Christina Aguilera Glam X recenze a soutěž

By  |  98 komentářů

Hezký den přeji. Myslím, že nikomu z vás nebude vadit, když i dnes zůstaneme u voňavého článku:) Parfémy a krásné vůně milujeme každá a já mám pro vás dneska tip na novinku, za kterou stojí značka nebo spíše zpěvačka Christina Aguilera. Někdo její parfémy určitě znáte, kdo ne, jako první si asi vybavíte její blond háro a rudé rty, tak pokud vás zajímavá, jak voní či nevoní její parfémy, čtěte dále!:)

Tento parfém je dostupný na nezávislém trhu a v DM drogriích. V nabídce má CH. A. více vůní, řekla bych, že všechny jsou takové ženské, smyslné, trošku večerní mi přijde, prostě žádný vyloženě mořský vánek nebo tak něco:))

HLAVA

Šťavnatá směs mandarinky a karamelizované broskve, anýz a dotek květu pomerančovníku.

SRDCE

Svěží kytice frézií, konvalinek, otočníku a jasmínu vyvažuje ovocnou sladkost a odhaluje jemné květinové srdce.

ZÁKLAD

Smyslné tóny ambry a pižma, mísící se se santalovým dřevem a benzoe.

Flakonek je hezký, takový ne vyloženě luxusní, přeci jen parfém nestojí majlant, ale je hezounký. Tvar má přesýpacích hodin, což má znázorňovat ženskou siluetu. Jojo, to sedí, jen ten štíhlý pas mi trošku chybí…:-D

Asi by bylo divné, v souvislosti s tímto jménem a dámou, nahodit jinou rtěnku, než červenou:) Jak bych vůni popsala já? Jak jsem zmínila, je to taková ta výraznější, večerní, sexy, ženská vůně, kterou já teda ve vůních vyhledávám, takže mi perfektně pasuje.

Vůně, jak jste mohli číst výše, obsahuje i nádech mandarinek či pomeranče, díky čemu je parfém sice výrazný, ale ne extra silný nebo těžký.

Co se týká výdrže, tak mi přijde slabší, když to srovnám s jinými parfémy, co mám doma. Ovšem je fakt, že to nejsou parfémy za sto koruny, jako tento (30 ml/710 Kč, 60 ml/920 Kč), ale za tisíce. Ta vůně na člověku vydrží, to ano, ale ze začátku jak je výrazná a taková sexy, tak pak v polovině dne hodně zjemní a přijde mi pak maličko více taková sladká a jemnější. Jak kdyby z ní vyprchal nádech toho santalového dřeva, pižma, ambry a udržely se spíše ty ovocné složky…


Tradááááááááá a já jsem se rozhodla opět spojit dva do jednoho, takže zde máme další ze série RECENZOGIVEK a jedna z vás může parfém vyhrát, super, že?!:)

Chcete se zapojit do soutěže?

  1. Napište mi do komentáře vaši nejoblíbenější vůni neboli parfém.
  2. Nezapomeňte v emailu vyplnit do kolonky „email“, vaše mejlovou adresu

Soutěž ukončím v neděli dne 18. 6. 2017 a zapojit se mohou české i slovenské čtenářky. Výherkyně bude uvedena zde a já ji samozřejmě budu kontaktovat.

A vůni vyhrává slečnaaaaa:) Už má email!

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

98 komentářů

  1. simka_xx

    15.6.2017 at 10.47

    chloe – chloe 🙂
    flakon je krasny, popis vone zaujimavy.. 🙂
    a chvalim fotky – kludne mozes robit reklamu tomu parfemu, uz ta vidim na bilboarde 😉 😀

  2. Ervulenka

    15.6.2017 at 10.49

    La vie est belle

  3. Lenka

    15.6.2017 at 10.50

    Moje nejoblíbenější vůně je Little black dress od Avonu. Nádherně voní… 🙂

  4. Aneta

    15.6.2017 at 10.51

    Ahoj, ráda zkouším nové vůně, ale moje oblibenkyne a stálice je kokosová vůně od Yves rocher 😉

  5. July

    15.6.2017 at 10.51

    Moja asi najoblubenejsia na leto je Mochino I love love, na zimu EDP Lalique Ametyst

  6. Renata

    15.6.2017 at 10.52

    Moje nejoblíbenější vůně je versace – bright crystal 🙂 Ale tuhle už jsem si taky očmuchala v drogerii a voní taky teda fakt krásně 🙂

  7. Ivana

    15.6.2017 at 10.52

    Moje najobľúbenejšie vône su od Gabriela sabatini , nezáleží na konkretnej. Všetky zbožňujem

  8. Jana Volfová

    15.6.2017 at 10.52

    Ahoj, opět bezva článek…úplně jsi mě navnadila si parfém koupit 😊…má oblíbená vůně je Nina Ricci – L’Extase

    • ILoveMakeUp

      15.6.2017 at 10.58

      Zajdi očichat:) Já mám to menší balení a za 700 kč je to super vůně, příjemná, fakt se hodí jak na večer, tak i na den.

  9. Nikola

    15.6.2017 at 10.53

    Nejoblíbenější vůně nejspíš love potion z oriflame, miluju ji hlavně v zimě 😍

  10. Lucie Fojtová

    15.6.2017 at 10.53

    Moje nejoblíbenější vůně je Olympea od Paco Rabanne. 🙂

  11. Jana Jana

    15.6.2017 at 10.58

    Opět super článek a ještě suprovější givka,musím soutěžit jinak to nejde. Můj nej parfém je SÌ od Armaniho,ale moc ráda zkouším nové vůně.

  12. Jana R.

    15.6.2017 at 10.58

    Používala jsem vždycky:
    PUMA JAMAICA (broskve,růžový grep a žlutý meloun) už ,ale není tak dostupný 🙁 tak v současné době používat:
    AVON IMATRI ELIXIR (ostružina, růže, vanilka)
    TO MI VONÍ KRÁSNĚ :):)
    Jana

  13. Monča

    15.6.2017 at 11.00

    Popravdě jsem žádný pořádný parfém snad ještě nezkoušela, vždycky jsem dostala jako dárek nějakou toaletku a s tím jsem si vystačila. Už ne 😀 Momentálně mám v plánu pořídit si Black Opium od YSL. Ale tato vůně vypadá taky parádně.

  14. Nikola

    15.6.2017 at 11.00

    V soucasne chvili jsem si oblibila Naomi Campbell, ale Christina je taky oblibenkyne, rada bych zkusila i tuhle verzicku :))

  15. Markéta Králová

    15.6.2017 at 11.00

    Mám ráda vůně Mexx anebo Elizabeth Arden Green Tea.

  16. Lucie Ch.

    15.6.2017 at 11.01

    nemám vysloveně nej, ale používám spíše levnější vonítka, jako attraction od avonu, ten voní nádherně i vydrží, za tu cenu…z parfumérií pak hugo boss

  17. Jana T.

    15.6.2017 at 11.02

    Calvin Klein- Eternity a Oriflame – Giordani Gold jsou momentálně mé top vůně 🙂 Ale milovala jsem Jovan Fresh Musk 😀 to byla vůně mého mládí 😀 (sakra, to to letí) 😀 jen škoda, že se přestal vyrábět.

  18. Karolína

    15.6.2017 at 11.02

    Teda já snad ani nejoblíbenější parfém nemůžu vybrat, každou chvíli zkouším jiné, ale taková stálice je Daisy od Marc Jacob. 🙂

  19. Romana

    15.6.2017 at 11.04

    Ahoj 🙂 Moje nejoblíbenější vůně je právě Christina Aguilera, tuším že je to ta úplně první „základní“,používám ji už asi 4 roky a pořád jsem nenarazila na žádnou,kterou bych si oblíbila víc.

  20. Barbora

    15.6.2017 at 11.06

    Nejoblíbenější právě od Christiny Aguilery Red Sin. 🙂

  21. EliškaD.

    15.6.2017 at 11.08

    Ahoj, na tohle teplé období mám nejraději vůni Miu Miu 🙂

  22. Míša

    15.6.2017 at 11.09

    Moje dlouhodobě oblíbená vůně je DKNY Be delicious.. 🙂

  23. Alena

    15.6.2017 at 11.11

    Nejoblíbenější je Michael Kors Sporty Citrus, je to moje srdcová záležitost. Miluju citrusové vůně. Christina Aguilera vůni jsem ještě nezkoušela 🙂 a tím, že má v „hlavě“ mandarinku a pomeranč, jůů to musí byt super!

  24. Kateřina

    15.6.2017 at 11.13

    Můj nejoblíbenější je Lancome Tresor Midnight rose. Vypadá naprosto úžasně a voní ještě líp. 🙂

  25. Kateřina Kolářová

    15.6.2017 at 11.14

    Děkujeme za další soutěž! 🙂

    Mojí nejoblíbenější vůní je Lancome La Vie Est Belle 😉

  26. Michaela Slezáčková

    15.6.2017 at 11.20

    Dobrý den. Já mám nejraději vůně od Mexx.

  27. Mirka Š

    15.6.2017 at 11.25

    Salvador Dali Eau De Ruby Lips

  28. Veronika

    15.6.2017 at 11.26

    Ahoj, děkujeme za další pěknou soutěž 🙂 Moje nejoblíbenější je od replay (replay for her),bohužel je to jedna z těch prvních a tak se už hrozně špatně shání 🙁

  29. Eliška

    15.6.2017 at 11.32

    Ahoj, hezký článek, děkuji 🙂 Má nejoblíbenější vůně je od Yves Rocher – Vannile Noire, objevila jsem ji náhodou a nelituji ani jediný den! 🙂

  30. Lenka Němcová

    15.6.2017 at 11.53

    CHRISTIAN DIOR MISS DIOR ABSOLUTELY BLOOMING 

  31. Michaela Machalíková

    15.6.2017 at 12.01

    Moc ráda se zúčastním 🙂 Já mám moc ráda Daisy od Marc Jacobs 🙂

  32. Janička

    15.6.2017 at 12.10

    Najradsej mam asi Chanel chance, taktiez vone od Lanvin su pre mna stvorene 🙂

  33. Vendy

    15.6.2017 at 12.13

    Jééé to boží giwka. Ráda si zasoutěžím. Já mám více oblíbenců, do práce právě používám Christinu Aguileru, na společenské akce Chloe a stálicí je Euphoria od Calvina Kleina.

  34. Betty

    15.6.2017 at 12.15

    super recenze 🙂 moje top vůně je Versace 🙂

  35. Marcela Lišková

    15.6.2017 at 12.22

    Mámráda Perceive od Avonu.Ten ke mě nějak patří. 😀

  36. Petra

    15.6.2017 at 12.26

    Nejoblíbenější vůni mám Chopard Wish 🙂

  37. Lenka M.

    15.6.2017 at 12.50

    La Vie Est Belle. Ale NUXE parfém je taky úžasný 🙂

  38. Eva

    15.6.2017 at 12.52

    Chloe:)

  39. Anna

    15.6.2017 at 13.05

    Tezko rict, mam jich snad 20 a miluju vsechny. Z drazsich urcite Angel od Muglera a z levnejsich Burberry Brit summer.

  40. Anna

    15.6.2017 at 13.06

    Právě jsem si uvědomila, že nemám nejoblíbenější vůni. 😀 🙁 Jinak teď používám Guess Seductive. 🙂 Hezký den.

  41. Michelle

    15.6.2017 at 13.28

    Yves Rocher Quelques Notes d’Amour.:-)

  42. Lucie

    15.6.2017 at 13.32

    Nej vune: Ange ou démon le secret (zluta) citim z ni nejake bonbony 🙂

  43. Jana T.

    15.6.2017 at 13.33

    Tak můj oblíbený je teď bright crystal od versage 🙂

  44. simona

    15.6.2017 at 13.57

    Ty by si jej na tej fotke mohla robiť oficiálnu reklamu k tej vôni. 🙂 Pre mňa je ťažké mať len jednu obľúbenú vôňu, pretože mám doma rôzne druhy vôni, či už svieže, kvetinové, ovocne alebo korenisté. No momentálne ma chytil môj najnovší prírastok a to je vôňa od Beyonce Pulse. Je sladká a svieža zároveň. 🙂

  45. Michaela

    15.6.2017 at 14.11

    Ma nejoblíbenější je guess seductive 🙂

  46. Karolina

    15.6.2017 at 14.32

    Moje nejoblibenejsi je momentalne Decadence od Marc Jacobs, je proste jina, nekdo z ni citi kopr, ja nic konkretniho, ale je zvlastni, krasna a moc silna. Taky si brousim zuby na limitku Bamboo.

  47. Janča

    15.6.2017 at 14.45

    Moje nej je od Beyonce Heat rush 🙂

  48. Lady eS

    15.6.2017 at 14.48

    Moje nejoblíbenější vůně je Yves Saint Laurent- Manifesto a Guess Dare 🙂

  49. Barbora

    15.6.2017 at 14.52

    Ahoj moje nejoblíbenější vůně je od AVONU Little red dress, voní naprosto dokonale a hodí se na jakoukoliv událost

  50. Lenka Špryslová

    15.6.2017 at 15.03

    Ahoj,

    zatím moje nejoblíbenější vůně kterou jsem měla jen jednou byla od Calvina Kleina Euphoria . Byla to přímo božská vůně.

  51. Veronika

    15.6.2017 at 15.05

    Moje nej vůně…je Roberto Cavalli – JUST Cavalli

  52. míša šikulová

    15.6.2017 at 15.53

    ooooo, waw….. děkujeme za představení nové „Christinky“ a její zrecenzování 🙂 Už když si o ní psala na FB, tak jsem zastříhala ušima….protože její By Night mám moc ráda a je to ta vůně, kekteré se opakovaně a ráda vracím….. i s tím, že prostě na mé sušenové kůži nevydrží celý den….. jako dražší parfémy 🙂
    Musím jen souhlasit, že mám její vůně ráda, …..protože působí žensky, sexy, více „večerně“….ale ne lacině, těžkotonážně nebo usedle 🙂
    Na teplejší část roku mám svou signature a tou je DKNY Be Delicious a na chladnější období mám jako favority T. Muglera Angel a do do úplné ziminy pak Aliena 🙂 – to je na mě neskutečnej držák- až to sama nechápu…. hihi …..ale jsem z toho vždycky happy jak 2 grepy….. :-)Protože co si budem povídat, suchá kůže to je nespolupracující rebel… hihi
    Do soutěžení se velmi ráda zapojím….. 🙂
    Přeji pohodový podvečer

  53. Jana

    15.6.2017 at 16.02

    Parfémy hodně střídám a nikdy jsem si nekoupila žádný dvakrát, ale mám moc ráda Kenzo Amour.

  54. Zdeňka

    15.6.2017 at 16.25

    Little black dress by Avon…už jsem spotřebovala alespoň 5 balení…je to taková moje stálice 🙂

  55. Monika

    15.6.2017 at 16.38

    Na tuhle voňavku už jsem se dívala v obchodě a strašně nádherně voní! 🙂
    Jinak moje nejoblíbenější vůně je calvin klein euphoria… Ta výdrž je super.

  56. Jana

    15.6.2017 at 16.42

    Tuto vůni už jsem viděla v drogérce a přemýšlím o ní… Ještě má konkurenta James Bond 007 😀 jinak můj oblíbený parfém je teď- malcolm tresor in love 🙂

  57. Ari

    15.6.2017 at 16.55

    U mě už nějakou chvíli boduje Reveal Calvin Klein, což se ale může změnit, nikdy jsem totiž nevydržela u jednoho parfému dlouho 😁. Nebo řekněme, že zase tolik jsem jich nevystřídala, ale po nějaké době se mi tak nějak vždy „převoní“, mám to tak jenom já? 😂 Což se tedy u této ještě nestalo a to už mám několikátý flakonek, tak třeba jsem našla „TU ONU“.
    Tuhle novinku jsem již stihla očichat v drogerce a příjemné překvapila 😊.
    Boží fotky by the way! 🙂

  58. Kateřina Šmelková

    15.6.2017 at 17.12

    Můj oblíbený parfem je Gucci guilty. Vypada to, že se k němu budu pořád ráda vracet, protože kdyz se s nim nastříkam i po roce tak si vzdy řeknu jak krásně mi to voní😮

  59. Eva Magdalena

    15.6.2017 at 17.29

    Moje oblíbená La vie est belle a olejíčky Framesi!

  60. Vendy

    15.6.2017 at 17.36

    AVON secret fantasy a secret fantasy midnight

  61. Iveta Jankovičová

    15.6.2017 at 18.33

    Moc krásný popis,opravdu! Mám chuť ji vyzkoušet, ráda experimentuji a zkouším,co mě nějakým způsobem zaujme… navíc každá vůně na kůži vytvoří specifikackou reakci, takže mnohdy je to velmi zajímavé dobrodružství při nákupu nového parfému 😊

  62. Pavla H.

    15.6.2017 at 18.58

    Ahoj, ja jsem strasne promiskuitni co se tyce parfemu, takze jich mam oblibenych hafol. Tak treba Dior Addict, Dior Jadore, DaG Light blue, Yves Rocher Moment de Bonheur… a pokukuju po Chloe Love story a Moschinu.

  63. Jackie

    15.6.2017 at 19.12

    Hezký večer 🙂 Moje nejoblíbenější vůně je Michael Kors – Midnigh shimmer, ale je to docela drahá záležitost. Z těch levnějších mám nejradši kupodivu Christinu Aguileru, její první vůni, stejného názvu, pak Beyonce-Heat Kissed nebo novou Heeat Seduction a Katty Perry a její Mad Potion 🙂 Miluju prostě sladší vůně!

  64. Růženka

    15.6.2017 at 19.32

    Já mám nejraději Naomi Campbell😉

  65. Jarka

    15.6.2017 at 19.55

    Momentálně je to Chanel N5.

  66. Anonym

    15.6.2017 at 19.55

    Hugo Boss Orange Sunset

  67. Vendula

    15.6.2017 at 20.30

    Můj oblíbený calvin klein

  68. Karolina

    15.6.2017 at 20.43

    YSL Cinema

  69. Aneta

    15.6.2017 at 21.06

    Já jsem chudá studentka, takže u mě vedou vůně od Avonu 😀 😀 😀

  70. Pavlína Jiránková

    15.6.2017 at 22.34

    Já mám ráda Little black dress od Avonu, ale top vůni, bez které bych nemohla žít, jsem dosud neobjevila

  71. leny svobodová

    16.6.2017 at 4.11

    To je nádherně voňavá soutěž 😃 , já bych nejraději měla svoji vlastni parfumérii. Nemám totiž jednu jedinou vůni, střídám je podle počasi a své vlastní rozpustilosti 😃 . K těm co jsem si koupila ale víckrát patří BVLGARI Baby Eau de Toilette, Bvlgari Omnia Crystalline a taky Chloe . Ale miluji i sportovni lehké vůně nebo s vůní levandule. ♥♥♥
    xepet@seznam.cz

  72. Lucie

    16.6.2017 at 7.27

    Miluji vůni Dreams od Avonu 🙂

  73. Jana

    16.6.2017 at 7.55

    Moje nejoblibenejsi vine je DKNY Be Delicious, ArmaniMania a Christina Aquilera By Night 🙂

  74. Megg

    16.6.2017 at 7.55

    Můj nejoblíbenější parfém je Fantasy Midnight od Britney Spears. 🙂

  75. Blueberry

    16.6.2017 at 8.20

    Momentálně nejvíce používám od Avonu Viva la Vita, od Chloé See by Chloé Si Belle a od Oriflame Eclat femme Weekend, ta je taková jemňoučká 🙂

  76. Eva

    16.6.2017 at 9.15

    😀 jůůůů zase krásná „givka“…parfémy…oblíbených mám několik Gucci – Eau de Parfum II nebo Bamboo, teď jsem našla Armani – Air Di Gioia, ale již léta letoucí se vracím (a mám jej doma po ruce)k Euphorii od Calvina Kleina, tu miluji 😉

  77. Renca Cyprichova

    16.6.2017 at 10.07

    Asi zajdu ocmuchat. A nejoblibenejsi vune? Mela jsem Racine od LR Cosmetics ale prestali ji vyrabet :'(

  78. Monika

    16.6.2017 at 10.33

    Jeeje, jasmín a ambra, moje nejoblíbenější složky ❤
    Nejoblíbenější vůně je už deset let Naomi Campbell Cat deluxe At Night

  79. Andrea

    16.6.2017 at 11.20

    K mé nejoblíbenější, co se týče vůně, výdrže a peněz, patří Katty Perry s něžným názvem Killer Queen. 😀 Tahle vůně.. no celá já. 😀 Čerstvě otitulovaná magistra, tak doufám, že se mi teď vrátí štěstí do soutěží, protože od té doby, co jsem začala psát diplomku a mým jediným přáním se stalo dostudovat, jsem žádnou soutěž nikde nevyhrála. 😀 😀
    Díky za další skvělou recenzi, podle popisu by mi mohla sedět, zkusím k ní přivonět v drogerii. 🙂

  80. Michaela

    16.6.2017 at 11.23

    Mám moc ráda Burberry Body, ta je úžasná. Ale ráda vůně střídám.

  81. Hanka

    16.6.2017 at 11.25

    Nejoblíbenější vůně Naomi Campbell (hnědý obal). Zvláštní opojná vůně koření….

  82. Jája

    16.6.2017 at 12.33

    Já a parfémy 😀 to byl problém dycky y dycky taky bude 😀 Asi to sem nepatří, ale nesnáším ty lacině překořeněné vůně, no a potkat ženskou, která tímhle voní 10 metrů kolem sebe ?? 😀 To je za trest 😀 Já jsem docela ujetá na pánské parfémy, sama se tím teda nevoním, ale miluju, když chlap nádherně voní a ať už vypadá jakkoliv a jeho parfém mě zaujme, tak po něm slintám 😀 Ano nejsem žádná fetišistka, ale co se týče tohohle, tak asi jo. Jednou se mi dokonce stalo, že jsem jela někam tramvají a v Holešovicích nastoupil kluk, sedl si v tramvaji přede mě, já si četla knížku a najednou BUM ! Já nevěděla co dělat, to byla tak nádherná vůně, že jsem o další dvě zastávky vystoupila s ním a šla za ním, abych se zeptala, čím to voní a pochválila mu to 😀 No a ejhle, on by dokonce i kus 😀 Tak jsme se oba zasmáli a já odcházela opojená jeho parfémem a vzhledem 😀 No ale zpátky k tématu, že 😀 Já nemám ráda přemrštěně sladké vůně, ale také nemám ráda příliš kořenité, jak se dalo už pochopit, u mě se to nějak nedá identifikovat, cože já to vlastně mám ráda za vůni. Když jdu do parfumerie, tak mě vždycky zaujme první flakonek a pak, pak samozřejmě vůně parfému, takže nejdřív vybírám očima a pak nosem no a pak tak hodně záleží na mé náladě a orčním obdobím, kdy daný parfém kupuji. Miluju třeba parfém od Issey Miyake – Pleats Please a to už pár let 🙂 No ale teďka v létě jsme udělala menší změnu a mám Versace – Versense je to teda Edt, ale jinou nemají, ale i tak bože, to je tak nádherná vůně a kor na léto !!

  83. Jana

    16.6.2017 at 13.51

    Moje nejoblíbenější vůně je od Lancome La Vie Est Belle, ale hodně ráda mám i od Avonu parfémovanou vodu Luck. Každá vůně úplně jiná, i v jiné cenové kategorii, ale obě mně chytily za srdce:)

  84. Zdeňka

    16.6.2017 at 15.59

    Moje nejoblíbenější vůně je Enigma z oriflame, ale vlastně ani nevím, jestli je nejoblíbenější. Ráda vůně střídám a ráda zkouším nové a tuhle jsem ještě neměla:-)

  85. Adéla Hanzelínová

    16.6.2017 at 16.03

    Za me minuly leto objeveny, do ty doby jsem ho bohuzel neznala, a to Versace – Bright Crystal.

  86. Ella Nová

    16.6.2017 at 16.57

    Ahoj, na leto mam uz po nekolikate zelene jabko DKNY, teda Be delicious 🙂 a na zimu Amor amor od Cacharel

  87. Martina Slancová

    16.6.2017 at 18.14

    Givenchy Live Irrésistible Delicieuse – tu miluju snad nejvíc ze všech 🙂

  88. Denisa

    16.6.2017 at 19.35

    Pecka! Vsechny jeji vune jsou mi sympaticke…na stredni skole to byla moje prvni „draha“ vune…a byla skvela! Doted nejsem zastance utraceni tisicu za parfemy….:-)

  89. philosoraptorka

    16.6.2017 at 19.54

    To je ale zákeřná otázka, jsem sběratelka a miluji většinu ze svých asi šedesáti kusů toaletek a parfémovaných vod. Ale myslím, že mám nejraději Galliano EDP, je cítit jako květinová zahrada, ve které se pálí sandalová vonná tyčinka a kadidlo. Bohužel už se moc nedí sehnat-

  90. Petra

    16.6.2017 at 21.28

    Má nejoblíbenější vůně je Versace Bright Crystal.

  91. Martina

    17.6.2017 at 5.19

    Ahoj, díky za recenzi, určitě na ni mrknu, ale dosavadní CH.A mi přišly právě takové těžké. Já mám nejraději od Hugo Boss Ma Vie, ale teď na léto jsem si pořídila jen tělový sprej od Naturalium s vůni kokosu a to je nádhera, škoda jen, že dlouho nevydrží.

  92. Petra

    17.6.2017 at 12.00

    Moje nejoblíbenější vůně je Lady Million od Paco Rabanne.

  93. Eva

    17.6.2017 at 14.11

    Ja nejvíc miluju Elizabeth Arden Untold 😊😊

  94. elis

    17.6.2017 at 14.15

    lancome midnight co delala reklamu ema watson

  95. Nikola

    17.6.2017 at 18.45

    Moje nejoblíbenější vůně je jednoznačně Nina Ricci- La tentation de Nina.. Voní senzačně a vždy když se s ní navoním, hned mám hezčí den. 🙂
    Když jsem byla mladší (15-20let) milovala jsem právě vůně od Christiny.. Pamatuji si, že vždy když vyšla její nová vůně, hned jsem ji nutně potřebovala:-D

  96. Andrea

    18.6.2017 at 19.02

    Midnight fantasy ach! 🙂

  97. Eva

    19.6.2017 at 10.28

    Zbožňuji od Paco Rabanne parfém Olympea. To je moje srdcovka ❤ přítel také jede na vlně Paco Rabanne a to Milion. Z drogerky mám ráda vůně od BU. Pa Eva

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.