• Úvod
  • Kosmetika
    • Recenze
      • dekorativka
      • Péče o pleť tělo a vlasy
      • parfémy
      • laky na nehty
    • Jemné líčení
    • Výrazné líčení
    • Líčení foto návody
    • Zdraví
    • Crazy makeup
  • Fashion
  • Kuchařka
    • Slané
    • Sladké
  • Zábava
    • Soutěže
    • O blogování
    • O psech
    • Tipy a ostatní
  • foto líčení
  • foto recepty
  • Kontakt/info
ILoveMakeUp ILoveMakeUp
  • Úvod
  • Kosmetika
    • Recenze
      • dekorativka
      • Péče o pleť tělo a vlasy
      • parfémy
      • laky na nehty
    • Jemné líčení
    • Výrazné líčení
    • Líčení foto návody
    • Zdraví
    • Crazy makeup
  • Fashion
  • Kuchařka
    • Slané
    • Sladké
  • Zábava
    • Soutěže
    • O blogování
    • O psech
    • Tipy a ostatní
  • foto líčení
  • foto recepty
  • Kontakt/info
Input your search keywords and press Enter.
Sladké

Nejlepší jablečná buchta recept a fotky

by ILoveMakeUp / 14.10.2018

Hezký den přeji:) Dneska mám pro vás něco speciálního, recept na buchtu, kterou dělám už roky, a která je taaaak výborná, že ji začnete dělat taky, za to vám ručím:)) Pokud máte rádi jablka, rozhodně tento recept vyzkoušejte a uvidíte, jak si budou všichni pochutnávat:) Hodil by se vám spíše tip na to, co uvařit dneska na oběd nebo večeři, mrkněte na ostatní Billa recepty, kde najdete nejen sladké, ale i slané recepty:)

Suroviny:

200 g pol. mouky
2 vejce
100 g cukru moučky
170 ml mléka
125 g másla
2 lžičky prášku do pečiva
skořice
3 jablka

Postup
Všechny suroviny jednoduše smíchejte dohromady.

Pokud nemáte zahradu plnou chutných jablek, nevadí, v Bille je mají teď v akci za 14 kaček a hlavně, jde o česká jablka s označením Česká farma, takže krásně voňavé, ideální jak na křoupání u telky, tak i právě na nějaký moučník:)

Na sladké pečení používám vždy plnotučné mléko, vše je pak jednoduše o to chutnější:)

Co se týká jablek, můžete je nastrouhat, nakrájet na mini kousky, plátky, prostě jak to máte rádi. Já jablka miluju, takže já dávám takhle větší kousky. Ty navíc vypustí spoustu šťávy, takže ta buchta je pak dokonale vláčná.

Skořici si sama nastrouhám…

Tajná ingredience? Jedna, dvě lžíce nutelly:))

A jak jsem psala, jednoduše pěkně smíchejte vše dohromady, aby těsto bylo tak akorát. Nesmí být příliš husté, ale ani tekuté. Pokud budete mít problém s tím nebo tím, tak jednoduše přidejte dle potřeby mléko nebo mouku.

Jablka přidávám takhle do těsta…

A o něco menší kousky pak dávám i takhle nahoru. Uvnitř jsou ty kousky jablek krásně měkké, šťavnaté a nahoře pak maličko do křupava, hmmm, dobrota:))

Pečte v troubě na 160 stupňů cca 40 minut. Zda je hotovo poznáte jednoduše tak, že do toho pichnete špejlu. Pokud bude obalená od těsta, není hotovo, pokud bude total čistá, je dopečeno:))

Tento recept je tak strašně jednoduchý, přitom ten výsledek taaaak dobrý. Je fakt, že to plnotučné mléko, pár lžiček nutely, špetka skořice, dělá svoje…

Vidíte, jak jsou nahoře ty jablíčka hezky opečený? Bože, mňam a ta vůně!!! Uvnitř jablka pustily šťávu, takže je ten cviboch hezky vláčný a není ani třeba ho něčím zapíjet, je jak máslíčko:))

Tak my se loučíme a jdeme mlsat, frajer, jak už se olizuje…:-D

Jo a připomínám, že v Bille stále rozdávají za nálepky Chluptůbery, já už mám doma Tůču!:-D Další články ve spolupráci s Billou najdete pod štítkem Billa recepty a tipy.

Sdílet na:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
Billa recepty a tipykuchařka: sladké
  • 26
  • Celý článek
ILoveMakeUp
Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den! :)
  • Předchozí článekRecept na nadýchané dýňové muffins
  • Další článekRecept na vanilkové rohlíčky z pšeničné celozrnné BIO mouky

Mohlo by se vám líbit

Sladké, sladké a zase sladké
11.6.2013
Kde koupit chuťově dobrou a zralou papáju?
12.1.2020
Tropické čerstvé a sušené ovoce z eshopu Virunga.cz recenze a fotky
28.11.2019

26 Comments

Reply Vladka 14.10.2018 at 8.11

Mňam. Mam plno jablek, tak hned zkusim😉

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.05

:)) jojo, jablíčka voňavý:)

Reply Elena Dratnalova 14.10.2018 at 9.41

Vypadá úžasně tento recept, určitě ho vyzkouším 😍😍😍

Reply Žaneta 14.10.2018 at 9.59

Ahojky, porad ted hledam nejaky recept na buchtu s jabkama, abych nepekla porad jen strudl, takze hned vyzkousim.

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.06

Čau, no však právě. A teda tuhle jak jem poprvé upekla, wow. Mám dojem, že to bylo kdysi v telce, v nějakém pořadu Kluci v akci bo tak nějak..

Reply Anonym 14.10.2018 at 11.28

Vypadá to velice lákavě… díky za tip 😊😉

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.07

Úžasná, strašně dlouho ji dělám, jiné ani moc nezkouším, tohle je rychlé a výborné naprosto.

Reply Marcela 14.10.2018 at 12.38

Jdu na ní. SKořice, jablka… mňam 🙂

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.08

Jojo a je to super aj s troškou obyčejného granka, nemusí být ani kakao, mnam

Reply Jana 14.10.2018 at 14.38

Zítra jdu na to, díky moc za recept:) Právě jsem od našich nafasovala jablíčka, tak jsi mi s tímhle receptem fakt bodla:) P.S. Máš skvělou vařečku s tím perníčkem:)

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.06

Bezva, tak to určitě zkus, je to fakt výborné. A přitom žádné special ingredience, ta nutela nutná není.. Místo ní třeba trošku kakaa a super:)
Jj, Perníček je moje láska, tak to byl dárek od kámošky::))

Reply Kateřina 14.10.2018 at 15.26

Už je v troubě. ❤️

Reply ILoveMakeUp 14.10.2018 at 17.07

Bomba, to mám radost, že vás recept zaujal, však takové lehké, že, raz dva hotové:)

Reply Martina 14.10.2018 at 19.53

Super, jablek máme hafo, tak určitě prubnu 🙂 Díky za receptík 😉

Reply Jana 15.10.2018 at 18.48

Vypadá velmi chutně! Určitě zkusím!

Reply Denisa Toufarová 15.10.2018 at 20.24

Zítra upeču 🙂

Reply Martina 16.10.2018 at 9.05

Ahoj,
jablka miluji a buchta vypadá fakt skvěle! Upečeš mi ji? 😀 Mám ráda takové jednoduché recepty kde je výsledek něco tak skvělého 🙂 Určitě si recept uložím a možná ho o víkendu vyzkouším dokud jsou výborná podzimní, sladká jablíčka 🙂

Martina

Reply Janina 16.10.2018 at 15.01

Tento recept znám a buchta je naprosto unikátní ♥ Kdybych nebyla líná, tak bych si ji snad i udělala 🙂

Reply Dana Čechová 17.10.2018 at 11.29

Ahoj tak tomu říkám pořádný poctivý kus buchty😉😊…plny dobrot..taky dělám a hodně i jiného z jablicek🍎🍎..máš to moc hezky udělaný članek a upečené,ale jsi holka šikovná tak je to jasný 😉👍👍👍…u nas ted dělám na pečící papir dam nastrouhane jabka ochucený 😊zaleju tĕstem na piskotovou roladu a upeču. Jeste horké smotám jablickama dovnitř a super roláda 😊…

Reply ILoveMakeUp 18.10.2018 at 8.22

Děkujuuuu, snaha byla. Když to fotím do článku, tak to je fakt radost, mě hrozně baví fotit jídlo:))
Tyyyyjo, tak to zní skvěle!!!

Reply Adina 17.10.2018 at 20.02

To vypadá úplně dokonale <3

Reply ILoveMakeUp 18.10.2018 at 8.21

a taky to tak chutná!:))

Reply Anonym 19.10.2018 at 18.59

Tak upečeno,doma pochváleno .Dík za skvělý recept.

Reply Lída 19.10.2018 at 19.01

Tak upečeno,doma pochváleno .Dík za skvělý recept.

Reply Lída 19.10.2018 at 19.01

Tak upečeno,doma pochváleno .Dík za skvělý recept.

Reply Jana T. 4.11.2018 at 15.19

Ahoj, díky za bezva recept 🙂 Je výýýýýýborná 🙂 Úplně se po ní zaprášilo 😀

Napsat komentář: Marcela Cancel Reply

oblogu

HH32111

HH32111

Štítky

Ardell Avon Billa recepty a tipy biokosmetika crazy makeup Dermacol Dr.Max drogeriezde Essence Estyle Flormar freedommakeup Inglot kosmetika NOVINKY kuchařka kuchařka: sladké kuchařka: slané laky na nehty líčení foto návod makeup makeuprevolution Max Factor Maybelline móda new in Notino Nyx Oriflame parfémy pečující kosmetika Physicians Formula přírodní kosmetika recenze sleek soutěže Technic tipy umělé řasy Urban Decay uriage vlasy výrazné líčení Yves Rocher Ziaja Zoeva štětce

Archiv

Follow on Bloglovin

©2018 Ilovemakeup.cz Všechna práva vyhrazena

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.SouhlasímVíce