙂

  43. Ella Nová

    23.5.2018 at 17.10

    Na lepeni jsem leva, takze toto je skvela volba. Diky za tip a recenzi k tomu 🙂

  44. Martina Serafee Kolářová

    24.5.2018 at 5.40

    Ahoj, tak to je naprostá bomba, ty by byly přesně pro mně, protože jak už jsem kolikrát zmínila, na klasické lepidlo mám alergii, s lepidlem bez latexu mi řasy nedrží a tohle by byla alternativa. Tak snad se poštěstí 🙂

  45. Mirka Š

    24.5.2018 at 12.46

    To chci! 😀 Musím přiznat, že toto je moje první setkání s magnetickými řasami, ještě jsem o nich neslyšela. Ale jeto super. To bych snad zvládla i já 🙂

  46. Petra

    24.5.2018 at 16.58

    Ahoj, tento trend magnetických řas mě zaujal hodně. Líbí se mi ten princip. 🙂 Ještě jsem je sana nevyzkoušela, ale chystánm se na to. A tyto vypadají opravdu luxusně. 🙂
    A mimochodem, Tobě to moc sluší 🙂

  47. Kateřina

    24.5.2018 at 17.14

    Ahoj, už se strašně dlouho odhodlávám umělé řasy vyzkoušet sama. Měla jsem je na svatbě a ten efekt byl luxusní. Na lepení a doplňování chodit nechci, na to mám ty svoje moc ráda. A magnetické se mi zdají jako super varianta. Tak uvidíme, třeba se poštěstí a vyhraji. A když ne, tak holt nějaké koupím. Díky za super recenzi 😊

  48. Martina

    25.5.2018 at 19.39

    Vypadá to dobře,chtěla bych je zkusit.Obyčejný s lepidlem se mi nikdy nepodařily nalepit.

  49. Dita

    26.5.2018 at 4.44

    Ahoj,skvělá a objektivní recenze👍Umělé řasy jsem vždy chtěla vyzkoušet,ale patlání s lepidlem by v mém případě určitě nedopadlo dobře.Magnetické řasy vypadají jako super nápad a určitě je musím vyzkoušet😊

  50. Veronika Horáčková

    26.5.2018 at 8.34

    Ahoj, magnetické řasy mne celkem zaujaly, ale až po tomto tvém článku. Dost nad nimi začínám uvažovat. 🙂 Líbí se mi jak vypadají přirozeně a tvé fotky, zase skvělé porovnání. Díky za tip 🙂

  51. Míša

    27.5.2018 at 18.42

    Opět super recenze. Mám chuť si je pořídit 😊. Zkoušela jsem si řasy párkrát lepit a láká mě vyzkoušet magnetické, neničí řasy a vypadají na oku moc hezky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.