Nákup na notino Maybelline Master Chrome rozjasňovač recenze a soutěž

By  |  98 komentářů

Hezké ráno přeji. Dneska mám pro vás zase pár zajímavostí, které jsem si pořídila na eshopu notino. Objednávala jsem tam toho docela dost a většina z těch věcí 100% stojí za nákup.

Opět zde musím nakousnout značku Bath and Bodyworks a jejich bezkonkurenční pěnová mýdla na ruce. Tohle prostě musím mít neustále doma, jinak jsem nasraná:-D Nic tak krásně nevoní, jako tyhle mýdla, jsou naprosto úžasný. Perfektní jsou také na mytí štětců.

Pěnová mýdla Bath and Body Works

Dermacol 16h Lip Colour odstín 06 a 12 jsou moji oblíbenci. Naučila jsem tyto rtěnky nosit i mamku, která je zbožňuje hlavně proto, že fakt vydrží po celý den. Objednávala jsem jí její TOP odstín číslo 12. Aby vám tyhle rtěnky na rtech vydržely tak dlouho, jak slibují, je potřeba je nanášet na hladký povrch, tedy žádné suché rty. Další zásadní věc pro jejich bezproblémové nošení, je rtěnku zbytečně nevrstvit. Není to ani potřeba, pigmentace je skvělá. Jakmile však naneste příliš moc té barvy, začne se vám nejen dříve ztrácet, ale hlavně to bude vypadat hrozně. Takže opravdu jen lehký nános, promnout a hotovo.

Dermacol barvy na rty

Jak jsem psala, můj favorit je odstín číslo 06, naprosto dokonalá barva.

Maybelline master chrome

Rozjasňovač, který mě hodně překvapil. Odstín má hodně zlatý nádech, na druhou stranu na obličeji vypadá pěkně přirozeně, je takový studenější, no moc pěkný.. Hlavně má však naprosto nádherný a jemný shimmer. Tohle se opravdu velice povedlo, vřele doporučuji.

Maybelline Master Chrome

Také konzistence mě mile překvapila. Je velice hebký a když jej nabíráte, je jedno zda štětcem nebo prsty, tak se vůbec ten pudr neshrne. Není zapečený, ale je prostě takový hladký, fakt vůbec nepráší a vlastně ani neubývá, zajímavé…

Rozhodně si obojednám i ten druhý odstín rose gold, protože pokud bude jako tento, tak to bude stát za to!


Na závěr bych vás chtěla potěšit soutěží. Plánovala jsem do soutěže dát rtěnku od Maybelline, ale jelikož jsem byla chamtivá, neodolala jsem a zkusila ji, musela jsem vybrat něco jiného a volba padla na můj nejoblíbenější šampón pro objem, Alterna řada Caviar. Šampón je sice trošku dražší, stojí +- 500 Kč, ale je to můj oblíbenec už hrozně dlouho a nikdy mě nezklame, takže pokud chcete vyzkoušet, prosím:) Na eshopu mají jinak i další řady od této značky, ale já mám tedy nejradši řadu Caviar.

Chcete se zapojit a vyhrát?

  1. napište mi, co vy jste si naposledy objednali na notino.cz nebo co byste si tam rádi objednali?:)
  2. v komentáři vyplňte kolonku „email“, abych vás v případě výhry mohla kontaktovat

Soutěž bude ukončena 9.4.2018

Alterne Caviar šampón

A šampón putuje k:

Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den!:)

98 komentářů

  1. Lenka K.

    3.4.2018 at 8.14

    Ahoj, naposled jsem si objednala stříbrný šampon neutralizující žluté tóny od L’ORÉAL, aby se mi prosvětlil melír. 🙂

  2. Týna

    3.4.2018 at 8.28

    Jak tak přemýšlím,naposledy jsem objednávala dárky k Vánocům :DD Jinak rozjasňovač mám taky doma,spokojenost 🙂

  3. Kamila Peterková

    3.4.2018 at 8.35

    Ahoj, naposledy jsem si kupovala na notinu pleťový krém od Alciny 🙂

  4. Vendula Janků

    3.4.2018 at 8.36

    Naposledy jsem si na Notino objednala pro sebe vůni HUGO BOSS Boss The Scent

  5. Denisa

    3.4.2018 at 8.38

    Já se přiznám, že na Notino možná ještě nic….😊…samozřejmě si nejsem úplně jistá…😊 jinak rozjasňovač mám v druhém odstínu a jsem nadšená…původně jsem ten druhý ani kupovat nechtěla…😊…ale byla jsem teď zlákána…😊…asi bude super na léto…😊

  6. Klára

    3.4.2018 at 8.40

    Naposledy jsme si s kolegyní objednávaly rtěnky od NYX soft matte lip cream, odstíny Paris a Amsterdam. Za sebe mohu říci nejlepší rtěnky 😊

  7. Veru

    3.4.2018 at 8.41

    Naposledy jsem na Notino asi objednavala vánoční dárky😀. Jinak odtama objednávám stříbrný šampon od L’ORÉAL pro mamču.

  8. Michaela

    3.4.2018 at 8.42

    Zdravím…
    na Notinu jsem si naposledy objednávala parfém od Ch. Aguilery a svíčku Yankee 🙂

  9. Gabi BeautyGabu

    3.4.2018 at 8.46

    Na Notino jsem naposledy objednala kosmetiku Nuxe a pár věcí na vlasy Tigi 😊🍀

  10. Monča

    3.4.2018 at 8.47

    Já si na notinu naposledy objednala vůni od Chloé 🙂

  11. Kamej

    3.4.2018 at 8.48

    Ahoj, na notinu jsem si naposledy objednala rtěnku Bourjois, kterou jsem pak darovala kamarádce a řasenku Miss Manga, která je super a už mi došla, takže budu znova. Jo a ještě chci nějaký kulatý kartáč na vlasy, nemáš nějaký tip? 🙂

    • ILoveMakeUp

      3.4.2018 at 9.39

      Ahoj. Kulatý? Hm, no já nedám dopustit na Tengle Teezer no, nic jiného nepoužívám, jen tady ty kartáče, protože mi nekudlí vůbec vlasy…:) Jestli myslíš vyloženě kulaté, tak to já ani nepoužívám, tím bych se neučesala.

      • Kamej

        4.4.2018 at 17.26

        Tangle mám taky, jsou super, ale pokukuji i po Tangle Angelu 🙂 Myslela jsem kulatý na foukání.

  12. Eliška

    3.4.2018 at 8.51

    Zrovna nedávno parfém pro přítele, takže teď bych měla být na řadě já… 🤣🤣 muheheheheee 😄

  13. Elli

    3.4.2018 at 8.52

    Ja bych konecne chtela poridit masku macadamia, jednu dobu byla strasne proflakla, tak bych ji taky chtela ozkouset 🙂 jinak 16h od dermacolu mam taky a fakt drzi nadherne 👍

  14. Nikola Kvapilová

    3.4.2018 at 8.54

    Dalsi skvela recenze :)) Na notinu jsem naposledy objednavala olejicek na vlasy – Orofluido, ktery miluju nejenom pro jeho vuni, ale hlavne efekt. Kazdy jiny olejicek mi vlasy hrozne zatezuje, takze tohle je pro me takovy maly zazrak :)) s sampony si ted nevim rady, hodne zkousim, naposledy mi sedl Milva sampon, a ted uz nevim, co zkusit, tento na objem by se mi sikl na zkousku 😁😌

  15. Lenka Brestenská

    3.4.2018 at 8.57

    Naposledy minulý mesiac komplet čistiacu starostlivosť od Clinique, dokopy 4 vecičky. Za mňa maximálna spokojnosť.

  16. Lucie Dudková

    3.4.2018 at 9.09

    Zrovna dnes se chystam objednat sampony, karamelovy peeling a prihodim do kosiku i mydlo na vyzkouseni 😉

  17. andrea

    3.4.2018 at 9.09

    Objednala jsem si zásobu šamponu, masek a kondicioneru od firmy Kallos, také krém na tělo, používám řadu Botanical, a jsem spokojená.
    damoje@seznam.cz

  18. lusinda79

    3.4.2018 at 9.12

    Uplne naposledy to byla konturka na rty od NYX a prave mam na vydejne od stejne znacky rasenku, tusim Doll eyes.

  19. Michelle

    3.4.2018 at 9.13

    Ja som si naposledy na notine kupovala Bvlgari crystal Omnia moju obľúbenú vôňu💖

  20. Dana Čechová

    3.4.2018 at 9.14

    Ahoj tak už jen vzhledem je krásný 😉když já patřím k tĕm kterým se musi líbit i obal😆😊ja jsem si zrovna včera objednala od Loreal sérum na pleť 😊tak jsem zvědavá 😉😊

  21. Cat

    3.4.2018 at 9.14

    Ahoj! Naposledy jsem objednávala větší objednávku – make-up Loreal Paris Infallible, řasenku Loreal Paris Paradise Extatic, masku Loreal Paris Pure Clay, lepidlo na řasy Ardell Duo, hydratační ponožky Macadamia Oil a houbičku na make-up Real Techniques.

  22. Milena

    3.4.2018 at 9.23

    Ahoj. Z notina objednávám ráda, mají výborné ceny, dopravu za 39 Kc a velký výběr. Naposledy jsem si objednávala velký balík se značkou Ziaja.

  23. Jarmila.B.

    3.4.2018 at 9.23

    Ahoj, na Notino jsem objednávala před dvěma měsíci a to dost velkou objednávku, která obsahovala produkty na vlasy Kaloos a také dekorativku.Dostala jsem slevový kupon, takže určitě budu v nejbližší době objednávat, mám vyhlídnutý parfém..:-))) a určitě zkusím ta mýdla na ruce
    Jarmila.80@seznam.cz

  24. Nikola

    3.4.2018 at 9.27

    Můj poslední nákup na Notinu byl před Vánoci, kupovala jsem tam vánoční dárky. Byl to parfém pro přítele od Armaniho-Acqua di
    Gio Pour Homme,který opravdu nádherně voní 🙂 A sestře dva olejíčky na vlasy a je s nimi moc spokojená. A určitě to nebyl poslední nákup 🙂

  25. Pavla

    3.4.2018 at 9.29

    Teď naposledy myslím parfém pro přítele k narozeninám 🙂

  26. Marcela

    3.4.2018 at 9.40

    Ahojky. Naposledy jsem objednávala vůni pro muže a to Hugo Boss – The Scent. Moc voní mně i příteli ☺. Diky za Tvé rady a tipy 😉

  27. Mirka Š

    3.4.2018 at 9.44

    Chtěla bych si objednat tento produkt: L’ORÉAL PARIS Smooth Sugars peeling pro rozjasnění pleti

  28. Halina D.

    3.4.2018 at 9.47

    Ahojky,paráda,je super,že dáváš tolik soutěží,na notinu jsem si ještě nikdy nic neobjednala.

  29. Hanča B.

    3.4.2018 at 9.58

    Na Notinu jsem si naposledy objednávala přírodní pleťovou vodu od značky Melvita, termální vodu Uriage, krém od Avene a vosky YC :).

  30. Martina

    3.4.2018 at 9.59

    Ahoj, na Notino jsem si naposledy objednala parfém Hugo Boss. A šampon bych moc ráda vyzkoušela, slyšela jsem na něj samou chválu a to i od kadernika 😉

  31. Sabina

    3.4.2018 at 10.30

    Ahojky, na Notino jsem si naposledy objednala moji nejoblíbenější řasenku Lancome Volume v sadě ještě s Virtuose 😉
    Šampon Caviar od Alterny bych si moc přála vyzkoušet, láká mně od doby, co jsi s touto řadou „vyplula“ na světlo, ale ještě jsem se k tomu nedostala 🙂

  32. Barbora Uřičářová

    3.4.2018 at 10.48

    Ahoj, na notinu si objednávám hlavně přírodní kosmetiku, např. od značky Naturalium, jejich sprchové gely jsou úžasné 😊.

  33. Evča

    3.4.2018 at 11.01

    Chtela bych si objednat brow satin, peeling kiwi od Loreal na to si prousim zuby 😀

  34. Jenny

    3.4.2018 at 11.27

    Kdysi jsem si tam objednala nějakou řasenku a makeup, už ani nevím konkrétně 🙂 Jinak si hodlám objednat ten hnědý peeling od Lorealu a určitě se najde ještě něco dalšího 🙂

  35. Adela Hanzelinova

    3.4.2018 at 11.40

    Hmmmmm, naposledy v prosinci to byl vyzivujici lak na nehty od Eveline a sprej na tepelnou upravu vlasu od Lee Staforda, ted uz zas dlouho nic, ale mam v merku objednat lak na vlasy od Lorealu Infinium, jsou na nej samy chvaly 😉

  36. Michaela

    3.4.2018 at 11.44

    Krásné odpoledne,
    naposledy jsem objednávala Cerruti 1881, která si získala mé srdce. 🙂

  37. Megg

    3.4.2018 at 12.00

    Tak na Notino už jsem dlouho nic neobjednávala, ale většinou jsou to parfémy. 🙂

  38. Ella Nová

    3.4.2018 at 12.01

    Jee, to je nahoda. Prave mam v kosiku na notinu predbezne hozeny olejicek na vlasy od alterny bamboo smooth, protoze mi dosel oblibeny orofluido. Nemas s nim nahodou zkusenost? Nebo s nejakym jinym, ktery muzes doporucit? A potrebuji jeste rasenku, ale mam pocit, ze vsechny novinky ted snad vysychaji do 14 dnu :-/ tak asi pujdu do nejake starsi stalice 🙂 Preji hezky den a diky za peknou soutez, ktera mi zrovna nahodou kapla do noty 😀

  39. Lenka Špryslová

    3.4.2018 at 12.06

    Ahojky,

    Tak to já jsem tedy „HVĚZDA“ na Notinu jsem ještě nikdy neobjednávala.
    Sice jsem si věci naházela do košíku, ale finance nějak nezbyly. 🙁

  40. Petra

    3.4.2018 at 12.30

    Ahoj, naposledy jsem si na Notinu objednala můj oblíbený Versace Bright Crystal 🙂

  41. Dadka

    3.4.2018 at 13.11

    Naposledy jsem tam objednala mýdlo na stětce od Make-up Revolution za super cenu. Dermacolku miluju odstín 12.

  42. Michaela

    3.4.2018 at 13.35

    Naposledy jsem objednávala antibakteriální gel od Bath & Body work a YC vosky 🙂

  43. Marie

    3.4.2018 at 14.06

    Naposledy jsem kupovala vánoční dárky 😂. Při té příležitosti jsem si objednala ale antibakteriální gel od bath & body works a je úžasný, hlavně ta vůně.😘

  44. Pavlína

    3.4.2018 at 14.11

    Ahoj, naposledy jsem objednala Neostratu Face Cream Plus , už několikáté balení – doporučuji na rozšířené póry 👍

  45. Hanka

    3.4.2018 at 14.28

    Ahoj, naposledy jsem si tam objednala jeden vosk YC ve slevě, nějakou vlasovou péči loreal a hlavně jsem si konečně vzpomněla, že chci gel na ruce od Bath & Body Works:-)
    Hanka

  46. Peťuška

    3.4.2018 at 14.30

    ja som si naposledy objednávala z Notina niečo od Ziaji, lebo na sk eshope mali mať zľavu pri kúpe výrobkov Ziaji v nejakej hodnote… 🙂

  47. Pája

    3.4.2018 at 14.37

    Ještě jsem si nic neobjednávala, ale miluji Bath@body works když jsem ještě byla v Americe takže na to se kouknu určitě!!!

  48. Jana

    3.4.2018 at 15.19

    ahoj,minuly mesiac som objednavala bronzer od Max Factor,licenku od MUR :-)a stale mam pocit,ze nieco potrebujem,aj ked nie,pomoooooc 😀

  49. Veronika

    3.4.2018 at 15.46

    Naposledy jsem objednávala thermo-aktivní masku od Nuxe, ta je fakt báječná a krássně vyčistí, krém od Avéne Cicalfate, nádherně zahojí obličej a drobné ranky, a ještě nějaký blbosti jako řasenky, tužky na oči a tak, abych trošku zaplnila košík. 😀 No a u pokladny jsem si tam ještě přihodila jeden melounovej antibakteriální gelík od bath & body works a ten je!!! Brzo asi poletím pro další! 😀

  50. LenkaD

    3.4.2018 at 16.00

    Naposledy jsem objednavala sadu ras a Duo lepidlo a suchy sampon.

  51. Martina

    3.4.2018 at 16.26

    Ahoj 🙂 v posledni dobe jsem si objednala z notina serum na rasy Eveline Sos booster a ziaja krystalicky cukrovy peeling na telo 🙂

  52. Veronika Horáčková

    3.4.2018 at 16.37

    Ahojky, z Notino jsem ještě neobjednávala, ale z článku mne zaujala mýdla Bath and Bodyworks. Ty bych velice ráda vyzkoušela.

  53. Dominika

    3.4.2018 at 17.10

    Parfém Calvin Klein Euphoria 🙂 už to nějaká chvíle je, začíná mi docházet 😀

  54. Lenka

    3.4.2018 at 17.37

    Pekny vecer,
    Na notino jsem naposled objednala parfem CK one jako darek ☺️

  55. Šárka T.

    3.4.2018 at 17.38

    Naposledy jsem objednávala L’oreal BB cream glam nude (kdo ho asi chválil? 😂) a k němu skvělý mangový peeling na rty Tolure cosmetics 😍

  56. Kateřina Kolářová

    3.4.2018 at 18.04

    Hezký večer 🙂

    Na notino.cz jsem naposledy objednávala dárkový poukaz pro kamarádku k narozeninám… 🎁

  57. Jana

    3.4.2018 at 18.10

    Na notino.cz si pravidelne objednavam mezizubni kartacky a jednosvazkove „solicka“, objednavam i na Vanoce veci pro celou rodinu a sem tam si koupim i odlicovac od Bione, nejaky s medem, ten je taky skvely :))

  58. Hana Piklová

    3.4.2018 at 18.11

    Ahoj,

    na notino.cz nakupuji často a ráda 🙂 naposledy jsem si tam pořídila mou oblíbenou edp Carolina Herrera Good Girl, protože je o několik stovek levnější, než v kamenných parfumeriích, přitom voní naprosto stejně a výdrž je také stejná. Mám dlouholetou zkušenost s tímto eshopem a nikdy jsem nebyla nespokojená 🙂

  59. Vendula

    3.4.2018 at 18.18

    já na notino ještě neobjednávala, ale kdybych si objednávala, tak bych si objednala zubní pastu ecodenta

  60. Anonym

    3.4.2018 at 18.33

    Poslední objednávka se mi docela povedla 😁 Redken šampón, vosky YC, masky Loreál, parfém pro kámoše a dál už nevím. Každopádně miluju Alternu Caviááár👏🏼👏🏼

  61. Nikola

    3.4.2018 at 18.52

    POslení nákup na Notinu byla barva na vlasy 🙂

  62. Ladislava

    3.4.2018 at 18.54

    Ahoh. Na notino jsem ještě neobjednávala, ale nejradši bych tam vykoupila všechno! Protože jako správná ženská potřebuju všechny šminečky a serepetičky! 💄💄💄

  63. Karolina

    3.4.2018 at 18.58

    Ja jsem si naposledy objednala sampony of Schwarzkopf 🙂

  64. Andrea

    3.4.2018 at 18.58

    Naposledy jsem kupovala vosky Yankee Candle 🙂

  65. Jana P.

    3.4.2018 at 19.12

    Ahoj, naposledy jsem objednala La Roche-Posay Redermic R očni krem. Jsem na jeho ucinky zvedava:)

  66. Soňa

    3.4.2018 at 19.25

    Na notinu jsem objednávala nedávno řasenku 2000 calories, kterou jsem už dlouho chtěla vyzkoušet a potom dermacol cover make up, protože v drogerii mají převážně jenom tmavý odstíny :-/ ještě si teda brousím zuby na parfém – chloe nomade, ale ten si musím prvně pořádně očuchat 😀

  67. Míša

    3.4.2018 at 19.37

    Ahoj, plánuju objednat tvářenkobronzer balm desert a korektor bourjois.

  68. Eva

    3.4.2018 at 19.39

    No rada bych si objednala tvarenku, jelikoz mi stara dnes spadla do zachodu:)

  69. Niki

    3.4.2018 at 19.42

    Na Notinu nakupuji poměrně často, naposledy to bylo o Vánocích, kdy jsem kupovala parfémy. Už se chystám na další nákup, dochází mi oblíbená báze pod oční stíny.

  70. Pitrsonka

    3.4.2018 at 20.01

    Kosmetiku už téměř nikde jinde nekupuji než na Notinu, mají výdejnu v Brně, a tak druhý den si můžu jít pro balíček. Naposledy jsem asi objednávala Ziaja šampon a tělový peeling. Těch nákupů tam už bylo a ještě bude 😀
    email pitrsonka99@gmail.com

  71. Alena

    3.4.2018 at 20.12

    Ahoj, na Notine naupujem vacsinou parfemy, je to rychle a pohodlne. Paci sa mi, ze rozsiruju aj dekorativny sortiment.

  72. KZ

    3.4.2018 at 22.16

    Na Notinu nekupuju, nemají bohužel výdejnu u nás ve městě. Mnohé věci tedy vyjdou líp z drogerie, než od nich s poštovným. A Alterna Caviar jsem dostala v cestovní sadě a je to Ách!

  73. Alex

    3.4.2018 at 22.41

    Ahoj, uz nikde jinde ani neobjednávám 😉 naposled makeup a korektor od Maybeline a chystam se na ten highlighter rose gold. Moje nejoblíbenější youtuberka Tati ho taky miluje:)) cheers

  74. Tereza

    4.4.2018 at 7.13

    Ahoj, já plánuju velkou objednávku na notinu teď na jaro tak si píšu co všechno (ne)potřebuju 😀 a naposledy jsem si objednávala myslím můj oblíbený Carmex.

  75. Markéta Králová

    4.4.2018 at 7.35

    Objednala bych si určitě nějakou paletku hnědých kouřových stínů, těch není nikdy dost 🙂

  76. Anonym

    4.4.2018 at 7.40

    Ahoj, naposledy jsem objednavala na Notinu mydla na ruce a priteli nejake serepeticky na vousy 😀 alternu znam sampon moisture a je super, tady ten novy volume bych rada zkusila 😉

  77. Elwenderion

    4.4.2018 at 8.17

    Naposled vlastně před Vánoci parfémy 🙂

  78. Andrea H.

    4.4.2018 at 9.36

    Ahoj, naposledy jsem si objednávala řasenku od L’ORÉAL, byla o dost levnější než v drogerii a ted se chystám na rozjasnovač a ještě vyberu paletku stínů a rtěnku, at mám zas něco nového na jaro.🙂🙂🙂

  79. Veronika

    4.4.2018 at 11.12

    Zdravím,

    na Notinu jsem si naposledy objednala čistící pěnu od Sebamedu 🙂

  80. Anonym

    4.4.2018 at 11.16

    Ahoj, na notino.sk objednavam celkom casto 🙁 🙂 posledne pleťove mlieko cetaphil a nuxe očný krem 🙂

  81. Denisa

    4.4.2018 at 12.17

    Na notinu jsem ještě nic neobjednávala, ale vždycky tam chodím „očumovat“ parfémy 😀 Nějaký vytipuji a pak ho jdu očuchat do parfumérie 😀 Kupovat tam šampón by mě asi nenapadlo, ale asi to vyzkouším, protože klasicky drogérkové mi poslední dobou vůbec nevyhovují.

  82. Zdena B

    4.4.2018 at 12.31

    Miniaturku od Gucci Bloom, byla jsem zvědavá. Voní pěkně, ale jasmín je zde opravdu tak průrazný, že na mě působí trošku těžce.

  83. Kateřina P.

    4.4.2018 at 12.33

    Objednávám z Notina parfémy, kartáčky na zuby, někdy péči od Vichy. Zatím jsem přehlížela dekorativku, ale mám ji u nich prolezlou. Minule jsem se dívala na BBW svíčky, ale jsou dost drahé. Možná jednou.. 🙂

  84. Petra

    4.4.2018 at 12.50

    Naposledy jsem si objednávala parfém Lady Million.

  85. Anna

    4.4.2018 at 13.26

    Ahoj, naposledy to boli masky od Apivita a moje najobľúbenejšie kefy na vlasy Tangle Teezer :)v perfektných farebných kombináciách Pink Rebel a Blueberry Pop 😀

  86. Jana

    4.4.2018 at 17.30

    Na notinu jsem naposledy objednávala parfém a pečující kosmetiku.

  87. Michala

    4.4.2018 at 20.38

    Na Notinu objednávám celkem často, i když spousta lidí spekuluje o kvalitě výrobků, které notino distribuuje…. naposledy jsem objednala krémový olej před foukáním vlasů od L’Orealu, štětec od Real Techniques a makepu L’Oreal True Match…

  88. ZuzaK

    4.4.2018 at 21.09

    Moje poslední objednávka na Notinu – antibakteriální gely Bath & Bady Works, séra od Saloos a manželovi Alpecin.

  89. Monika

    5.4.2018 at 7.49

    Ahojky 🙂
    Naposledy jsem si tam obj.vůni a ráda bych si příště obj. nějakou parádní paletku očních stínů ♥ ♥ ♥
    Pěkný den a hodně štěstí všem 🙂
    Monika

  90. Renata

    5.4.2018 at 10.09

    Naposledy jsem koupila intimní gel pro citlivou pokožku od ziaja:D

  91. Eva

    5.4.2018 at 16.29

    Parfem

  92. Zdenča

    5.4.2018 at 18.16

    Naposledy jsem si na Notinu objednala parfém Dior Miss Dior. 🙂

  93. Libuška Křížová

    6.4.2018 at 17.32

    Tak to si pamatuji naprosto přesně, protože to bylo dcerku 🙂 REVLON PROFESSIONAL Equave Kids hypoalergenní bezoplachový kondicionér pro snadné rozčesání vlasů.

  94. ZdeňkaM

    8.4.2018 at 16.29

    Ráda bych si objednala DKNY Be Delicious. 🙂

  95. Svetlana

    9.4.2018 at 10.25

    z Notino.cz si objednávam docela často. Mam ráda některé parfémy od Avonu a jelikož nemám jinou možnost kde je objednat,tak volim tuto cestu. 🙂 Jinak jsem tam objednala i ruznou vlasovou kosmetiku nebo dekorativku.

  96. Aneta M.

    9.4.2018 at 18.20

    Ahojky, z notina jsem objednala naposledy na podzim a nejvice mě potěšila řasenka volume million fatale lash od loreal (darek k nakupu loreal)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.