Revolution Mermaids Heart paletka recenze a fotky

By  |  18 komentářů

Co pro vás dneska mám? Recenzi paletky, kterou jsem vám slibovala už docela dávno. Jelikož je to kousek, ke kterému se nevracím, tak mi trvalo dlouuuuuho, tuhle recenzi a článek udělat. Mě prostě nebaví trávit čas nad tím, s čím nejsem na 100% spokojena nebo naopak nějak výrazně nespokojena (i nad tím mě nebaví trávit čas, ale pokud je něco na hovno, tak to zase si myslím, že je třeba dát vám vědět). Faktem je, že tato paletka není zase až tak špatná, abych si ji sem nedala, takže…

I heart Revolution Mermaids Heart

Paletku seženete na různých eshopech. Jak vidíte, tak vzhledově je docela pěkná, taková zábavná, možná maličko pubertální, ale obal neřeším. Jestli je to napodobenina jiné značky netuším, nezkoumám, vařím. Na eshopu měli myslím ještě jednu variantu, nějakou vínovou, také pěkná.

Vidíte to? Prostě jakmile jsem ji uviděla, hned jsem ji chtěla:)) Maličko jsem mrkla na google, ale nějak podrobně jsem recenze neprocházela, prostě jsem ji chtěla. Ty barvy jsou moje oblíbené, takové barvy používám na líčení každý den, tedy zelenou, modrou, k tomu navíc jsou tam i béžové na rozjasnění víčka, no perfektní. Většina je hodně perleťová, některé méně a béžový je myslím matný. Jaká je ale kvalita této paletky?

Mno, takže! Takže!:-D Ač to tak možná na tomhle foto návodě nevypadá, nejsem moc s paletkou spokojena. Vlastně jsem ji použila jen jednou a putovala dál. Jak vidíte na fotce, líčení s ní vytvoříte docela pěkné, rozhodně nemohu kritizovat ve smyslu, že je nepoužitelná, to vůbec. Oční stíny jsou docela příjemné konzistence, nějak výrazně nepráší a hezky se stínují.

Co mi nevyhovuje? Že ty barvy nejsou až tak výrazné a pigmentované, jak jsem si představovala. Ano ano, jak vidíte, není to vůbec špatné, naopak, ale musela jsem vrstvit a to jsem prostě nečekala.  Dávám přednost tomu, když plné intenzity odstínu docílím jednou aplikací a vrstvou. Paletku proto doporučuji spíše vám, které milujete barvy a barevné líčení, ale chcete něco tlumenějšího. Pokud to nenavrstvíte tak, jako já v tomto případě, tak to líčení je pak takové méně řvoucí, ale přitom hezky barevné:)

S výdrží jsem neměla problém, normálka, pohoda. Linku jsem dělala tou od Revolution Renesance bo jak se to píše, tu poslední měsíce naprosto zbožňuju nejen pro tu krásnou černou barvu, jak spíše proto, že se strašně dobře drží a používá.

Tak a to je vše. Pro mě trošku nuda. Na druhou stranu jsem si jista, že pro spoustu z vás to bude super objev. Chápu totiž, že ne každý si může dovolit tak výrazné líčení, jako já, většina z vás jsou jemnější typy, já jsem trošku jak pěst na oko a hodně to líčení na mně zaniká no. Tož tak, přeji hezký den:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

18 komentářů

  1. simka_xx

    28.11.2018 at 16.40

    idem ti napisat nieco pekne aby si nebola nestastna 😀
    paletka sa mi na prvy pohlad paci, musim povedat, ze som ju nikdy predtym nezaregistrovala… ale uz ked si minule vravela ze nie si s nou moc spokojna tak som si aj myslela ze nebude mat take tie syte farby..
    ja niesom moc na tie farebne paletky ale vzdy som chcela nejaku taku crazy mat v zbierke – keby nahodou 😀 tak som si zaobstarala Zulu od Juvias place a to je bomba, krasna pigmentacia a aj ked ju nevyuzivam na dennej baze tak sem tam ju prsknem do licenia na ozivenie 🙂 ked len na spodnu linku ci do kutiku oka 🙂

    • simka_xx

      28.11.2018 at 16.43

      jaj a k najhlavnejsiemu som sa nedostala 😀 chcela som ti vlastne napisat, ze z tych fotiek a tvojho licenia to vobec nevyzera ze by nebola tak pigmentovana! ty carujes s tymi tienmi? 😀

      • ILoveMakeUp

        28.11.2018 at 18.23

        Tož to víš, že já si poradím a vytáhnu ze stínů i to, co v nich není:)) Ale tak prostě jak to píšu, tak to je no. Já si s ní vyhrála, špatná není, ale mohlo to být lepší:))

    • ILoveMakeUp

      28.11.2018 at 18.19

      :))))
      Jojo, jako říkám, vyloženě nedoporučit ji nemohu, to ne, je fajn. Ale ta pigmentace není tak wow, jak by být mohla a jakou jsem čekala no, tak to mě maličko zklamalo.
      Tyjo, se máš, od té značky nic nemám, ale barvy mají teda peckovní. Jj, barvička pod spodní řasy vypadá super:)

  2. Pavlína

    28.11.2018 at 17.57

    Ahoj , taky se přidávám ať udělám radost ;-). Upřímně to nejsou vůbec “moje” barvy, a to mám rada výrazné líčení , jen v jiném barevném spektru 😉. Co mě, ale naopak nadchlo je ta linka od Revolution – ta je perfektní 👏💪. Já “linkuju” každý den, tak už jsem pár linek vyzkoušela a tahle rozhodne patří mezi moje favority 😁. Od Revolution mám jediné stíny a ty “by Petra” a jsou skvělý – už jsem u jednoho stínu na pánvičce jak je používám – to se opravdu povedlo. Kdyby jsi měla tip na rozjasňovač tak bych byla ráda 😘. Pa Pavlína 👋

    • ILoveMakeUp

      28.11.2018 at 18.21

      Ahoj ahoj, tak dík:)))
      Taky ti vyhovuje, jo?? Super. No jako já kvalitních linek mám plno, ale u těchto mi strašně sedl ten tvar, to balení prostě, super úplně…
      Fakt?? No tak to máš spotřebu teda, já to hodně střídám, takže já stíny jen tak nespotřebuju:)) Jj, povedla se jim ta paletka:)

  3. Jenny

    28.11.2018 at 18.40

    Ta paletka vypadá krásně a líčení s ní máš krásný. Asi si ji nekoupím, protože se mi nezdá až tak úchvatná, že bych si z ní sedla na prdel. Ale uvidím, kdybych ji dostala jako dárek třeba od Ježíška, tak by mi to vůbec nevadilo 😛

    • ILoveMakeUp

      28.11.2018 at 19.39

      To věřím, že to by ti nevadilo, to znám:-D Jj, jako vyloženě kritizovat ji nemůžu, je pěkná, hezky se s ní dá nalíčit no:)

  4. Michala

    28.11.2018 at 19.16

    Ahoj, já také přidávám komentář. Líčení se mi moc líbí, tato barevná kombinace taky spíš než do bordo a červena. Akorát k výraznějšímu líčení patří linka a tu já prostě neumím…. umím linku, ale ne ocásek…. mám už trošku vrásčité víčko a fakt mi ten ocásek nejde ne a ne se to naučit…. potřebovala bych nějaká fígl….. jo a paletky mám doma krásné barevné, ale kdyý stávám ráno před 6 tak se nedonutím dát si budíka dřív, abych si nalíčila oči….tak už jsem si dala paletkovou stopku…. pa Míša

    • ILoveMakeUp

      28.11.2018 at 19.41

      Čauec, dík:) Jako jo, ono to chce ty barvy utlumit trošku a ta linka je na to fajn no… Ten konec zakončit do ztracena, to chce prostě co nejvíce odlehčit ruku. Jakoby ji ke konci nazvednout…
      To věřím no, před 6h, to bych to asi taky docela flákala, ono se lépe líčí na denním světle už, než pod lampičkou.. I když je fakt, že když jsem vstávala do práce po 6h, tak i přes to jsem se tehdy výrazně líčila no:))))
      Hezký den:)

  5. Lucy0077

    29.11.2018 at 8.41

    Výsledek se mě osobně moc líbí tvoje oči to krásně zvýrazní . V poslední době dávám přednost taky hodně pigmentovaným stínům abych nemusela vrstvit.Paletky od MR mám ráda a mám jich hned několik . Tahle mě nějak moc nezaujala nebudu pořizovat . S čím musím souhlasit je určitě ta linka je naprosto skvělá krásně černá drží , a dobře se mi s ní pracuje. Přeji Ti hezký den a těším se na další recenze .

    • ILoveMakeUp

      29.11.2018 at 16.15

      No tahle hlavně je na tom kvalitou úplně jinak, jak třeba ty HD paletky, fakt úplně jiná konzistence…
      Že jo? Suprové linky:) Děkuji, hezký den:)

  6. Anicka

    29.11.2018 at 9.38

    Proste hrozne chci nosit modry a zeleny stiny. Je to taaak hezky! Jenze ja v tom jako uplne bila blondyna vypadam jak kolotocarka! 🤷🏼‍♀️😄🤹🏻‍♀️🎪🎡

    • ILoveMakeUp

      29.11.2018 at 16.16

      Bohužel no, co naděláš:-D Jedině v pastelové variantě no, to by ti asi slušelo, je to takové tlumenější:)

  7. Dana Čechová

    29.11.2018 at 12.29

    Ahoj tak jsem se konečně dostala k napsání 😊ano putovala dál a dobře putovala 😊..nikdy jsem takovou paletku těchto barev neměla 😊a proto mě potěšila a přesné co tobě na ni vadi😉😊mě vyhovuje lehká pigmentace.Jsem s ni spokojena a ráda ji použivam,ale chápu, že tohle při tom množství co jsi vyzkoušela je ač ,ale nevypadá jemná 😊. …

    • ILoveMakeUp

      29.11.2018 at 16.17

      Ahoj, je mi to jasné. Já jsem na tu střední pigmentaci nikdy nebyla, ale vím, že většina lidí tomu dává přednost, aj všechny moje kámošky no. A ona teda zase tak malou pigmentaci nemá no, to zase nee:))

  8. Erika Rybová

    29.11.2018 at 22.31

    Ahoj, paletka jako taková se mi nelíbí, ale zato se mi strašně líbí líčení, které jsi díky ní vytvořila. Zítra ho zkusím, ale musím si dojet koupit žlutý stín, ten nemám žádný. Nebo zkusím zlatý, ten mám. Na druhou stranu si nedělám iluze, že se mi líčení podaří jako tobě, nicméně se o to aspoň pokusím. Inspiruješ mě, děkuju.

  9. Misa B.

    1.12.2018 at 9.04

    Ahojky pekne liceni ale take souhlasim s tim ze rada mam intezitu hned na poprve a ne az po mnohem vrstveni. Ale krasne si vykouzlila hezky barevne liceni 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.