Nejlepší přírodní maska pro suchou pleť recenze a soutěž

By  |  58 komentářů

Tak jo, dneska to bude divočina. Mám pro vás recenzi několika produktů přírodní kosmetiky od značek Oliv, Biofficina Toscana a další.. Vyzkoušela jsem více produktů a jeden z nich je fakt mega objev pro suchou pleť, to padnete, ale pěkně postupně…

Všechny produkty z dnešního článku jsou z eshopu Wonderful. Možná znáte, možná ne. Jde o eshop plný přírodních značek a organickou parfumerii. Nabídku mají mega širokou, takže si vyberete jak z mnoha typů produktů, tak i z řad, zaměřených na různé typy pleti. V menu to mají mimochodem parádně rozdělené, takže tam nemusíte pracně vyhledávat produkt, který zrovna chcete najít, hezky vás to navede.. Značky, které v eshopu najdete, jsou nejen přírodní, ale také veganské, netestovány na zvířatech atd.. Kromě eshopu mají také v Praze prodejnu.

Dvoufázové tonikum dárkova sada

Z eshopu jsem si mohla klasicky vybrat produkty dle svého výběru + mi poslali i nějaké další zajímavosti a jednou z nich je právě toto dárkové balení, ve kterém najdete jak dvoufázový odličovač, tak i mořskou houbičku. Tonikum má hned několik funkcí, kromě toho, že odstraní makeup, pleť hydratuje a zklidňuje. Dvoufázové odličovače makeupu jsou sice oblíbené a praktické, protože sundají opravdu i hodně odolný makeup, já je ale moc nemusím. Často mi byl ten mastný film, co zanechají na pleti, nepříjemný, takový lechtavý. Faktem je, že ne každý toto dělá a naštěstí i tohle tonikum od Bioficcina Toscana to nedělá. Pleť je v pohodě, není nijak zatěžkána tou olejovou složkou či jak to mám napsat, prostě pohoda. Že by mi to něco special dělalo s pletí, jsem nezaznamenala, ale odličuje skvěle.

Jako další zde mám pro změnu šampón na vlasy. Je koncentrovaný, takže si ho musíte naředit. Záměrně jsem sáhla po variantě pro objem, protože je to vlastně to hlavní, co u šampónu řeším a vyžaduji. Zda vlasy nějak zacelí, dodá lesk, to většinou nepoznám, ale ten objem, to prostě vidíte, zda funguje či ne.

Jelikož je složení přírodní, čekejte téměř žádné pěnění. To je docela divné a nezvyk, ale pokud už máte nějakou zkušenosti s přírodní kosmetikou nebo ji používáte, tak jste zvyklé. A teď to hlavní, funguje? Ano, funguje. Objem opravdu dodá, já mám vlasy docela jemné, moc jich nemám a háro mi to udělalo krásné, takže doporučuji.

Ukázka hára:)

View this post on Instagram

Mno, tak nudné líčení jsem už dlouho nevytvořila🙄😆 Nevadí, přináším foto v akci rtěnky z predchozí fotky. Trefila jsem se odstínem perfektně, chtěla jsem něco pro každý den, odstín, po kterém sáhnu kdekoliv a kdykoliv😊 Clinique pop rtěnky jsou ve spoustě odstínů, tento bych doporučila vám, které máte bledé rty jako já, pokud máte rudé, bude to pro vás spíše jen takový balzámek, je to fakt hezky přirozený odstín👍 Máte ji taky někdo doma? 🙂 💄Clinique pop 02 Bare Pop 💄TheBalm bronzer THTB Thomas 💄Kiko Milano gold waves 03 💄MAC beaming blush rozjasňovač 💄 Urban Decay Heavy Metal #newlipstick#nudelipstick#lipsticklovers#cliniquebarepop#cliniquemakeup#urbandecaycz#heavymetal#thebalmbrinzer#thebalmcz#hobby#czechbloggers#beautybloggers#blogerkycz#mac#cliniquecz#makeuptutorial#nudelipstick#ilovemakeupcz

A post shared by ilovemakeup.cz (@ilovemakeup.cz) on

Tohle je opět věc, kterou jsem si zamilovala. Vlastně dá se napsat, že vše, co jsem z toho eshopu prubla, mě absolutně dostalo. Ta kvalita je perfektní, vše skvěle funguje, krásně voní, no mám radost. Ale zpět k tomuto parfému značky Apothecary. Na výběr je ze spousty vůní, já vybrala Ylang Ylang, jelikož jde o aroma therapy sprej bo jak se tomu říká, tudíž něco na uklidnění a tak nějak mi Ylang Ylang přišlo fajn na relax…

A ano, voní krásně, na první čichnutí se to může zdát trošku jakoby taková lékařská vůně, ale to se okamžitě ztratí a cítíte něco, co není přeslazené, není to nijak násilné, přitom je to hodně výrazné.. Já si to stříknu do vzduchu nad polštář před spaním, je to fajn.. Super je, že když vám vůně sedne, můžete ji klidně používat i jako klasický parfém. Hrozně moc mi vůně sedla, takže určitě prubnu i nějaké další, tohle se mi fakt moc líbí.

Micelární a čistící voda Miss W

Od značky Miss W jsem zkusila dekorativní kosmetiku, o které vám napíšu někdy příště, ale i něco na pleť. Vy to sice nevidíte, ale tuhle micelární vodu mám už skoro spotřebovanou, tu fotku jsem totiž rychle fotila teprve teď, jsem zapomněla na začátku nafotit, amatéééérka..:-D Vyhovuje mi moc, krásně odličuje, je bez parfemace a s tou pletí nedělá nic. Tedy, nevysušuje ji, nezanechává na ní žádný povlak, prostě super. Takže opět i tento produkt mohu vřele doporučit. Jde konkrétně o kombinaci vody z květů chrpy polní a gelu z aloe vera.

kosmetika Oliv

I když mi produkty výše skvěle sedly, tohle je naprostá třešňička na dortu. Tuto rozjasňující pleťovou značku jsem vlastně zkusila naprosto první ze všech těch produktů a to byl spam na instagramu, pfff, jak já objevím něco úžasného, jsem k nezastavení:)) Ale konkrétně..

Ofiko popis pleťové masky by vás možná příliš nezaujal. Je tedy rozjasňující, má odstranit klasicky odumřelé buňky z pleti, pokožku vyhladit atd… Já jsem ji chtěla zkusit, protože se mi líbilo to slovo „rozjasňující“, což beru tak, že když jsem unavená jako prasátko, dám si tohle a hned ten obličej bude vypadat lépe.

Jo, on vypadá lépe. On vypadá dokonce po této masce naprosto úžasné. Co je ale hlavní, tohle je jedna z nejlepších masek pro suchou pleť, jakou jsem kdy měla. Konzistence je docela normální, taková krémová a nějak nic nenasvědčuje tomu, že po opláchnutí budete skákat metr vysoko. Normálně tedy natřete na obličej a necháte klasicky cca 20 minut. A tady to přichází, ve chvíli, kdy masku začnete s pomocí trošky vody sundávat, tak cítíte, jak je absolutně a totálně mazlavá. Ta konzistence se se spojením s vodou či co mění na totální máslo. Teď si představte svoji suchou pleť, do které se vsákne máslo, no, máte??? Wow, absolutní dokonalost ten obličej pak!!!!

Jak jsem psala, jakmile objevím něco úžasného, honem rychle spěchám, vám to dát alespoň na sociální sítě. No a když jsem si sundala tu masku, to víte, připadala jsem si jako frajerka největší, mínus 10 let, tak jsem se nadšeně šla natočit:)) Myslím, že snad jde vidět, jak je ta pleť po masce krásná, opravdu rozjasnění, nevypadá unaveně, prostě pecka! Je to video, klikněte na to a uvidíte. Nemám tu na pleti absolutně nic, žádný korektor na kruhy a pohoda, dokonce mi přijde, že i ty barevné nerovnosti to tak nějak zmírnilo, že nejsem tak flekatá.. Zbožňuju tu masku!!:)

View this post on Instagram

Vety typu – nelicim se casto, abych si nenicila plet/davam si od liceni pauzu, aby si plet odpocinula – mi vzdy prisly jako hrozna hloupost🤔 Dle me pleti neskodi liceni, ale to, kdyz o ni nepecujete🙂 Kdyz budete pecovat, muzete se denne licit cely zivot, jako ja😀 + doporucuji nekopirovat zahr. youtuberky a neplacat si na oblicej krustu z korektoru a makeupu🙄 Dnes vam chci doporucit tuto rozjasňující, pleťovou masku od přírodní značky Oliv🌱 . Odstraňuje odumřelé buňky, nečistoty a okysličuje pokožku. Ve slozeni produktu teto znacky najdete dokonce extrakty z olivových listu👍 Recenzi teprve sepisu, ale nemohla jsem se udrzet, je uzasna!😊 Samozrejme vyhovovat bude jak komu, 🙋moje plet je sussi, vynervovana a stara 33 let, chudina😂 na videu plet po sundani masky, ktera je z @wonderful_cz #ilovemakeupnight#skincare#bio#oliv#skin#nightroutine#beautybloggers#blogerkycz#instavideo#biokosmetika#ilovemakeupcz

A post shared by ilovemakeup.cz (@ilovemakeup.cz) on

A když jsme u té suché pleti, měla jsem v zásilce i pár vzorečků a jeden mě chytl za srdce. Ale když píšu, že mě chytl za srdce, tak tím myslím, že mě kua dostal!!:)) Jsem tak načala jeden žlutý vzorek, že teda joooo, no tak já ten vzorek zkusím, když už mi ho poslali, nebudu nevděčná, nehodím ho do šuplíku..:-D Natřela jsem si to a už v té chvíli mě zaujala vůně. Teprve až po asi 5 tém použití (v tom vzorku toho bylo fakt hodně) mi docvaklo, proč mi ten krém tak hrozně moc voní, cítím z něho jasmín. Teď ale to hlavní, krém jsem používala na noc a panebože, ráno. Pleť heboučká a mazlavá, jako byste ji právě namazali. Momentálně krém není skladem, ale sleduju to a chci ho!!! Pište si: suchá pleť = Biofficina Toscana vyživující rakytníkový krém

Když se teď dívám na to složení, mnooo, to je fakt nabušené: bambucké máslo, organický rakytníkový a slunečnicový olej, extrakty z organického ovsa, prhy, břízy, vilínu a kořene listnatce bodlinatého

Co dodat závěrem. Pro mě tohle byla první zkušenost s tímto eshopem a ty dojmy jsou mega pozitivní, rozhodně až budu chtít utrácet za péči, tak tam naběhnu, protože ta kvalita je skvělá! A samozřejmě super složení no, tož znáte mě… Ale jo, to složení je samozřejmě důležité:)


RECENZOGIVKA

Aby toho nebylo málo, mám zde další produkty od značky Théophile Berthon a to mýdla na obličej i tělo, obsahující olivový olej. Na výběr je z mnoha vůní opět a já zde mám levanduli, pomeranč a mátu. Čichala jsem, voní krásně:) Jo a než přejdeme k soutěži, Wonderful má také vlastní instagram🙂

Chtěli byste si značku a produkty vyzkoušet? Zapojte se do soutěže:)

  1. Dejte mi vědět, zda některou ze značky znáte, případně jaká je vaše oblíbená značka přírodní kosmetiky?
  2. do kolonky „email“ nezapomeňte vyplnit vaši emailovou adresu prosím

Soutěž bude ukončena dne 19. 9. 2018 a zapojit se mohou všichni s doručovací adresou v ČR.

A produkty vyhrává paní nebo slečnaaa:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

58 komentářů

  1. Kristyna

    12.9.2018 at 14.17

    Ahojky tuhle značku neznám ale ty obaly vypadají báječné ráda bych vyzkousela

  2. Petra

    12.9.2018 at 14.20

    Ja vubec nemam zadne zusenosti s prirodni kosmetikou,nikdy jsem se nejak nezamerila timto smerem. Ovsem jak jde cas,rada bych neco takoveho i vyzkousela a nechala si pripadne poradit s cim zacit. Hezky den 🙂 Petra

  3. Hanka

    12.9.2018 at 14.25

    Ahoj,
    znám značku, která je výhrou, měla jsem jejich sprchový gel na dovolené a byla jsem moc spokojená. Vůně jsou trochu netypické, ale příjemné. Jinak taky znám Bioficcinu Toscanu. Mám moc ráda Havlíkovu přírodní kosmetiku, Dr. Konopka´s nebo třeba Soaphorii.
    Hanka z ciculka.cz

  4. Anonym

    12.9.2018 at 14.35

    Neznám ani jednu značku, spíš jsem vyzkoušela jen to, co je dostupné z drogerie nebo bylinkářství.. a z těch mám docela ráda Alverde a Saloos.

  5. Barbora

    12.9.2018 at 14.37

    Neznám ani jednu značku, spíš jsem vyzkoušela jen to, co je dostupné z drogerie nebo bylinkářství.. a z těch mám docela ráda Alverde, Saloos a Purity Vision.

  6. Lenka Špryslová

    12.9.2018 at 14.44

    Ahojky,

    Ze značek o kterých jsi psala tak znám jen Biofficina Toscana mám od nich peeling na rty je super.

  7. Elena

    12.9.2018 at 15.00

    Ahoj, tak tuto značku vůbec neznám, ale vypadá skvěle 😍😀

  8. Lenka

    12.9.2018 at 15.13

    Zaujala mě značka Bioficcina Toscana a také rozjasňující maska 🙂 Osobně velmi ráda používám přírodní kosmetiku od Manny, Bioaromy a Purity Vison 🙂

  9. Peťuška

    12.9.2018 at 15.15

    tieto značky vôbec nepoznám… rada podporujem slovenské prírodné značky, ktorých máme veľmi veľa… veľmi rada mám značky Soaphoria, Navia, Dulcia…

  10. Lucie Ch.

    12.9.2018 at 15.29

    Já se tentokrát moc ráda zúčastním, jelikož používám výhradně přírodní kosmetiku, jak dekorativní, tak pečující. Tyhle znaky sice znám, ale jaksi je to mimo mou cenovou…ale mám ráda více značek, Saloos, Soaphorii, Ponio, Navii…

  11. Terush

    12.9.2018 at 16.19

    Tuhle značku neznám, ale ráda bych vyzkoušela 🙂

  12. Hana

    12.9.2018 at 16.46

    Z prirodnich znacek znam jen Biofficina Toscana, ostatni zminene jsou pro me velkou neznamou, ale rada bych od nich neco vyzkousela. Ta maska vypada uzasne 🙂

  13. Anonym

    12.9.2018 at 17.07

    Tyjo, to vypada fajn. Neznam vubec a rada bych zkusila.

  14. Adela Vejvodova

    12.9.2018 at 18.35

    znacku vubec neznam, jinak moje oblibene prirodni produkty jsou z Renovality a neco malo z Havlikovy prirodni apoteky.

  15. Michaela

    12.9.2018 at 18.58

    Značku vůbec neznám ale kuknu po ní 🙂

  16. Hana

    12.9.2018 at 19.30

    Ahoj, super recenze, jako vždy. Skoro pokaždé mě přesvědčís, něco si koupím a jsem moc spokojená 🙂 Přírodní kosmetiku moc ráda vyzkouším.

  17. Vlaďka Ševčíková

    12.9.2018 at 21.42

    Čím jsem starší, tím mám větší problémy s pletí. Teď zkouším různé oleje od Renovality a čekám, že se stane zázrak a moje pleť nebude suchá jako treska, nebudou na ní pupínky, pigmentové skvrny a samozřejmě, že na ní nebudou vrásky. Už jsem vyzkoušela Havlíkovu apotéku, Alverde, Yves roscher, ale žádný zázrak se zatím nekonal😪.

  18. Hanča D

    13.9.2018 at 6.47

    Kosmetiku neznám a rada bych vyzkoušela mám totiž taky suchou pleť 🙂 přírodní kosmetiku znám a zkoušela jsem zatím jen yves roscher ale moc mi nesedl :/

  19. Martina Serafee Kolářová

    13.9.2018 at 7.54

    Ahoj, já tuto kosmetiku tedy neznám a mám ráda pleťový olej od přírodní značky TopVet…

  20. Ari

    13.9.2018 at 8.08

    Zdravím :). Od této značky jsem nevyzkoušela vůbec nic, ale mezi moje oblíbence patří například Havlíkova přírodní apotéka nebo John Masters Organics. K přírodní kosmetice inklinuji čím dál tím více, takže moc díky za tip!

  21. Vendula

    13.9.2018 at 9.33

    značku neznám musím říct že o ní slyším poprvé určitě bych ráda vyzkoušela.Jinak z přírodní kosmetiky mám ráda a používám Saloos

  22. Jana

    13.9.2018 at 10.01

    Moc dobře znám Biofficinu, protože se snažím používat přírodní kosmetiku co nejvíce. Mezi moje další oblíbené značky přírodní kosmetiky patří třeba Nobilis tilia.

  23. Markéta

    13.9.2018 at 11.03

    tak tuhle značku vůbec neznám, zatím s přírodní kosmetikou nemám moc zkušeností, ale ráda bych vyzkoušela

  24. Megg

    13.9.2018 at 11.26

    Já znám značku Biofficina Toscana, ale ještě jsem nezkoušela žádné produkty od ní. Co jsem zkoušela tak je Yves Rocher, ale ten mi moc nesedl, a z těch levnějších značek z DMka Alverde, s kterou taky nejsem úplně spokojená.

  25. Petra

    13.9.2018 at 11.43

    Tuhle značku vůbec neznám ale pric ji oripadne nevyzkoušet. Jinak z přírodních asi znam jen Alverde

  26. Lucie

    13.9.2018 at 12.13

    Popravdě tuto značku kosmetiky neznám, za mě mám z přírodní kosmetiky zkušenosti jen s Weledou pro děti a to je superrrr ❤️

  27. Eva

    13.9.2018 at 12.40

    Od této značky jsem měla možnost vyykoušet sprcháč od kamarádky a nadchl mě jak vůní,tak konzistensi. Další výrobky vypadají sqele a moc ráda bych je otestovala. Jinak mou srdcovkou je rada Purity Vison.

  28. Ivana

    13.9.2018 at 13.38

    Mám ráda a používám Manufakturu a Havlíkovu apotéku. Ze zmíněných značek znám Biofficina Toscana.:-)

  29. Ella Nová

    13.9.2018 at 15.24

    Cim dal tim vic mam prirodni kosmetiku radeji 🙂 zkousela jsem uz nejake vzorecky od Biofficina Toscany a planuji se s ni seznamit vic. Jinak mam moc rada Dulciu, Soaphoriu, Navii, Ponio, Saloos, Renovality…

  30. Barbora

    13.9.2018 at 16.20

    hezký den, tak já jsem neznala ani jednu. Doma frčím na Havlíkově apotéce, Poniu a na Weledě. Supr, mám další tipy 🙂 díky!cervenkova.barbora@seznam.cz

  31. Adéla Hanzelínová

    13.9.2018 at 17.33

    Ahoj! Neznam, vidim prvne! A vypada to pekne :-). S prirodni kosmetikou zkusenost nemam, a jestli jo, tak o tom ani nevim, pze se priznam, ze slozeni nezkoumam a koupim, co se mi libi. Takze ani nepoznam, jestli je to prirodni nebo ne a verit nazvum na obale nemuzeme vzdycky. Co si myslim, ze by mohlo bejt prirodni, tak jsem zkusila Bione, nejlepsi levandulovej krem na ruce, ach! A pak havlikovu apoteku, ale ta se mi nelibila. No ale kdo vi, jestli je to plne prirodni, zejo 🙂

  32. Mária

    13.9.2018 at 17.46

    Značky neznám a z přírodních kosmetických produktů mi dnes dorazil balíček plný olejíčků od renovality. Moc jsem na ně zvědavá.

  33. Petra

    13.9.2018 at 18.53

    Značku neznám, ale ráda vyzkouším, má nádherné obaly, soudím, že bude dobrá a kvalitní! Z přírodní kosmetiky používám Weledu, jak pro sebe, tak pro syna.

  34. Meesha

    13.9.2018 at 19.03

    Ahoj, tyto značky přírodní kosmetiky neznám. Ráda mám Saloos (jejich olejíčky na pleť), pak Weledu (hlavně měsíčkovou řadu) a Manufakturu.

  35. Nikol Červinková

    13.9.2018 at 19.43

    Ahoj, tyto značky vůbec neznám. Já používám Manufakturu a občas Saloos. Pro moje dite Weledu.

  36. Žaneta

    13.9.2018 at 20.36

    Ahoj, neznam ani jednu znacku, ale rada bych vyzkousela Oliv, mam suchou plet a tvuj popis po setreni pletove masky me velice zaujal.
    Ja pouzivam Havlikovu apoteku, momentalne krem Krasna pani a Kralovskou snidani.
    Dekuji za tipy!

  37. Jana

    13.9.2018 at 21.06

    Ja jsem zatim prorodni kosmetikou nepolibena. Jelikoz mi ale sedi vetsinou stejna pece, jako ta, co doporucujes, rada bych Oliv vyzkousela.

  38. Nela Procházková

    14.9.2018 at 5.03

    Tuhle značku neznám, ale já osobně mám moc ráda Topvet, Soaphoria a 2SIS 🙂

  39. Zuzana

    14.9.2018 at 6.58

    Znám tyhle značky hlavně z instagramu. Něco jsem vyzkoušela ze vzorků. A používám teď Havlíkovu apotéku, Renovality.

  40. Martina

    14.9.2018 at 7.13

    Ahoj, děkuju za zajímavou recenzi, zmíněné značky jsem dosud neznala a nalákala jsi mě 🙂 Jinak já z přírodní kosmetiky ráda používám výrobky z Havlíkovy přírodní apotéky.
    Ať se daří!

  41. Tereza

    14.9.2018 at 10.21

    Z techto znacek bohuzel nic nemam, Biofficina Toscana znam jen z instagramu, ale neco bych rada vyzkousela. Mam suchou plet a frcim uz jen na prirodnejcich vecech – Renovality, Oshadhi, Atok 🙂

  42. ZuzaK

    14.9.2018 at 10.26

    Biofficinu Toscanu znám, ale ještě od ní nic nemám. Mám vyhlédnutý peeling na rty.

  43. Kamila

    14.9.2018 at 10.58

    Z těchto značek neznám žádnou, ale ráda bych vyzkoušela. Mám ráda Alverde.

  44. Kateřina

    14.9.2018 at 12.14

    Ahoj, tato kosmetika vypadá božsky. Snažím se více zaměřovat na přírodní kosmetiku a mám ráda Just a pro děti Veledu. Moc by mne výhra potěšila.

  45. Milena

    15.9.2018 at 11.42

    Já mám od Biofficina T. peeling na rty a ten je moc fajn. A používám přírodní oleje od Renovality, ty zkrátka musíš zkusit, nic lepšího na pleť neznám.

  46. Kateřina Ottmarová

    15.9.2018 at 12.04

    zádnou ze značek bohuzel neznám, nikdy jsem na ni nenarazila. Používám a znám Lush.

  47. Klára

    16.9.2018 at 13.11

    Ahoj, zatím neznám žádnou z těchto značek. Moje oblíbená je česká značka Biorythme.
    Hezkou neděli, Klára

  48. Jana

    16.9.2018 at 14.45

    Ahoj, já znám jenom Bioficcinu Toscanu, mám od nich doma peeling na rty, je fajn, ale mám ho krátce tak moc nemůžu hodnotit. Ráda bych zkusila i další přírodní záležitosti:)

  49. Jenny

    17.9.2018 at 8.35

    Značku znám jen okrajově, ještě jsem od nich nic nevyzkoušela 🙂

  50. Kristýna

    17.9.2018 at 9.23

    Ahoj neznám výše uvedenou značku ale momentálně používám přírodní značku kosmetiky Renovality a jsem z ni nadšena.ze začátku jsem moc nechtěla přírodní kosmetice věřit ale teď už vím že pro mě je to mnohem vhodnější jak ty chemické co jsem do ted používala.

  51. Marcela

    17.9.2018 at 9.28

    Tyto značky jsem nikdy nezkoušela, používám Original Atok, českou přírodní značku a myslím, že bys z ní byla nadšená:o))

  52. Natália

    18.9.2018 at 6.55

    Ahoj, tak já z těch značek znám pouze Bioficcina Toscana, ale ještě jsem od nich nic nezkoušela ☺ jinak přírodní kosmetiku miluji a teď mám hlavně oblíbenou značku Renovality 😊

  53. Lucka

    18.9.2018 at 9.41

    Ahoj, zatím nemám vyzkoušené přírodní značky kosmetiky. Nebo možná mám, ale nevím o tom, že je přírodní:) Z těch, které tady ukazuješ, neznám ani jednu.

  54. OPavla

    18.9.2018 at 9.54

    Ahoj, přírodní kosmetiku používám. Jsem sice teprve začátečník, ale moje pleť se zlepšil, měla jsem velké problémy. Ráda bych vyzkoušela co chválíš.

  55. Veronika

    18.9.2018 at 10.30

    Oblíbenou značku přírodní kosmetiky nemám, ale ráda používám samotné bambucké máslo. Produkty mě moc zaujaly.

  56. Martina

    18.9.2018 at 14.40

    Taky ráda používám přírodní kosmetiku.

  57. Lucka

    18.9.2018 at 16.37

    Ahoj, zatím nemám vyzkoušené přírodní značky. Nebo možná mám, ale nevím, že jsou přírodní 🙂 Z těch všech, které tady ukazuješ, neznám ani jednu. Teď mě tak napadlo, že Alverde je přírodní. Tak tu znám z drogerie.

  58. Michala

    19.9.2018 at 19.39

    Biofficina toscana mám od této značky peeling na rty a ten je super, chystala jsem se v době, kdy jsem měla slevu na ten odličovací balzám od stejné značky a pořad ho mají vyprodaný tak už jsem se na to vyprdla.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.