Péče o vlasy v BIO kvalitě recenze a soutěž

By  |  60 komentářů

Hezký den přeji, dneska mám pro vás recenzi vlasové kosmetiky a produktů, které jsou v 100% BIO kvalitě. Obsahují aktivní látky a výtažky z rostlin, naopak neobsahují silikony, což spousta z vás určitě uvítá. V neposlední řadě produkty z dnešního článku jsou nejen zaměřeny na krásné vlasy, pečují i o pokožku hlavy, což je také fajn, co si budeme povídat.. No jdeme na to.

L´Erboristica TRICO BIO péče o vlasy

Kromě toho, že jde o BIO kosmetiku, přípravky tedy neobsahují žádné složky živočišného původu = VEGAN, jsou zde další zajímavosti, za které má značka velké plus. Veškeré obaly jsou například vyrobeny výhradně z recyklovatelného materiálu. Emise C02 vzniklé z obalových materiálů jsou kompenzovány výsadbou a udržováním lesních porostů. Tato italská značka vlastní i nějaké certifikáty, takže opravdu kvalitka, ale to už se můžete vyhledat samotné, já jsem zde od recenzování!:))

Produkty jsem dostala na vyzkoušení, což je asi jasné. Obdržela jsem tři různé řady, takže jsem si mohla vybrat a moje volba padla tady na tu žlutou, která je zaměřena na vysoký lesk. Najdete zde hydratační šampón, kondicionér a hydratační sérum. Já jsem z dua šampónu a kondyše nadšená, vlasy mi udělá hezké. Nevím nevím, zda jsou nějak extra lesklé, ale rozhodně mají objem, což osobně vítám snad ještě více, jak ten lesk. Objem je opravdu viditelný, takže jsem maximálně spokojena.

Jelikož jde o BIO produkty bez nějakých těch blbostí, šampón příliš nepění, vlastně vůbec. Mě to nijak neudivilo, protože přírodní šampóny používám, ale vím, že poprvé jsem byla docela v šoku a měla jsem nutkání toho nanášet více. Není to potřeba, vůbec se nebojte dát naprosto běžné množství, na jaké jste zvyklé.

Zajímavost: žlutá řada Sublime Glow obsahuje kyselinu hyaluronovou. Ta na vlasu vytváří film, který jej chrání proti všemu škodlivému, ať už jde o smog, změny počasí nebo dokonce stres.

Co se týká šampónů, super. Kondicionér je opět takový lehčí, vůbec nedělá takový ten povlak na vlasech, což nevadí, naopak. Funguje jak má, takže nemám co vytknout. Osobně si ale život bez něj umím představit a znovu bych se vracela spíše jen k šampónů. Samozřejmě pokud je pro vás složení zásadní, tak pak je ideální používat tu řadu takhle komplet. Vlasy těsně po umytí.. Já jak jsem z něčeho nadšená nebo prostě spokojená, tak fotím fotím fotím… A trsám trsám trsám:-DD Snad znáte ten film:)

Je super, že s klidem můžete ty produkty spolu kombinovat, můžete tedy používat výše šampón pro lesk a k tomu sérum pro hlubokou reparaci z této zelené řady. V té najdete opět šampón, kondicionér, keratinové krystaly a právě i posilující sérum. Célá ta řada je tedy zaměřena na poškozené vlasy a při pravidelném používání by jim měla pomoci, dodat jim pevnost, pružnost a také ten lesk.

Zajímavost: zelená řada Deep Repair obsahuje rostlinný keratin, získaný z cereálií. Poškozený vlas posiluje a regeneruje.

Kdo máte hudrnaté vlasy nebo prostě nějaké rozlítané či hrubé, určitě mrkněte na tuhle růžovou sadu, která je zaměřena na vyhlazení. Perfektní také pro vás, které máte vlasy krepaté. Také v případě, že si s vlasy tvoříte nějaké účesy, je fajn tuhle řadu používat, protože jak ten vlas uhladí, tak ty účesy pak jdou samozřejmě snadněji vytvořit. A jelikož je to řada zaměřena tak trochu na různý styling s vlasy, nabízí také termo ochranný sprej, který je dobré používat při tepelné úpravě jako je žehlení, kulmování, ale i fénování. Já tyhle spreje používám běžně a fakt doporučuji, je dobré ten vlas chránit při tak vysoké teplotě..

Zajímavost: růžová řada Absolute Smooth obsahuje monoi olej a polynéské květiny, které třeba tahitské ženy naprosto běžně při péči používají. Vlasové vlákno totiž dokáže perfektně vyživit a dodá mu hladkost a lesk. Mimo to dokáže vlas ochránit při jakékoliv tepelné úpravě.

Jinak vyloženě pro kudrnaté vlasy mají také speciální řadu, má fialovou barvu a obsahuje šampón, masku a sérum:)

Já jsem velice spokojena, jo, sice mi péče pro lesk dodala objem, ale kdo by se zlobil:-D Kromě této značky a vlasové péče je na eshopu tendenceesence.cz spousta dalších produktů s přírodním složením. Mají tam toho fakt mraky a hlavně kvalitu, vyzkoušeno na vlastní kůži. Vřele doporučuji třeba tekutý sprchová mýdla ERBORISTICA DI ATHENA’S, naprosto božsky voní.


No a jak jste poznali, nechala jsem si pouze tu žlutou řadu, takže pro vás máme boží RECENZOGIVKU. Můžete si vybrat, která řada by se vám hodila více, RŮŽOVÁ na dokonalé vyhlazení nebo ZELENÁ na poškozené vlasy??

Komu by se hodila nová péče o vlasy?

  1. zanechte komentář a napište mi, kterou tu řadu byste v případě výhry chtěli poslat, zelenou nebo růžovou?:)
  2. v komentáři nezapomeňte vyplnit kolonku pro „email“

Soutěž bude ukončena dne 19. 7. 2018 a výherkyně jako vždy obdrží email:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

60 komentářů

  1. Viva

    12.7.2018 at 12.20

    Pre moje vlasy urcite zelenu radu. Teraz v lete su extremne poskodene a k tomu mam este aj ombré. Ta by sa mi zisla

  2. Milka Boraková

    12.7.2018 at 12.26

    Ahojky. Tuhle znacku vubec neznam ale vypada to slibne. Par prirodnich samponu jsem vyzkousela ale zatim u me moc neuspely, tak bych rada vyzkousela zelenou radu. Zrovna mi bude sampon i kondicioner dochazet 😁 mej hezky den 😊😘

  3. Renča

    12.7.2018 at 12.28

    Ahojky, o této značce slyším prvně. Mrknu jim na web. Jo a pro mne zelenou 😉😀

  4. Karolina

    12.7.2018 at 12.33

    Pro moje silene vlasy urcite ruzovou, zvlast ted v lete 😀

  5. Andrea

    12.7.2018 at 12.35

    Na moje zniceny vlasy zkousim kde co prirodniho i neprirodniho a zatim porad bojuji 🧐 takze pro me zelena jasna volba :))

  6. Barča

    12.7.2018 at 12.43

    X let melirovani se mi na vlasech hodne podepsalo… proto rozhodně zelená, chtěla bych jim navrátit trochu života 😊

  7. Lucie

    12.7.2018 at 12.47

    Já se snažím přejít na přírodní věci už nějakou tu chvilku a není to lehké a jelikož ráda zkouším nové věci, tak bych neodmítla tu zelenou řadu na poškozené vlasy. 🙂

  8. Kateřina

    12.7.2018 at 12.50

    Perfektní článek, jsem ráda za každý, který se týká bio kosmetiky. 😍 Já svoje vlasy právě zesvětluju, takže pro mě by určitě byla zelená řada ideálnější ❤️

  9. Monika cermakova

    12.7.2018 at 12.55

    Pro moje vlásky asi zelenou řadu. .já zkouším z lékárny klorane a ta penivost tam vážně chybí. ..

    • ILoveMakeUp

      12.7.2018 at 15.39

      Jj, je to strašně divné, že? Člověk jakoby nevěděl, zda jsou ty vlasy teda už umyté nebo ne:))

  10. Lucka

    12.7.2018 at 12.57

    Ideal by byla zelena rada ☘️

  11. Ivana M

    12.7.2018 at 13.00

    V případě výhry bych ráda zelenou řadu, teď v létě vlasy potřebují vzpruhu. 🙂

  12. Renata

    12.7.2018 at 13.31

    Zkusila bych na moje zničené vlasy určitě tu zelenou řadu 🙂

  13. Elena Dratnalová

    12.7.2018 at 13.41

    Me by se hodila růžová řada 🙂

  14. Kristyna

    12.7.2018 at 13.44

    Moc rada bych vyhrala ruzovou radu. Protoze z mojich hrubych, krepatych vlasu jsem uz zoufala. 😀 Pro uhlazení je tohle jasna volba. 🙂

  15. Nikola

    12.7.2018 at 14.03

    Teeeda, to vypadá skvěle 🙂 zrovna sháním šampón a kondicionér, který by mi opravdu sedl.. Dlouhodobě mi teď nevyhovuje vůbec žádný, ať už je to profi (a dražší varianta) od Welly nebo obyč řada od Alverde z dmka.. Zkusila bych na svý vlnitý vlásky růžovku :))

  16. Terka

    12.7.2018 at 15.28

    Ahoj, ja bych moc rada vyzkousela ruzovou radu, jelikoz uz rok vymyvam z vlasu 2 vrstvy tmave hnede henny, diky ktere se z mych hezkych lesklych rovnych vlasu staly porezni krepaty chudinky 🙁 Rada bych zkusila zase dalsi znacku, treba to me vlasy zase o trochu vic vylepsi.

  17. Hanka

    12.7.2018 at 16.08

    Ahojky,
    mně by si hodila určitě více ta zelená řada, přeci jen mám vlasy do půli zad a dávám jim zabrat:-)

  18. Jana

    12.7.2018 at 17.11

    Jelikož si vlasy už nějaký čas barvim, což jim dává trochu zabrat, uvítala bych tedy zelenou řadu pro výživeni a zlepšení kvality😊

  19. Dáša

    12.7.2018 at 17.14

    Ahojky.😊Tuto znacku neznam.Sady vypadaji vyborne,priklonila bych se k zelene sade.

  20. Miluška Žylova

    12.7.2018 at 18.08

    Růžová,nejen proto že mám tu barvu ráda, ale zaujalo mě i to složení
    rut.stefkova@seznam.cz

  21. Terush

    12.7.2018 at 18.39

    Tyyy jooo! To vypadá zajímavě, hodila by se mi zelená řada 🙂

  22. LUCIA

    12.7.2018 at 19.16

    O tejto značke počujem prvý krát a čoraz visc sa obzerám po prírodnej kozmetike takže super tip, vďaka zaň 🙂 a už keby som si mala vybrať ktorú výhru tak určite by to bola zelená 🙂

  23. Kačes

    12.7.2018 at 19.26

    Ahoj,
    tak o této řadě na vlasy jsem ještě neslyšela, o to více mě to zajímá! 😀 Protože si barvím vlasy, tak bych brala určitě zelenou řadu na zlepšení kvality vlasů, ale ani růžová by se u mě neztratila.

  24. Ella Nová

    12.7.2018 at 19.31

    Z prirodni vlasove kosmetiky mam vyzkousene pouze tuhe sampuky a ty mi delaji moc hezke nadychane vlasy. Tuto znacku neznam, tak by bylo fajn ji zkusit. Laka mne vic zelena rada.

  25. Lucka

    12.7.2018 at 20.53

    O této značce jsem nikdy neslyšela, ale zaujala mě :). Určitě bych si vybrala spíše zelenou řadu :).

  26. Zdeňka

    13.7.2018 at 4.38

    Rada bych vyzkousela zelenou radu. Rada zkousim nove veci a pro vlasy je u me velmi tezke neco najit dobreho.
    Zdena008@seznam.cz

  27. Nela

    13.7.2018 at 5.12

    Nejvíce mě zaujala ta poslední řada Absolute Smooth, protože své vlasy v době školního roku vystavuji denně různým teplotám, atd.. 🙁

  28. Lenka

    13.7.2018 at 5.51

    Ahojkyy, ta růžová řada vypadá jako dělaná na moje vlnité melírované vlasy… a navíc – je RŮŽOVÁ 😀 Miluju, když produk(tová řada) určená pro můj typ vlasů/pleti/… má hezký obal a jako bonus v růžový, žejo .))

  29. Eva

    13.7.2018 at 7.03

    Ahoj ,nám by se hodila určitě růžová obě dvě s dcerou máme vlnité neposedné vlasy.

  30. Jana

    13.7.2018 at 8.55

    Ahoj, krásný článek, mě zaujala zelená řada. Krasné léto

  31. Eva

    13.7.2018 at 9.20

    Ta růžová by se teda hodila:))

  32. ZuzaK

    13.7.2018 at 10.28

    Zkusila bych růžovou řadu 🙂

  33. Peťuška

    13.7.2018 at 16.35

    mňa by potešila zelená rada pre poškodené vlasy… 🙂

  34. Milena

    13.7.2018 at 17.55

    Stále bojují s krepatěnim vlasů, moc bych ráda vyzkoušela tu růžovou řadu

  35. Lenka Špryslová

    13.7.2018 at 19.33

    Ahojky,

    O této značce slyším neboli čtu poprvé a asi vodím zelenou řadu.

  36. Silvia

    13.7.2018 at 19.42

    Jooj, zelena pre mna ako stvorena 🙂

  37. Radka

    13.7.2018 at 20.05

    Ahoj,
    Po x letech zakazovani od přítele (už bývalým) co se týče veškerého barvení vlasů, jsem se konecne rozhodla s vlasy něco udělat. Takže u hlavy mám tmavou a konce se snažím dát do bílý. Pomalu ale jistě se to rýsuje ale vlasy mám dost suché a něco na ně by se mi hodilo.
    Takže za mě nejspíš zelená.

  38. Natália

    13.7.2018 at 20.17

    Ahoj, tak o značce čtu poprvé, ale musím říct, že mě zaujala a ráda bych vyzkoušela, takže v případě výhry zelenou 😀 🙂

  39. Ivu

    13.7.2018 at 20.29

    Tak tuhle značku vůbec neznám. Já sama jsem jeden čas používala jen tuhé přírodní šampóny a byly super. Tak mrknu na stránky a když opět nevyhraju, tak zkusím objednat. Jinak by se mi víc hodila růžová řada. Opět díky za super recenzi

  40. Daniela

    13.7.2018 at 20.38

    Vyskúšať bio šampón by bolo super 😊 perfektná recenzia !
    rada by som vyhrala ružovú verziu 😀

  41. Jana P.

    13.7.2018 at 21.28

    Já bych ráda zkusila tu zelenou:)

  42. Jana S.

    14.7.2018 at 5.03

    Ráda bych vyzkoušela růžovou řadu.

  43. Megg

    14.7.2018 at 7.30

    Pro moje vlasy určitě zelenou řadu. 🙂

  44. Adela Hanzelinova

    14.7.2018 at 8.36

    Tyyyjo ruzova rada zni hodne dobre, mam hnusny krepaty vlasy, ktery bez vyzehleni nerozpustim, takze za me bych si prala ruzovou 😉

  45. Monika

    14.7.2018 at 10.34

    Líbí se mi, že je to přírodní kosmetika. Moje vlasy by ocenily asi tu zelenou řadu. 🙂

  46. LenkaD

    14.7.2018 at 10.39

    Ja bych rada vyzkousela zelenou, drive jsem jiz zkousela sampony bez penidel a vseho mozneho, ale nejak jsem se s nima neszila :/

  47. Petra

    14.7.2018 at 12.40

    Me by teda zajimala ta zluta rada.

  48. Andrea

    14.7.2018 at 13.05

    Zelená. Zas jsem barvila vlasy 😀

  49. Niki

    14.7.2018 at 18.37

    Ráda bych zkusila zelenou řadu 🙂 regenerace není nikdy dost.

  50. Jana

    14.7.2018 at 19.56

    Pro moje vlasy by se spíš hodila růžová řada.

  51. Dana Čechová

    14.7.2018 at 21.17

    Ahoj musím uznat,že jsem taky jednou si koupila přírodní šampon a jelikož pěna nikde..tak jsem s8 myslela,že je to zmetek😄no a pak se dozvěděla proč nepĕňi😉. Jinak moc mě zaujala zelená řada a jeho složení 👍. ..

  52. Irena

    15.7.2018 at 12.20

    Ráda bych vyzkoušela zelenou řadu 🙂

  53. Michala

    15.7.2018 at 20.08

    Já asi růžovou.

  54. Veronika

    15.7.2018 at 21.17

    Používám teď tuhý šampon, ale žlutou bych klidně vyzkoušela – a ráda, značka je velmi sympatická-

  55. Ivka

    16.7.2018 at 11.39

    rada by som vyskúšala ružovú sadu, lebo som zvedavá či by si poradila aj s mojimi neposlušnými vlasmi 😀 inak značku nepoznám 🙂

  56. Majka

    16.7.2018 at 13.29

    Máš moc pěkné vlasy. To si snad zajdu koupit, ale kdyby na mě sedlo štěstí, tak bych chtěla vyzkoušet zelenou řadu.

  57. Milena

    16.7.2018 at 14.13

    Ahoj. Mne by se hodila růžová sada, vlasy potrebuji trochu uhladit 🙂

  58. Pavlina

    16.7.2018 at 17.31

    Ahoj. Mne by se hodila růžová rada.At to nemám takový rozlitany😁

  59. Kristýna

    16.7.2018 at 20.16

    Vzhledem k mým kudrnatým vlasům bych raději růžovou 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.