Kosmetika Ecocera pudry recenze

By  |  35 komentářů

Hezký den přeji. Dneska mám něco pro vás, které stejně jako já každé ráno nedáte ránu bez použití pudru. Faktem teda je, že já nemám pleť mastnou, ale spíše suchou, takže nepotřebuji vyloženě zmatnit. Pudr používám místo make-upu, pleť mi sjednotí, tvářenka na něm lépe drží atd.. Avšak právě proto, že moje pleť je sušší, používám jen ty nejlepší pudry, nemohu si dovolit dát si na suchou pleť nějakou vysušující vrstvu, že jo.

No ale zpět k tématu dnešního článku. Eshop parfemy-elnino.cz má nově v nabídce značku Ecocera a ozval se mi s nabídkou, zda chci produkty vyzkoušet. Abych pravdu řekla, značka mě na první pohled nijak moc nezaujala, neznala jsem ji, nějak mě to neohromilo, ale jelikož šlo o pudry, nebyla jsem proti a byla jsem zvědavá na jejich kvalitu. Mám své oblíbence, ale v té kosmetice jde vždy najít lepší a lepší produkty, takže, proč ne!:)

Ecocera kosmetika

Dneska vám zrecenzuji tři sypké pudry a jeden v klasické tuhé formě. Jak vidíte, obaly jsou hezké, takové jednoduché, pevné. Materiál je kvalitní, pevný, na to, že jde o produkty za stovku, jsou ty obaly moc pěkné.

Já bych začala tady tou tuhou verzí, která je mi bližší, a kterou nejvíce používám. Pudry mají sice jednoduché obaly, ale jak už jsem nakousla výše, kvalitní. Zejména tento se mi moc líbí.

Balení dokonce obsahuje i dostatečně velké zrcátko a takovou tu plochou labutěnku. Jako docela mě to u pudr za stovku udivuje, ale tak jenom dobře, že jo. Pro mě je teda ta labutěnka na nic, ale tak někdo to asi používá. Je hezky jemná, určitě použitelná, ale asi spíše pro mastnou pleť, kdy fakt zapracováváte ten pudr pořádně do pleti, mně stačí naopak jen lehce přepudrovat štětcem.

Hezké, že?:) Tento pudr je bílý, ale na pleti samozřejmě nejde vidět. Je průhledný, a i když trošku více vrstvíte, nezanechává nějaký bílý povlak. Pokud vrstvíte hoooodně, tak jo, pak už jde vidět. Ale my nechceme vypadat jako masky, žeeee, takže my vrstvíme hezky lehce, žeee!:-D

Co mě hodně baví u tohoto pudru, že téměř nepráší, to je pro mě velké plus, nesnáším prašnou kosmetiku. U těch recenzí pudrů není moc co fotit, pokud tedy neudělají nějakou neplechu na obličeji. I tak jsem vám to ale nafotila. Jak zmíním níže, nepoužívám běžně makeup a pudr nemá žádnou krycí schopnost, takže samozřejmě zde jdou vidět různé fleky na pleti a barevné nerovnosti. Jinak ale myslím nevidíte absolutně nic. Při aplikaci nanášíte velice lehounkou vrstvu, která na pleti nejde vidět a nezvýrazňuje ani sušší místa, která já osobně na pleti mám na několika místech, hlavně kolem nosu.

Dále mají tedy v nabídce i sypké pudry, kdo dáváte přednost této konzistenci, mají na výběr hned z tří variant.

V tomto balení tedy zrcátko nenajdete, ale nechybí zde opět jemný aplikátor.

Dávkování je klasicky skrze tady ty drobné otvory, no já to moc nemusím. Pudr je sice fajn a určitě ho budu sem tam používat, ale jinak mi prostě sypké pudry moc nevyhovují. To musí být fakt echt, aby ho používala denně. Já jsem vám nijak nefotila ten obsah, rýžový i bambusový je sice maličko zabarvený, ale na obličeji je to nula nula nic, je prostě transparentní.

Závěr? Vyloženě na zadek jsem si z nich nesedla, ty sypké asi používat ani nebudu, oblíbila jsem si jen ten tuhý. Pudry jsou fajn, jsou heboučké, na pleti nedělají žádnou viditelnou vrstvu. Určitě jsou kvalitní a můžu je doporučit. Že by to bylo ale něco wow, to pro mě moc ne. To je samozřejmě můj názor, na každé pleti budou fungovat jinak, pro mě jsou dobré, pro někoho budou senzační, pro další na pikaču.

Jde asi i o to, že já mám fakt ráda, když ten pudr má alespoň malou krycí schopnost a pleť i sjednotí. Nepoužívám moc často make-up, takže tohle u pudru docela vyžaduji. Což je ale můj problém, že jo. Pokud vy chcete od pudru vyloženě jen zmatnění a fixaci, tak si jsem na 99% jista, že s nimi budete spokojeny.

To výše vám píšu bez ohledu na cenu. Když přihlédnu k tomu, že pudry stojí do 100 Kč, tak musím rozhodně napsat, že ta kvalita je na tu cenu HODNĚ dobrá a není moc pudrů v této cenové hladině, které by byly tak jemné, neprášily a na pleti nedělali i při menším vrstvení, masku.


A protože se s vámi ráda dělím, když recenzuji něco kvalitního, mám pro vás o jeden pudr soutěž. Jde o banana pudr, který můžete normálně použít na celý obličej, vypadá sice žlutý, ale nanášíte ho tak málo, že pleť fakt nezabarví a navíc dokáže neutralizovat červené skvrnky. Dále se používá na tzv. baking, takže i na to ho můžete použít.

♥GIVEAWAY♥

Chcete také vyzkoušet něco nového a vyhrát jeden z pudrů? Stačí zanechat komentář, ve kterém nezapomeňte vyplnit email, ať vás mám jak kontaktovat, pokud vyhrajete. Soutěž ukončím v pátek 9. 2.

A pudr vyhráváááááááá:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

35 komentářů

  1. Marie Grösslová

    6.2.2018 at 11.18

    Ten banánový vypadá opravdu skvěle :), super článek.

  2. Michaela Chaloupková

    6.2.2018 at 11.35

    Ahojik pudru není nikdy dost takže se zapojuji do soutěže velmi ráda.Krasny den Iloviku😊

  3. Katka Suchá

    6.2.2018 at 11.47

    Dobrý den, o těchto pudrech Ecocera slyším poprvé. Ráda zkouším kosmetické novinky a pudr mi teď dochází, tak by se tato výhra v soutěži hodila. Přeji krásný slunečný den. Katka

  4. Danna Hammer

    6.2.2018 at 11.53

    Děkuju za skvělý článek! 🙂 Já sem od nového roku v takové fázi přerodu, jednoduše se snažím změnit přístup k některým věcem, k životnímu stylu atd. Jedním z nich je třeba rozhodnutí, že jsem přestala nakupovat v klasických řetězcích, víc se zajímám o původ oblečení atd. No a pak samozřejmě kosmetika, chci se zaměřit víc na přírodní eko a bio kosmetiku a celkově si víc vybírat. 🙂 A musím se přiznat, že pudr mě docela zaujal, už jsem koukala přímo na stránky výrobce a ta myšlenka rýžového a bambusového pudru je super. 🙂 Mockrát díky za tip a fajn recenzi.

    • ILoveMakeUp

      7.2.2018 at 14.20

      No tak pokud jsi se pustila do této změny, pak ti tento můžu jen a jen doporučit. Určitě stojí za nákup a vyzkoušení:)

  5. Kristýna Rašková

    6.2.2018 at 12.23

    Vypadají zajimavě 🙂

  6. Tereza Blog

    6.2.2018 at 13.30

    Já mám právě sypké pudry ráda, co mě ale zajímá, tak aby ultra nezvýrazňoval suchá místa :-)používám je na make-up , jen v létě , když už mám barvičku , tak bez 🙂

  7. Milena

    6.2.2018 at 13.32

    Ráda se zapojim do soutěže. Pudr používám každý den, mám dost mastnou pleť. A na tuhle značku jsem už koukala. Zatím mám doma pudry jenom od Nyxu.

    • Veronika

      7.2.2018 at 7.45

      Ahoj,rada zkousim nove veci a moc se mi libi tahle bio znacka.A banany miluju. Tak treba se na me usmeje stesti,kdyz mam dnes ten svatek:)

  8. Terka

    6.2.2018 at 13.33

    Nedavno jsem na ty pudry koukala a ten bananovy jsem chtela koupit 🙂 takze soutezim prosim 🙂

  9. Veronika

    6.2.2018 at 14.39

    Tyhle pudry mě zaujaly hned jak jsi na insta ukázala že je máš. Už dlouho totiž sháním nějaký kvalitní pudr za dobrou cenu a ráda bych vyzkoušela jeden z těchto sypkých pudrů, tak snad se na mě štěstí jednou usměje!

    veronika.kovarova@gnj.cz

  10. Dita

    6.2.2018 at 15.03

    Pěkný článek 🙂 , pudr používám a tak si taky rada zasoutěžim

  11. Michaela

    6.2.2018 at 15.10

    Bez pudru nedám ani ránu, ale přiznám se, že ještě žádný bananovy nemám. Nějak jsem se k tomu nedostala, ale vypadá zajímavě. Takže si také ráda zasoutěžím. 🙂

  12. Petra

    6.2.2018 at 15.42

    Já ještě nikdy sypký pudr nezkoušela, dávám přednost těm tuhým. Ale proč nezkusit něco nového, že? 😀

  13. Anet

    6.2.2018 at 15.58

    Zkusím štěstí. Vyzkoušet banánový pudr a vypadat jako Kim Kardashian ? Za pokus to stojí. 😁

  14. Jana

    6.2.2018 at 16.07

    Já na ně zrovna nedávno koukala, ale bez recenze jsem do nich nešla..-

  15. Veronika Swaine

    6.2.2018 at 16.21

    Pudry působí velice pěkně. 🙂 Hlavně ten banánový, sypký mě dost láká. 🙂

  16. Ella Nová

    6.2.2018 at 17.11

    Sypke pudry pouzivam, ale tuto znacku neznam. Takze proc se neseznamit blize 🙂

  17. Mirka Š

    6.2.2018 at 18.08

    Mě by docela tyhle pudry zajímaly osobně 😀 Tak zkusím štěstí.

  18. Vendula

    6.2.2018 at 19.02

    hm, ty pudry mne zaujaly, ach jo, a to potřebuji šetřit 😀

  19. Veronika

    7.2.2018 at 7.52

    Ahoj,rada zkousim nove veci a moc se mi libi tahle bio znacka.A banany miluju. Tak treba se na me usmeje stesti,kdyz mam dnes ten svatek:)

  20. Naty

    7.2.2018 at 19.08

    Ahoj, na pudry jsem koukala, nakonec se i ale nechtělo je objednávat 😀 a protože jsem pořád na lovu nejlepšího pudru, ráda

    • Naty

      7.2.2018 at 19.08

      *vyzkouším i tento 🙂

  21. Simka_xx

    7.2.2018 at 20.17

    Jee ja naopak som v poslednej dobe uchylak na sypke pudry! Vyzeraju super aj ked som skor na cierne obaly ale to by som prezila 😄
    Inak prave vyberam tie vonave fazulky z kuzlokupela 😊

  22. Niki

    7.2.2018 at 20.22

    Značku tedy vůbec neznám, ale sypké pudry obecně mám moc ráda, doma používám hlavně ty a kompaktní nosím spíš v kabelce.

  23. Veronika K.

    8.2.2018 at 7.25

    Tak pro mě je tohle naprostá ideálka.Já používám sypký od Avonu každý den,ale ráda zkouším nové věci a za tu cenu ? Paráda.Koukala jsem na celý sortiment a asi jsi mě opět nalákala na značku jako posledně na stíny od Technic.Ještěže mě stačí tak levné věci 😀

  24. Pavla

    8.2.2018 at 13.50

    Pro mě je to překvapivé, v názvu eko, příznivá cena a hodnocení také dobré… to je milé překvapení. Ráda se zapojuji do soutěže. Přeji vše nej.

  25. Adriana

    8.2.2018 at 14.46

    Značku teda vůbec neznám..ale určitě se ráda zapojím do soutěže 🙂 tušim že banánový pudr byl i v essence limitce..ale nezkoušela jsem 😀 by mohli vyrábět víc příchutí..to by byla pecka 😀

  26. Dana

    8.2.2018 at 20.49

    Tohle je zrovna věc, kterou bych ráda vyzkoušela, tak uvidíme, zda to klapne:-).

  27. Dana

    8.2.2018 at 20.52

    ….a když to nebude fungovat na obličej, tak to normálně sežereme, když je to přírodní…. Už mám vymyšlený super recept – palančinky z banánového pudru!

  28. Klára

    9.2.2018 at 3.08

    Pudry nevypadaji vůbec špatně a za ty penize určitě nějaký vyzkouším.

    • ILoveMakeUp

      9.2.2018 at 8.44

      Jj, jako mně se líbí, dělají co mají, na obličeji nejdou vidět, baví mě. Akorát já nejsem zastánce té sypké verze no:)

  29. Lenka M.

    9.2.2018 at 9.07

    Tenhle typ pudru, tj, tzv. banánový, jsem ještě neměla, takže klidně ráda vyzjkouším 🙂

  30. Zdenka

    9.2.2018 at 10.55

    Tyhle pudry vypadaji moc hezky 🙂 jaky pudr z drogerky bys doporucila, ktery hezky sjednoti plet?

  31. Katka

    9.2.2018 at 13.38

    Já jsem teda také spíše na ty pevné pudry. Ale ráda zkusím i tento, alespoň bych věděla zda koupit ten zalisovaný:-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.