Huda Beauty Amethyst paletka recenze a fotky

By  |  24 komentářů

Hezký den přeji. Dneska jsem se rozhodla vám sem hodit recenzi paletky Huda Beauty. Určitě jste tuto novinku zaregistrovali. Mají na výběr z několika barevných variant. Já jako první sáhla po této fialové, ale asi si koupím ještě modrou a zelenou. Zajímavé jsou tyto paletky tím, že obsahují vždy jednu barvu v celkem 9 odstínech. Pro mě, milovnici fialové, je tohle fakt sen a jako první jsem si tedy prubla variantu s názvem Amethyst:)

Co se týká ceny, vyjde na 770 Kč, což se prvně může zdát docela málo, s ohledem na značku, faktem je, že ta paletka je opravdu pidi, do dlaně. Takže to bylo trošku překvápko, myslela jsem, že je alespoň jednou tak velká, ale nevadí. Obal není plastový, je vyroben z takového toho pevného papíru, což mě nebaví, ale tady s tím nemám, skrze spokojenost s obsahem, problém.

Tradááááá. Říkám, já fialovou barvu miluju, takže mě tato paletka naprosto okouzlila. Jak vidíte, najdete v ní tří matné stíny. Ostatní jsou třpytivé, některé méně, jiné více. Zejména tedy ta prostřední řada, zde na fotce vodorovně, jsou vyloženě takové ty slisované plátky třpytivé, snad víte, co myslím.

Všechny oční stíny v této paletce vypadají tak krásně a výrazně i na očích. Pigmentace je tedy naprosto super. Barvy na víčko přeneste snadno jak štětcem, tak prstem. U těch nejvíce třpytivých může být menší problém při vrstvení, kdy se jakoby přestane ten stín chytat a spíše ho umazáváte, takže na to pozor. Vrstvit ani není třeba. Klik na fotku pro zvětšení.

A hurá do akce:) Pro mě je celý ten obsah absolutní dokonalost. Jak vidíte na oku, jsou tam světlejší, brutálně rozjasňující, třpytivé barvy, ale stejně tak i tmavé, které krásně prohoubí pohled ve vnější části oka.

Vidíte ten stín ve vnitřních koutcích? Šmarja, ten teď cpu všude. To je taková krása, třpytí se, mění se, hází různé odlesky, absolutní dokonalost. Pokud byste hledali levnější variantu, z 90% stejný najdete i u levné značky E style wet dry odstín 04 magic pink. Dokonce i tu konzistenci mají podobnou.

Pigmentace je výborná, stínování také pohodička, no asi už chápete, že já jsem s paletkou velmi spokojena:) Na fotku jsem tady dala tmavší rtěnku, ať to má grády, ale samozřejmě jsem to tak nenosila. Jak možná víte, nosím jen nude, přirozené odstíny na rtech.

Zde vidíte v akci pro změnu matný oční stín. Nejprve jsem ho nabrala maličko, vystínovala záhyb oka. Poté jsem ho plochým štětcem naťupala přes pohyblivé víčko. Jak jsem psala výše, nejde odolat a ten světlý, třpytivý cpu všude, takže i zde jsem ho maličko naťupala na střed oka. Samostatně ale rozhodně vynikne více, než takhle na matném stínu, viz. výše ty vnitřní koutky očí..

Abych pravdu řekla, trochu mě zarazila velikost té paletky, objednávala jsem ji totiž přes net. Za ty prachy takový šušeň, no, budiž. JInak ale absolutně naplnila moje očekávání, je nádherná, moc mě baví a mohu doporučit!:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

24 komentářů

  1. Kate__cosmetics

    30.11.2018 at 7.34

    Ježiš tak že bych si taky nějakou z nich pořídila? Super článek a fotky, jako vždycky. A snad tě komentář potěší a nebudeš smutná jak včera 😁🤗

    • ILoveMakeUp

      30.11.2018 at 17.26

      😀 Já nebyla smutná, já byla nasraná, jsem si po práci chtěla počíst:-D
      Dííík

  2. Káťa

    30.11.2018 at 8.54

    Hahahaha, prý takový šušeň!
    Barvy jsou to krásné, to jo, ale jestli je to fakt takový prcek…schválně juknu na gramáž 🤔
    A Tobě tyhle barvy prostě sedí!

    • ILoveMakeUp

      30.11.2018 at 17.27

      Tak jako docela jo, mě to fakt překvapilo:)) Jako stíny v tom jsou ok, normal velikost. Ale prostě paletka je na dlaň no:))

  3. LilyEmily

    30.11.2018 at 9.31

    Děkuju za tvoje požehnání, koupím si červenou bez výčitek <3 Ta modrá je z nich snad nejhezčí (miluju modrou) a co jsem viděla líčení se zelenou tak taky bomba! Kdybych se líčila každý den, tak bych je brala všechny tři 😅

    • ILoveMakeUp

      30.11.2018 at 17.28

      Jj, taky chci ještě modrou a zelenou… Jako nádhera, opravdu krásné stíny:)

  4. Jana

    30.11.2018 at 9.36

    Krást líčení,jako vždy. Obdivuji,jak to krásné barevně zkombinuješ a vypadá to luxusně 😉. Článek taky super a barvy? CCC ani nemluvím 😁

    • Jana

      30.11.2018 at 9.39

      Krásné líčení,ne krást 😂🤣

  5. Nadin.blocek

    30.11.2018 at 9.37

    No, váhala jsem objednat-neobjednat. Chjo, chudák moje peněženka. 🙁 nic, jdu ji objednat.

    • ILoveMakeUp

      30.11.2018 at 17.28

      Je to krása, pokud se ti líbí, tak určitě jo. Stíny jsou perfektní:)

  6. Pavla

    30.11.2018 at 10.51

    Ahoj 🙂 Já mám zelené oči a fialovou teda taky můžu, to je pravda 🙂 Akorát tyhle jsou na mě asi až moc metalické, jinak tobě moc sluší! 🙂

    • ILoveMakeUp

      30.11.2018 at 17.29

      Ahoj, tam jsou jen tři takové mega třpytivé, ostatní jsou klasika, neřvou:)

  7. Alžbeta

    30.11.2018 at 12.52

    Jej to sú krásne odtiene

  8. Jana

    30.11.2018 at 14.41

    Vypadá to nadherne! Mě se moc líbí ta zelená varianta. Tak uvidím.

  9. Michala

    30.11.2018 at 21.32

    Mám hnědě oči občas v nich nějaký nádech dozelena, nikdy nevím, co takovým očím pasuje tak raději mám nude paletky….. A fakt mám stopku na ty paletky jako stejně si líčím oči jen jednou za 14 dní celý týden, když mám odpolední, zbytek času neee… akorát je hrozně nebezpečný ty tvoje super recenze číst, hned má člověk slinu, koupit si ji a mimochodem na fialovou barvu jsem obecně ujetá.

  10. Dana Čechová

    1.12.2018 at 3.56

    Ahoj jedním slovem nádhera 👍😊a jelikož jsem celej život milovnici fialové i v oblečeni 😉😊super.Tohle ličeni mě třeba s touto barvou se libi i když je výrazné..moc Ti to sluši v té fialové 😉👍pro mě topka…

  11. Michaela B.

    1.12.2018 at 8.59

    Pekna paletka. Ja mam doma tu electric obsession a myslik ze mi staci zatim 🙂 fialova tam je tez moc hezka :-). A ted jsem jeste zakoupula na beauty bay paletku Juvia’s place a tam jsou mega stiny take 🙂

  12. ženaVžupanu

    1.12.2018 at 12.38

    Ja ji budu mit pod stromeckem. Po tehle recenzi se na ni tesim jeste vic 🙂

  13. Denn

    1.12.2018 at 16.19

    No ale vypadá fakt moc hezky a sluší ti. Jen když si představím, moje umění se stíny asi by to tak nevypadalo ani kdyby byla paletka nejlepší na světě😂😂

  14. Hanka

    1.12.2018 at 19.26

    Ahoj,
    ta paletka vypadá fakt dobře, docela dost váhám nad tou zelenou variantou… Líčení je moc krásné, líbí se mi ta tmavá rtěnka a blýskavé náušnice.

  15. Michaela

    1.12.2018 at 20.00

    Ty barvy <3

  16. ZuzaK

    2.12.2018 at 16.52

    Já nevím, nějak mě paletky od Hudy nelákají… i když čtu pozitivní recenze, nechává mě to chladnou. Když se nad tím zamyslím, dlouho jsem neměla vysněnou paletku, po které bych toužila. Asi toho mám už doma hodně 😀 😀 😀

  17. Lucy0077

    2.12.2018 at 18.06

    Dokonalost mám doma smokey paletku a jsem spokojená. 🙂 Tohle si budu muset taky někdy pořídit 😀 ale můj wishlist je dlouhej . 😀 Jinak škoda že nenosíš ty tmavý rty strašně Ti to sluší , krásné líčení. 🙂

  18. Jenny

    2.12.2018 at 20.16

    Je boží 😍 Jenom mám problém vybrat mezi fialovou a zelenou 😊

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.