Gucci lips 010 Magnolia Pink recenze

By  |  59 komentářů

Hezký den přeji, dneska mám pro vás recenzi rtěnky, kterou jsem vám ukazovala už na instagramu. Docela vás zaujala, tak to jsem ráda. Dneska vám ji tedy ukáži v akci a také povím nějaké moje dojmy, které by vás mohly zajímat, pokud třeba zatím nevlastníte žádnou kosmetiku od této značky nebo se chystáte k pořízení právě rtěnky. A jak už to bývá, na Notino.cz jsem neobjednávala jen rtěnku, ale pár další věcí + něco pro vás do soutěže, pro malé potěšení, ale o tom až na konci..

Gucci Lips

Co se týká obalu, je krásný. Jde o takovou dejme tomu „luxusnější“ značku kosmetiky, takže to balení tomu samozřejmě odpovídá. Zvenku není až tak nápadná, ale jakmile sundáte horní část, vykoukne na vás opravdu velká nádhera.

gucci lips

Když jsem vybírala odstín, bylo mi jasné, že chci nějakou přirozenou rtěnku, odstín, který unosím. Jak jde o dražší produkty, tak mi přijde zbytečné zkoušet něco nového, co by mi třeba tady leželo a já vyhodila prachy, takže jdu radši tak trochu na jistotu. Tentokrát mě zaujal odstín Magnolia Pink, který je docela běžný u rtěnek a vvětšinou mi pasuje. Noooo, tentokrát jsem se ale moc netrefila čoveče..

gucci lips

Jak tedy vypadá tento odstín na rtech?:)

gucci lips

Jak můžete vidět na fotce, odstín je to hodně přirozený, kombinace hnědé, kapky růžové, možná i trochu cihlové. Bohužel něco mi v odstínu nesedí a přijde mi, že mi moc rtěnka nesluší:( Já mám hodně nevýrazné rty, takže potřebuji, aby mi je zvýraznila či tak nějak orámovala.. A přesně tohle mi zde chybí, má v sobě takovou zvláštní perleť či odlesky.. No nebudu se tu vykecávat, na každém samozřejmě bude vypadat trošku jinak a na hezky tvarovaných rtech bude jistě tato barva dokonalá.

Co se týká konzistence, je to určitě spíše lehčí rtěnka. Není extra hutná, ale pigmentovaná je dost dobře. Výdrž je taková střední. Rozhodně to není žádný extra držák.

Mno, nevím tyjo, znova asi do této řady rtěnek nepůjdu. Nemohu napsat, že je něčím na tolik zajímavá, abych měla potřebu jít do nějakého dalšího odstínu. Je fakt, že se samotnou rtěnkou nespokojena nejsem, to ne, ale prostě ten odstín mi nesedl a to mi tak nějak vzalo momentálně chuť do toho, zkoušet další.. Já jsem ji teda objednávala se slevou, takže by mě to nemuselo zase až tak štvát, ale asi jo, asi mě to štve, protože jsem si místo ní mohla koupit levnější a třeba rovnou dvě:))


Ale pozoooooooor, mám pro vás takovou malou soutěž o něco, co na Notino naprosto zbožňuju a pravidelně objednávám. Bath and Body Works dezinfekce a bacha jo, rovnou i s moderním poutkem, díky kterému ji v kabelce vždy snadno a rychle najdete!:)))

Chcete zkusit vyhrát?

  1. zanechte komentář, napsat si můžete cokoliv chcete, jako vždy
  2. do kolonky email, nezapomeňte uvést vaši emailovou adresu
  3. v balíčku pak výherkyně najde i nějaké další kosmetické překvápko:))

Soutěž bude ukončena 9. 3. 2018, výherce bude uveden zde v článku a kontaktován na email.

dezinfekce Bath and Body Works

A vyhráááááála slečna, už má email!:)

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

59 komentářů

  1. Soňa

    5.3.2018 at 10.27

    Jéééj, ta by se mi mocinky moc hodila do nové kabelky.
    miksovska.sona@seznam.cz

  2. Kamila Peterková

    5.3.2018 at 10.30

    Tak to je božská barva, úplně taková ta základní, co potřebuju a hodí se pro každou příležitost :))

  3. Ivetka

    5.3.2018 at 10.39

    Ta je nádherná. 🙂 ❤

  4. Iva

    5.3.2018 at 10.40

    Dezinfekce v kabelce je pro me nezbytnosti a je super, ze se prodavaji v tak peknych obalech a s poutkem, protoze obcas neco v kabelce najit je urcite pro kazdou z nas orisek. 🙂

  5. Kača M

    5.3.2018 at 10.40

    Na rtěnkách si poslední dobou ujizdim, takže díky za soutěž

  6. Petra

    5.3.2018 at 10.41

    Barvička vypadá celkem zajímavě, taková ta co se hodí skoro kamkoliv. 🙂 Ráda bych ji vyzkoušela. A Tobě to moc sluší! ❤

  7. Dana Čechová

    5.3.2018 at 10.41

    Moc krásná barva přesně co mám rada a obal luxus.Tak opet zkusim štěstí 😊a budu si tajně přát byt jeji majitelkou😊podle mé k tvým krásným očím slusi ti..ale když to necitiš je to jasný 😊..

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 10.58

      Jj, asi po ní bohužel nesáhnu příliš často, což je škoda, je příjemná, ale v tom odstínu mi prostě něco nepasuje..

      • Dana Čechová

        5.3.2018 at 11.02

        To máme asi všechny stejně pokud se necitime je to marný 😊a můžou říkat co chtějí 😉😊

  8. Renata K.

    5.3.2018 at 10.43

    Náhodou, ta rtěnka je krásná. Přesně odstín, jaký mám ráda, hezky přirozený 😀 A tobě taky sluší 🙂

  9. Anonym

    5.3.2018 at 10.45

    Krásna prirodzená a ľahko kombinovateľná farba

  10. Vendula

    5.3.2018 at 10.52

    super 🙂 ráda se zapojím 🙂

  11. Pavla

    5.3.2018 at 10.53

    Krásná barva. Moc ti to sluší.

  12. Kristýna Rašková

    5.3.2018 at 10.54

    Rtěnka vypadá fakt skvěle, krásný přirozený odstín 🙂

  13. Lenka Němcová

    5.3.2018 at 11.05

    Jů, dezinfekci bych tedy ráda vyzkoušela a rtěnka, ta je dokonalá 🙂
    Moje peněženka asi zapláče 🙁

  14. Vendy89

    5.3.2018 at 11.11

    Rtěnka mi přijde krásná, ale věřím, že cena je vysoká a to je škoda.
    Dezifenkci pořád v kabelce hledám, potvoru malou a ten přívěsek vypadá bezvadně.

  15. Markéta Králová

    5.3.2018 at 11.11

    To poutko je boží, klíďo bych použila i na klíče 🙂

  16. Marie Grösslová

    5.3.2018 at 11.14

    Ten odstín je fakt krásný. ❤️👌

  17. Elli

    5.3.2018 at 11.20

    Tak rtenka by mi takovym tim odleskem asi taky uplne nesedla 🤔 ale od bath and body works jsem jeste nic nezkousela a uz me to nejakou tu dobu laka… ale seznam toho co me vsude mozne zaujalo je bohuzel u me velky 😁😂😅

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 11.28

      Sere mě to no, bez toho odlesku by mi sedla perefktně, škoda, no sem tam si ji vezmu, ale není to ono, škoda, jinak je příjemná…
      Ha, no tak to je velká chyba, to je super značka!!! Jsem nadšená, že toho je na notino čím dál více, mají boží a božsky vonící věci… Jasný, tak někde musíš začít, tak začni u Bath?:-D

      • Elli

        6.3.2018 at 21.55

        Jo, dobry napad 😀 poradne to okouknu a neco vonavouckyho poridim

  18. Sabina

    5.3.2018 at 11.21

    Ahoj,

    rtěnka vypadá moc zajímavě. Ráda bych ji vyzkoušela, protože sama bych si ji asi nekoupila. Dezinfekci této značky mám moc ráda.

    Děkuji za možnost soutěžit. 😊

  19. Katka

    5.3.2018 at 11.24

    Jde poznat, že tě rtěnka příliš nenadchla. Není tam to nadšené, které z tvých článků běžně jde cítit:-)) Dezinfekci bych ráda zkusila, pokud nevyhraju, určitě ji na notino objednám a konečně vyzkouším.

  20. simka_xx

    5.3.2018 at 11.31

    jej na tieto dezinfekcie som uchylak 😀 to musim mat v kazdej kabelke 🙂 a rtenka je naadherna… nejak nie som na taketo znacky ale je fakt krasna, paci sa mi prave ten odtien aj tie odlesky 🙂

  21. Vendula

    5.3.2018 at 11.38

    To je prakricka vyhra, desinfekce do kabelky se vzdy hodi😊

  22. Ivca

    5.3.2018 at 11.41

    Ahoj, rtenka vypada luxusne, jestli by mi sedela, tot otazka. Stale hledam ty prave odstiny. Nekdy mam den, ze si myslim, ze mi sekne vsechno, co mam a nekdy si nemuzu a nemuzu vybrat. Asi jako kazda zenska 😉 Gel je super vec, ja jako matka dvou chlapiku, bych ho rada uvitala 🙂

  23. Michala

    5.3.2018 at 11.41

    Odstín rtenky je presne takovy, ktery bych si take koupila u drazsi znacky…. a dezinfekce Bath and Body Works bych rada zkusila, jeste jsem zadnou nemela a pry krasne voni.

  24. Lucie

    5.3.2018 at 11.44

    Rtěnka má nádherný odstín! O koupi této dezinfekce dlouho přemýšlím,protože nádherně voní! ❤️

  25. Miska

    5.3.2018 at 11.54

    Mam hezké plné rty, ráda vyzkouším a zašlu fotografii ☺️😀

  26. Mirka Š

    5.3.2018 at 11.59

    Antibakteriální gely na ruce často využívám, tyhle neznám.

  27. Martina

    5.3.2018 at 12.20

    Ahoj to je zvláštní, podle fotky bych teda řekla že rtenka bude rozhodně tmavší než když ji pak máš na rtech, tam mi příjde hodně světla. No každopádně na každém bude vypadat jinak. Za tu cenu to ale zkoušet nehodlám 😂 i tak díky za recenzi a preji pěkný den

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 12.32

      Čau, jojo, já právě také čekala, že bude více taková do hněda, ale on ji rozjasňuje fakt ten odlesk, jakýsi stříbrný, no nevím… Štve mě to tam, jinak by mě bavila. Jojo, tak alespoň vidíš, co si nekupovat:-D

  28. Petra

    5.3.2018 at 12.30

    Dezinfekce nemůže chybět v žádné kabelce 😉

  29. Klára

    5.3.2018 at 12.49

    Dezinfekce na ruce je nezbytná, nedám bez ní ani ránu ☺ a rtěnka velmi hezká.

  30. Jarmila.B.

    5.3.2018 at 12.57

    No tak tohle je pecka, nádherný nositelný odstín…a desinfekce na ruce je nezbytná věc, do práce jezdím MHD a pokaždé cestě jej používám, už takový zvyk…

  31. Anna Zajíčková

    5.3.2018 at 13.03

    Teď už jsem ti dlouho ne komentoval a, nějak nestíhám, člověče, jedu jen insta😂 ale tak je soutěž, to si přece nemůžu nechat ujít❤
    Co napsat… No tak třeba to, ze jsem BathAndBodyWorks ještě nezkousela asi jako milion dalsich
    proflaklych věci a značek? ❤
    Jinak teda ta rtěnka ani pro mně moc ne no… Jak je to s odleskama, fuj, ruce pryč!😂 poslední dobou totiž jen a jen matný, to já rád❤

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 13.54

      No tak hlavně, že jeden alespoň něco a máš přehled:-D
      Fakt? Tak to o hodně přicházíš, bath je fakt super, všechno od nich…
      Mně by ani ten odlesk nevadil, kdyby byl třeba ale barevný nebo tak něco, ale toto je takové chladné, achjo.

  32. Niki

    5.3.2018 at 14.00

    Krásný den 😊 opět super recenze, alespoň vím, že tyhle rtěnky nepotřebuju ☺ ale ty dezinfekce zbožňujuu 😍

  33. Týna

    5.3.2018 at 15.30

    Já si myslím, že ti ta rtěnka naopak sluší, ještě jsem na tobě tedy neviděla rtěnku, která by ti neslušela :)) Ale je fakt, že ty perleťové rtěnky mi většinou sedí spíš k postařším dámám…

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 18.22

      A mně ani perleť nevadí, ta mi sluší, ale asi ne taková do stříbrna, nevím, jak to popsat no..

  34. lusinda79

    5.3.2018 at 15.42

    Mne ta barva diky shimmeru prijde naprosto idealni na jaro a leto.
    Moc hezka.

  35. Ivu

    5.3.2018 at 15.42

    Tak rtěnky já raději drogerkovky, kdyby mi nesedla tak ať mi to doma jen neleží….a pak šup do koše…. zajímal by mě odstín tvé nové tuším že maybelline (na insta 25.2.)😄. A co se antibordelgelu týče, tak jedu jen Baleu a nebo Lidl pořád dokola

    • ILoveMakeUp

      5.3.2018 at 18.23

      Jojo, ta je úúúúúúúžasná, z té mám radost:)) Určitě ji dám na blog.

  36. Ladislava

    5.3.2018 at 17.19

    Pane jo. Ta rtěnka, to je kráska! A jako úchyl na desinfekce, všechny patlátka a matlátka, všechno co voní miluju a sbírám, jdu do toho! Super soutěž! ❤

  37. Terka

    5.3.2018 at 18.45

    Na IG Te sleduju už tatarak dlouho,na blog zavítám jen občas. Ale zkusím to napravit 😊 Terka

  38. Ella Nová

    5.3.2018 at 19.13

    To je skoda, ze se v te rtence necitis. Mne se prave toto liceni na tobe hrozne moc libi 🙂 i vcetne liceni oci, stinu…no proste moc pekne. Ale chapu, kdyz se v tom clovek neciti, nejede pres to vlak 🙂

  39. Anonym

    5.3.2018 at 20.05

    Ta dezinfekce s tím poutkem je parádní! 🙂
    email: elisalenulka@gmail.com

  40. Lucinda

    5.3.2018 at 20.18

    Rtěnka vypadá úžasně a ten obal! Krásná! 🙂

  41. Eva

    5.3.2018 at 21.27

    Sluší Ti

  42. Džuvečisko

    6.3.2018 at 9.50

    Čoveče, já jsem vůbec nevěděla, že Gucci má kosmetiku.. to je pro mě novinka..

  43. Petra

    6.3.2018 at 10.03

    Mně se odstín rtěnky moc líbí. 🙂

  44. Lenka Špryslová

    6.3.2018 at 11.22

    Ahojky,

    Moc se mi líbil tvůj článek na stíny a tužky od Dermacolu.
    Až budu v drogérce musím na ně hodit oko.
    Ta desinfekce na ruce by se mi moc líbila a hodila do kabelky.😊😊

  45. Alena

    6.3.2018 at 13.18

    Farba pekna, ale uz takmer vylucne pouzivam len matne ruze a tie tekute, ktore zasychaju do matna a neotieraju sa,tie su proste top.Viem, ze ked sa pozrem o par hodin do zrkadla, stale tam bude v peknom stave.

  46. Kateřina

    6.3.2018 at 14.32

    Ahojky, přijde mi, že odstín k tobě krásně sedí, ale znám to moc dobře něco se mi nelíbí a okolí to vidí úplně jinak ale důležitější je náš pocit.

  47. Andrea

    6.3.2018 at 22.17

    Odstín ti moc sluší! 🙂

  48. Monika Hájková

    7.3.2018 at 10.30

    Podle mě ti ten odstín moc sluší 🙂

  49. Libuška Křížová

    7.3.2018 at 19.54

    Ráda se zúčastním 🙂

  50. Veronika Swaine

    11.3.2018 at 14.26

    Tahle dezinfekce vypadá opravdu slibně. 🙂 Velmi ráda bych ji vyzkoušela.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.