Zklidňující a detoxikační maska EnteFace recenze a giveaway

By  |  67 komentářů

Hezký den přeji. Dneska pro vás mám pro změnu recenzi pečující kosmetiky, konkrétně vám chci dát tip na pleťovou masku, která z „povadlého“ obličeje dokáže udělat hezky svěží ksichtík. Pravidelné používání masek je od určitého věku žádoucí, to určitě víte. Je to z toho důvodu, že jsou schopny proniknout hlouběji do pleti a pokud opravdu funguje jak má, je ten efekt vidět okamžitě, což je také fajn. Já osobně mám nejradši masky, které moji sušší pleť hydratují a zároveň ale i vypnout tak, že obličeji vypadá prostě mladší, vypnutější – odpočatější.. No, konec kecání, ve spolupráci s eshopem enteface.enterosgel.eu jsem prubla pár produktů, tak jdeme na to.

Masek je šílené množství, jen některé jsou však navrženy tak, aby obsahovaly i složku přímo pro detoxikaci pleti. A to je přesně případ EnteFace. Ve složení najdete spoustu vitaminu, které působí proti stárnutí pleti, různé oleje a také zklidňující panthenol, jinými slovy provitamin B5, který proniká do kůže a velmi výrazně ji regeneruje a hydratuje. Tou nejzajímavější složkou je však v tomto případě Enterosgel, který slouží k tomu, aby z pleti dostal všechny škodlivé látky.

Většinou mi přijde, že jsou masky hodně rozdělené dle typu pleti. Jakože ta, co vyhovuje mně, nemůže vyhovovat mastné pleti atp. U této bych si troufla napsat, že bude vyhovovat všem typům pleti. Opravdu jak suché, tak i mastné nebo problematické a hned vám řeknu, proč.

Ještě, než budu pokračovat v popisu toho, co maska s pletí udělá či neudělá, zde vidíte aplikátor. Je to klasická pumpička, což je super, umožní to totiž přesné dávkování a nemusíte se bát plýtvání.

Zde pár vteřin po sundání masky, tedy po opláchnutí. Když si masku nanášíte, je to zvláštní, ta textura je totiž něco jako pleťový fluid. Velmi snadno ji tedy rozetřete po pleti, nejste upatlaní, nic takového. Nejprve se mi moc nezdálo, že tohle bude fungovat, až asi po 10 vteřinám jsem začala cítit, že ta maska na pleti tuhne a jakoby více přilne nebo nevím, jak to napsat.. No zkrátka, ulevilo se mi:-D Klasicky pak necháte na obličeji cca 20 minut a poté opláchnete vlažnou vodou.

Tuhle masku můžete používat každé tři dny a to i bez pocitu, že je vám to líto a chcete si ji šetřit. Na jednu aplikaci toho stačí totiž docela málo, což s ohledem na to balení znamená, že ji máte fakt na dlouho.

ÚČINKY?

Po sundání masky vždy cítím jedno a to je fakt citelné vypnutí pleti. Není to ale nepříjemné stahování nebo snad vysušení, je to opravdu takové to pnutí, které ten obličej na pohled udělá mladší, tohle já mám ráda. Ani ne tak s ohledem na nějaké vrásky, jak spíše proto, že můj obličej vypadá odpočatější, takový svěžejší prostě. Tohle je dokonce první maska, kterou používám i ráno, protože to vypnutí, následné namazání a nahození makeupu, mnooo, to není vůůůůbeec špatné:))

Když se vrátím k tomu, co jsem nakousla výše. Důvodem, proč si myslím, že ta maska je vhodná +- na všechny typy pleti je to, že ta textura je hrozně lehká. Těžko se to popisuje, nikdy jsem masku v této podobě neměla. Je jakoby tak trochu gelová, absolutně nezatěžuje, nevysušuje, hezky stáhne póry v místech, kde jsou rozšířené. Jako je funkční, ale zároveň mi přijde taková hrozně jemná, neagresivní.. No snad si rozumíme:)) Jak vidíte na fotce níže, žádné podráždění, zarudnutí, přijde mi zkrátka šetrná (jj, jsem flekatá, mám na pleti různě tmavší a světlá místa). To samozřejmě záleží na konkrétním typu pleti, jak bude fungovat a vše reagovat, to je jasné.

Ohledně té detoxikace zde mám ještě jeden tip. Víme, že na celkový vzhled pleti má vliv i naše zdraví.  Není proto na škodu si čas od času dopřát přímo detoxikační kúru a přesně ten Enterosgel, který obsahuje maska výše, je možné použít takhle samostatně v tubě. Je to vhodné jak pro dospělé, tak i pro děti. Pomáhá také v případě průjmu nebo při trávicích potížích, je to tedy ten typ produktu, který je dobré mít doma k dispozici.

Prochází pouze střevním traktem, kde nasaje všechny škodlivé látky a vyloučí je. Na stránkách si můžete přečíst detailněji, jak to funguje, já vám to píšu jako klasický laik, nebudu tady kopírovat odborný text.

neobsahuje alergeny   je vhodný i pro těhotné   nesnižuje vstřebávání vitamínů

Tuba obsahuje takový hutnější gel, který jednoduše můžete přidat do čaje a je to. Jistě, že já to frajerka musela zkusit samostatně, no, moc nedoporučuji:-D Stačí 3 x denně polévková  lžíce po dobu 10 dnů s tím, že jedna ta tuba vyjde cca na 5 dnů.

Masku i gel lze koupit na výše uvedených stránkách. ZDE dokonce najdete prodejní místa a lékárny, kde si můžete produkty koupit osobně:)


A co já pro vás zase mám?? Jasný, že soutěž. Můžete vyhrát jedno balení Enterosgelu a spouuuustu vzorečků masky EnteFace + bloček s propiskou:)) Těch vzorků jsem dostala fakt mraky (+-30 ks) a tipuji, že to bude dohromady tvořit snad celé plné balení, takže to je paráda.

Chcete vyhrát a vše vyzkoušet?:)

  1. Stačí zde zanechat komentář, můžete mi třeba napsat, zda jsou detoxikační masky vaše oblíbené nebo jste je třeba zatím nezkusili??
  2. v komentáři nezapomeňte do kolonky „email“, vyplnit emailovou adresu

Soutěž bude ukončena dne 16. 7. 2018

A vyhrává paníííí, už má email:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

67 komentářů

  1. Megg

    10.7.2018 at 7.03

    Detoxikační masky jsem zatím nezkoušela. 🙂

  2. Pavlina

    10.7.2018 at 7.06

    Masky používám jen o vikendu, nejak na to v týdnu není kdy. Ale o podobnych účincích si muzu nechat zdat, tyhle pocity, co popisujes, jsem jeste s zadnou z nich nepocitila.

    • ILoveMakeUp

      10.7.2018 at 7.12

      Jj, to chápu. Já jak zkouším častěji nové a nové věci, tak teda si dopřeju aj přes týden no, večer u telky pěkně.. Fakt ne jo? No tak to je velká chyba!:)

  3. Lida Pilatova

    10.7.2018 at 7.09

    Ja zkusila uz takovch maseeek 😀 obcas si ze me doma delaji srandu 🙂 Zatim jsem nenasla zadnou, do ktere bych se vylozene zamilovala. jako ne ze by mi nejaka skodila to ne, ale zatim nikde tokvy ten wooow efekt nebyl no.

  4. Eva

    10.7.2018 at 7.12

    Ahoj, tak detoxikační masku jsem ještě nezkoušela. Mám suchou pleť, tak volím ty na hydrataci.

  5. Míša

    10.7.2018 at 7.26

    Já si taky občas nějakou tu masku udělám, už jsem zkoušela pleťové masky od planet spa z avonu. Cítím rozdíl v hebkosti pleti, ale ze by byla vypnutejší, to mi nepřijde.. Proto bych i tuhle ráda zkusila 🙂 moc pěkná recenze..a díky za givku 👍

    • ILoveMakeUp

      10.7.2018 at 10.19

      Jj, tak to je chyba. Já jako taky mám ráda hydratační, ale prostě nejradši mám tady to, když ten obličej je takovej napnutej, mladší, zmiznou trošku kruhy a tak..:)

  6. Kateřina

    10.7.2018 at 7.26

    Moje nejoblíbenější detoxikační maska je od L’Oreal Pure Clay. Ta mi krásně tu pleť vypne a vyčistí. Tohle ale vůbec nevypadá špatně. 😍

  7. Renata

    10.7.2018 at 7.29

    S detoxikační maskou nemám žádné zkušenosti.Ty jo a podle tvojí recenze budu muset fakt nějakou zkusit 😉👍👍

  8. Veronika K.

    10.7.2018 at 7.31

    Podobnou masku jsem kdyby měla od LaChevre (píšu-li to dobře) s kozím mlékem a ta byla tedy naprosto úžasná.Jinak tomu teď moc nedám a krom Cup o café od Lushe, co mám na vaně nepoužívám žádnou extra masku. Ta od lushe je fajn a má použití buď jako maska nebo peeling.

  9. Lenka Brestenská

    10.7.2018 at 7.39

    Detoxikačných som zatiaľ skúsila len prá, ale nakoľko už mám niečo cez 43 rokov :), čím ďalej, tým viac „maskujem“.

  10. Nikol B.

    10.7.2018 at 7.42

    Zdravím, masky jsem nezkoušela, ale dle Vaší recenze bych ji určitě moc potřebovala😉

  11. Lucie Navratilova

    10.7.2018 at 8.15

    Ahoj, detoxikacni masky jsem nezkousela ale podle tvych recenzi ji potrebuju 😀 tak budu muset poridit. 👍

  12. Anonym

    10.7.2018 at 8.37

    Myslím, že mám doma nějakou detoxikační od Ziaja, ale ještě jsem jí nezkoušla, tohle vypadá dost slibně!

  13. Marcela

    10.7.2018 at 8.37

    Zatím jsem detoxikační masky nezkoušela. Max. si v drogerce koupím nějakou od Dermacolu 😉

  14. Zu

    10.7.2018 at 8.43

    Detoxikacni masky – nemám zkusenost,ted se snazim plet spis hydratovat..

  15. LUCIA

    10.7.2018 at 8.47

    Zatiaľ som vyskúšala iba dve masky, ale nemohla som ich zniesť na tvári. Mala som pocit ze mi spali tvar také to bolo horúce po nanesení a stekalo mi to dole. Bordel strašný to robilo. Tak uz som stratila nejak chuť na ďalšiu 🙂 ale táto vyzerá podľa tvojich recenzií super a šla by som do toho vyskúšať ju 🙂

    • ILoveMakeUp

      10.7.2018 at 10.18

      Jaj, to je blbé, to je blbé.. Jj, však proto jsem byla docela paf z této. Také právě mám většinou od masek bordel a tak, takže tohle sice je zvláštní, že je to jako nějaký fluid, ale díky tomu prostě natřeš na pleť a hotovo, nikde nic neteče, žádný bordel:)

  16. Nela

    10.7.2018 at 9.16

    Ty jo, tak s takovým druhem masky zatím zkušenosti nemám. To zní moc zajímavě 🙂

    • ILoveMakeUp

      10.7.2018 at 10.20

      Jj, pro mě to také byla novinka. Je fajn a první maska, co si dám klidně i ráno, je to asi hodně i tím, že prostě po ní není nepořádek, je to jak krém, natřu a pohoda, nejsem upatlaná, nikde bordel, nic nemusím dlabat ze sáčku..

  17. Nikola

    10.7.2018 at 9.36

    Ahoj 🙂 Tento druh masky jsem zatim nevyzkousela, ale po precteni Tveho clanku si ji urcite chci poridit. Vypada vazne skvele 😍

  18. Ella Nová

    10.7.2018 at 9.42

    Hodne zajimave produkty. Zkusenost nemam, ale toto by stalo za vyzkouseni.

  19. Vendula

    10.7.2018 at 10.05

    Masky jsem zatím nezkoušela a slyším o nich poprvé ale určitě bych rádá vyzkoušela 🙂

  20. Veronika

    10.7.2018 at 10.23

    Detoxikační masky používám poměrně ráda, vždy se to snažím spojit jednou za čas i s takovou detoxikací organismu přes den, kdy piju jen vodu s citronem. Je to skvělé pro nastartování organismu!

  21. Monika cermakova

    10.7.2018 at 10.36

    Ahojky. Masky používám jen občas a skoro většinou jsou to hydratační masky. .takže tuhle ráda vyzkouším 😆

  22. Dáša

    10.7.2018 at 10.52

    Ahojky,detoxikační masku jsem nevyzkoušela.Používám hlavně hydratační.Mám ráda Garnier masky.😉

  23. Hanka

    10.7.2018 at 11.06

    Ahojky,
    detoxikační masky patří mezi moje nejoblíbenější, dělají mi na pleti fakt dobře. Tuto značku ale neznám, ráda vyzkouším.
    Hanka

  24. Lucie Dudkova

    10.7.2018 at 11.06

    Detoxikacni masky jsem dosud nezkusila. Ale nejake to vypnuti by se hodilo 😂

  25. Jana

    10.7.2018 at 11.13

    S žádnou detoxikační maskou zkušenosti nemám, ale ráda bych ji zkusila.

  26. Radka

    10.7.2018 at 11.35

    Zkoušela jsem už různé masky většinou nějaké hydratacni, nástupem léta se mi pleť lehce zmastila, takže něco nového bych určitě ráda vyzkoušela 😊

  27. Mirka Š

    10.7.2018 at 11.39

    Zatím jsem nezkusila, mám doma spíš hydratační masky.

  28. Renča

    10.7.2018 at 11.49

    Tak takové masky jsem nikdy ještě nezkusila jen klasiku, čistící hydratační a tak. A detoxpastu znám jenve verzi pro psy 😁

  29. Zdena B

    10.7.2018 at 13.00

    Také nemám moc zkušeností, většinou si dávám textilní masku o víkendu pro hydrataci, je s ní méně práce. 🙂

  30. Michaela Chaloupková

    10.7.2018 at 13.08

    Ahoj ,masky miluju.Ovsem detoxikační jsem ještě nezkousela.Urcite by mě potěšila
    Krásný den 😊

  31. Ivana M

    10.7.2018 at 13.21

    Detoxikační masku jsem asi ještě nezkoušela ale ráda bych, většinou používám čistící masky a masky hydratační. Času moc není, takže se k tomu dostanu tak jednou týdně. 🙂

  32. Dana Čechová

    10.7.2018 at 13.56

    Ahoj tak tahle maska jak popisuješ musí zaujmout každou 👍😊….ted by to byla asi moje záchrana 😄dostala jsem vzorek Vichy krému a jak ja se osypala jak puboš 😄…mam ráda vše když je lehkého složení 😊..a ten gel mimo jiné i na zaživani to mě zajima…kouknu po něm 😊. .dik za super rady👍

    • ILoveMakeUp

      10.7.2018 at 15.28

      Rádo se stalo, pro mě ten gel byl docela novinka, zajímavé.. Jj, ta maska je strašně lehoučká a prostě vůbec to neštípe, není nijak dráždivé, takže super, to jsem ráda..

  33. Michaela

    10.7.2018 at 14.10

    Detoxikační masku jsem ještě nezkoušela, zatím spíš hydratační 🙂

  34. Lenka Špryslová

    10.7.2018 at 14.26

    Ahojky,

    Obecně masky mám moc ráda, ale s detoxikačními maskami nemám žádné zkušenosti.

  35. Adela Hanzelinova

    10.7.2018 at 16.26

    Tyjo, to zni zajimave! S travicim systemem mam potize, jelikoz me trapi reflux jicnu, takze tohle by bylo asi dooost zajimavy!

  36. Jenny

    10.7.2018 at 16.55

    Zatím jsem žádnou detoxikační masku nezkusila. Jsem ráda, když se dokopu do nějaké hydratační. Pak mě to ale zase na čas hodně baví 🙂

  37. Elena Dratnalova

    10.7.2018 at 17.19

    Tak detoxikacni masku jsem ještě nezkoušela. Jednou za čas si dám slupovaci 😁 Super napsaný článek 😍

  38. Anežka

    10.7.2018 at 18.52

    Zatím jsem zkusila jen detoxikační masku od Lorealu. Takovou tu zelenou a bohužel s ní nebyla zcela spokojena, tak třeba by to tato napravila.

  39. Ivka

    10.7.2018 at 19.23

    Masky používam pomerne dosť často no viac menej hydratačne. Veľmi rada vyskúšam aj detoxikačné. O géliku počujem prvý krát, je to zaujímavé a po prečítaní článku sa po ňom asi aj pozriem kedže mávam často problémy. Ďakujem za rady 🙂

  40. Eva

    10.7.2018 at 19.29

    Produkt vypadá zajímavě. Já ráda používám jílové masky.

  41. Monika

    10.7.2018 at 19.38

    Ahooj. Děkuji za typ, jsem hrozný lenoch na péči o pleť, nemám ráda umaštěnej obličej od krému, proto se nemažu, možná k tomu časem dojdu. Ale masky si dělám ráda, nejraději mám slupovací, poslední dobou používám tu populární černou na tečky a bílou. Někdy se mi stane, že s ní i usnu a drží až do rána jako ďas. Někdy s ní tyranizuji i přitele, aby se mi nemohl posmívat. Každopádně účinky nepozoruji, spíš ani nezkoumám, určitě z toho mám ale skvělý pocit a pokaždé se citím jako znovuzrozená.

  42. VERONIKA

    11.7.2018 at 2.32

    Ahojky. Ja se přiznám že jsem masku na obličeji měla tak někdy před rokem. Ale asi bych měla začít s přibývajícím věkem 😀. Moje pleť je teda spíš mastnější, tak nevím jak bych se cítila s touto. Mno třeba fajn jak píšeš, že by mohla být pro všechy typy😉

  43. Ludmila Ribeiro

    11.7.2018 at 3.02

    Detoxikacni masky jsem jeste nezkousela.
    Vypada zajimave, rada ji vyzkousim…

  44. Tatiana

    11.7.2018 at 5.57

    Takúto masku som ešte neskúšala ale vypadá to naozaj zaujímavo a ešte aj ten gél 👍fakt super

  45. Alena

    11.7.2018 at 8.41

    Detoxikacnu masku som neskusala, celkovo masky dost zanedbavam 🙁

  46. Jana P.

    11.7.2018 at 9.05

    Ahoj, Enterosgel jsem zkoušela a nějaké výrazné výsledky na pleti jsem nezaznamenala (i když věřím, že něco to určitě dělá), ale tu masku bych chtěla zkusit. Detoxikační masky jsem zatím netestovala, jen jednu z Avonu s bahnem z Mrtvého moře jestli se to také dá do této skupiny zařadit:).

  47. Petra

    11.7.2018 at 13.17

    Já si normálně nakupuju masky – plátýnkové už jenom na Alli a za mě super. Ještě jsem nenašla žádnou, po které bych měla třeba podrážděnou pleť, pupance nebo něco. Naopak. Detoxikační jsem ale žádnou nezkusila, mám ráda hyaluronové a se zlatem, na detox bych ale byla taky zvědavá. 🙂

  48. Erika

    11.7.2018 at 13.50

    Detox. masky jsem zatím nezkusila. Vypadá to zajímavě.

  49. Katerina Hrncirikova

    11.7.2018 at 16.36

    Já používám hodně detoxikacni masky neb moje pleť je, jak v pubertě 😀.

  50. Daniela

    12.7.2018 at 9.31

    Detoxikačné masky som ešte nevyskúšala 😕 ale chcela by som ! 😀 pred pár týždňami som začala intenzívne používať masky, jeden deň čistiacu, druhý deň zlupovaciu na čierne bodky, tretí deň je zatiaľ bez masky (ta detoxikačná by sa hodila 👍). A tak to striedam 🙂

  51. Terush

    13.7.2018 at 9.08

    Zatím jsem nezkoušela detoxikační masky, používám spíš čistící. Mám problematickou pleť a tak si na obličej pořád něco mažu, např. domácí masky z kokosového oleje a kurkumy nebo med a skořice (tahle kombinace je téměř zázračná). A když se mi nechce, tak přijde na řadu klasická čistící maska z drogerie. Prostě mě masky baví a když fungují, je to bezva. Takže bych si ráda zasoutěžila o tuto řadu 🙂

  52. Peťuška

    13.7.2018 at 16.32

    žiadnu takúto detoxikačnú masku som nikdy neskúšala… momentálne by moja pleť niečo takéto potrebovala, lebo mám teraz hroznú pleť… :/

  53. Michala

    13.7.2018 at 20.08

    Masky mám ráda zkouším všechny možné, moc nemusím plátýnkové, které všichni milují.

  54. LenkaD

    14.7.2018 at 10.42

    Zkousela jsem ruzne masky, ale primo detoxikacni ne.

  55. Petga

    14.7.2018 at 17.45

    Detoxikačnú som ešte neskúšala ale som veľký LOVER všemožných másk 😀

  56. Jana

    14.7.2018 at 20.07

    Masky se snažím používat pravidelně, jednou týdně hydratační a i čistící.

  57. Irena

    15.7.2018 at 12.28

    zatím jsem takovou masku nezkoušela

  58. Barbora Červenková

    15.7.2018 at 17.11

    hezký den. tak detox masku jsem nikdy nevyzkoušela. měla jsem nějaké mazání na tělo ze zelené kávy, ale na obličej….jsem v tomhle nepolíbená 🙂 cervenkova.barbora@seznam.cz

  59. Veronika

    15.7.2018 at 21.14

    Takovou masku jsem ještě nezkoušela, ale třeba budu mít příležitost:) Díky za soutěž!

  60. Lenka

    16.7.2018 at 14.21

    Ahojda 🙂 tak tento druh masky jsem zatím nezkoušela, ale určitě by mě zajímalo, jaký efekt by na mé sušší pleti zanechala 😉

  61. Denisa Kovářová

    17.7.2018 at 17.56

    Nezkusila jsem zatím žádnou takovou masku. Ale tuhle chci, už proto že má otvor ve tvaru hvězdičky a na ty jsem ujetá. Držím si pěsti 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.