100% přírodní arganový olej z Maroka recenze a soutěž

By  |  72 komentářů

Tak vás zase vítám na mém blogu:-D Dneska mám pro vás tip, recenze a soutěž v jednom. Dneska se článek ponese na přírodní vlně, budeme se totiž bavit o 100% přírodním, arganovém oleji. Všichni víme, že je to super pomocník pro péči o pleť. Věděli jste ale, že po něm můžete mít krásné také vlasy nebo nehty?

Arganový olej nabízí spousta značek, ne vždy je to ale tip top a i já sama jsem si zkusila, že není arganový olej jako arganový olej. Pokud jako já nemáte rádi takový ten lechtavý, umaštěný pocit na pleti, doporučuji číst dále…

Takže, oč jde. Prubla jsem tentokrát olej ze stárnek organical.cz. Jde o jednoproduktový eshop, ve kterém nanajdete nic jiného, než právě arganový olej z Maroka. Nevěděla jsem do čeho jdu, ale moc ráda zkouším něco nového, protože jak určitě víte, vždycky lze najít něco lepšího, funkčnějšího a pokud jde o pleť, nebráním se ničemu a chci jí dopřát do nej.. No, tak stačilo povídání, jdeme na věc!:-D

Arganový olej Organical je z plodů stromu, který roste v jihozápadní části Maroka. Co je zajímavé, že tento produkt je vyroben a stočen do lahvičky přímo tam. Žádné převážení sem, znehodnocování toho oleje, takže to je super. Má vysoký obsah vitaminu E, obsahuje Omega 3 a Omega 9. Všechny podrobné informace najdete na eshopu, to já vám tady nebudu opisovat, já jsem tady od recenze.

Jako první musím upozornit na to, že je bez parfemace. Pro mě osobně je to trošku mínus, ale tak to je prostě můj problém. Pokud produkt funguje, tak to dokážu překousnout. Já ho používám pouze na obličej, ale ono stačí tak mini množství, že se fakt nemusíte bát ho používám komplet na tělo i vlasy.

Moje pleť je suchá, i přes to ale nesnáším takový ten umaštěný pocit na pleti, které olejíčky někdy zanechávají. Tento arganový olej tu pleť pořádně promaže, ALE nezanechává nepříjemný, mastný pocit a to je pro mě osobně hrozně důležité. Rozhodně tento od Organical tedy mohu doporučit.

Nevím, co bych dodala více, přijde mi zbytečné, vám tady psát nějaké vycpávky. Prostě je příjemný, krásně hutný, nelechtá, vyživuje, pleť je po něm hezká, jak snad vidíte na fotce. Občas ty olejíčky tak nějak zvýrazní vše, udělají takové flíčky nebo nevím, jak bych to řekla, prostě ta pleť je na pohled nic moc no:-D Po tomto ne, proto i ta detailní fotka..

Cenově nepatří mezi ty nejlevnější, ale jak jsem psala, ne každý arganový olej je tip top. Jelikož vám to vydrží na rok i déle, tak doporučuji za to ty peníze dát, protože není nic horšího, než když chce člověk ušetřit na kvalitě, znáte to:)

Pokud byste si chtěli olejíček objednat a nechce se vám platit dopravné, stačí zadat kód: dopravazdarma1


A já jsem od eshopu dostala jeden kousek navíííííííííc, juchuuuuuuuu:) Takže si hezky můžete zasoutěžit o jedno celé balení. Bezvadné, jsem ráda, že je tak fajn, určitě pokud ho vyhrajete, tak jej využijete a budete snad stejně jako já, spokojené:)

Chcete se zapojit a vyhrát?

1 dejte mi vědět, zda už máte zkušenost s AO a pokud ano, tak na co jej nejčastěji používáte?

2. v komentáři vyplňte kolonku pro „emailovou adresu!

Soutěž bude ukončena dne 5. 8. 2018

A olejíček poputuje k:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

72 komentářů

  1. Hanka

    30.7.2018 at 11.04

    Ahoj,používam arganový olej na pleť od Sagrada Natura a aj keď mám zmiešanú pleť,tak som s ním veľmi spokojná.

  2. Martina Serafee Kolářová

    30.7.2018 at 11.11

    Ahoj, arganový olej zbožňuju, již asi přes rok nepoužívám na noční ošetření pleti nic jiného než přírodní olejíčky a AO patří mezi oblíbené. Ted momentálně dodělávám od TopVetu Růžový olej, takže tento by se mi setsakra hodil 🙂 A i mám pleť po olejíčcích zlepšenou ……

  3. Soňa

    30.7.2018 at 11.12

    I když mám mastnou pleť, oleje jsem se naučila používat – momentálně od renovality. Mám problémy s akné, takže nyní používám jojobový, ale jak ho dopotřebuji, zkusím arganový 🙂

  4. Nikol

    30.7.2018 at 11.16

    Zdravím, s tímto olejíčkem zkušenost nemám, ale slyším na něj samou chválu, takže jde opravdu jen těžko odolat! Myslím ovšem, že bych jej využívala hlavně na konečky vlasů, které se mi šíleně třepí. 🙂

  5. Kateřina

    30.7.2018 at 11.17

    Ahoj, arganový olej jsem nezkoušela ještě, mám spoustu olejů od Renovality, ale ten arganový jsem ještě nekupovala. V přírodní kosmetice jsem naprostý nováček, takže jediná značka, která mi prozatím vyhovuje, je právě Renovality. Ráda bych ale zjistila, jestli by mi i tato značka dělala na pleti dobře. ❤️

  6. Petra

    30.7.2018 at 11.22

    Ahoj ja o AO slyším pořád ten je dobrý atd. Zkušenosti nemám tak bych konečně taky mohla taky říkat ten je super…..

  7. Martina

    30.7.2018 at 11.25

    Arganový olej jsem ještě nezkusila, pořád mě odrazuje to, že ty dostupnější jsou opravdu mastné, což na svém obličeji nesnesu 😅

  8. Miluška Žylova

    30.7.2018 at 11.30

    Zkušenosti nemám, ale moc mě to láká vyzkoušet hlavně na vlasy a pleť.
    rut.stefkova@seznam.cz

  9. Dana Čechová

    30.7.2018 at 11.37

    Ahoj tak článek přečteny ..a hlavní bonus kromě toho co dělá s pleti😉😊…že nezanechává mastnou pleť a to je to co nesnáším 😊..bohužel jsem ho ještě nikdy neměla,ale co slyšim tak samou chválu i dokonce narostlo oboči a řasy 😉…

  10. Barbora

    30.7.2018 at 11.40

    Ahoj, vyzkoušela jsem ho na vlasy, ale moc mi to nevyhovovalo, takže bych ho příště raději vyzkoušela na pleť 🙂

    • Irena

      30.7.2018 at 17.53

      Zkušenosti zatím nemám, ale určitě bych zkusila na pleť i vlasy, protože v mém věku už musím o obojí pořádně pečovat, abych trochu vypadala 😀

  11. Jana S.

    30.7.2018 at 11.48

    Arganový olej používám na krk a dekolt. Na obličej je pro mne mác mastný. I když mě vubec nenapadlo, že olej od jiného výrobce by tak působit nemusel…

  12. Šárka T.

    30.7.2018 at 12.02

    Další doporučení na olejíček … zatím jsem zkusila v čisté formě pouze ricinový na podporu růstu obočí, které jsem si v pubertě vytrhala 🙁 a ten pomohl. Pořád váhám kvůli mastnější pleti, ale ze všech stran se hrnou jen dobré zkušenosti, tak to asi také zkusím, už jsem přemýšlela právě nad arganovým nebo opunciovým olejem. Teď používám šampón, ve kterém je arganový olej a vlasy mám po něm krásné

  13. Michaela

    30.7.2018 at 12.05

    Arganový olej jsem zatím nevyzkoušela ale je na mém seznamu co chci vyzkoušet 🙂

  14. Hanka

    30.7.2018 at 12.15

    Ahojky,
    olej je super, přidávám kapku třeba do séra na pleť nebo do masky na vlasy, co si dávám do konečků vlasů. Tuto značku ale neznám a nemám vyzkoušenou.
    Hanka z ciculka.cz

  15. Ivana M

    30.7.2018 at 12.20

    Argaonový olej jsem měla na vlasy a byl fajn, na obličej jsem ještě nezkoušela, měla jsem strach, že buse hodně mastný, mám smíšenou pleť. Teď mám od Saloosu olej ylag ylang a je luxusní! 🙂

  16. Vendula

    30.7.2018 at 12.55

    Zatím nemám

  17. Lenka

    30.7.2018 at 13.22

    Arganový olej používám od Manny a jsem s ním moc spokojená. Ráda vyzkouším i další značku.

    • Anonym

      30.7.2018 at 13.24

      ještě dodám že arganový olej používám na obličej 😀

  18. Michaela Chaloupková

    30.7.2018 at 13.39

    Ahoj arganový olej bych ráda ozkousela.Jsou na něj samy chvály.Krasny dnik 💜

  19. Káťa

    30.7.2018 at 13.54

    Ahoj, arganový olej jsem zatím nevyzkoušela, i když na vlasy bych ho ráda zkusila, možná se po něm ještě mrknu, jinak na vlasy používám kokosový. Předtím jsem ještě zkoušela olivový, ale ten mi v těch vlasech prostě vadil. Jo a na nehty používám ricinový a nemůžu si ho vynachválit 😉

  20. Pavla

    30.7.2018 at 13.55

    Arganový olej už jsem používala na vlasy, na obličej mi přišlo, že je moc mastný, ale tuto značku oleje vůbec neznám, třeba by stálo za to vyzkoušet.

  21. Kateřina Němcová

    30.7.2018 at 13.57

    Zatim jsem moznost nemela, ale pouzila bych na rasy a oboci. Vsude ho hrozne chvali, tak by me zajimalo, jestli by fungoval i na me.😊

  22. Klára Odehnalová

    30.7.2018 at 14.40

    Zkušenosti s arganovým olejem mám, jelikož mám suchou pleť, používám ho na celý obličej místo krému. Dá se použít i jako podklad pod makeup.

  23. Elena

    30.7.2018 at 15.21

    Ahoj, zkušenost jsem zatím neměla s arganovym olejem a určitě bych ho rada zkusila 😍

  24. Kateřina Němcová

    30.7.2018 at 15.48

    Ahoj. S olejem nemám zkušenost, ale chtěla bych ho zkusit.

  25. Peťuška

    30.7.2018 at 15.55

    s argánovým olejom ešte skúsenosť nemám… na tvár teraz používam hroznový olej…

  26. Sára

    30.7.2018 at 16.08

    S arganovym olejem zkusenost zatim nemam, ale posledni dobou na nej slysim samou chvalu, tak bych si ho prala vyzkouset 🙂

  27. Mikinka

    30.7.2018 at 16.36

    Tak já používala taky, ale kupovala jsem levnější.
    Tenhle je teda extra drahý, no zkusila bych ho, hrozně mi zajímá, jestli v tom je fakt rozdíl.

    Já ho používala jen na obličej, má vlasy mi ho přijde škoda.

  28. Zuzka

    30.7.2018 at 16.37

    Zkušenost zatím nemám, ale už dlouho po něm pokukuji 🙂

  29. Lenka Špryslová

    30.7.2018 at 16.46

    Ahojky,

    zatím jsem zkušenost s arganovým olejem neměla tak nemohu posoudit.

  30. Meesha

    30.7.2018 at 17.20

    Arganový olej takto samostatně jsem ještě nezkoušela. Myslím, že jsem měla jen řasenku s arganovým olejem…Takže bych ho vyzkoušela ráda 🙂

  31. Renča

    30.7.2018 at 17.21

    Ahoj, s arganovým zkušenost ještě nemám. Zatím jsem zkusila jen malinový od renovality a celkem dobrý

  32. Tinka

    30.7.2018 at 18.30

    Mala som argánový olej od Saloos a používala som ho na končeky vlasov, na pleť, na suché lakte a kožičku okolo nechtov, ako podklad pod makeup v zime. A práve sa mi minul, takže by bodol nový 🙂

  33. Laduš

    30.7.2018 at 18.53

    Ahoj. Po arganovém oleji toužím již dlouho. Ale než si koupit nějaký shit, tak radši našetřím a časem koupím kvalitní. Moje pleť miluje oleje obecně, patlám si je ráda i na tělo, na vlasy… ❤️ Prostě kdo maže, ten jede 😋

  34. Veronika

    30.7.2018 at 19.11

    Zkusenost jeste nemam,ale ctu na neho samou chvalu,tak bych ho rada v budoucnu vyzkousela😉

  35. Markéta K.

    30.7.2018 at 19.18

    Zkušenost s AO ještě nemám

  36. Simona

    30.7.2018 at 19.48

    ahoj,

    priznám sa, že s čistým arganovým olejom doteraz skúsenosti nemám.

  37. Eva

    30.7.2018 at 20.28

    Zkušenost s ním nemám, o to raději bych ho zkusila, na pleť a vlasy.

  38. Hanka S.

    30.7.2018 at 22.44

    Ahoj, používám jedině přírodní kosmetiku, tak moc děkuji za soutěž ☺️ AO používám často a ráda, někdy jako noční péči, jindy jako masku na vlasy, má široké využití ☺️ Tuhle značku neznám, tak bych od nich ráda olej vyzkoušela 🙂

  39. Barbora Červenková

    31.7.2018 at 4.01

    hezký den, mám s ním zkušenost, vyrábím si z něj a z cukru nebo kokosu peeling na obličej. Je to moc příjemné 🙂

  40. Lenka

    31.7.2018 at 4.58

    Ahojkyyy, měla jsem dřív jednu lahvičku AO, používala jsem na vlasy a pleť a teď si říkám, proč jsem si vlastně nepořídila další balení 😀 teď je hroznej boom všech olejíčků a já asi všechny nutně potřebuju….

  41. Ella Nová

    31.7.2018 at 7.36

    Olejicky mam rada a temer denne pouzivam. Arganovy jsem mela pred nejakou dobou od Saloosu, ted v lete jsem si oblibila malinovy od Renovality, je lehounky a po sluneni je idealni (nebo i na sluneni doplneny necim s SPF). Po lete zase prejdu na neco hutnejsiho. Takze diky za dalsi tip 🙂

  42. Elwenderion

    31.7.2018 at 8.39

    S AO zkušenost nemám, ale už pár měsíců nad ním přemýšlím… Jestli za to fakt stojí 🙂

  43. Jana

    31.7.2018 at 8.42

    Oleje ráda používám, hlavně na krk a dekolt, ale s arganovým zatím zkušenosti nemám.

  44. Nela

    31.7.2018 at 8.42

    Se samotným, jak by bylo správně řečeno se 100% arganovým olejem zkušenosti nemám. Mám pouze zkušenosti s různými produkty, které obsahovaly arganový olej.

  45. Viktória

    31.7.2018 at 8.49

    Ahoj, mne AO doniesla mamina priamo z Maroka, z nejakej výrobne. Asi nevedela, čo poriadne kupuje, lebo bol vraj dosť drahý a pritom je určený iba na telo. No nedala som jej dostatočné info.:-) Ja ho používam hlavne po opaľovaní na telo. Vie pekne zregenerovať „spálenú“ pokožku. Tiež ho používam na nechty, niekedy do vlasov. Mala som aj AO od Saloos, bol fajn, ale…… rada by som vyskúšala nejakú fakt dobrú kvalitu. Na moju pleť 40+ by sa šikol.

  46. Megg

    31.7.2018 at 8.57

    Arganový olej jsem ještě nezkoušela, ale slyšela jsem, že je dobrý na jizvy po akné, což by mi pomohlo. 🙂

  47. Jana

    31.7.2018 at 10.15

    Ahoj,vůbec se ním nemám zkušenost, zatím jsem oleje na pleť nepoužívala.

  48. Nicok

    31.7.2018 at 10.41

    Ahoj, tak arganový olej jsem bohužel ještě nezkoušela, na to, že mám obličej suchý, jak cestu 😀

  49. Marketa

    31.7.2018 at 11.37

    Mam argan. olej pouzivam ho na plet. Mam po nem vzdy uplne hrozne hebky oblicek. Chtela jsem si koupit i jen cisty argan. olej a pouzivat ho na oboci. V puberte jsem nejak blbla a ted nemam skoro zadne oboci 🤦🏻‍♀️A pry to hodne pomaha.

  50. Adriana

    31.7.2018 at 12.01

    Ahoj arganový olej používam každý deň nie tejto značky ale používam na tvar a na vlasy v podobe masky. A som veľmi spokojná 🙂 Už som skúsila arganovy olej od 3 firiem a tento som ešte nepoznala. Ale ťažko sa v tom viznať každý ponúka 100% prírodný ale co som si stihla všimnúť je to že jeden je hustejší iný je viac do žlta 🤷🏻‍♀️
    Kto mi toto vysvetlí ? Keď je to raz arganový olej 100% prírodný tak by mali byť všetky rovnaké alebo ich riedia a neviem čím sa patláme 😊

  51. Alena

    31.7.2018 at 12.53

    Ahoj Arganový olej již používám nějakou dobu,hlavně na obličej,tam přejedu řasy aj obočí.Zdá se mě,že jsou pak delší.
    Na noc paráda,ale přes den bych to nedala,byla bych jak z friťáku:)

  52. Tereza

    31.7.2018 at 15.02

    Ahoj, zkušenost s olejem nemám, ale ráda bych ho vyzkoušela:-D

  53. Lucka

    31.7.2018 at 15.34

    Zdravím. S olejem zatím nemám zkušenosti, používám séra. Ale láká mě vyzkoušet. 🙂

  54. VERONIKA

    31.7.2018 at 16.16

    Ahojky. S olejem zkušenost nemám, jen s vlasovou kosmetikou,krémy na ruce a tělové mléko obsahující arganovy olej. Ale musím říct že je to za mne úplně top. S čistým olejem zatím zkušenost nemám, ale věřím že bude úžasný.

  55. Michala

    31.7.2018 at 19.32

    Ahoj arganový olej používám od The Ordinary a to večer na masaž a někdy si ho večer natřu na pleť místo krému.

  56. Petra Hromádková

    1.8.2018 at 3.08

    AO je super na nehtovou kůžičku a na rty.

  57. Petra Hromádková

    1.8.2018 at 3.10

    Je výborný na nehtovou kůžičku a na rty.

  58. Ala

    1.8.2018 at 6.11

    Zdravím 🙂 AO používám jen na noc a pleť jsem začala mít tak pěknou jako snad ještě nikdy. Nesmírně je důležité, aby se AO používal na vlhkou pleť a spíš se do pleťi vmačkal, pak je nejúčinnější. Za mě je to naprostá pecka. Recenze tu na blogu mám velmi ráda, jsou velice hezky a vtipně napsané :*

  59. Dita

    1.8.2018 at 6.24

    Ahojky AO používám cca 2 měsíc od Renovality na obličej a vlasy a musím říct že je perfektní.

  60. Pavla

    1.8.2018 at 10.20

    Arganovy jsem na pleť ještě nezkousela ale na obočí aby mi rychleji dorustalo.

  61. Monika N.

    1.8.2018 at 14.10

    Ahoj, zatím osobně jsem ho zatím nezkoušela, ale od mojí kamarádky slyším jen samou chválu.

  62. Dana

    1.8.2018 at 14.33

    Miluju arganový od Nobilis Tilia, je to můj kosmeticky svatý grál;-)! Používám na vlasy cca 2x do týdne, večer na pleť a dekolt po růžovém toniku, na oční okolí, na pooperační jizvy a občas s ním máznu i dítko, když ho odchytím ;-).
    Občas k péči smíchám pár kapek arganového se šípkovým, miluju vůni obou olejů!

  63. V.

    1.8.2018 at 16.24

    Ahoj, nedávno jsem začala používat AO od Havlíkovy Apotéky. Už jsem nevěděla, co se svojí pletí dělat. A už po prvním použití, kdy jsem si ho dala na noc a ráno na sebe koukla do zrcadla, jsem nevěřila vlastním očím! 😀 Pleť heboučká, nedokonalosti dokonale zmizelé ( ne úplně, ale začervenání zmizelo, hrbolky a všelijaké pupínky vyhlazené…) Asi zázrak 😀 Ale olejíčku mám jen na vyzkoušení na dně, takže nový by se u mě neztratil 😉

  64. Lucie

    1.8.2018 at 21.26

    Ahoj, používám pleťové oleje od Renovality, zrovna arganový jsem zkoušela od Ryoru. Mám sušší pleť a na olejicky nedám dopustit 🤗 měj se fajn☺ Nemeckova.Luc@seznam.cz

  65. Anonym

    1.8.2018 at 21.41

    Ano, používám. Na odličování očí. Nevšimla jsem si za ty měsíce vyhlazovacího efektu, ale olej je mi moc příjemný, nedráždí a mám fajn pocit, že na sebe nematlám chemii.

  66. Petra

    2.8.2018 at 5.48

    Já mám zkušenosti jenom s argonovým olejem z firmy Sagrada Natura. Já sama o sobě jsem mastňák, ale na kůžičky nehtů, řasy, kde jaké i oděrky jsem tento olej používala. Už ho bohužel nemám. Na pleť mi stačila jenom opravdu kapka, dávala jsem si ho, když jsme měla pocit, že jsem málo mastná třeba po nějakém peelingu.

  67. Adela Hanzelinova

    2.8.2018 at 6.33

    Ahoj, zkusenost zatim nemam, ale vyzkousela bych to hned na my krepaty vlasy a urco na plet a dekolt!

  68. Laďka

    2.8.2018 at 13.01

    Zdravím ..arganovy olej jsem dříve zkoušela na doporučení kadeřnice,nyní taky jsem neodolala a testuji olejicky od renovality,ale arganový momentálně nevlastním 😀,díky za tip
    Krásné léto

  69. Libuše Křížová

    3.8.2018 at 11.24

    Vyloženě s takto 100% verzí arganového oleje zkušenost nemám, ale ráda používám výrobky ve kterých nějaká kapka argáče je 🙂 Hezky vyživý pleť a namažu si tím klidně i celé tělo 🙂 A prý je fajn na konečky vlasů, tak to bych určitě vyzkoušela, protože po létě jsou dost suché 🙁

  70. Tereza Humpolíková

    5.8.2018 at 14.38

    Krásné odpoledne! 🙂 Já s arganovým olejem zkušenosti nemám, ale díky Vám na youtube po něm už strašně dlouhou dobu toužím! Chtěla bych jej vyzkoušet i na vlasy 🙂 tak snad se podaří..Hezký den Ti přeji! 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.