Matné tekuté rtěnky nuskin powerlips fluid recenze a soutěž

By  |  83 komentářů

Hezký den přeji. Dneska mám pro vás opět parádní a hlavně pořádně rozsáhlou recenzi zaměřenou na všechny odstíny tekutých matných rtěnek od značky NuSkin, která poslední dobou hodně frčí. Dělat recenze na celou řadu odstínů mě strašně baví, je to sice trošku pracnější, ale pro vás/čtenáře je to nejvíce užitečné, protože si tak každý přijde na své. No a právě Powerlips fluid rtěnky jsem dostala na vyzkoušení v mnoha odstínech. Já matné rtěnky nosím nejčastěji, vyzkoušela jsem jak ty dražší, tak i ty nejlevnější, takže jsem samozřejmě byla zvědavá, jak na tom budou tyhle..

V nabídce mají celkem 9 odstínů. Ty barvy jsou dle mého názoru perfektní, protože jsou všechny naprosto v pohodě nositelné. Balení je takové jednoduché, stylové, prostě normálka. Nebudeme se tedy zdržovat xy fotkami a mazáním na ruku a jdeme rovnou na věc. Uf, to byla fuška, jsem si mákla!:-D

CONFIDENCE

Začala bych světlejšími odstíny. Confidence je taková ta hodně nude barva, která nemá růžový ani hnědý nádech, jak spíše takový ten korálový. To v praxi znamená, že pokud jste bruneta, bude na vás vypadat opravdu hodně nude, zkrátka, jak pěst na oko. Vhodnější je tato barva určitě spíše pro blond a zrzky. Ale samozřejmě záleží celkově na vzhledu, každá bruneta je jiná, že jo:)

PERSISTENCE

Tohle je hodně podobný odstín tomu výše, jen o něco více sytější a s více viditelným tím korálovým nádechem. Stále je to hodně světlý odstín, ale jak vidíte, v případě úzkých rtů už je dokáže trošku více zvýraznit a dodat jim i trochu tvar. Abyste věděli, moje rty jsou docela na… Takže mně u rtěnky nestačí, aby měla hezčí odstín, já musím mít vše složitější, víte:-D Já potřebuju, ať mi je hezky ohraničí a udělá nějaký tvar, protože jinak nemají tvar žádný. Potřebuju, aby mi je opticky udělal alespoň trošku plnější, protože jinak jdou prd vidět atd. atd… Hrůza prostě, chápete:-D

DETERMINED

Tohle je barva, která je dle mého názoru jedna z nejhezčích, pokud jde o světlé rtěnky a přiznávám bez mučení, že mám tento odstín doma asi 15x… Ok ok, 30x:-D Vypadá na rtech nádherně, ať už se nalíčíte jemně, výrazně nebo třeba vůbec. Vypadá prostě super a vypadá skvěle i v případě tedy tohoto PowerLips fluidu:)

MAVEN

Joooo, tohle je moje láska. Můj naprosto nejoblíbenější odstín. Je to taková kombinace hnědé, tmavší starorůžové, to vše s leeeehkým fialovým nádechem. Snad to popisuju dobře:) Vypadá úžasně, tohle je pro mě nejkrásnější odstín ze všech a musím uznat, že takovou barvu rtěnky mám snad poprvé, nádherná.

BREADWINNER

Něco pro zrzky nebo prostě milovnice cihlových a hnědo-červených barev. Jo, také tento odstín je moc pěkný, nemám co vytknout. Není to světlá rtěnka, ale určitě bych ji nezařadila ani mezi extra výrazné, naprosto v pohodě nositelná i přes den a pro nás, co výrazné rtěnky příliš nemusíme.

REIGN

Tady asi není třeba nic moc dodávat. Naprosto dokonalá, tmavší, fuchsiová barva. Tento odstín sluší myslím téměř všem, ať už jste křehká blondýna nebo drsná bruneta, jako já..:-D Prostě krásná, sytá barva. Pokud nejste na to, nosit výrazné, červené rtěnky, tak je tohle super varianta, jak zkusit trošku změnu, ale necítit se až příliš divoce.

ROAR

Samozřejmě i milovnice červených rtěnek si přijdou na své a to doslova. Tohle je prostě dokonalá, červená barva. Ani nevím, jestli v ní vidím nějaké jiné tóny, asi ne, prostě elegantní, červená rtěnka:)

RULER

Určitě vám neunikl trend metalických rtěnek. Já jich několik zkusila a ač teda vypadaly některé krásně, na ven bych je asi určitě nenosila. Tohle je velice zajímavý kousek, ten metalický efekt je zde hrozně přirozený, taková až saténový a světe div se, s klidem bych si tuto rtěnku vzala mezi lidi i já. Ten efekt vůbec extra moc neřve, nepřipadáte si jak kosmounati, navíc ten odstín červené je nějak hyper super a vůbec nedělá žluté zuby.

To je krása, že??:) Šikovná ta slečna na fotce, jak to hezky nafotila…:-D

UNBREAKABLE

Klasická, tmavě červená rtěnka, taková ta a la upírská. Jo, je krvavě rudá a vypadá krásně, jak vidíte:) Pardon, mně se u těch červených rtěnek hůře rozepisuje, když je nemám ráda. Ale jako nemám problém uznat, že vypadá na puse hezky, no však vidíte..

Konzistence?

Je možné, že jste už viděli nějaké recenze na tyhle rtěnky a pravděpodobně si je asi každý chválil, že? Není se čemu divit. Rtěnky obsahují vitamin E a hlavně avokádový olej. Asi díky němu je na rtech absolutně vůbec necítíte. Jsou to ty nejvíce lehké matné, tekuté rtěnky, co jsem dosud zkusila. Když je naneste na rty, zmatní, zaschnou, ale přitom nevytvoří žádnou vrstvu. Je to jen takový ultra lehký povlak, který se naprosto přizpůsobuje rtům. Jsme tady kosmetické závislačky, takže určitě rozumíte tomu, co píšu, prostě, když se třeba usmějete a rty se napnou, tak nevidíte žádné mezery, nic nepraská, ta barva se prostě hýbe s vašimi rty, je pružná a neustále udržuje jednotnou barvu.

Tím chci tedy říci, že je na rtech velice, ale velice příjemná. Ani když přes ni přejdete jazykem, tak ji necítíte. Když jsem pak některé ty odstíny testovala, tak všechny mizely nejprve z vnitřního okraje rtů, což je naprosto běžné, ale všechny mizely v takovém tom „ombré efektu“, chápeme se? Prostě ten přechod je při ztrácení barvy hrozně přirozený a postupný, což je perfektní.

Výdrž?

S výdrží se to má asi takhle. Ať už nosím světlý nebo tmavý odstín, oba přežijí vše včetně jídla. Svačinky a pití naprosto bez problému, tučnější jídlo jakštakš. Vydrží ho, ale samozřejmě se stane to, že se rtěnka začně o to dříve ztrácet, to je jasné. S výdrží to bude u každých rtů jiné, protože každá tu kůži na rtech máme jinou, tak to prostě je. Konkrétně v mém případě, když si ji nanesu cca kolem 8h ráno, tak do těch +- 13:00 h se nemusím vůbec hlídat a mám klid a jistotu, že ty rty vypadají furt perfektně. Vůbec se nemusíte obávat nějakého rozmazání mimo rty, to nehrozí, pokud si teda pusu nebudete žmoulat o ručník nebo tak něco:-D

Co je velkou výhodou u této matné, tekuté rtěnky a není to vždy samozřejmost, že ji můžete kdykoliv během dne doplnit. U rtěnek, které dělají krustu, to dost dobře nejde, protože to za prvé vypadá strašně a za druhé, má pak tendenci se loupat a je to prostě nepohodlné. Tyhle rtěnky jsou ale tak lehké, že na těch rtech zkrátka žádná hmatatelná vrstva není, tudíž rtěnku můžete kdykoliv během dne doplnit, naprosto v klidu.

Co se týká odolnosti proti obtisknutí. Doporučuji jakmile ji nanesete a ona zaschne, obtisknout do ubrousku. Pokud to tak uděláte, neobtiskne se během dne vůbec. Pokud ne, může se na skleničku trochu obtisknout.

Vůně

Nijak nevoní.

Aplikace

Naprosto obyč aplikátor, klasická velikost, pohodlně se používá. Pro co nejlepší výdrž doporučuji nanášet v ultra lehké vrstvě, je stoprocentně pigmentovaná, takže vůbec není třeba ji nanášet více nebo vrstvit.

Další výhody

Myslím, že se mi snad podařilo je co nejlépe nafotit na rtech, takže může vidět, že i přes matný efekt tvoří velmi krásnou, jednotnou barvu. Ani jeden odstín neflekatí, nedělá šmouhy, dokonce ani ta krvavě rudá. Jasně, pokud budete mít nějakou suchou kůži na rtech, tak se vám o to „zasekne“ barva a může to pak udělat tmavší flíček, ale tak to je váš problém, ne rtěnky:) Vím, o čem mluvím, protože já ty rty rozhodně nějaké hyper super nemám a něco málo i mně zvýraznila na těch fotkách, protože jsem měla jedno suché místo na puse, ale myslím, že to není nic hrozného..

KDE RTĚNKY KOUPIT?

Rtěnky můžete koupit přes instagramový profil zde, stačí paní napsat a ona vám dá dokonce i kód na slevu ve výši 30%, no neberte to:-)

Tak ještě jednou odstíny hezky vedle sebe, který se vám líbí nejvíce? Pro mě je naprostý favorit odstín Maven♥


Anooooo, zatla jsem všechny zuby a vzdám se hned 4 nádherných odstínů, bože, jsem dobrá!:-D Odstíny do soutěže jste si vybrali vy, když jsem se vás ptala na sociálních sítích. Chtěla jsem vybrat tři, nakonec mi to nedalo a rozhodla jsem se vám nechat hned 4 odstíny.

Aby to nebyla nuda, bude soutěž jak zde v článku, tak i na istagramu:) Zapojte se tedy tam, kde se vám nejvíce líbí výherní odstíny. Zapojit se samozřejmě můžete jak zde, tak i na instagramu a vyhrát třeba všechny čtyři, jak je libo:) Upozorňuji, že rtěnky byly jednou vyzkoušené.

Chcete se zapojit zde a vyhrát odstíny DETERMINED a ROAR?

  1. napište do komentáře pod tento článek co chcete, dejte mi třeba vědět, kvůli čemu se na můj blog pravidelně vracíte? Jaký typ článku máte u mě nejradši? To je pro mě docela zajímavá informace.. Jinak si samozřejmě pište, co chcete:)
  2. v komentáři hlavně zanechte email a napište ho do kolonky „emailová adresa“

Soutěž zde i na instagramu bude ukončena dne 19.6.2018. Vyherkyni na instagramu označím pod fotkou a výherkyně zde z článku bude uvedena zde a kontaktována na email.

A rtěnky zde v článku vyhráváááá:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

83 komentářů

  1. Lida

    12.6.2018 at 10.36

    Miluju matné tekuté rtenky. A pokud jsou to držáky,není co řešit. 😉 A proč se k tobě vracim? Protože jsi normální holka, co si na nic nehraje :))

  2. Petra

    12.6.2018 at 10.43

    Ahojky, ja se sem vracim rada proto, ze tady najdu bezva napady nejen na kosmetiku 🙂 clanky mas prehledne, jasne a k tomu super fotky 🙂 jen tak dale 🙂

    • AlenaJ

      12.6.2018 at 11.17

      Čauky, vracím se k tobě na blog proto, že jsi naprosto přirozená taková, jak to říct… normální, lidská… na nic si nehraješ a to mi na hodně blogerkách i youtuberkách prostě vadí. Navíc recenze se dají pěkně číst i když jsou delší 😊😊😊 takže za mě jsi super a prosím pokračuj v blogu i dál 🙂

  3. Jenny

    12.6.2018 at 10.48

    Mám ráda recenze všeho typu, ráda si něco přečtu o kosmetice, ale třeba i o fazolkách a parfémech. Podle nálady. Vždycky to máš přehledně, srozumitelně a krásně napsaný a popsaný 🙂

  4. Renča

    12.6.2018 at 10.48

    U tebe na blogu čtu ráda všechno krome recenzí na parfémy. Tam jsem celkem vyhraněná takže to je jediné co jen zběžně proletnu. Jinak ale dekorativka a ostatní čtu ráda a pořád. Mnohdy se i vracím, když něco chci koupit a vím žes o tom psala tak satram u tebe 😉

  5. Kristýna Kupská

    12.6.2018 at 10.54

    Ahoj, miluju tvoje instastories z vaření a s pejsky a hlavně ten skvělej hantec 🙂

  6. Anonym

    12.6.2018 at 10.57

    Kdysi dávno jsem objevila tvůj blog, poté tvůj instagram. Jsi strašně sympatická osoba. Tvoje recenze mi přijdou upřímné a hlavně čtivě napsané. Na insta se vždycky těším na tvoje stories a tvoje rychlo recenze jsou pecka 🙂

  7. Jana Strašíková

    12.6.2018 at 10.58

    Proč čtu Tvůj blog? Protože jsi ta nelepšejší blogo-spisovatelka a fotografka a vždy se tu dozvím něco užitečného. Třeba přirovnání „happy jak dva grepy“ a bez toho se člověk přece neobejde!!!! 😀 Jo, a ty kosmetické a vařící články taky nejsou k zahození! B-)

  8. Pavla

    12.6.2018 at 10.59

    Sympaticka holka, hlavně proto a rekneš vše co máš na jazyku jak se říká 😀 rada sleduji i svuj Instagram a stories 😉 Jinak články moc ráda čtu. Recenze na parfemy,dekorativní kosmetiku, atd. Líbí se mi každý článek. Srozumitelne napsane články kdr se dozvím vše co potřebuju.

  9. Eva Magdalena B.

    12.6.2018 at 11.06

    Ahoj, vracím se především proto, abych získala nějaké poznatky o funkčnosti kosmetických výrobků. Na Tvůj zdravý nadhled se vždy těším.
    PS. Taky se mi líbí pesani!!!

  10. Klára

    12.6.2018 at 11.10

    Najdu tady zajímavé kosmetické tipy + soutěže = vzrušení 😉

  11. Tatiana

    12.6.2018 at 11.10

    Prečo sa vraciam na tvoj blog. Milujem tvoj štýl písania, si úprimná veľmi milá a prezentácia tvojho blogu a fotiek na instagrame je dokonalá💋zbožňujem tvoje fotky takéto typu vždy vidno že si dáš s tým veľmi záležať a snaha sa musí ceniť.
    Bola by som šťastná keby sa nám na usmiala šťastie. Pekný deň💋💋
    Mail: tatiankasevcikova@gmail.com

  12. Barbora

    12.6.2018 at 11.17

    Ahoj, ráda si o kosmetice čtu, ačkoliv mám své ozkoušené oblíbené značky, takže se sem vracím především proto, že se tvůj blog dobře čte, recenze jsou moc hezky napsané a občas vyzkouším štěstí v soutěži 🙂

  13. Lucík

    12.6.2018 at 11.17

    Ahojky ☺Teda,ty rtěnky vypadají skvěle. Poslední dobou jsou rtěnky jeden z mých nejoblíbenějších makeup produktů a má kosmetická sbírka podle toho taky vypadá 😁Ale když je všechny potřebuju,tak se neda nic dělat 😂Já se na tvůj blog pravidelně vracím hlavně proto, protože máš super vyjadřovací schopnosti a recenze a články píšeš zase trochu z jiného úhlu než ostatní. Jsi taková od rány a za každé okolnosti nad věcí a články se mi moc dobře čtou 😊Nehledě na to, že jsem si díky tobě koupila už dost produktů a musím říct, že jsem tedy rozhodně nelitovala ☺Lucka

    • ILoveMakeUp

      19.6.2018 at 16.26

      Ahoj, od rány:)) Zkrátka, neseru se s tím, že?:)) Já nějak nikdy nebyla na okecávání, prostě jasně, šup šup a jede se dál!:-D

  14. Peťuška

    12.6.2018 at 11.23

    ja sa rada vraciam na tvoj blog, pripadá mi tak prirodzený, na nč sa nehráš a verím ti všetky recenzie… 😀 takisto mám rada aj tvoj instagram a stories… 🙂

  15. Nikola

    12.6.2018 at 11.25

    Jsi moje krevni skupina a proto se k tobe rada vracim 🙂 Bavi me, ze ukazujes od kazdeho kousek a na instagramu hltam kazdy tvuj prispevek s varenim 😀 Jsi jedna z mala na blogu/instagramu, ktera je sva a nestydis se rict svuj nazor. A to me hodne bavi. Jen tak dal!!

  16. Hana Piklová

    12.6.2018 at 11.26

    Ahoj,proč se vracím na tvůj blog? Je pro mě hrozně jednoduchý odpovědět:)Mám dva důvody-1)strasne mi sedi tvůj styl psaní….líbí se mi, jak si na nic nehrajes,pises vtipně a nebojis se poukazat realitu. 2) libi se mi hlavne tve recenze,na zaklade tve recenze o magnetickych rasach jsem si objednala Ardellky a sedi nadherne:-*

  17. Kacka B.

    12.6.2018 at 11.32

    Ahoj, na tvuj blog se opakovane vracim kvuli recenzim protoze ty me bavi :)) a hlavne styl.psani mi prijde takovy nejsrozumitelnejsi,nebojis se pohanit a kdyz vychvalis neco je to vazne pecka:)

  18. Tereza

    12.6.2018 at 11.37

    Vracím se pokud si potřebuju ujasnit co vlastně „potřebuju“ 😂 …super recenze i sloh blízký mému srdci.
    P.S. tu červenou bych „vyvedla“ na tatínkovu svatbu 💜

  19. Nikča

    12.6.2018 at 11.39

    Fíha, tak ty jsou ale vážně božíí! Já se k tobě vracím proto, že každý tvoje doporučení je super. Vždycky řekneš, co si myslíš a nemažeš nám med kolem pusy, že je něco super, i když je to naprosto k prdu.

  20. Hanka

    12.6.2018 at 11.59

    Ahoj,
    musela jsem chvíli přemýšlet, proč zrovna tvůj blog čtu. Asi proto, že u všech ostatních bjůty (:-D )blogerek vidím pořád to samé, 6x recenze na tu samou věc, co jim hromadně posílají. Ty máš trošku jiné „zboží“, ne tak známé a to mě zajímá. I když mám třeba jinou pleť než ty (mastnou), takže s pečující kosmetikou se nemůžu inspirovat, tak dekorativku na tvé doporučení už mám doma ve velkém 😉 A pak to co píší ostatní, jsi upřímá a je s tebou sranda 🙂 Hanka

  21. Dáša

    12.6.2018 at 12.14

    Ahojky, ráda na tvém blogu čtu recenze. Máš je pěkně napsané a doplněné krásnými fotkami. Pak mám ráda recepty a soutěže.😍🌸

  22. Kateřina Kolářová

    12.6.2018 at 12.43

    Na blog se nejraději vracím kvůli kosmetickým recenzím 🙂 Hlavně jsi normální ženská jako my, Tvoje čtenářky, která řeší úklid, vaření apod., což je mi sympatické 😉

  23. Eva

    12.6.2018 at 12.46

    Nejraději mám samozřejmě recenzogiwku:)))

  24. Lenka Špryslová

    12.6.2018 at 14.10

    Ahojky,

    Na tvůj blog se moc ráda koukám a čtu a hlavně vracím kůli recenzím a článkům.

  25. Irena

    12.6.2018 at 14.12

    Tvůj blog ráda sleduji, protože mě baví tvoje recenze. Vždy to máš perfektně popsáno i vyfoceno a pokaždé najdu nějakou inspiraci. Líbí se mi jak jsi při psaní přirozená a vtipná…jsi bezva holka 😍

  26. Karolína

    12.6.2018 at 15.25

    Vracím se sem kvůli bezva recenzím s kopou fotek, podle kterých se mi mnohem líp rozhoduje, jestli to či ono „potřebuju“.
    Samozřejmě i soutěže ně zajímají. Ráda se zapojím!

  27. Hanka

    12.6.2018 at 15.57

    Ahoj,
    ty odstíny R se mi líbí všechny:-) Ráda se sem vracím právě kvůli dekorativní kosmetice. Líbí se mi recenze na ni i její fotky:-)

  28. Kačí

    12.6.2018 at 16.38

    Na tvůj blog se moc ráda vracím hlavně kvůli kvalitním a objektivním recenzím. Našla jsem tady taky spoustu tipů na produkty od značek, o kterých jsem v životě neslyšela 😉

  29. Alžbeta

    12.6.2018 at 16.52

    Na tvojom blogu sa rada vraciam kvôli tomu že ma kozmetik baví a práve recenzie patria k ním 🙂

  30. Anonym

    12.6.2018 at 16.55

    Miluju tekuté matné rtenky , hlavně ty které drží 🙂 tyhle vypadají opravdu pekně. Vlastním spousty rtenek ty se nikdy neztratí 😀 na tvůj blog velice rada chodím,tvé články se dobře čtou protože jsou kvalitní a kolikrát objevim velice zajímavé produkty které chci vyzkoušet 🙂

  31. Niki

    12.6.2018 at 18.16

    Ahojky, nejraději si přečtu články právě o rtěnkách 💄 myslíme si, že „rtěnkové inspirace“ není NIKDY dost! Tyto vypadají moc dobře a ty odstíny…BOMBA 💣

  32. Šárka T.

    12.6.2018 at 18.37

    Rtěnky vypadají luxusně 🙂 asi Reign a maven se mi zamlouvají nejvíc. A na tvůj blog se ráda vracím protože jsi normální, pohodová a sympatická baba 😉 baví mě tvé recenze, jsou pojaté tak nějak dobře a lidsky 😊

  33. Tereza

    12.6.2018 at 18.52

    Ahoj 😉 Hrozně ráda se vracím samozřejmě na recenze. Prostě ti je věřím. Jsi pohodová, sympatická a super. A na tvůj instagram na vaření. Samozřejmě. NORMÁLNÍ vaření.

  34. Alena

    12.6.2018 at 19.25

    Ahoj, tvoj blog sledujem uz niekolko rokov. Uprimne…mnoho blogeriek mi casom zacalo liezt na nervy 😀 Neviem, ci im ta „slava“ udrela na mozog, ale uz som im neverila…Ty ma bavis stale viac a o to viac, ze sme rovnaka vekovka 😀 Tvoje recenzie su premakane, moj obdiv, ze si popri vsetkom najdes cas. Na tvoje odporucanie som uz kupila par produktov a to si sakra vyberam naco utratim 😀 Vzdy to boli super kupy, takze dakujem aspon takto, kedze nezvyknem casto komentovat.

    • ILoveMakeUp

      19.6.2018 at 16.28

      Že jo? Já si také myslím, že takhle působím, že se nikdy neomrzím:)) Ne, beze srandy, mám to podobně, u hodně holek jsem „prozřela“ a teď sleduji opravdu minimum, ale vyhovuje mi to. Nač sledovat někoho, komu nevěříme, že jo:)

  35. Michala

    12.6.2018 at 19.26

    Ahoj, Jak typ článku mám nejraději …. těžká otázka a mě spíš baví ty články jak vychází za sebou jako komplex, že je to takové rozmanité, jenou o tom podruhé o něčem jiném …

  36. Anicka

    12.6.2018 at 19.30

    Ja se vracim hlavne kvuli recenzim 🙂 a to at uz dekorativky nebo pecujici kosmetiky..uz x krat jsem dala na Tve poznatky a vzdycky se vyplatilo 🙂 Posledne s tou milion paletkou od mur nebo tou cerveno vinovou re loaded – a ted se samo chystam i na tycinkovej makeup 😀 Nejvic me bavi, ze pracujes i s levnou – vsem dostupnou kosmetikou😌

  37. Natália Krátká

    12.6.2018 at 19.38

    Ahoj☺ tvůj blog mám ráda hlavně kvůli kosmetickým recenzím, ať už jde o dekorativní kosmetiku nebo tu pečující 🙂 vše máš vždy dobře a srozumitelně sepsáné a navíc máš i super fotky (miluji třeba ty, na kterých jsi ukazovala jak vypadá oční stín na různých barvách očí😊)

  38. Naty

    12.6.2018 at 19.53

    Ahoj, ja mám na tvojom blogu najradšej rezenzie na dekoratívku, sú úprimné a hlavne obsahujú všetko, čo by ma zaujímalo. Rada sa sem vraciam aj pred nákupom nejakej kozmetiky, naposledy som sa nechala úspešne inšpirovať pred objednávkou MUR produktov a musím povedať, že veľmi spokojne. 🙂

  39. Martina

    12.6.2018 at 19.54

    Nejvíc mě baví líčení oči a články s recepty a fotkami jidel.

  40. Dadka

    12.6.2018 at 20.15

    Baví mě všechny recenze:-).

  41. Kristýna Š.

    12.6.2018 at 20.58

    Na blog se vracím kvůli dobrým a pravdivým recenzím a také se mi líbí, že jsou otestovány všechny nebo většina odstínů a není to založeno jenom na vlastnosti jednoho konkrétního odstínu 🙂 A na insta mám ráda tvoje „hlody“ a pejsky, no a samozřejmě kosmetiku 😀

  42. Petra Hromádková

    13.6.2018 at 6.20

    Mám ráda recenze hlavně kosmetiky a vracím se sem proto,že píšete pravdu 🙂

  43. Erika Rybová

    13.6.2018 at 6.37

    Ahoj, na Tvůj blog se ráda vracím (sleduji i Instagram), protože píšeš a říkáš pravdivé informace, nikomu nelezeš do zadní části těla, jsi vtipná, píšeš s nadhledem, máš skvělé tipy nejen na kosmetiku, parádně vaříš, máš ňuňánkové pejsky… Těch důvodů je milión. Hlavně ti všechno věřím, podle mě jsi objektivní.

  44. Pájuš

    13.6.2018 at 8.12

    Mám moc ráda tvůj blog a recenze, protože se mi líbí tvůj styl psaní a taky je znát že vše píšeš naprosto upřímně a tak by to mělo být:-) takže děkuji a těším se na další recenze a doporučení.

  45. Bety

    13.6.2018 at 9.02

    Tvůj blog mě děsně baví, a to hlavně tím, že věřím v jeho objektivitu. Tekuté rtěnky chci vyzkoušet už delší dobu, tak proč ne zrovna tyhle? 😀

  46. Jana P.

    13.6.2018 at 9.18

    Rada se sem vracim,protoze opradu pravidelne prdavs zajimave clanky se spolehlivymi recenzemi a ukazkami novinek:) Rtenky moc nepouzivam,ale rada bych vyzkousela:)

  47. Nikola

    13.6.2018 at 11.26

    Moc jsme se těšila na recenzi těchto tekutých rtěnek od někoho, kdo už vyzkoušel spousty různých produktů na rty. Moc děkuji za fotky odstínu a ráda se zde vracím právě kvůli kosmetice 👍🏻💄

  48. Kateřina

    13.6.2018 at 11.42

    Tekuté rtěnky jsou super a mít takové ve sbírce by bylo parádní. Ráda navštěvuji tvůj blog i instagram, protože mě bavíš. Jsi vtipná, máš trefné poznámky, taky jsi krásná holka, co rozumí kosmetice a umí se pěkně a vkusně nalíčit. Prostě to vše pro nás normální holky (normální v tom nejlepší slova smyslu, ne nudné nebo uťáplé) díky a jen tak dál. Nejradši mám určitě recenze ☺️

  49. Marcela

    13.6.2018 at 11.54

    Ahojky. Nejradši mám Tvůj instagram, kde se opravdu kolikrát bavím :D. Přijde mi směšný, jak řekneš svůj názor (na který má každý právo) a spousta lidí Tě pak bombarduje. Obdivuji, jak jsi v těchto situacích klidná a vždy vše dále vysvětluješ. A samozřejmě miluji Tvé smraďochy doma 😀 :D. Tady na blogu mám ráda v podstatě cokoli, co zrecenzuješ. Líbí se mi Tvůj normální styl psaní, žádné přetvářky a to jak jsi svá. Ať se Ti daří 🙂

    • ILoveMakeUp

      19.6.2018 at 16.31

      Čau, jo, to mi taky přijde směšný a na palici:-D Ještě to já chudinka říkám na SVÉM profilu, SVUJ názor a někdy následuje – blablablab blablab bla. Jak kdybych někomu držela kudlu pod krkem, že si musí myslet to samé:-D Občas mi přijde, že některým lidem vyhovuje, když jsou ženské na insta jedna kopírka vedle druhé….
      No tak smolec, já jsem já, stejně jako každej normální člověk mám svoje názory na základě životních zkušeností, normálka…:)
      To víš, si vždycky myslím něco o pi.. a pak v klidu nahrávám dál:-DD

  50. Eva

    13.6.2018 at 13.38

    Ahoj, vracím se na tvůj blog převážně kvůli recenzím, nejradši mám recenze na paletky očních stínů. Díky sledování blogu jsem také v obraze, co je nového ve světě kosmetiky 🙂

  51. Lucie T.

    13.6.2018 at 14.59

    Já jsem teda úchyláček na rtěnky 😀 takže vždycky, když přidáš recenzi na rtěnky, tak jsem celá natěšená, že si počtu 😊 Tahle recenze tedy super, vše, co člověk potřebuje vědět, díky 😊 rtěnka vypadá výborně 👍🏻

  52. Kateřina

    13.6.2018 at 15.31

    Já se na blog vracím hlavně pro to, že si můžu být jistá, že vše píšeš upřímně a nepřetvařuješ se. Nesnáším, když blogerky doporučují něco, co je naprd a jsou jakože hrozně nadšený. Líbí se mi, jak píšeš pro lidi, žádný nesmyslně složitý slova, prostě jak to cítíš. Jinak tyhle rtěnky znám, jsou super, konkurovat jim můžou snad jedině Maybelline SuperStay Matte Ink 🌺

  53. Elis

    13.6.2018 at 16.49

    Ahoj vracim se k tobe rada kvuli kosmetickym clankum a kvuli dobremu blogu i fb strankach ktere rada sleduji jinak mam moc rada rtenky, libi se mi snad vsechny odstiny

  54. Simona

    13.6.2018 at 19.36

    Ahoj, já mám ráda recenze novinek, je to pro mě dobrá informace, co si případně koupit:-).

  55. Jana

    13.6.2018 at 20.46

    Ráda se na Tvůj blog vracím, protože děláš recenze na značky, které nenajdu na každém druhém blogu.

  56. Elwenderion

    14.6.2018 at 9.23

    Miluju recenze a recepty 🙂 Když chci něco koupit nového, tak hned koukám k Tobě, jestli si o tom nepsala 😀

  57. Sandra

    14.6.2018 at 11.03

    Tak rada si pozriem tvoje stories a baví ma ako to cele prezentuješ ..či už recenzie na kozmetiku alebo tvoje varenie rada sa inšpirujem 🙂 a viem že to napr.za tie peniaze stojí keď to je drahšia vec a neviem sa rozhodnuť či kupiť..proste baví ma to v tvojom podaní ..žiadna nuda 🙂

  58. Nela

    14.6.2018 at 17.49

    No jistě, že tvůj blog pravidelně chodím omrknout!! 🙂

  59. Sabina

    14.6.2018 at 18.19

    Myslím, že se s holkama tady shodneme, že si nejvíce vážíme toho, jakou práci si dáváš s představením kosmetiky. Proto se sem ráda a pravidelně vracím. Rtěnky vypadají senzačně:-)

  60. Nikol

    15.6.2018 at 4.41

    Ahojky, já teda upřímně vůbec neznám tvůj blog a narazila jsem na tebe díky Lucce, které jsi teď udělala recenzi na tyto rtěnky. Říká se, ze první dojem udělá své. No, musím říct, že co se týká této recenze tak jsem spokojená. Dobře se to čte, jak bylo zmíněno i kdyz je to delší a fotky jsou tak Super, ze mam problém si vybrat jen jeden odstín. 😀 Proto bych volila v tomhle případě oba odstíny.. 😀 Určitě se podívám na další tvé tipy,rady,nápady či recenze. 🙂

    • ILoveMakeUp

      18.6.2018 at 7.35

      Jeee, tak to jsem ráda, díky za pochvalu. Jj a to si vem, že bych o tom mohla kecat ještě dlouuuho a dlouho, což je mi jasné, že nikdo nemá čas číst, tak se snažím krotit no:))

  61. Nikol

    15.6.2018 at 11.47

    Zdravím,na instagramu vždy omrknu Vaše příspěvky a mám ráda Vaše recenze všeho druhu. Líbí se mi, že si na nic nehrajete. 😋👍

  62. Olga Skupinová

    16.6.2018 at 13.37

    Jsi normální ženská, nejsi nafrněná a hlavně: bavíš mě a motivuješ 🙂

  63. Zdenča

    17.6.2018 at 11.30

    ty červené odstíny vypadají skvěle 🙂 Miluju rudé rty, ale hodně odstínů dělá žluté zuby. Musí se vychytat ten správný. 🙂

  64. Irena

    17.6.2018 at 12.30

    Mám velmi ráda tvoje recenze, fotíš krásné fotky.

  65. Martina Serafee

    17.6.2018 at 16.28

    Ahoj, v poslední době jsem si matné rtěnky zamilovala. Ted jsem si objednala dva odstíny rtěnky Focallure, tak jsem zvědavá a tyto vypadají hodně zajímavě 🙂

  66. Anežka

    17.6.2018 at 21.10

    Ahoj, mně připadá, že ti ty tmavé rtěnky strašně sluší a ta poslední je na tobě nádherná. Jinak já mám moc ráda tvůj styl psaní, připadá mi, že jsi upřímná, moc se s věcmi nemažeš a můžu ti věřit. Mám rádavšechny tvé kosmetické recenze a protože máme podobnou pleť, dost často se jimi řídím.

    • ILoveMakeUp

      19.6.2018 at 16.32

      Ahoj, to víš, že můžeš, já používám jen to nej pro sebe, takže to samé doporučuji i vám..:)

  67. Libuše Křížová

    18.6.2018 at 9.31

    Na léto nějakou fajn rtěnku co má výdrž by nebylo marné 🙂 V létě toho na pleť moc nepatlám 😀 Kromě řasenky, rtěnky a zdravíčka 🙂 Krásné léto :-*

  68. Aneta

    19.6.2018 at 10.07

    Super počteníčko, konečně někdo vytáhnul i značku Nuskin o které se mluví tak napůl dobře,a někdo samozřejmě až tak moc ne 😀 a na to mimch, že pořád zdůrazňuješ jak máš špatně tvarovanou pusu..což mi teda vůbec nepřijde, ti všechny odstíny sluší 🙂 Dobry typ na léto.
    Tvoje články se moc hezky čtou 🙂 takže jen tak dál 🙂

    • ILoveMakeUp

      19.6.2018 at 16.24

      No aby ti to přišlo, když ji ty rtěnky tak krásně vykreslily:) Já nemám špatně tvarovanou, to jsem nikdy nepsala, já nemám VŮBEC tvarovanou:-D, prostě mám rovný ten horní ret, navíc bledý, takže docela na houvinko:-D
      Díky

  69. Aďka

    19.6.2018 at 11.58

    Rulen -to je farba, ktorá ma naj zaujala.
    Myslím, že Ti pristanú všetky odtiene,,, teda ako málokomu 🙂
    Rada nakuknem.

    Pekný deň,
    Aďka

  70. Káťa

    19.6.2018 at 18.15

    Nejvíce mě baví články o vaření a recenze, vaření protože z toho čerpám inspiraci, které není nikdy dost když se vaří každý den. 😊

  71. Pítris

    19.6.2018 at 18.32

    Navštěvuji hlavně pro inspiraci, zajímají mě recenze, podle toho se pak rozhoduji při koupi kosmetiky 🙂 Jinak rtěnky vypadají moc pěkné, pro mě hlavně nude a růžové odstíny.

  72. Bara

    19.6.2018 at 18.37

    Ja sleduji predevsim instagram a zde na blogu mam rada recenze kosmetiky. Na instagramu zas miluju instastories kde varis a nebo tva nazorova videa. Libi se mi tva uprimnost a zdravy pohled na vec:)

  73. Danča Beznosková

    19.6.2018 at 20.08

    Myslím, že odstín Determined musí být můj za každou cenu. 💄❤️ Mám ráda tvé recenze, jsem podobný typ jako ty, takže co se mi líbí na tobě se mi většinou líbí i na mě. Tvým recenzím věřím, takže často dle nich i nakupuju. Zatím co jsem na tvé doporučení koupila bylo vždy super. A že toho už je. 😱😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.