Vánoční kolekce Busy Bee Candles recenze a soutěž

By  |  83 komentářů

Tak jo, já vím já vím, že jsem vám dala už docela zabrat na instagramu a mnoho z vás fazolky jste si už fazolky objednali, ale nedá se, to jsou tak krásné vůně, že se o nich píše jedna báseň:)) A kdo jste mi posílali své nákupy, alespoň mi dáte za pravdu, že ty vůně z vánoční kolekce jsou fakt peckovní!!!:) Takže, kdo milujete svíčky a voňavý domov, mrkejte na to!:)

Vánoční kolekce Busy Bee Candle

Po tomto vánočním bonbonku opravdu neztloustnete:-D Obsahuje malé krabičky fazolek, které jak možná víte, brutálně voní. Stačí jedna a tu můžete používat opakovaně nebo je třeba i kombinovat. Fazolky jsou ze sójového vosku a vydrží vonět až 20 hodin. To je docela dost, když si vezmete, že provoní místnosti hned po 10 minutách, jak se roztečou:-D

Já vám zde dám opět moje dojmy vůní. Je možné, že v eshopu to bude popsané jinak a je také fakt, že vůně vnímáme každý odlišně, ale tady jste prostě od osobní recenze. Při nákupu pak doporučuji se z části se řídit popiskem zde, z části raději i tím v eshopu.

Sleigh Bells – dokonale vánoční vůně. Připomíná mi vůni perníčků a maličko svařák. Opravdu typická, vánoční vůně.
Tinsel – opět genialita:-D Tohle mi teda moc vánoce nepřipomíná, ale voní to opravdu božsky. Cítím v tom něco sladkého, něco svěžího a do toho mint žvejky a zároveň i klasické žvejky. Tohle je fakt krása, ale POZOR. V kelímku to voní hodně, ale když to dáte do aromalampy, BOŽE, no to je teda dělo. Voní opravdu MOC, fakt moc, tohle jsem vydržela tak 20 minut a zhasla. Ne proto, že by mi to přestalo vonět, naopak, voní to dokonale, ale prostě hrozně moc. Takže buď zhasnout nebo přenést do jiné místnosti.
Christmas Morning – typicky vánoční název, ale já v tom teda nic vánočního necítím:-D Je to hodně svěží, trošku taková drogérková vůně. Pěkná, ale dle mě ne vánoční.
Hollyberry – vánoční stromeček, něco svěžího a něco parfémového – wow!

Fazolky s vůní Hollyberry mě naprosto dostaly, hned jsem vám je musela doporučit na instagramu. Během pár dnů se vyprodaly, což se vůbec nedivím a udělaly jste dobře, pokud jste je koupily. Co jste mi tak psaly, tak vám všem voněly stejně, jako mně. Stále tuto vůni ale můžete sehnat ve vánočním kalendáři se sněhulákem, viz. níže. Ta vůně je úžasná. Je to taková kombinace vánočního stromečku, maličko nějakého cukroví a v tom něco parfémového, přesně můj vkus. Opět to provoní místnost, jakmile se fazolky roztečou. Voní to fakt dost, takže buď dát jen jednu fazolku nebo prostě po hodince přenést do jiného místnosti.. Fazolek na eshopu kouzlokoupele.cz mají fakt mraky. Já je mám hrozně ráda, protože stačí fakt lupnout jednu, nemusíte lámat vosk, prostě pohoda..

V této kolekci je spousta vánočních vůní včetně tedy výše zmíněné Hollyberry. Pokud chcete vyzkoušet více vůní a nechcete kupovat xy svíček, tento vánoční kalendář je perfektní řešení. Obsahuje tedy pouze vánoční vůně, ale věřte mi, vadit vám to nebude, to je vůůůůně:)) Já ho mám stále na okně, ještě nerozbalený a to tak krásně voní jen z toho balení!:)) Už jste si o něj mohli zasoutěžit i na mém instagramu, doufám, že výherkyni udělá radost stejně, jako mně:)

Christmas orange – pomerančová vůně, nevím, jestli tam cítím něco z vánoc, moc ne, fakt spíše jen ty pomeranče. Což mi vyhovuje, miluju ovocné vůně. No, víte co, možná i mini mini maličko toho stromečku tam je, ale fakt maličko.
Christmas Fireside – docela svěží vůně, opět mi to nepřipomíná vánoce. Něco mi tam ale nesedí, takže ochat nemohu. Není to špatné, ale docela tuctové na to, co tato značka umí.
Bonfire treats – je něco pro milovnice vůně koláčků, pečeného cukroví, dýně a podobně. Já tohle ráda nemám, takže bohužel, více asi nepopíšu, nechce se mi k tomu čuchat:-D

Vánoční kolekce značky Busy Bee Candles je fakt něco, vidíte tuhle svíčku? Absolutně dokonalý dárek. Navíc jde o svíčku s dřevěným knotem, takže při hoření praská jako oheň v krbu. Těchto praskacích svíček mají v eshopu více, nejen tyto vánoční.

Krásný, prostě krásný. Z této svíčky mám velkou radost i proto, že krásně voní. Já mám vždy hrozně ráda, když je ve vůni něco svěžího. Zde mi to přijde kombinace něčeho sladkého a mentolu, který já zbožňuju. A víte co? Vlastně je to hodně podobné vůní jako ty čokolády after eight, víte, které myslím?:)) Plus k tomu si opět přimyslete jemný závan vánočního stromku..

Magic Candle svíčky

A na závěr mám největší pecku. Nově na eshopu kouzlokoupele mají tyhle magic candle elektrické svíčky, oč jde? Tohle je řešení pro nás stresařky, které se při odchodu z domu bojíme, jestli jsme sfoukly svíčku atd.. Prostě v tomto případě nic nezapalujete, je to tedy bezpečnější. Vosk se roztaví díky té elektrické základně, kterou vidíte na první fotce a začne vonět stejně, jako když dáte vosk do aromalampy.

Já jsem něco takového nikdy nezkusila. Za prvé jsem nechápala, jak to funguje, myslela jsem si, že to je celé plastové a ten plast voní:-D Nene, normálně je kolem toho obvodu vosk, který se rozehřeje. Pak jsem moc nevěřila tomu, že to bude fakt vonět, a že to zkrátka nahradí svíčku v aroma lampě.

Realita? Tak za prvé mě absolutně dostalo, jak brutálně to svítí:))) Jak vidíte na druhé fotce, je tam klasický kabel a na tom kabelu je kolečko, kterým zesilujete či zeslabujete jak moc svíčka bude svítit a zároveň, jak moc bude vonět. Tohle je naprostá bomba, fakt to osvítí místnost a ta regulace má hodně velký rozptyl bo jak to napsat, prostě mezi tím, jak málo a moc to svítí je hodně prostoru… Bože, nevím, jak to mám napsat:-D Zkrátka, ta regulace světla je hodně rozsáhlá….:-D

A co se týká vůně? To voní tak brutálně, že jsem to ani naplno nikdy neměla. Opravdu když to zapnu, tak tím kolečkem svíčku rozsvítím jen maličko a stačí. I přes to ji po pár hodinách musím vypnout, protože ta vůně je fakt brutální, to snad provoní i prostor venku někde v pergole:-O

Vůní mají na výběr hodně, jak sladké, tak i svěží a nechybí i ty vánoční. Jako tohle nemá chybu. Neříkám, že používám teď jen Magic Candle, já miluju svíčky klasické, ale tohle mě hodně baví. Opět tedy i tyhle obsahují sójový vosk:)

Jsem zkusila i natočit video, pro představu:)


Jednu soutěž jsem vám už dělala na instagramu, ale nejsem žádný šetřílek, takže, RECENZOGIVKA!!! A rovnou o tento nádherný, dárkový bonbonek obsahující 4 plné krabičky fazolek.

Chcete se zapojit a vyhrát?

  1. Dejte mi vědět, co se vám z vánoční kolekce nejvíce líbí?:)
  2. nezapomeňte v komentáři vyplnit kolonku „email“

Soutěž bude ukončena dne 30. 11. 2017. Zapojit se mohou všichni s doručovací adresou v ČR.

Pokud byste rádi více tipů, co na eshopu koupit a hlavně recenzí, mrkněte ZDE. Hezký den přeji a nezapomeňte mít oči na šťopkách, protože voňavé krásné věci z kouzlokoupele budou i součástí vánoční giveaway, už za pár dnů…:))

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

83 komentářů

  1. Lucie Ch.

    26.11.2018 at 10.05

    Jé, mně se líbí celý ten adventní kalendář, je takový čučavý. Miluju vánoční vůně. A jinak se mi líbí úplně všechno.

  2. Markéta K.

    26.11.2018 at 10.05

    Já už se konečně chystám taky vyzkoušet ty fazolky. Zatím mi voní jen doma v šuplíku. Tady si mě docela navnadila na vůni Tinsel,tak asi zkusím v rámci vánoční objednávky ještě tu

    • ILoveMakeUp

      26.11.2018 at 10.06

      Tinsel voní nádherně, velice zajímavé, krásné. Ale teda fakt hned jak se to rozteče, tak provoní… Ale je fakt, že já hodila dvě fazolky, takže doporučuji dát opravdu jen jednu, stačí:)

  3. Zdenča

    26.11.2018 at 10.09

    Díky za tip na dárek. Zlatý bonbón s fazolkami různých vůní je prostě paráda. A ještě rovnou tak krásně zabalené.

  4. Kristy

    26.11.2018 at 10.12

    Nejvíc se mi líbí samozřejmě ty elektrické svíčky, protože jsem nikdy nic takového neviděla, asi napíšu Ježíškovi 🙂

  5. Lucie

    26.11.2018 at 10.26

    Já zatím fazolkam odolavam :)asi nejvíce se mi líbí ty navíc candle

  6. Kača M

    26.11.2018 at 10.29

    Zaujala mě vánoční svíčka Busy Bee Candles s dřevěným knotem.

  7. Aneta M.

    26.11.2018 at 10.30

    Ahojky, super recenze, zaujal mě ten adventni kalendář.

  8. Denisa

    26.11.2018 at 10.35

    Fazolky Hollyberry ❤️💜💙

  9. Nat

    26.11.2018 at 10.39

    Tvoji zásluhou jsem objevila kouzlo koupele a jsem nadšená! Nejvíc se mi na jejich produktech líbí, že jsou ze sójového vosku, nejsou vůbec drahé a hlavně provoní skoro celej panelák 😀
    Hlavně jsem díky tomu přestala kupovat ty „značkový“ svíčky co vydržely stejně prd 😉

  10. Bety

    26.11.2018 at 10.50

    Ahoj me nejvic zaujala elektricka svicka.

  11. Jana V.

    26.11.2018 at 11.16

    Ahoj, moc se mi líbila ta elektrická svíčka, jak jsi nám ji ukazovala na stories. Je to praktické a pokud píšeš, že i voní. Uvažuji o ní pro sebe i jako dárek pro kamarádku:)

  12. Zdena B

    26.11.2018 at 11.28

    Magic candle jeste jsem o nicem podobnem neslysela, skvele, ze se nemusi zapalovat.

  13. Šárka Janowská

    26.11.2018 at 11.32

    Ahoj nejvíc se mi líbí elektrická svíčka ale i fazolky, a je toho daleko víc co by jsem si vybrala.😃😄

  14. Míša 🙂

    26.11.2018 at 11.34

    Adventní kalendář, a bombónek s vosky mně nejvíc zaujal. Ale jinak se mi líbí všechno, jelikož jakmile začne podzim-zima, tak pálím jednu svíčku za druhou.😊🙂

  15. Lucie

    26.11.2018 at 11.46

    Vyzkoušela jsem už několik vosků od různých značek, ale zatím mi nic neprovonělo byt tak, jak bych si představovala. Díky tobě jsem si objednala pár vosků od této značky (hlavně teda vánoční a moc mě mrzí, že jsem nestihla ten Holyberry) a jsem moc zvědavá 🙂

  16. Eva

    26.11.2018 at 12.06

    Ahoj😊mě se nejvíc líbí vánoční kalendář,mít každý den krásné překvapení je super,hlavně před vánoci. Bonbónek vypadá taky supr🤗😍😊

  17. Martina

    26.11.2018 at 12.16

    Tak me nejvice zaujal prave vanocni kalendar. Je to dobry napad, kazdy den jina vune 🙂

  18. Martina

    26.11.2018 at 12.28

    Nejvíc mě zaujala elektrická svíčka

  19. Markéta Kr.

    26.11.2018 at 12.29

    Mě se líbí všechno co voní. Ta praskací svíčka mi přijde docela přeplácaná, ale určitě krásně voní a to praskání to musí být super. Určitě si pořídím nějaké fazolky, zatím jsem měla jen vosky, které ulamuji, takže fazolky jsou dobrý nápad.

  20. Dana mazan muller

    26.11.2018 at 12.45

    Ahoj a i dekuji za typ co poridit. Moc me zaujala ta el.svicka protoze u nas litaji deti a do toho velky pes tak svicky musim poustet az vecer. Jinak chci porad koupit od jeziska svicku s tim drevenym knotem 🙂 a jeste me nenasel

  21. Beata

    26.11.2018 at 12.46

    Adventni kalendar 😉

  22. Dana

    26.11.2018 at 13.02

    Dekuji za super článek, fazolky jsou super,ale ta svíčka s elektrickou základnou, tak ta se mě fakt líbí moc, ta regulace je super. 😊

  23. šárka

    26.11.2018 at 13.04

    Já už objednala mamce adventní , protože ona je svíčkoholik. A z vánočních vůní chci HollyBerry

  24. Ella Nová

    26.11.2018 at 13.20

    Mam novou aromku, tak budu urcite potrebovat fazolky. Mam rada „jedle“ vanocni vune, takze mne laka treba hned ta prvni, co si zminovala, pernickova anebo jsem jukla na net a maji christmas cookie…Ale chtela bych uz konecne zkusit i svicku s drevenym knotem.

  25. Milena

    26.11.2018 at 13.24

    Nejvic se mi líbí vánoční svicky s drivkem misto knotu. Ale i elektricka svicka vypada zajímavě.

  26. Karin Zemanova

    26.11.2018 at 13.43

    Mne se moc libi „elektricka svicka“ pro stresarky 😃😇😍 myslim si, ze je to strasne super napad, muzeme nechat svicku zaplou a jit z bytu pryc, pritom, jak se vratime, tak byt bude hezky provoneny ❤

  27. Martina

    26.11.2018 at 13.44

    Ahoj, musím říct, že se mi líbí uplne všechno. Svíčky a vosky to já můžu. Zatím zůstávám věrná Yenkee Candle, ale na fazolky koukám už dlouho, budu muset konečně vyzkoušet 😊

  28. Martina T

    26.11.2018 at 13.45

    Ahoj, chtěla jsem objednat tu Holly Berry teď o víkendu a říkala jsem si, že je to divný, že ji nevidím, teď už vím proč 😀 no nic zkusím jiné, asi Christmas morning a tu pomerančovou 😉 díky za recenzi 🙂

  29. Lucka

    26.11.2018 at 13.48

    Nejvic se mi libi adventni kalendář a vanocni svicky… uvidime, jestli neco nedonese Mikuláš ☺️

  30. Lucka

    26.11.2018 at 14.06

    Magic candle svíčky vypadají suprove 😋

  31. Adéla Šafářová

    26.11.2018 at 14.10

    Ahoj,
    celá vánoční kolekce je top 🙂 za mě asi nejlepší adventní kalendář a mýdlo pan perníček 🙂

  32. Marcela

    26.11.2018 at 14.18

    Ahoj. Podle Tvých stories s voňavými fazolkami bych musela zkusit všechny 😁😁 dneska jsem objednávala a musela jsem se hodně krotit 😁 tak už se těším až mi přijdou 😉👍

  33. Lenka

    26.11.2018 at 14.31

    Nejvíce se mi líbí svíčka s praskacím knotem 🙂

  34. LuciKempi

    26.11.2018 at 14.42

    Já mám cukání vyzkoušet všechny vánoční fazolky a ještě přihodit jednu elektrickou svíčku. Jsem na tohle fakt magor, o Vánocích se to ještě zhoršuje 😀

  35. Simona

    26.11.2018 at 14.44

    Ta svítící svíčka je nádherná🙂👍

  36. Anna

    26.11.2018 at 15.35

    Ahoj, jednodušší by bylo napsat co mě moc nezaujalo( elektrická svíčka) než to co mi líbí. Miluji svíčky s dřevěným knotem, takže u mě vede Candy Cane Lane svíčka 😉

  37. LilyEmily

    26.11.2018 at 15.44

    Mně zaujala ta praskací svíčka! Asi dva dny jsem o praskacích svíčkách slyšela (ne poprvé, ale poprvé nad nima přemýšlela) od WoodWick pro mamku k vánocům. Tak teď mám aspoň širší sortiment, ze kterého můžu vybírat 🙂

  38. Lenka Špryslová

    26.11.2018 at 15.49

    Ahojky,

    Mě zaujala ta elektrická svíčka.
    Vypadá velice zajímavě a nenapadlo mi že okolo je také vosk.

  39. Nicola

    26.11.2018 at 15.54

    Me se strasne libi ta elektricka z tvych stories 😍

  40. Darja Davidová

    26.11.2018 at 16.11

    Já bych moc chtěla vyzkoušet fazolky Tinsel 😘😍

  41. Michaela

    26.11.2018 at 16.21

    Tak mě by nejvíc voněla Sleigh Bells vůně perníčků to je moje úchylka.

  42. Kate

    26.11.2018 at 16.23

    Mě teda nejvíc zaujala elektrická svíčka 🙂 i ta praskaci , asi jednu poridim 🙂

  43. Megg

    26.11.2018 at 16.25

    Ty elektrické svíčky vypadají super, a ta normální svíčka je krásná. 🙂

  44. Jana

    26.11.2018 at 16.28

    Tak mně se nejvíc líbí ten adventní kalendář.

  45. Danča

    26.11.2018 at 16.28

    Ráda bych vyzkoušela tyto vosky všeobecně, protože miluju aromalampu, kterou mám, ale Busy Bee vyzkoušené nemám. A protože mi jen tak něco nevoní, jsem celkem náročný klient, co se těchto produktů týče. Ale dle tvých stories a článků voní skoro všechny. Z těch vánočních by mě zajímala Christmas orange. Představím si pod tímto názvem pomerancovy čaj s hřebíčkem a skorici, který miluju.

  46. Jana

    26.11.2018 at 16.50

    Fazolky musím mít,škoda že jsem nestihla ty zelené… elektronická svíčka jako dárek bude taky fajn

  47. Nela Procházková

    26.11.2018 at 17.16

    Mě se líbí ta elektrická, co svítí :)) zkrátka vánoční jaká má být, to víš světýlka.

  48. Lucie

    26.11.2018 at 17.17

    Zatim me nejvic zaujal adventni kamendar. Vypada skvele. Ale ro ostatne vsechno 😁❤️

  49. Lucie

    26.11.2018 at 17.18

    Zatim me nejvic zaujal adventni kamendar.Vypada skvele. Ale ro ostatne vsechno 😁❤️

  50. Denisa

    26.11.2018 at 17.21

    Mně se líbí všechno 😂 ale zatím jsem fazolky nevyzkoušela, ale už je mám objednané, tak jsem na ně zvědavá ☺

  51. Terez D.

    26.11.2018 at 17.24

    Ahoj, mě nejvíc zaujaly teda ty vánoční svíčky s praskacím knotem!Jsou nádherný a doufám, že i tak voní ❤ ještě čekám na kolegyně a budem objednávat 😁

  52. Zuzka S.

    26.11.2018 at 17.36

    Páni, já vůbec netušila, že existují svíčky s dřevěným knotem. 😉Ty bych chtěla moc vyzkoušet. Můj sen je mít doma krb, ale v bytě celkem nesplnitelne přání… 😕

  53. Andreya

    26.11.2018 at 17.42

    K Vánocům patří překvapení, takže za mě je topka kalendář.

  54. Nikol Š.

    26.11.2018 at 17.56

    Nejvíc mě zaujala ta elektrická svíčka. Jinak ujíždím na všem co voní. Zrovna doma pálím svíčky od air wicku 😍

  55. Iveta

    26.11.2018 at 18.07

    Ahoj 😊 chystám se na fazolky, a mám v plánu pořídit kamarádce k vánocům. 😊

  56. Veronika

    26.11.2018 at 18.52

    Ahojky, mě teda nejvíc určitě zaujal adventní kalendář s vosky (pro mě, jako pro vrchní „paličku“, úplná nádhera) a samozřejmě i elektrická Magic Candle 🤩 😮 😯 A hned jak dopálím své nasyslené zásoby vosků a svíček, určitě ji moc ráda vyzkouším 😉 😁 😎 👍

  57. Vendula

    26.11.2018 at 19.12

    Dle popisu vůně mne zaujalo Sleigh Bells 🙂

  58. Iveta

    26.11.2018 at 19.50

    Ahojky, dala jsem na tvojí recenzi a objednala jsem si elektrickou svíčku. V zimě mám ráda vůně vanilky, nebo vánoční vůně. Jinak ten kalendář je pěkný dárek. Přeji všem krásné vánoce 🎄

  59. Dulička

    26.11.2018 at 19.57

    Mně se moc líbí ten adventní kalendář, ale asi bych tolik fazole k nikdy nevypouzivala. Ale hrozně ráda bych zkusila ty fazolky Hollyberry – jak jsi o nich furt básníla! 😀

  60. Veronika

    26.11.2018 at 20.58

    No akorát mi schazí ještě nějaké dárky, tak je to jasný!! Hned objednávám, nejvíc mě uchvátila ta svíčka, to mě úplně láká to ochutnat! 😀

  61. Verunka

    26.11.2018 at 21.40

    Krásný večer.. Abych pravdu řekla.. žádné z těch výrobků neznám a neznám ani značky, takže nemusím ani psát co bych chtěla vyhrát. Vyzkouším cokoli z nabídky 🙈

  62. Hanka

    26.11.2018 at 22.42

    Ahoj, mně se moc líbí ten adventní kalendář a elektrická svíčka, přijde mi to chytré a praktické. Jinak zrovna taky pálím vosk od Busy Bee:-)

  63. Sandra

    26.11.2018 at 22.42

    Krásná recenze! Nejvíc se mi líbí adventní kalendář, s těmito svíčkami nemám žádnou zkušenost ale vypadají luxusně 💞

  64. Adriana

    26.11.2018 at 23.20

    Libi se mi ta svíčka s dřevěným knotem 😊 a ta elektrická svíčka. Budu muset vyzkoušet.

  65. Veronika

    27.11.2018 at 7.29

    Mě se líbí od Vás každá recenze a tyhle fazolky to je snad sen, nikdy jsem je nezkoušela, vždycky jen svíčky a tohle mě dost láká 😁 a ten kalendář uuuu waaaau😍 já chci všechno! Mimochodem – pekla jsem podle Vás maso snad s litrem smetany a s kopou zeleniny a tolik chvály hlavně od potencionální tchyně jsem snad nikdy neslyšela 😃 děkuju ☝🏼😘😁

  66. Elena

    27.11.2018 at 9.13

    Ahoj, mě se libi adventni kalendar,asi proto že mivám jen čokoladovy porad tak bych letos chtela změnu:-)

  67. Adéla

    27.11.2018 at 9.28

    Fazolky hollyberry zneji fakt skvele, dle tve recenze 😍!

  68. Lucie

    27.11.2018 at 10.20

    Mně se líbí vše z vánoční kolekce, ale nejvíc asi ty svíčky, co mají nahoře další tvary, květiny. To je krásné, takové roztomilé.

  69. Dita

    27.11.2018 at 11.07

    Zdravím 🙂
    já miluju jejich fazolky jedna max a voní celý dům no bomba prostě, ještě mě zajímají ty svíčky s praskajicí knotem 🙂 O adventním ani meluvííím 🙂 lepší jak čoko!

  70. Ilona

    27.11.2018 at 14.49

    Candy Cane Lane vypadá super!

  71. Petra

    27.11.2018 at 15.20

    Ahoj. mě asi nejvíc zaujala vůně Sleigh Bells, a taky ta elektronická svíčka-ta vypadá zajímavě!

  72. ZuzaK

    27.11.2018 at 18.06

    Cože After eight? Tu svíčku s dřevěným knotem musím mít 🙂

  73. Siraelxy

    27.11.2018 at 18.54

    Zlatý bonbon s fazolkami…to je jako z Harryho Pottera. To bych chtěla 🙂

    Barthova.m@email.cz

  74. Aneta

    27.11.2018 at 20.25

    Mně se nejvíce líbí ten adventní kalendář 😊.Přijde mi geniální každý den si zapálit jednu čajovou svíčku. Svíčky naprosto zbožňuju 😊.

  75. Michala

    27.11.2018 at 20.34

    Vánoční adventní kalendář je moc krásný.A ty fazolky pořád ještě neznám asi po Vánocích budu muset napravit. Hlavně se mi líbí ten druh vosku.

  76. Blanka

    27.11.2018 at 20.52

    Opravdu je těžké jen něco vybrat, protože celkově Busy Bee Candles mi dávají opravdu zabrat! Ve všeho nejvíc bych chtěla vyzkoušet svíčku s dřevěným knotem, už si to krásně představuji, deka+kakao+svíčka=úžasná pohoda! Elektrické svíčky vidím prvně a zdají se být neskutečně praktické, odpadá ten stres zda se něco během chvilky nezapálilo.

  77. Kája

    28.11.2018 at 6.46

    Mě se nejvíce líbí ta svíčka a z fazolek Hollyberry, Sleigh Bells 🙂

  78. Petra

    28.11.2018 at 7.20

    No magic candle jsou teda bomba. To bych moc potřebovala.

  79. Kamila

    28.11.2018 at 8.49

    Krásný den 🙂 Přiznávám se, že jsem od této značky ještě nic nezkusila, ale po tvých instastories a článcích na blogu s popisem těch vůní fazolek to prostě už musím zkusit! 😀 Rovnou objednám i kamarádce pod stromeček, myslím si, že litovat nebudu 🙂

    Z vánoční kolekce se mi snad líbí úplně vše, vzhledem k tomu, že ráda pálím svíčky a miluju, když je provoněný byt. Ale fazolky mě lákají nejvíce 🙂 Takové malé, roztomilé 🙂

  80. Jenny

    28.11.2018 at 15.45

    Super je ten kalendář a boží je ta svíčka s těma kytičkama 😍 Zatím jsem ještě nic z toho nezkoušela, ale určitě si někdy radost udělám 😊 Miluju vůni svíček a atmosféru, kterou dodá jejich světlo.

  81. Jana

    29.11.2018 at 22.20

    Zdravím. Konečně jsem také stihla jednu z tvých krásných a zajímavých „givek“ a právě tuto voňavou z @kouzlokoupele. Mne zde zaujala vánoční nabídka na bonboniéru mixu ovocných vosků.
    Jana KV.

  82. Erika Rybová

    29.11.2018 at 23.00

    Ahoj, zdravím a dodatečně děkuji za tipy na voňavé fazolky. Objednala jsem jich dost pro celou rodinu (mě a manžela, dcery a zetě), ale slíbili jsme si, že je poprvé vyzkoušíme až na první adventní víkend. Zatím se držíme. Z VÁNOČNÍ KOLEKCE se mi nejvíc líbí ten ZLATÝ BONBON s fazolkami – nádhera!!!!!! Druhé místo zaujímá SVÍČKA, která nehoří, ale moc hezky svítí. Viděla jsem ji u tebe na Instagramu v instastories a moc by se mi líbila pro babičku, protože krásně svítí a je pro ni bezbečná. Babičce je 93 let, tak už jí nezapalujeme hořící svíčky. Musím ji zítra objednat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.